2011 Eylül Anneleri

İnşallah doğururuz.Bu gece doğuran olursa bizler içinde dua etsin bizlerde doğuralım tabii aklına gelirsek

insallah bu hafta bakalım.. olacak insallah..teraziden sonra akrep geliyor..kramp sen illa bekleyecekmisin sonuna kadar normal için, sen sanki 40 girdin dimi?yusufcuk nefertiti november kramp ve ben kaldık sanırım dimi...aaallahııım sen bize yardım et..

ya terazi ve erkek hic istemedim belkide bundan dolayı bunca sıkıntım..
Halbuki bende başağı hiç istemiyordum.Tanıdığım başaklar çok kibirli ve kendini beğenmiş diye

Canım biz nasıl farkedebiliriz bunu tavsiyen nedir?

kızlar maalesef eylül sonu ekim başı doğurursak terazi oluyor bizim bebişler,,dua ediyorm inş yükselen burcunun özellklerini taşır diye
Yaaaaaaa( bu terazi bu kadar kötü mü ki:44:
İnşallah doğururuz.Bu gece doğuran olursa bizler içinde dua etsin bizlerde doğuralım tabii aklına gelirsek
Kramp sen kaç haftalıktın?İnşallah ben bu gece doğururumda sizede dua ederim(ne bencilim di mi)

nefertiti dogumda kanama baslamisti, simdi dusundugumde o
kanama rahim agzi yirtildiginda oluyyormus.kendin farketmeyebilirsin doktora sormak lazim. insallah bir problem olmaz diyorum cunku 4 bucuk yil gecti.

Inanamiyorum hamileligi hezaplayan sitede gebelik 100% dolmustur diyor
kizzzlaar insallah bugun baslar yaaa 19 Eylul tahmini dogum tarihi
kizimda 40+1 de dogum yapmistim

İnşallah bu sefer hiçbir problem yaşamazsın canım.Yarın sabah buralarda olmazsan anlayalımki doğumdasınİnşallahta olmazsın burada

ben ben bende varımmmm doğurmadım daha............son gün cumaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ya kendi gelcek oğlum yada annesis suni sancıyla getritcek

kızlar ben normali beklicem sonuna kadar

kızlar teraziler kendilerini sevdirmeyi pek ii bilirler ama:)

Fatma november ve diğer arkadaşlar peki bebişleriniz kanala inmiş mi?benimkinin ayakları hala midemde,çokkk yukarıda yani(

canım kanala inip inmediğini bilemiyorum ama midem sanki boş gibi zaten benim son 4 gün canım kendim doğuramazsam suni sancı yiycemmm inş. gerek kalma z korkuyorummm

canım kanala inip inmediğini bilemiyorum ama midem sanki boş gibi zaten benim son 4 gün canım kendim doğuramazsam suni sancı yiycemmm inş. gerek kalma z korkuyorummm

Suni için 41'e kadar bekleniyor mu?İnşallah suni sancıya gerek kalmaz ama kalsada korkma çok rahat doğum yapanlarda var açılmanın olmasına bağlı....

benm çarşamba günü pozisyonu almştı ama kanalamı girdi sormadm,suanda midem boş gibi hiç ekşime falanda olmuyor karnımı tepikliyo benm bebişm acaba kanaldamı yarn öğrenicm kızlar

benm çarşamba günü pozisyonu almştı ama kanalamı girdi sormadm,suanda midem boş gibi hiç ekşime falanda olmuyor karnımı tepikliyo benm bebişm acaba kanaldamı yarn öğrenicm kızlar
Karnını tekmeliyorsa inmiş bence çünkü benim tam göğsümün altında(

canım cuma s a tarihine göre 40 +5 usg ye göre 40+1 oluyo drum cuamdan sonra risk dedi
Allah hayırlısını nasip etsin,herşeyde var bir hayır....

ben 39+ yın da artı kaçım unutuyom hep.Doktorlarım perşembeden ötesine izin vermiyorlar doğum için illa ki alırız diyolar.Bakalım görücez artık ne oluyo doğuruyor muyum yoksa sezeryan mı oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…