2011 Eylül Anneleri

kızlar herkese selam.doğum yapanlara hayırlı olsun.bizde oğluşum Tufan Kağan'a 13 eylül de kavuştuk.normal doğum olmadı epidural sezeryan oldum.doğumum çok iyi geçti oğlumun doğduğu anı gördüm..ikimizde iiiyiz çok şükür.yalnız oğlum biraz sarılık çıktı kontrol edilecek.ANNE olmak mükemmel birşey Allah herkese nasip etsin inşallah...görüşmek üzere...

aayyy inanamiyorum sweetnurse cigim hayirli ugurlu olsun bebisine kavustun demek ki
dogum hikayeni bekliyoruz
darisis bizim basimiza

günaydınlar cumanız mübarek olsun güzel hamişler dğoum yapanlara geçmiş olsun bebeklerinizi güle güle büyütün bekleyenlerde allah kolaylık versin allah bizede nasip etsin ben aslında ekim annesi olucam inşallah ama ben 30 eylül istiyorum bakalım ne olucak kızlar bnm sizden isteğim göztepe ssk da doğum yapanınız varmı nasıl bir hastane refekatçı kabul ediylarmı yada zeynep kamilde yapan varmı ilgilenirseniz sevinirim kararsız kaldım nereye gideceğime allaha emanet olun

cnm ne kadar sevindim anlatamam ayrıca tebrik ediyorum..hayırla ve sağlıkla büyütmmek nasip olur inşallah...

bugün bnm moralim cok bozuk hic bi ilerleme yok bizde (

keske yardımcı olabilseydim ama hic bi bilgim yok malesef..

merhaba kızlar kontrolden geldim bende çatım iyi çıktı çok şükür normal olcak allah izin verirse . haftaya cuma günüm son artık 7 günüm var drum ister sancının gelmesini bekle ister suni sancıyla doğumu başlatalım dedi. haftası dolunca kakasını yapablir rsikli dei sanrım haftaya kadar doğmazsa suni sancıya razı olcam bebeğimi riske atamam.szi olsaydınız ne yapardınız duae edin doğal sancımla doğal doğurayım

gözün Aydın canım darısı başımıza

dunden beri cok degisik agrilar hissediyorum sancim da var surekli
agrim da var
ama nisan da gelmedi suyum da dun.doktor dedi ki biraz tansiyonun yukselmis
bu bir dogum belirtisidir, bu zamana kadar hic duymadim var mi boyle bir sey?
sabahtan beri hic kalkamadim yatiyoru..kizlar sirayla dogum yapiyor bir gun biz de
dogum yaptim diyecegiz insallah

cnm benm ben herseyin normal olmasını cok arzu ediyorum hepimiz için,bu hafta insallah sancıların gelir diye dua edelim..suni sancı zor diyolar ama kolay dogum yapan da var karar vermek zor..
bugun benm moralim de cok bozuldu .doktora gittim bende, rahim agzın hala kapalı ve biraz uzun dedi..çarşambaya kadar bekleyelim ozaman çatı muayeni yaparım,ona göre karar veririz dedi..siz her gittiginizde catı muayenesi oluyorsunuz galiba benm doktorum ult. bakıp rahim agzı kapalı diye yapmaya gerek yok dedi..bende eger 41 e kadar bekleyip sezeryan olmaktansa okadar beklmek istemiyorum.kafam karıstı...hep normal olsun istiyordum ben ya...

Bende kontrole gittim.Benden ümitli değiller sana 5 gün mühret doğurdun doğurdun yoksa sezeryanla alırız diyolar.İşin şakası bi yana vakit geçmek bilmiyor.Doğumun başlamamasıda insanı sıkıyor

artık senn cok yaklastı cnm,tansiyon olayını ise hic duymadım..insallah sancıların artar ve sıklasır da dogumun baslar..kendini kotumu hissediyorsun, tansiyondan dolayımı dinleniyorsun?

Bende kontrole gittim.Benden ümitli değiller sana 5 gün mühret doğurdun doğurdun yoksa sezeryanla alırız diyolar.İşin şakası bi yana vakit geçmek bilmiyor.Doğumun başlamamasıda insanı sıkıyor

krampcım sanırım bu gidişle bize sezarın yolları tastan,bebişler siz cıkardınız bizi bastan...

artık senn cok yaklastı cnm,tansiyon olayını ise hic duymadım..insallah sancıların artar ve sıklasır da dogumun baslar..kendini kotumu hissediyorsun, tansiyondan dolayımı dinleniyorsun?

insallah canim ya beklemek cok zor
tansiyon falan rahtsiz etmiyor ama uzerime bir yorgunluk coktu
evde hicbir sey de yapmiyorum
surekli agriyor karnim.. sancim da siklasti ama duzensiz
36 haftaya kadar calistim cok ta guzel gecmisti
zannetmistim ki ilk hamileligimden farkli olacagim
ammaaaa kilomu da aldim bu sure zarfinda ayni sekilde agirlastim:2:
dogum yapan kizlar ne guzel bebeklerinin kokusunu icine ceke ceke yatiordur

zaten bosver artık işleri yat dinlen tabiki..belki düzenen girer sancıların insallah.bende bi tv bi pc gezinip duruyorum can sıkıntısından...dedigin gibi benmde cok ii gecti masallah hicbiseyi ertelemedim kısıtlamadım ama işte su son gunler artık sıkıntıdan ne yapacagımı sasırdım (moral bozuklugu insanı dha da agırlastırıyor...

Olasi sezeryan ihtimaline karsin konustuk bugun doktorumla.
bugun icin hazirlanilmisti hatta.
Normal dogumda esim yanimda olabilirmis ama
sezeryanda ameliyathane ortami oldugu icin giremezmis.
Ya neden(
Cok canim sikildi.
Sizin bir fikriniz var mi?
Cunku genelde girilmiyor (zaten anlamsiz) ama spinalde giriliyor diye biliyordum.
Kramp sen bilirsin?
Bu arada Medicana int'e gidiyrum.

Ben bulunduğum hastanede spinal anestezi alan ve durumu kaldırabileceğini düşündüğüm hasta yakınlarına izin veriyorum.Ama bence eşin sezeryanda yanında olması pek hoş olmuyor zaten 45 dakika en fazla 1 saatlik bir işlem ameliyat sonrası görüşmek daha iyi oluyor.Hem ameliyat ekibi açısından hemde bazen babalar birazcık panikleyebiliyor :))

Arkadaşlar doğuramazsam perşembe günü sezeryanı kabul edicem napalım kısmet bu işler dua edin benim için 2 güne doğurayım bebişimi.Zaten ücretsiz izin felan da (yetersiz kişi sayısından dolayıı) alamicam bebişle geçireceğim vakit artsın istiyorum.

canım bebeğin hayırlı olsun,Allah analı babalı büyütsün inşallah.bizde hayırlısıyla kavuşuruz bebeklerimize inşallah.senin sezeryan mı normal miydi?

Canım kusuru bakma malum bizim kız müsade etmiyo girmeme.Epidural sez. oldum bu gün 22günümüz.17.gün göbüş düştü.

kızlar bebeklerinizi allah analı babalı büyütsün inş hastalık ve hastane yüzü görmeden zaman çabucak geçer hepimizin..ben inş 2012 şubat annesi olucam 5 ci ayımdayım şuan..size bişey sormak istiyorum bebeklerinizin kıyafetlerini yıkadınızmı? her kafadan bir ses çıkıyor başka topiklerde..ne yapmalıyım bilmiyorum bazıları yıkanmaz kutu içerisinde alındıysa diyor zaten bebek mikropla tanışmalıki hassas yapıda olmasın diyorlar bazılarıda olurmu tabi yıkancak diyolar mikrop kapar diyorlar sizce hangisine karar vereyim..sizler yıkadınızmı ve neyle? kusura bakmayın yeri değil burası ama çoğunuz artık anne oldunuz yada olcaksınız nolur bana hak verin..kararsızlık çok zor..?

Bebek kıyafetlerinin giydirmeden önce yıkanması lazım .Aslına bakarsan ben kendime aldığım şeyleri bile çoğunlukla yıkıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…