2011 Eylül Anneleri

yusufcuk cok tesekkur ederim..gercekten doguma gidiyormus gibi hissettim:)

Benim yaramaz kanala indi mi bilemiyorum ama karnim cok asagida mide boslugu ile rahim arasindaki mesafe 1 bucuk el kadar.anlasildi mi bilmem bizde oyle olcuyorlar.karnim ineli nerdeyse 3hafta oluyor..

ayyyy korkuttn beni nefertiti
Yusufcuk korkma ne güzel işte,keşke benimkide inse

ben 39+ yın da artı kaçım unutuyom hep.Doktorlarım perşembeden ötesine izin vermiyorlar doğum için illa ki alırız diyolar.Bakalım görücez artık ne oluyo doğuruyor muyum yoksa sezeryan mı oluyorum
Perşembeye kadar hayırlısıyla sancılanırsın inşallah

Ay ne güzel kızlar hepinizin bebişler hazır darısı başımaaaaaaaaaaaaaaa

kendi adıma anlatayım.dün akşam tuvalete girdiğimde küçük sümüksü bir akıntı geldi.bir 10dk sonra tabi hemen kontrol için girdim.akıntıyai
değil kocaman balgam gibi ama biraz çok şak diye o geldi.tabii korktum hemen dr mi aradım.rahat ol problem yok dedi.1-2 gün içinde doğum başlayabilir dedi.1 günü
gitti.bakalım kaldı 1 günü.

olur mu fikristan cigim bulmusum sizin gibi sekerleri birakir miyim..hayattan kopmaktan korkuyorum onun icin demistim..daha bebekler gelecek kakasi var,gazi var bezi var daha cok danisacagiz burada insallah.

selam arkadaşlar ben de eylül annesi oluyorum sabah hastaneye yatışım olacak salı günü de doğum olacak inşallah . allah hepimizin yardımcısı olsun (amin)

benimde 10 gunu kaldı arkadaşlar ama çok korkuyorum sezeryan olucak ama uykular artık haram çok korkuyorum ya sakinleştirici ilç verirmiki dr çok kötüyüm ya

benimde 10 gunu kaldı arkadaşlar ama çok korkuyorum sezeryan olucak ama uykular artık haram çok korkuyorum ya sakinleştirici ilç verirmiki dr çok kötüyüm ya

doğumun genel anestezi ise zaten baygın oluyorsun epidural ya da spinalse sana ameliyathanede soruyor sürekli nasılsın diye bir yandan da tansiyonuna bakıyor.sen de aşırı panik oluşursa sakinleştirici yapıyorlar.doktorum bana yapmamaya çalıştı o anı görmeni istiyorum sakinleştirici uyutabilir dedi ben de sürekli ayetelkürsi okudum doğana kadar.aşırı heyecanlıydım ağlayarak gittim ameliyathaneye.orada rabbim yardım etti çok soğukkanlıydım inşallah senin de öyle olur.

olur mu fikristan cigim bulmusum sizin gibi sekerleri birakir miyim..hayattan kopmaktan korkuyorum onun icin demistim..daha bebekler gelecek kakasi var,gazi var bezi var daha cok danisacagiz burada insallah.

bugun kontrolü olan ve olmayan tüm hamile arkadaslarımın bugun kolayca doğum yapması dileğiyle herkese günaydııııın diyorum..gece mesailerine baslamıssınız kızlar aksam bayagı hareketliymiş burası.. benim erkenden uykum geliyor hala..güzel ve mutlu haber dolu birgun olsun insallah..

Günaydın kızlar sabah erkenden uyandım yine işe giderken hiç kalkmak istemiyordum şimdi uyuyamıyorum.Beklemedeyim vucudumda bi değişiklik olcak mı diye.Benim karnımda düşme olmadı bakalım yinede doğum yapabilecek miyim.Nişanda gelmedi.Görenler doğuma çok olduğunu düşünüyor zaten.

Herkese günaydınnnnnn.Bol doğumlu bir gün olur inşallah.Kızlar ben hastaneden geliyorum sabaha karşı kasılmalarım başladı gittik ama çok küçük ağrılar çıktı nstde 30larda yani ağrı ve düzenli açılma falan hiçbirşey yok eve yolladılar.Şimdide ağrılarım geçiyor sanki((

herkese günaydın kızlar,,bu gece sabahı zor ettim karnım sürekli kasıldı durdu canım çok yandı,şimdide felakt akıntm var çamaşr dayanmıyr inş bi sorn yoktr korkuyrm

günaydın kızlar doktoruma göre bugun 40+1 olduk birazdan doktora gitcem. doğuma dair bi belirti yok ama bakalım bizim kız nasıl...

.herkese hayırlı ve zamanında doğumlar diliyorum

günaydın kızlar doktoruma göre bugun 40+1 olduk birazdan doktora gitcem. doğuma dair bi belirti yok ama bakalım bizim kız nasıl...

.herkese hayırlı ve zamanında doğumlar diliyorum

canım zamanın gelmiş senin hayrlı haberlerle gel inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…