Yusufcuk korkma ne güzel işte,keşke benimkide inseayyyy korkuttn beni nefertiti
Perşembeye kadar hayırlısıyla sancılanırsın inşallahben 39+ yın da artı kaçım unutuyom hep.Doktorlarım perşembeden ötesine izin vermiyorlar doğum için illa ki alırız diyolar.Bakalım görücez artık ne oluyo doğuruyor muyum yoksa sezeryan mı oluyorum
yusufcuk cok tesekkur ederim..gercekten doguma gidiyormus gibi hissettim:)
Benim yaramaz kanala indi mi bilemiyorum ama karnim cok asagida mide boslugu ile rahim arasindaki mesafe 1 bucuk el kadar.anlasildi mi bilmem bizde oyle olcuyorlar.karnim ineli nerdeyse 3hafta oluyor..
aah cnm yarama parmak bastın( bilmiyorum artık hayırlısı boyle sanırım.dun biraz kasılmalarım oldu..agrısız..bu iyimi bilmiyorum ama..bu arada nisan illa pembemi gelmek zorunda bide bu tam olarak nasıl bisey acaba??ovulasyon akıntısı gibimi?bide illa buyukmu olmalı? jasea sen buyuk bi parça derken nasıl bisey demk istedin?
ferhat bu arada hayırlı uğurlu olsun bebişin..sağlıkla büyüt..
awez cim uğra tabi arada..
november doğum yapınca bırakıcakmısın buraları askolsun..bebeklerimiz akran olacaklar illaki danısmak konusmak isteyecegiz diye dusunuyorum..
selam arkadaşlar ben de eylül annesi oluyorum sabah hastaneye yatışım olacak salı günü de doğum olacak inşallah . allah hepimizin yardımcısı olsun (amin)
Canım Allah sağlıkla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin.İnşallah çokkk rahat ve güzel bir doğum hikayen olur.selam arkadaşlar ben de eylül annesi oluyorum sabah hastaneye yatışım olacak salı günü de doğum olacak inşallah . allah hepimizin yardımcısı olsun (amin)
benimde 10 gunu kaldı arkadaşlar ama çok korkuyorum sezeryan olucak ama uykular artık haram çok korkuyorum ya sakinleştirici ilç verirmiki dr çok kötüyüm ya
selam arkadaşlar ben de eylül annesi oluyorum sabah hastaneye yatışım olacak salı günü de doğum olacak inşallah . allah hepimizin yardımcısı olsun (amin)
olur mu fikristan cigim bulmusum sizin gibi sekerleri birakir miyim..hayattan kopmaktan korkuyorum onun icin demistim..daha bebekler gelecek kakasi var,gazi var bezi var daha cok danisacagiz burada insallah.
herkese günaydın kızlar,,bu gece sabahı zor ettim karnım sürekli kasıldı durdu canım çok yandı,şimdide felakt akıntm var çamaşr dayanmıyr inş bi sorn yoktr korkuyrm
haydi gözün aydın akıntı doğum habericisi canım
günaydın kızlar doktoruma göre bugun 40+1 olduk birazdan doktora gitcem. doğuma dair bi belirti yok ama bakalım bizim kız nasıl...
.herkese hayırlı ve zamanında doğumlar diliyorum
ama 1 haftadr zaten sürekli oluyor akıntm bu sefer aştı kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?