2011 Eylül Anneleri

Gozunuz aydin, masallah cok tatli bir bebek.
kac haftalikken dogum yaptin? boyle mi oluyor ya yeni dogan bebek kocaman adam gibi 41 kere masallah.darisi bizim basimiza beklemekten bir hal olduk.ben kaldim galiba 40 haftayi doldurmak uzere olan

Kizlar Emine'den yeni soru;
Bebegi veren hemsireye babanin bahsis vermesi gerekiyor mu?

yaa çok tatlı maşallah benim kide gelsin artık:)) Fotolarda kocaman gözüküyo bebişler.Elimize alınca ufacıklar.

Kızlar merhaba.Doğum yapan anneler Allah sağlıkla,analı babalı büyütsün.Darısıda bizlerin başına.Bende kendimi bu pazartesiye şartadım.Neden bilmiyorum ama pazartesi gününe karşı bir sıcaklık var içimde:))))ve bende gece sancılanağımı düşünüyorum hep öyleki geceleri sürekli uyanığım,sancım mı tutttu diye kendimi dinleyip duruyorun

Kizlar Emine'den yeni soru;
Bebegi veren hemsireye babanin bahsis vermesi gerekiyor mu?
Valla bizde veriyorlar.

Kızlar bu arada merdiven inip çıkmak ve sıcak suya falan yatmak rahmi açıyormuş ama yapmak doğru olur mu kararsız kaldım?

Cma gunune kongre falan mi var, niye doktorlar anlasmis gibi hep persembe demis.
Hepimiz persembeye kadar dogurmayi bekleyip, persembe yatacak miyiz yani?!
Famee yalniz sen 39+5 gorunuyorsun?

evt canım ama pazartesi kontrolde 39+2 dedi doktor bu hafta olursa olur yoksa perşembe yatırırız demişti. yani bugun 40 haftam dolmuş oluyor 2gün sonra yani pazartesi tekrar gitcem kontrole.

canııııım bebişin çok tatlı allah analı babalı yüyütsün

Doğuracaktık derken günler geçiyor walla zaten çocuk doğunca gidemicem ben şimdi sinemaya gitmeye karar verdim.Bakalım hazırlanıp çıkıyom belki orda doğururum.

tunemi bizde de veriyorlar bu dunyanin her yerinde aynidir

nefertiti merdiven inip cikmak yuruyus ile ayni mi sayilir o zaman ben bugun 2.5 saat kadar yurudum geldim..ama oyle hizli adimlarla yurumek mumkun degil..banyo konusunu dun ben de sormustum kizlar olumlu cevap verdi ama yapmak nasip olmadi daha..sicak su yok evde yine tamirat baslamis..sanki banyodan sonra sancim baslayacak gibi kendimi sartlandirmisim her dakka gidip bakiyorum su geldi mi diye

son gunler hic moralim yok, dogum da ve sonrasi yalniz olacagim..ablam gelemeyecek..aileme biraz kirginim annem babam kizim nasilsin diye merak etmiyor..en son 5 gun once babam aradi ama yazik dogum ne zaman diye sormaya utaniyor bir sey diyemedi..Allahim bir cikar yolu gosterir muhakkak annem beni arayip sormayinca gel demek gelmiyor icimden..hamileligimin en basindan boyle..sizce 2 cocukla zor olur mu?esim yardimci alalim diyor ama bunu duyunca annem beni cagirmadi diyecek ne yapayim

2.5 saat yürüsem ben akşama kesin doğurmuştumYürüyüşle aynı mı bilmiyorum ama merdiven inip çıkmaya başlıcam bende.Bu akşamda küveti doldurayım diyorum.
Bence annene doğumdan sonra çok zorlanıcam,ne yapıcam bilmiyorum iki çocukla,bana yardım edecek biri olsaydı kırkı çıkana kadar falan olmadı birini mi bulsam de.Annende o zaman ben gelirim falan der.Ya da açık açık söyle annene yardıma gelir misin diye çünkü ilk zamanlar biri şart canım.

Son düzenleme:

bencede annenle acıkca konusman en güzeli oda seni rahatsız etmemek için bisey demiyordur,senden bekliyordur davet etmeni..butun anneler cocuklarını dusunur ama hepsi belli edemez ki..

kramp hangi filme gittin..güzel miydi?cok ii yapmışsın..kafa dagıtmak lazım..

deyyan bebeğin hayırlı ugurlu olsun..güle güle sağlıkla buyut insallah..

selam bayanlar ağrısı sancısı olan yokmu???

Offfffffff bende ağrı sancı yok günde bir defa adet ağrısı gibi bişi oluyorkasıklarımda ve belimde ama hemen geçiyor.
Kızlar bu arada küvetten bağlanıyorum sizeama benim göbüş suyun üstünde kaldı karpuz gibi

aynen bendede tık yok,hem korkuyorm hemde bian önce bebişimi görmk istiyrm,rahatlattmı küvt sefası?

aynen bendede tık yok,hem korkuyorm hemde bian önce bebişimi görmk istiyrm,rahatlattmı küvt sefası?

oyyyyy masallah masallah bebislerinize kizlar. ama sizin topiginiz dogum yapanlar diye topiginiz yokmu neyse
allah hepinizi bir avazda kurtarsin bende 2009 eylul annesiyim 2011 aralik annneside olucam allah nasip ederse

kzılar karnım taş gibi bugün iyce sıklaştı ya başka sancım yok ama buda belirti sanrım
Aşağı doğru inmede var mı?

Yok yaaa havalar sıcak su sıcak hiç çekilmiyor.Bakalım biz ne zaman doğurucaz.

ayyyyyyyyyyy seni cokama cok iyi anliyordum bende oglumda ayniseyleri yasadim herkes dogu, yaptikca daha sabirsizlaniyor insan
yuce rabbim yardimci olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…