rgbe herkes dogurdu da bebislerini kokluyorlar ya az kisi olması cok normal ..masallah diyelimdeugrayanlar artsın dimi..
emine burdasın demek
neden geçmiyor bu günler
normal doğum isterken başka başka şeyler çıkıyor
awez i okudum şimdi spinal sezeryan olmuş astım olduğu için
ya bendede astım var en son kontrolüme gitmedim ne durumdayım bilmiyorum
yani sezeryanh olursam genel anestezi olmazsa ben ne yaparım en korktuğum şey buydu
başıma mı gelecek düne kadar hiç korkmayan ben şimdi ne oldu böyle
ahhh oğlum ya az yeseydinde kilo almasaydın ne olurdu :)
slm kzılar yeni öğrendim szinlede paylşamk istedim peygambermiz den tavsiye kolay doğum için önce ayetl kürsi felak ve nas ardından araf suresi 54 . ayet ... çok etkliymiş kzı fatmıa böylelikle sıhhatli ve kolay doğum yapmış
kramp:)))
Benim doktorum acikca soyledi. Persembe ameliyat olursun cuma cumartesi ben kontrol
ederim. Cts seni ben taburcu ederim dedi. Eger cuma olursan pazar baska bir doktor taburcu eder.
Falan... Ben eger planliysa bari gunu cuma olsun (ben cars esim pers dogmus) isterdim.
Sonra 'hersey dogal olabildigi gibi olsun' dedim. Daha sonra 'yaaaaaaaaaa gel artik' dedim:)))
merhaba eylül anneleri ben de dün doğum yaptım spinal anesteziyle 3200 gr 52 cm olarak doğdu oğlum bugün evimizdeyiz çok şükür ağız sütü denilen svı geldi ama oğlum tam ememiyor artık yavaş yavaş alışacağız birbirimize neyse doğum yapmışlara hayırlı uğurlu olsun diyorum yapacaklara da allahım yardım etsin inşallahEki Görüntüle 257936 işte oğlum teyzeleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?