2011 Eylül Anneleri

rgbe herkes dogurdu da bebislerini kokluyorlar ya az kisi olması cok normal ..masallah diyelimde ugrayanlar artsın dimi..

inş artar canım.bende genelde facedeyim ama burayad amutlaka geliyorum..benim daha bir ay var :)) bir ay sonra giremem sanırım .iki tane ufaklıkla işim çok zor

emine burdasın demek
neden geçmiyor bu günler
normal doğum isterken başka başka şeyler çıkıyor
awez i okudum şimdi spinal sezeryan olmuş astım olduğu için
ya bendede astım var en son kontrolüme gitmedim ne durumdayım bilmiyorum
yani sezeryanh olursam genel anestezi olmazsa ben ne yaparım en korktuğum şey buydu
başıma mı gelecek düne kadar hiç korkmayan ben şimdi ne oldu böyle
ahhh oğlum ya az yeseydinde kilo almasaydın ne olurdu :)

Bella korkmana gerek yok.İlla her astım hastası spinal olcak diye bişey yok.Ama hamileliğe bağlı zaten ödemlenen hava yollarını daha fazla sıkıntıya sokmamak için ilk tercih spinal oluyor.Hem spinalden sonra uyanma derdinde yok hemencecik alıyosun bebişini.Anestezi konusunu anestezi doktorunuzla konuşun ve lütfen panik olmayın.korktuğunuz gibi birşey değil spinal açıkcası ben genel anesteziden daha çok hemde çok korkuyorum.

Kramp benim son gun 24 eylul.
Doktor ameliyathane her ihtimale karsin hazir olsun diye 22eylule randevu aldi
O gune kadar ne olur bilmiyorum.
Kramp senin isin tabi dogrusunu biliyorsundur da ben genelden korkmaktan cok
Genel anesteziye gicik oluyorum. Herseyin farkinda olmayi severim.
Bir de benim bunye narkozu sevmiyor:))) ki kere laparoskopi oldm (disgebelik)
antrenmanlara basladim ama nasil/ne baslamak?! (antrenorum, yuzme)

Hilal ben heryerdeyim artik. Evdeyim koltuktayim. Sikintidan patlamak uzereyim.
Biliyorsun beni oturamiyorum ama kalkamiyorum da:)))

slm kzılar yeni öğrendim szinlede paylşamk istedim peygambermiz den tavsiye kolay doğum için önce ayetl kürsi felak ve nas ardından araf suresi 54 . ayet ... çok etkliymiş kzı fatmıa böylelikle sıhhatli ve kolay doğum yapmış

kızlar ağustos annesiyim naçizane ben de şunu ekleyeyim; doğum sırasında abese suresinin 20. ayeti çok kısa, ezberlemiş içimden sürekli söylemiştim meali "sonra hayat yolunu kolaylaştırdı" hepinize hayırlı doğumlar..

Sagolun kizlar.
Okuyacaginiz her ayet, edeceginiz her dua kolay doguma vesile olacaktir.

ufff valla hamileliğin son günleri beklemek zor 3gün kaldı. 3gün içinde gelirse olcak yoksa perşembe yatırırız dedi doktor

Cma gunune kongre falan mi var, niye doktorlar anlasmis gibi hep persembe demis.
Hepimiz persembeye kadar dogurmayi bekleyip, persembe yatacak miyiz yani?!
Famee yalniz sen 39+5 gorunuyorsun?

kramp:)))
Benim doktorum acikca soyledi. Persembe ameliyat olursun cuma cumartesi ben kontrol
ederim. Cts seni ben taburcu ederim dedi. Eger cuma olursan pazar baska bir doktor taburcu eder.
Falan... Ben eger planliysa bari gunu cuma olsun (ben cars esim pers dogmus) isterdim.
Sonra 'hersey dogal olabildigi gibi olsun' dedim. Daha sonra 'yaaaaaaaaaa gel artik' dedim:)))

arkadaslar merhaba..bugunde yeni dogum haberi yok okudugum kadarıyla..
dua öneren arkadaslardan allah razı olsun..herseyde vardır bir hayır diyerek dua etmeye devam tabiki.
bugun benm icin cok yogun gecti..kahvaltı temizlik ufak tefek eksiklikleri giderelim derken saat kac olmus..zaten yoruldum hemen..
ya gecen gun temizlik yaparken sunu dusundum hep boyle mi kalacagım cabuk yoruluyorum ya sanki hicbisey eskiye dönmeyecekmis gibi geldi bi an..
bu arada bana agrım hep sanki gece tutacakmıs gibi geliyor nasıl bi kodlama yaptıysam beynime,sanki hep gece doğum yapacakmısım gibi geliyor..sizin icinizden kendiniz için gecen nedir??insallah bu aksam yeni guzel dogum haberleri alırız..

Ne zaman doguracagima dair bir hissiyatim yok fikiristan.
Ama hep boyle kalacagimi dusunuyorum. Ozellikle mide bulantilari kusmalari hiiiic
bitmeyecekmis gibi geliyor.
Doktorum 'dogum yaptigin an o kadar rahatlayacaksin ki hele o mide sikayetleri
tamamen kesilecek' dedi. Nasil ferahladim:))
Hep boyle kalacagimi dusunuyorum arti sanki 28yildir hep hamileymisim gibi geliyor.
:))

merhaba eylül anneleri ben de dün doğum yaptım spinal anesteziyle 3200 gr 52 cm olarak doğdu oğlum bugün evimizdeyiz çok şükür ağız sütü denilen svı geldi ama oğlum tam ememiyor artık yavaş yavaş alışacağız birbirimize neyse doğum yapmışlara hayırlı uğurlu olsun diyorum yapacaklara da allahım yardım etsin inşallah işte oğlum teyzeleri

Allah'im nedir bu?
Masaellah
Deyyan gozunuzaydin.
Darisi bizlere insaellah.
Spinal sezeryan olmussun, neden bir gece kaldin?
Iki gece tutuyor bizim hastane (ben de bir gece hatta hic kalmak istemiyorum ya neyse...
Ben de ne huysuz anne adayi oldum.

ayy minik kus maasallah nazar değmesin oğlusuna allah analı babalı sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin inş canm tabi darısıda bizim başımıza beklemektn yoruldum artk yaaaaaaaaaaa:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…