- 10 Aralık 2009
- 986
- 34
- 358
kızlar herkese selam.doğum yapanlara hayırlı olsun.bizde oğluşum Tufan Kağan'a 13 eylül de kavuştuk.normal doğum olmadı epidural sezeryan oldum.doğumum çok iyi geçti oğlumun doğduğu anı gördüm..ikimizde iiiyiz çok şükür.yalnız oğlum biraz sarılık çıktı kontrol edilecek.ANNE olmak mükemmel birşey Allah herkese nasip etsin inşallah...görüşmek üzere...
kızlar herkese selam.doğum yapanlara hayırlı olsun.bizde oğluşum Tufan Kağan'a 13 eylül de kavuştuk.normal doğum olmadı epidural sezeryan oldum.doğumum çok iyi geçti oğlumun doğduğu anı gördüm..ikimizde iiiyiz çok şükür.yalnız oğlum biraz sarılık çıktı kontrol edilecek.ANNE olmak mükemmel birşey Allah herkese nasip etsin inşallah...görüşmek üzere...
günaydınlar cumanız mübarek olsun güzel hamişler dğoum yapanlara geçmiş olsun bebeklerinizi güle güle büyütün bekleyenlerde allah kolaylık versin allah bizede nasip etsin ben aslında ekim annesi olucam inşallah ama ben 30 eylül istiyorum bakalım ne olucak kızlar bnm sizden isteğim göztepe ssk da doğum yapanınız varmı nasıl bir hastane refekatçı kabul ediylarmı yada zeynep kamilde yapan varmı ilgilenirseniz sevinirim kararsız kaldım nereye gideceğime allaha emanet olun
merhaba kızlar kontrolden geldim bende çatım iyi çıktı çok şükür normal olcak allah izin verirse . haftaya cuma günüm son artık 7 günüm var drum ister sancının gelmesini bekle ister suni sancıyla doğumu başlatalım dedi. haftası dolunca kakasını yapablir rsikli dei sanrım haftaya kadar doğmazsa suni sancıya razı olcam bebeğimi riske atamam.szi olsaydınız ne yapardınız duae edin doğal sancımla doğal doğurayım
dunden beri cok degisik agrilar hissediyorum sancim da var surekli
agrim da var
ama nisan da gelmedi suyum da dun.doktor dedi ki biraz tansiyonun yukselmis
bu bir dogum belirtisidir, bu zamana kadar hic duymadim var mi boyle bir sey?
sabahtan beri hic kalkamadim yatiyoru..kizlar sirayla dogum yapiyor bir gun biz de
dogum yaptim diyecegiz insallah
Bende kontrole gittim.Benden ümitli değiller sana 5 gün mühret doğurdun doğurdun yoksa sezeryanla alırız diyolar.İşin şakası bi yana vakit geçmek bilmiyor.Doğumun başlamamasıda insanı sıkıyor
artık senn cok yaklastı cnm,tansiyon olayını ise hic duymadım..insallah sancıların artar ve sıklasır da dogumun baslar..kendini kotumu hissediyorsun, tansiyondan dolayımı dinleniyorsun?
insallah canim ya beklemek cok zor
tansiyon falan rahtsiz etmiyor ama uzerime bir yorgunluk coktu
evde hicbir sey de yapmiyorum
surekli agriyor karnim.. sancim da siklasti ama duzensiz
36 haftaya kadar calistim cok ta guzel gecmisti
zannetmistim ki ilk hamileligimden farkli olacagim
ammaaaa kilomu da aldim bu sure zarfinda ayni sekilde agirlastim:2:
dogum yapan kizlar ne guzel bebeklerinin kokusunu icine ceke ceke yatiordur
Olasi sezeryan ihtimaline karsin konustuk bugun doktorumla.
bugun icin hazirlanilmisti hatta.
Normal dogumda esim yanimda olabilirmis ama
sezeryanda ameliyathane ortami oldugu icin giremezmis.
Ya neden(
Cok canim sikildi.
Sizin bir fikriniz var mi?
Cunku genelde girilmiyor (zaten anlamsiz) ama spinalde giriliyor diye biliyordum.
Kramp sen bilirsin?
Bu arada Medicana int'e gidiyrum.
canım bebeğin hayırlı olsun,Allah analı babalı büyütsün inşallah.bizde hayırlısıyla kavuşuruz bebeklerimize inşallah.senin sezeryan mı normal miydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?