bugün doğum yapan felan olmuş mu?? ben yarın kontrole gitcem bakalım ne diyecekler.
Selam:)Kaç haftalıksın tam olarak?Benimde vardı gitti sancıcıklar,çok üzülüyorumİnşallah yine başlar.Halal bebiş oynuyo demişsin,ben onu anlamadım.Oynamaması mı lazım?:44:
Evet canım oğlumun ismi.(inşallah)Kapı süsü ama ben yaptırmadım,internette buldum:)))))))))Linki bu canım
melegineli, Bebek Kapı Süsleri, Tasarım Bebek Şekerleri
Ne kadar güzel kapı süsleri varmış.Ben bulunduğum şehirde bu kadar tatlı süsler görmedim.Gerçi fiyatlarda yüksek gibi geldi biraz ama oldukça orjinal gözüküyorlar.Siz neler yaptınız?ben hiçbişe yapmak istemiyodum ama büyükler heves ediyo diye bi buzdolabı süsü yaptırdım bide nazarlık gibi bi kapı süsü.
ben bu akşam tekrar deniyim,olmadı eşimden yardım alırım.Yüklersem bakarsınız hem fikir olur.bende hala kapı süsü almadm kendm yapmk istiyodum ama becerebilirmym bilmiyorm kızlar,hazır satılanlarda çok sıradan napsak
ben bu akşam tekrar deniyim,olmadı eşimden yardım alırım.Yüklersem bakarsınız hem fikir olur.
Şu koca forumda bi benim sancım olmicak galiba.Gebeliğin başından beri tık yok.Nişan yok sancı yok göbek düşmesi yok.YOK YOK YOK.Sıkıldım artık doğurmak istiyorum.
Evet çok güzel şeyler var ama fiyatından dolayı bende yaptıramadım.Ben kendim epey bişey yaptım kapı süsü,anı defteri,bebek şeker sepeti falan ama bir türlü fotoları yükleyemiyorum buraya
geçmişe tam bakamadım.doğum yapan arkadaşlar varsa göz aydınlığı diliyorum.yeni aramıza katılanlar varsxa hoşgelmişler
canım ya bazen olmuyor sancı falan.ben de o kadar hamilenin arasında ne sancı oldu ne su gelmesi ne doğum beliritsi ..42 haftamda tık yoktu suni sancı verdiler 12 saat yine sancı olmadı.. hatta orda bagıran kadınlara normal yapanlar heralde canları az diyordum.bende hafif garı dahi olsa ah uh dedim ilgilensinler diyeinş senin bir anda gelir canım sancın falan.
canım zamanın gelmiş senin hayrlı haberlerle gel inş.
42. haftaya kadar bekletiyorlar mı?? benim daha var o zaman ama doktorum bekletemiyeceğini söyledi.Zaten bende dayanamaz oldum beklemek istemiyorum
39+ yım da + kaçım onu unuttum sanırım +4 felan.Senin kaçıncı haftan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?