2011 Eylül Anneleri

aynı gün anne olduk hayırlı uğurlu olsun canım maşallah bebişine.sonrası neden kötüydü ben 3 sa sıkıtı çektim o da sonda tıkanması sebebiyle.çıkardılar rahatladım.bu arada dikişlerim haliyle ağrıyor bygün yanma var.ne güzel sütün gelmiş ben hala bekliyorum su ggeliyor birkaç damla başka yok.yinede hermamadan önce emziriyorum kuru kuru emzirmek çok moral bozucu

merhaba...bebişin hayırlı olsun.bende epidural sezeryan oldum.süt sorunu bende de oldu ilk iki gün humana still ve humana rezene çayı aldır eczaneden ve iç.ayrıca çörek otu,tahin pekmez,incir ve soğan ye.ılık duş al.bunlarla çok güzel sütüm oldu...herkese tavsiye ederim...

saol canım milupa still tee aldık biz de.kayısı kompostosu yaptık.bana banyo yasak hala pazartesiden sonra dedi ben de dün akşam ve bugün göğüslerime sıcak su ile masaj yaptım şimdi su gibi birkaç damla var.inşallah gelir.mama veriyoruz mecburen.

Son haftalarda humana still içmeye başla demişti benim arkadaş unutmuşum şlimdi siz deyince hatırladım.Doğumdan önce başlayabilirmişiz yani

fikiristan var mı bi hareket.Ağrı sancı felan.yoksa benim gibi taş gibi misin

aah cnm yarama parmak bastın( bilmiyorum artık hayırlısı boyle sanırım.dun biraz kasılmalarım oldu..agrısız..bu iyimi bilmiyorum ama..bu arada nisan illa pembemi gelmek zorunda bide bu tam olarak nasıl bisey acaba??ovulasyon akıntısı gibimi?bide illa buyukmu olmalı? jasea sen buyuk bi parça derken nasıl bisey demk istedin?

ferhat bu arada hayırlı uğurlu olsun bebişin..sağlıkla büyüt..

awez cim uğra tabi arada..
november doğum yapınca bırakıcakmısın buraları askolsun..bebeklerimiz akran olacaklar illaki danısmak konusmak isteyecegiz diye dusunuyorum..

ferhatt hayirli olsun bebisini almissin kucagina..allah anali babali buyutsun,

Benim sancilarim sekil degistiriyor:) cok aci aci geliyor ama hep duzensiz..yarin doktora gidecegim kizimda hem rahim agzi yirtilmis hem disaridan kesik yaptilar.rahim agzini dikmemisler ve bu ikinci dogumda problem olabilirmis.normal dogum yapacak olan arkadaslar dikkatli olun,ben boyle bir seyden hic haberim yoktu.sancim var ama acaba acilmada problem mi var diye supheleniyorum.

hic varmı yakından tanıdıgınız terazi..benm hic yok ama...hep dengesiz diye bildigim için istemedim ama..

Ben de hic sevmem terazi erkeklerini en kotu ornek benim enistem,14 senelik evliliklerinde toplam 1yil calismamistir,elma pisse agzima dusse diyen cinsten.cok uysal gorunur,ama icinde her sey var
23ne kadar basak diye biliyorum ondan sonra terazi olacaklar..

kızlar maalesef eylül sonu ekim başı doğurursak terazi oluyor bizim bebişler,,dua ediyorm inş yükselen burcunun özellklerini taşır diye

teraziden snra ne gelio bilmiorm canm,,ii aksamlar herkese çıkıyorm ben,inşş doğururuz bu gecee:)))

İnşallah doğururuz.Bu gece doğuran olursa bizler içinde dua etsin bizlerde doğuralım tabii aklına gelirsek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…