merhaba eylül anneleri ben de dün doğum yaptım spinal anesteziyle 3200 gr 52 cm olarak doğdu oğlum bugün evimizdeyiz çok şükür ağız sütü denilen svı geldi ama oğlum tam ememiyor artık yavaş yavaş alışacağız birbirimize neyse doğum yapmışlara hayırlı uğurlu olsun diyorum yapacaklara da allahım yardım etsin inşallahEki Görüntüle 257936 işte oğlum teyzeleri
merhaba eylül anneleri ben de dün doğum yaptım spinal anesteziyle 3200 gr 52 cm olarak doğdu oğlum bugün evimizdeyiz çok şükür ağız sütü denilen svı geldi ama oğlum tam ememiyor artık yavaş yavaş alışacağız birbirimize neyse doğum yapmışlara hayırlı uğurlu olsun diyorum yapacaklara da allahım yardım etsin inşallahEki Görüntüle 257936 işte oğlum teyzeleri
Kızlar merhaba.Doğum yapan anneler Allah sağlıkla,analı babalı büyütsün.Darısıda bizlerin başına.Bende kendimi bu pazartesiye şartadım.Neden bilmiyorum ama pazartesi gününe karşı bir sıcaklık var içimde:))))ve bende gece sancılanağımı düşünüyorum hep öyleki geceleri sürekli uyanığım,sancım mı tutttu diye kendimi dinleyip duruyorunarkadaslar merhaba..bugunde yeni dogum haberi yok okudugum kadarıyla..
dua öneren arkadaslardan allah razı olsun..herseyde vardır bir hayır diyerek dua etmeye devam tabiki.
bugun benm icin cok yogun gecti..kahvaltı temizlik ufak tefek eksiklikleri giderelim derken saat kac olmus..zaten yoruldum hemen..
ya gecen gun temizlik yaparken sunu dusundum hep boyle mi kalacagım cabuk yoruluyorum ya sanki hicbisey eskiye dönmeyecekmis gibi geldi bi an..
bu arada bana agrım hep sanki gece tutacakmıs gibi geliyor nasıl bi kodlama yaptıysam beynime,sanki hep gece doğum yapacakmısım gibi geliyor..sizin icinizden kendiniz için gecen nedir??insallah bu aksam yeni guzel dogum haberleri alırız..
Valla bizde veriyorlar.Kizlar Emine'den yeni soru;
Bebegi veren hemsireye babanin bahsis vermesi gerekiyor mu?
Cma gunune kongre falan mi var, niye doktorlar anlasmis gibi hep persembe demis.
Hepimiz persembeye kadar dogurmayi bekleyip, persembe yatacak miyiz yani?!
Famee yalniz sen 39+5 gorunuyorsun?
Doğuracaktık derken günler geçiyor walla zaten çocuk doğunca gidemicem ben şimdi sinemaya gitmeye karar verdim.Bakalım hazırlanıp çıkıyom belki orda doğururum.
2.5 saat yürüsem ben akşama kesin doğurmuştumtunemi bizde de veriyorlar bu dunyanin her yerinde aynidir
nefertiti merdiven inip cikmak yuruyus ile ayni mi sayilir o zaman ben bugun 2.5 saat kadar yurudum geldim..ama oyle hizli adimlarla yurumek mumkun degil..banyo konusunu dun ben de sormustum kizlar olumlu cevap verdi ama yapmak nasip olmadi daha..sicak su yok evde yine tamirat baslamis..sanki banyodan sonra sancim baslayacak gibi kendimi sartlandirmisim her dakka gidip bakiyorum su geldi mi diye
son gunler hic moralim yok, dogum da ve sonrasi yalniz olacagim..ablam gelemeyecek..aileme biraz kirginim annem babam kizim nasilsin diye merak etmiyor..en son 5 gun once babam aradi ama yazik dogum ne zaman diye sormaya utaniyor bir sey diyemedi..Allahim bir cikar yolu gosterir muhakkak annem beni arayip sormayinca gel demek gelmiyor icimden..hamileligimin en basindan boyle..sizce 2 cocukla zor olur mu?esim yardimci alalim diyor ama bunu duyunca annem beni cagirmadi diyecek ne yapayim
2.5 saat yürüsem ben akşama kesin doğurmuştumYürüyüşle aynı mı bilmiyorum ama merdiven inip çıkmaya başlıcam bende.Bu akşamda küveti doldurayım diyorum.
Bence annene doğumdan sonra çok zorlanıcam,ne yapıcam bilmiyorum iki çocukla,bana yardım edecek biri olsaydı kırkı çıkana kadar falan olmadı birini mi bulsam de.Annende o zaman ben gelirim falan der.Ya da açık açık söyle annene yardıma gelir misin diye çünkü ilk zamanlar biri şart canım.
bencede annenle acıkca konusman en güzeli oda seni rahatsız etmemek için bisey demiyordur,senden bekliyordur davet etmeni..butun anneler cocuklarını dusunur ama hepsi belli edemez ki..
kramp hangi filme gittin..güzel miydi?cok ii yapmışsın..kafa dagıtmak lazım..
deyyan bebeğin hayırlı ugurlu olsun..güle güle sağlıkla buyut insallah..
Offfffffff bende ağrı sancı yokgünde bir defa adet ağrısı gibi bişi oluyorkasıklarımda ve belimde ama hemen geçiyor.
Kızlar bu arada küvetten bağlanıyorum sizeama benim göbüş suyun üstünde kaldı karpuz gibi
Offfffffff bende ağrı sancı yokgünde bir defa adet ağrısı gibi bişi oluyorkasıklarımda ve belimde ama hemen geçiyor.
Kızlar bu arada küvetten bağlanıyorum sizeama benim göbüş suyun üstünde kaldı karpuz gibi
oyyyyy masallah masallah bebislerinize kizlar. ama sizin topiginiz dogum yapanlar diye topiginiz yokmu neyse
allah hepinizi bir avazda kurtarsin bende 2009 eylul annesiyim 2011 aralik annneside olucam allah nasip ederse
Aşağı doğru inmede var mı?kzılar karnım taş gibi bugün iyce sıklaştı ya başka sancım yok ama buda belirti sanrım
Yok yaaa havalar sıcak su sıcak hiç çekilmiyor.Bakalım biz ne zaman doğurucaz.aynen bendede tık yok,hem korkuyorm hemde bian önce bebişimi görmk istiyrm,rahatlattmı küvt sefası?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?