2011 Eylül Anneleri

hayirli gunler olsun kizlar..
Bizim yaramazin cikacagi yok ama sancilarim guclenmeye basladi gece uykumdan kaldiracak kadar agrili oluyor..umarim cok az kaldi..bugun tahlilleri verdim geldim..doktorum 22ne randevu vermisti bekleyeyim mi yarin gideyim mi karar veremiyorum..gelcek pazartesi herkes bebekleriyle olacak insallah icime oyle dogdu:)))

hadi hayrlısı olsun canm sevndm senn adına inş daha fazla bekletmez senin bebiş,22 sinde git bence hem belki ozamana kadar baslar sancılarn,inş için yanılmazda bian önce kavusurz bebişlere:)

kızlar bizim topikte hala doğm yapmayanlarn çoğunun bebişleri erkek galiba,beklettiklerine göre

eee bugün neler yapmayı planlıyorsunuz.

bugun istanbulda yarı kapalı bi hava var,tv basında vakit gececek yine..ekstra birsey yapmayı dusunmuyorum zaten..bir o yana bi bu yana yatarak gececek yine..:))

herkese günaydın kızlar,,bu gece sabahı zor ettim karnım sürekli kasıldı durdu canım çok yandı,şimdide felakt akıntm var çamaşr dayanmıyr inş bi sorn yoktr korkuyrm

cnm artık eninde sonunda normal yada sezar ile cıkacak bizim kuzular kacacak vakitleri kalmadı artık..doktora gideceksen sorarsın bakalım..

haydi gözün aydın akıntı doğum habericisi canım

eğer oyleyse içime bi umut dugdu benm akıntıda abarttı kendini bayagı fazla ama 10 gundur falan bole..

günaydın kızlar doktoruma göre bugun 40+1 olduk birazdan doktora gitcem. doğuma dair bi belirti yok ama bakalım bizim kız nasıl....herkese hayırlı ve zamanında doğumlar diliyorum

hayırlı haberlerle dönersin insallah..

inş. hepimz aynı gün doğururuz kzılar ya dikkat ettimde kontroller hem perşembe veya cuamaaya geliyo haydin hayrılısı bakalııımmm

Kızlar benim sancılarım başlamıştı ama birkaç saattir kesildi,bitti.Ay sancılandım ay ne güzel evet sancı geliyor diye düşünmekten sancılarımı durdurdummmmmmmmmm galibaYarın kontrolüm var bakalım ne çıkacak nstde.

Şu koca forumda bi benim sancım olmicak galiba.Gebeliğin başından beri tık yok.Nişan yok sancı yok göbek düşmesi yok.YOK YOK YOK.Sıkıldım artık doğurmak istiyorum.

Şu koca forumda bi benim sancım olmicak galiba.Gebeliğin başından beri tık yok.Nişan yok sancı yok göbek düşmesi yok.YOK YOK YOK.Sıkıldım artık doğurmak istiyorum.

krampcım daha ii işte,benmde maasalh sancılarm bitmk bilmior ama doğuramyorm bi türlü

selam kızlar..benimde doğumuma 1 buçuk 2 hafta kadar kaldı ama hala bebiş oynuyo sancımda yok..geçen haftalarda biraz adet kasılmalarına benzer ağrım oldu ama çok hafifti ve şuan o da yok..oğluşum olucak benimde inşallah :) bu sancı ne zaman başliycak bende istiyorummmmmmm nekadar korksamda

Selam:)Kaç haftalıksın tam olarak?Benimde vardı gitti sancıcıklar,çok üzülüyorumİnşallah yine başlar.Halal bebiş oynuyo demişsin,ben onu anlamadım.Oynamaması mı lazım?:44:

hosgeldin ceyda..hamilelerimiz artıyor arkadaslar..
o adet agrılarına benzer agrılar bende de cok uzun zamandır var ama esas olan gercek dogum kasılmaları ve hepimiz onları bekliyoruz..
:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…