Arkadaşlar doğuramazsam perşembe günü sezeryanı kabul edicem napalım kısmet bu işler dua edin benim için 2 güne doğurayım bebişimi.Zaten ücretsiz izin felan da (yetersiz kişi sayısından dolayıı) alamicam bebişle geçireceğim vakit artsın istiyorum.
Bebek kıyafetlerinin giydirmeden önce yıkanması lazım .Aslına bakarsan ben kendime aldığım şeyleri bile çoğunlukla yıkıyorum.
tabiki yikamalisin..ben de yeni alinan her seyi yikiyorum..bebegin battaniyelerini,giyisisi ne varsa yikadim ve utuledim..o kutuya girene kadar nerelerde duruyor biz bilemeyiz..bebek mikroplara zaten alisacak zamaninda
Merhaba arkadaşlar ben de 9 eylül de spinal anestezi ile doğum yaptım.doğum yapan arkadaşlara hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün diyorum yapacak olanlara da Allah kolaylık versin hayırlısıyla doğum yaparlar inşallah..
biz aslında kendimizi bos yere uzuyoruz..aslında hersey bir anda corap sokugu gibi oluveriyor..normal olacak derken aslında olmamasının senn icin cok daha iyi oldugunu anlayıveriyoruz..spinal mi genel mi derken aslında senn için secenek zaten belliymis degil mi?simdi bundan sonra yasayacagın ve yasadıgın diger sıkıntılar icinde bu boyle olacak...sütünün olmamasını hic kafana takma sık ve surekli emzirmeye devam et ozaten gelecektir eminim..bebişinle sana ailece mutlu güzel günler diliyorum..foruma da fırsat buldukca ugrarsın artık)tebrikler..
masallah bebisinde cok güzel..pek tatlı..
gözünüz aydın.Allah sağlık sıhhat versin bebegine.bol sütlü günlerMerhaba arkadaşlar ben de 9 eylül de spinal anestezi ile doğum yaptım.doğum yapan arkadaşlara hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün diyorum yapacak olanlara da Allah kolaylık versin hayırlısıyla doğum yaparlar inşallah..
Hayırlı olsun senin adına çok sevindim.Sıkıntısız bir şekilde bebişini almışsın kucağına.benim pelvis yapım müsait ama doğum olmadı hala.Vakitte geçiyor yavaş yavaş.Ewet fikiristan yoga nefes egzersizi yapıyorum ama bebeğim hiç aşağıya inmedi.Senin karnında bi düşme oldu mu?Gerçi kadın doğumcular illa ki çok düşcek diye bişe yok diyolar ama bvakalım som 7 gün artık.
rgbe
gamze81
eleonora
fikiristan
kramp
ilk kez topikte beş kişi birden gördüm :)))
canlanıyormu topimiz ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?