2011 Eylül Anneleri

oyyyyy masallah masallah bebislerinize kizlar. ama sizin topiginiz dogum yapanlar diye topiginiz yokmu neyse
allah hepinizi bir avazda kurtarsin bende 2009 eylul annesiyim 2011 aralik annneside olucam allah nasip ederse
Allah tamamına erdirsin,ne güzel aileniz büyüyor.




ayyyyyyyyyyy seni cokama cok iyi anliyordum bende oglumda ayniseyleri yasadim herkes dogu, yaptikca daha sabirsizlaniyor insan
yuce rabbim yardimci olsun...
Ay evet yaaa:95::95:Hayır bide benim bu haylaz oğlan 28.haftada gelmeye kalkmıştı.Bir hafta hastanede yattım.36.haftaya kadar hep yattım ilaç kullandım.Şimdi tık yok.

valla bu gidişle ben doğuramicm galiba açılma faln yok hiçsıcak su ii gelir canım
Bendede ne açılma ne ağrı doktorum bebeğin daha çokkk yukarıda kanala yaklaşmamış bile dediiiiiiiiiiBakalım biraz sıcak su deniycem işe yarar belki.
 

ay yerim ben bunu ya.ne kadar tatlı oğlun var ya.bayıldım bol sütün olsun inş.sağlıklı sıhhatli gnleriniz olsun cnaım.bide gözünüz aydın :))
 
hayirli pazarlar herkese..
Cevaplariniz icin tesekkur ederim kizlar..yanimda biri olursa tabi ki guzel olurdu ama soylemek istemiyorum simdilik.eger mecbur kalirsam soylerim.az once konustuk havadan sudan.zaten benden cok uzakta yasiyorlar 1.5 gunluk mesafede,genc de degil rahatsiz etmek istemiyorum.karmakarisik duygularim.neyse guzel,bol normal dogumlu hafta diliyorum.
 
Son düzenleme:
kızlar merhaba bende bugün 40+3 günlük oldum.normal doğum yapıcam allah nasip ederse..dün akşam nişan dedikleri şey geldi büyük bir parça.tecrübeli ve ya konuyla ilgili bilgileri olan anneler sizce doğum ne zaman:)))):79:
 
Hayırlı olsun.Benim ilk hamileliğim ama etrafımdakiler genelde nişan geldikten sonraki güne doğum yapmışlar,ama birkaç gün sürende var:44:İnşallah bir avazda kurtulursun.
 
Son düzenleme:
Canım annende gurur yapıyordur belki beni çağırmıyor diye.Neyse inşallah bu problemi en yakın zamanda çözersiniz.Şimdi birde bunu düşünüp iyice stres olma.Herşey olacağına varır.Doğumun olsun bak gör yolu bulunur herşeyin.
 
nişan dan sonra en geç 2 gün içinde doğum gerçeklerşir deniyor, ama bu gebeliğe göre değişiyor, açılma hızlı bir şekilde gelirşirse belkide bu akşama bebeğini kucağına almış olursuunnn
 
40+3 olduğuna göre yakında olur doğum.Benim bi arkadaşım nişandan 1 hafta sonra doğurdu ama o bi istisnaydı bence.Türkiyede mi doğum yapacaksın??
 
 



İnşalllah canım ya bir an önce kızıma kavuşurum.normal doğumun inşallah tek dezavantajı beklemektir.
 
jasea nisan disinda sanci falan yok mu?nisandan sonra 1 haftaya kadar dogumu baslamayanlar olurmus.ben de normal dogum yapacagim Allah nasip ederse beklemek zor gercekten.

nefertiti sagol canim her sey olacagina varir kafami olumsuz seyle meshul etmemeye calisacagim az kaldi cok az:))

Bu arada kilolariniz ne alemde?ben abarttim biraz +18(((
 
awez kiiz burdamisin? Kucuk yakisikli nasil..sutun geldi mi..helal olsun sana vakit bulup foruma giriyorsun ben dogum yapinca hayattan kopacakmisim gibi geliyor:))
 


Adet sancısı gibi hafif hafif ağrılarım var.cuma günü 1 cm açıklık vardı.ve merak etme tam bende 18 kg aldım...
 
merhaba kızlar bende perşembe eünü sat 9 da spinal sezeryanla doğurdum 4 kilo ağırlığında bir pernses doğdu ameliyat güzel geçti ama sonrası kötüydü yeni yeni toparlanıyorum yeni sütümde geldi ama herşeye değer darıısı hepiniizin başına sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alırsınız inşallahh
 
Kızlar kilo deyince şöyle bir durun bakalım.Burada ben varım +23
Doktorum benden deli,hiç problem değil yeterki tansiyon olmasın,yemeye devam diyor.Ya bu adet sancısı gibi inceden ağrı benide yokluyor arada ama tık yok.
 
Ferhat gözün aydın.Sonrası neden kötüydü?Müsait bir zamanda ayrıntıları bekliyoruz.Bizede dua et,hayırlısıyla kurtulalım.
 
awez kiiz burdamisin? Kucuk yakisikli nasil..sutun geldi mi..helal olsun sana vakit bulup foruma giriyorsun ben dogum yapinca hayattan kopacakmisim gibi geliyor:))

bilgisayar hep açık evde ama başında olmuyorum süt sorunu çözülemedi hala.ama Allah a çok şükür bir iki damla su seklinde gelmeye başladı inşallah gelir devamı.mama veriyoruz mecburen.yalnız değilim o yüzden arada girebiliyorum yatmamı istiyor kayınvalidem çabuk iyileş ben gidecem toparlanman lazım diyor.bu arada buraya kadar yarım saatte ancak yazdım.hayttan koptum aslında.
 
ferhatt gözün aydın 4 kilo maşallah iyiki sezeryan olmuş.USG lerde bellimiydi 4 kilo olduğu.
Kilo konusunda ben çok kötü oldum 37. haftaya kadar 9 kilo almıştım.Doğum izni için eve çıktığımdan veri kilo alıyorum.Şuan +14 felan oldum.İyiki çalışmışım 37 kadar yoksa 30 kiloyla felan doğurcakmışım heralde
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…