2011 Eylül Anneleri

tabiki yikamalisin..ben de yeni alinan her seyi yikiyorum..bebegin battaniyelerini,giyisisi ne varsa yikadim ve utuledim..o kutuya girene kadar nerelerde duruyor biz bilemeyiz..bebek mikroplara zaten alisacak zamaninda

kizlar simdi bir sey merak ettim benim nisanim gelmedi herhangi akintim yok kuvete suyu doldurup sooyyle yatmak istiyorum zarari olur mu acaba?

walla geçen gün sırtım felan çok ağrıyodu ben doldurdum küveti yattım sıcak suya hiç de bişe olmuyo kasların gevşiyo rahatlıyosun ohhh misss

cevabin icin sagol kramp..alayim kizimi yanima nehir kenarinda yuruyeyim biraz belki sancilarim baslar gelince yaparim kuvet sefasini:))

kramp bende aynı dusuncedeyim hep normal olmasını istedim ama sanki oyle olmayacak gibi hissediyorum artık.aynen bebegimle gecirecegim vakitleri dusunup bende haftaya sanırım sezeryanı istiycem bakalım.son günlerimiz sanslı gecer inş..

Merhaba arkadaşlar ben de 9 eylül de spinal anestezi ile doğum yaptım.doğum yapan arkadaşlara hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün diyorum yapacak olanlara da Allah kolaylık versin hayırlısıyla doğum yaparlar inşallah..

Bebek kıyafetlerinin giydirmeden önce yıkanması lazım .Aslına bakarsan ben kendime aldığım şeyleri bile çoğunlukla yıkıyorum.

tabiki yikamalisin..ben de yeni alinan her seyi yikiyorum..bebegin battaniyelerini,giyisisi ne varsa yikadim ve utuledim..o kutuya girene kadar nerelerde duruyor biz bilemeyiz..bebek mikroplara zaten alisacak zamaninda

bende kesinlikle aldıgım seyleri yıkamadan giyemem..hatta bazı yerlere gittigimde o kıyafeti bile hemen yıkarım..huy iste..
november dedigin gibi alısacak mikroba ama su anda cok savunmasızlar...en azından benm mantıgım da bu sekilde..

hem kaslarını gevsetir belki acılmana da yardımcı olur küvet sefası
kramp sen yoga ve nefes egzersizlerine devam ediyormusun ?nasıl gidiyor?

ne kadar güzel..sağlıkla güzelliklerle büyüsün bebeğiniz..
yeni doğacak bebişlerimizin ve doğmuş olanların Allah şanslarını güzel etsin..tebrikler..

biz aslında kendimizi bos yere uzuyoruz..aslında hersey bir anda corap sokugu gibi oluveriyor..normal olacak derken aslında olmamasının senn icin cok daha iyi oldugunu anlayıveriyoruz..spinal mi genel mi derken aslında senn için secenek zaten belliymis degil mi?simdi bundan sonra yasayacagın ve yasadıgın diger sıkıntılar icinde bu boyle olacak...sütünün olmamasını hic kafana takma sık ve surekli emzirmeye devam et ozaten gelecektir eminim..bebişinle sana ailece mutlu güzel günler diliyorum..foruma da fırsat buldukca ugrarsın artık )tebrikler..

masallah bebisinde cok güzel..pek tatlı..

Hayırlı olsun senin adına çok sevindim.Sıkıntısız bir şekilde bebişini almışsın kucağına.benim pelvis yapım müsait ama doğum olmadı hala.Vakitte geçiyor yavaş yavaş.Ewet fikiristan yoga nefes egzersizi yapıyorum ama bebeğim hiç aşağıya inmedi.Senin karnında bi düşme oldu mu?Gerçi kadın doğumcular illa ki çok düşcek diye bişe yok diyolar ama bvakalım som 7 gün artık.

gözünüz aydın.Allah sağlık sıhhat versin bebegine.bol sütlü günler

canım gözün aydın.çok güzel oğlun var maşinş sütün çoğalır.bol su tüket humana stil içeblirsin günde 3 bardak.bide boza çok iyi geliyor diye duymuştum.rabbim yardımcınız olsun.bide bol bol dinlen ben uyudum zman sütüm artardı

valla oyle sonlara dogru mideniz falan rahatlar diyolar ama bizde hala midelere dogru dikilmeler devam ediyor.doktorumuz hatta diyor bunlar yaramazlık belirtileri..bana gore hala karnım yukarıda yani sole oturunca gobegim oturmuyor :)) zaten benm karnım hic asagıda olmadı sanırım :) hep ayna karsısında inceliyorum ama
sanki cok cok asagıya inmedi gibi..

0 10 aylık markalı cogu gıyılmemıs yıpranık dahı degıl bebek gıysılerı damatlık alt acma takımı hıc kullanılmamıs.0 13 kg amerıkadan oto koltugum war benım bebegım 10 aylık oldu artık kuculdugu ıcın satıyorum ılgılenen olursa ozelden yazabılır maılım de bu turgutesra@mynet.com markalar:sevı bebe ceylan marks& spencer yurtdısından takım vs cok ucuz bı fıyata verıcem ıster toplu ıster tek tek alabılırsnız foto yollarım dusunenlere.buarada ben aldıgımda tek bı urune en az verdıgım para 30 tl ydı kı cocuk bebek urunlerı bıde markalı olunca cok pahalı oluyor ama cok cok ucuza verıyorum sevgılerr

0 10 aylık markalı cogu gıyılmemıs yıpranık dahı degıl bebek gıysılerı damatlık alt acma takımı hıc kullanılmamıs.0 13 kg amerıkadan oto koltugum war benım bebegım 10 aylık oldu artık kuculdugu ıcın satıyorum ılgılenen olursa ozelden yazabılır maılım de bu turgutesra@mynet.com markalar:sevı bebe ceylan marks& spencer yurtdısından takım vs cok ucuz bı fıyata verıcem ıster toplu ıster tek tek alabılırsnız foto yollarım dusunenlere.buarada ben aldıgımda tek bı urune en az verdıgım para 30 tl ydı kı cocuk bebek urunlerı bıde markalı olunca cok pahalı oluyor ama cok cok ucuza verıyorum sevgılerr

awez gozunaydin. Rabbim bebegine saglik versin.
Merak edyordum seni.
Ayni durumdayim doktorum catimin hem yanlardan dar hem de ustten egik oldugunu
soyledi, yine de deneyelim dedi. Ben suda doguma girdigim icin az cok farkedebiliyorum
_ki bana da dar geldi. Dun hazirlandik ama dogurmadim. Persembeye randevu aldim.
Ne yapsam diye dusunyorum.
Sen iyiki sezeryan olmussun, kordon da dolanmis.
Bebegin cok tatli Masaellah...

günaydın kızlar bi değişiklik var mı??Sabah kalktım inşallah hayırlısıyla doğurururm diye dua etmeye başladım yine.

Normalde de erken yatar erken kalkarim.
Hamileligin sonunda uykusuzluk olacak diye bekledim o da olmadi.
Yine hergun erken yatip erken kalkiyorum (elbet cok sukur)
Ama yine bebegim icimde kalkiyorum, yine...
Hic sikilmam muhakkak bir isim vardir ya da bulurum
Ama su gunler cok sikici...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…