merhaba kızlar bende perşembe eünü sat 9 da spinal sezeryanla doğurdum 4 kilo ağırlığında bir pernses doğdu ameliyat güzel geçti ama sonrası kötüydü yeni yeni toparlanıyorum yeni sütümde geldi ama herşeye değer darıısı hepiniizin başına sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alırsınız inşallahh
merhaba...bebişin hayırlı olsun.bende epidural sezeryan oldum.süt sorunu bende de oldu ilk iki gün humana still ve humana rezene çayı aldır eczaneden ve iç.ayrıca çörek otu,tahin pekmez,incir ve soğan ye.ılık duş al.bunlarla çok güzel sütüm oldu...herkese tavsiye ederim...bilgisayar hep açık evde ama başında olmuyorum süt sorunu çözülemedi hala.ama Allah a çok şükür bir iki damla su seklinde gelmeye başladı inşallah gelir devamı.mama veriyoruz mecburen.yalnız değilim o yüzden arada girebiliyorum yatmamı istiyor kayınvalidem çabuk iyileş ben gidecem toparlanman lazım diyor.bu arada buraya kadar yarım saatte ancak yazdım.hayttan koptum aslında.
merhaba...bebişin hayırlı olsun.bende epidural sezeryan oldum.süt sorunu bende de oldu ilk iki gün humana still ve humana rezene çayı aldır eczaneden ve iç.ayrıca çörek otu,tahin pekmez,incir ve soğan ye.ılık duş al.bunlarla çok güzel sütüm oldu...herkese tavsiye ederim...
Ben bu gidişle ekim annesi olucam.Stres yaptıkça hiç gelmiycek bu çocuk.
fikiristan var mı bi hareket.Ağrı sancı felan.yoksa benim gibi taş gibi misin
ekim olursa burcu terazi mi oluyodu.Bebiş başak burcu olcak derklene teraziye geçiş oluyo heralde
ya terazi ve erkek hic istemedimbelkide bundan dolayı bunca sıkıntım..
istemediğin ot burnunun dibinde bitermiş:)aynen bende terazii olmasını hiç istemiyodm ama kısmet işte fikiristancım
hic varmı yakından tanıdıgınız terazi..benm hic yok ama...hep dengesiz diye bildigim için istemedim ama..
hic varmı yakından tanıdıgınız terazi..benm hic yok ama...hep dengesiz diye bildigim için istemedim ama..
Ben de hic sevmem terazi erkeklerini en kotu ornek benim enistem,14 senelik evliliklerinde toplam 1yil calismamistir,elma pisse agzima dusse diyen cinsten.cok uysal gorunur,ama icinde her sey var
23ne kadar basak diye biliyorum ondan sonra terazi olacaklar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?