- 28 Ağustos 2011
- 169
- 23
- 98
anladım canım abartı geliyosa son günlerindir artık hadi gözün aydın darısı başımıza
amin amin bian önce kurtlsakta bebişleri kucaklarımıza alsak yaaa çok sabrszm acaba kime benzicek bebişim:)
hayirli gunler olsun kizlar..
Bizim yaramazin cikacagi yok ama sancilarim guclenmeye basladi gece uykumdan kaldiracak kadar agrili oluyor..umarim cok az kaldi..bugun tahlilleri verdim geldim..doktorum 22ne randevu vermisti bekleyeyim mi yarin gideyim mi karar veremiyorum..gelcek pazartesi herkes bebekleriyle olacak insallah icime oyle dogdu:)))
kızlar bizim topikte hala doğm yapmayanlarn çoğunun bebişleri erkek galiba,beklettiklerine göre
eee bugün neler yapmayı planlıyorsunuz.
herkese günaydın kızlar,,bu gece sabahı zor ettim karnım sürekli kasıldı durdu canım çok yandı,şimdide felakt akıntm var çamaşr dayanmıyr inş bi sorn yoktr korkuyrm
haydi gözün aydın akıntı doğum habericisi canım
günaydın kızlar doktoruma göre bugun 40+1 olduk birazdan doktora gitcem. doğuma dair bi belirti yok ama bakalım bizim kız nasıl....herkese hayırlı ve zamanında doğumlar diliyorum
benimki kız ama bekletiyo yinede.Kızlar erken doğar demişlerdi bide
Bakarsın hepsi biranda olur,öyle olanda çok var.Şu koca forumda bi benim sancım olmicak galiba.Gebeliğin başından beri tık yok.Nişan yok sancı yok göbek düşmesi yok.YOK YOK YOK.Sıkıldım artık doğurmak istiyorum.
Şu koca forumda bi benim sancım olmicak galiba.Gebeliğin başından beri tık yok.Nişan yok sancı yok göbek düşmesi yok.YOK YOK YOK.Sıkıldım artık doğurmak istiyorum.
Selam:)Kaç haftalıksın tam olarak?Benimde vardı gitti sancıcıklar,çok üzülüyorumselam kızlar..benimde doğumuma 1 buçuk 2 hafta kadar kaldı ama hala bebiş oynuyo sancımda yok..geçen haftalarda biraz adet kasılmalarına benzer ağrım oldu ama çok hafifti ve şuan o da yok..oğluşum olucak benimde inşallah :) bu sancı ne zaman başliycak bende istiyorummmmmmmnekadar korksamda
selam kızlar..benimde doğumuma 1 buçuk 2 hafta kadar kaldı ama hala bebiş oynuyo sancımda yok..geçen haftalarda biraz adet kasılmalarına benzer ağrım oldu ama çok hafifti ve şuan o da yok..oğluşum olucak benimde inşallah :) bu sancı ne zaman başliycak bende istiyorummmmmmmnekadar korksamda
Selam:)Kaç haftalıksın tam olarak?Benimde vardı gitti sancıcıklar,çok üzülüyorumİnşallah yine başlar.Halal bebiş oynuyo demişsin,ben onu anlamadım.Oynamaması mı lazım?:44:
Evet canım oğlumun ismi.(inşallah)Kapı süsü ama ben yaptırmadım,internette buldum:)))))))))Linki bu canımnefertiti bu arada resminde sanırım oglunun ismi yazıyor o kapı süsü falan mıdır?cok cici gorunuyor,nerden aldın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?