İnşallah doğururuz.Bu gece doğuran olursa bizler içinde dua etsin bizlerde doğuralım tabii aklına gelirsek
Halbuki bende başağı hiç istemiyordum.Tanıdığım başaklar çok kibirli ve kendini beğenmiş diyeya terazi ve erkek hic istemedimbelkide bundan dolayı bunca sıkıntım..
Canım biz nasıl farkedebiliriz bunu tavsiyen nedir?ferhatt hayirli olsun bebisini almissin kucagina..allah anali babali buyutsun,
Benim sancilarim sekil degistiriyor:) cok aci aci geliyor ama hep duzensiz..yarin doktora gidecegim kizimda hem rahim agzi yirtilmis hem disaridan kesik yaptilar.rahim agzini dikmemisler ve bu ikinci dogumda problem olabilirmis.normal dogum yapacak olan arkadaslar dikkatli olun,ben boyle bir seyden hic haberim yoktu.sancim var ama acaba acilmada problem mi var diye supheleniyorum.
Yaaaaaaakızlar maalesef eylül sonu ekim başı doğurursak terazi oluyor bizim bebişler,,dua ediyorm inş yükselen burcunun özellklerini taşır diye
Kramp sen kaç haftalıktın?İnşallah ben bu gece doğururumda sizede dua ederimİnşallah doğururuz.Bu gece doğuran olursa bizler içinde dua etsin bizlerde doğuralım tabii aklına gelirsek
insallah bu hafta bakalım.. olacak insallah..teraziden sonra akrep geliyor..kramp sen illa bekleyecekmisin sonuna kadar normal için, sen sanki 40 girdin dimi?yusufcuk nefertiti november kramp ve ben kaldık sanırım dimi...aaallahııım sen bize yardım et..
İnşallah bu sefer hiçbir problem yaşamazsın canım.Yarın sabah buralarda olmazsan anlayalımki doğumdasınİnşallahta olmazsın burada
insallah bu hafta bakalım.. olacak insallah..teraziden sonra akrep geliyor..kramp sen illa bekleyecekmisin sonuna kadar normal için, sen sanki 40 girdin dimi?yusufcuk nefertiti november kramp fatma ve ben kaldık sanırım dimi...aaallahııım sen bize yardım et..
insallah bu hafta bakalım.. olacak insallah..teraziden sonra akrep geliyor..kramp sen illa bekleyecekmisin sonuna kadar normal için, sen sanki 40 girdin dimi?yusufcuk nefertiti november kramp ve ben kaldık sanırım dimi...aaallahııım sen bize yardım et..
düzelttim fatmacım hemen... :)
Halbuki bende başağı hiç istemiyordum.Tanıdığım başaklar çok kibirli ve kendini beğenmiş diye
Canım biz nasıl farkedebiliriz bunu tavsiyen nedir?
Yaaaaaaa( bu terazi bu kadar kötü mü ki:44:
Kramp sen kaç haftalıktın?İnşallah ben bu gece doğururumda sizede dua ederim(ne bencilim di mi )
Fatma november ve diğer arkadaşlar peki bebişleriniz kanala inmiş mi?benimkinin ayakları hala midemde,çokkk yukarıda yani(
canım kanala inip inmediğini bilemiyorum ama midem sanki boş gibi zaten benim son 4 gün canım kendim doğuramazsam suni sancı yiycemmm inş. gerek kalma z korkuyorummm
ayy insallah canim
sabahtan giremeyecegim aksama kadar girmezsem dogumdayim demektir
canım kanala inip inmediğini bilemiyorum ama midem sanki boş gibi zaten benim son 4 gün canım kendim doğuramazsam suni sancı yiycemmm inş. gerek kalma z korkuyorummm
Suni için 41'e kadar bekleniyor mu?İnşallah suni sancıya gerek kalmaz ama kalsada korkma çok rahat doğum yapanlarda var açılmanın olmasına bağlı....
Karnını tekmeliyorsa inmiş bence çünkü benim tam göğsümün altındabenm çarşamba günü pozisyonu almştı ama kanalamı girdi sormadm,suanda midem boş gibi hiç ekşime falanda olmuyor karnımı tepikliyo benm bebişm acaba kanaldamı yarn öğrenicm kızlar
Allah hayırlısını nasip etsin,herşeyde var bir hayır....canım cuma s a tarihine göre 40 +5 usg ye göre 40+1 oluyo drum cuamdan sonra risk dedi
Karnını tekmeliyorsa inmiş bence çünkü benim tam göğsümün altında(
Allah hayırlısını nasip etsin,herşeyde var bir hayır....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?