Nehir ve şevval cok guzel bence .. Off isim ne zor bır olay bende bır turlu karar veremıyorum ben demir diyorum eşim egemen diyor anlaşamadık bir turlu
Kızımın ismini sen koydun olumun ismine de ben karar vericem sen karısma diyor amaaaa egemen benim içime sinmiyoor :26:
hepimiz insallah saglikla aliriz bebislerimizi kucagimizaevet ilk bebegim ve cok heyecanliyim, hep kucagima alip kokladigimi hayal ediyorum annelik bambaska bi duygu sanirim..
canım bende 20.haftamdayım hem elevit hem kan ilacı kullanıyorum.ama doktor kan ilacını verdiğinde eleviti bir süre sonra keseceğiz demişti.ne zaman keser bilmiyorum ama demekki vitamin hapı bırakılabiliyor gidişata göre.mrb arkadaşlar..öncelikle hepimizin hamileliği hayırla sonuçlansın inş..
ben bişey sorcaktım sizlere..aynı dönemin hamileleriyiz sanırım..ben 22.haftama geçtim hamileliğimde..dr bu hafta bana vitamin hapını kesti yerine demir hapını 2 ye çıkarttı..sizler bu haftalarda elevit,decavit,megadyn vb vitamin alıyor musunuz?aklıma takıldı ya vitaminsiz kalırsa bebeğim diye..ama rahim ağzım dikildiği için başka dr a da gidemiyorum ameliyatlıyım yani..kime sorsam bilmiyorum..sizler ne kullanıyorsunuz hap olarak bu aylarda
kızlar bide ben kızıma 3 isminden birini düşünüyorum sizce nasıl nehir şeval yaren
Bencede nehir cok guzel bis kizimiza Nil ismini koyucaz insbencede nehir çok hoş
demir çok güzel bi isim bende kısmet olursa Ahmet Demir koyucam oğluşumun adını.bence kandır eşinii demir koy
Ben geldim güzel eylül anneleri yine benden baska kimsecikler yok canım cok sıkkın içimi dokeyim biraz olurmu.
Kızım bazen cinnet gecirtiyor bana coook yaramaz bişi oldu henuz 15 aylık ama yapma dediğim şeyleri gözümğn içine baka baka yapıyor sandalyelerin tepesinde geziyor.Birde grip oldu kuzum şimdi
stres dogum sonrası ne yapıcam dusunceleri panık atagım yeniledi birde nabzım yukseliyor kalbim çarpıyor carpıyor ne yapacagımı şaşırdım artık.Bayılıcam sanıyorum birden
İlk bebeğim erkekti 6 aylık erken dogumla kaybettim sonra kızım oldu simdi yine oğlum olucak ama cok korkuyorum dua edin benim için güzel anneler
Hepimiz sağlıklı sıhhatli ir sekilde alalım bebişlerimizi kucagımıza
soruma cvp yazan tümmm arkadaşlara teker teker tşk ederim..ben dr lara çok soru soran bi insanım..ama her dr farklı telden çalıyor..verdikleri ilaçlar ve dozları bile o kadar farklı ki..kaldı ki ben kendim araştırıp çoğu zaman dr lara ilaçlarımı öyle yazdırtıyorum..mesela erken doğum riskim var..magnezyum u hiç bi dr bana vermemişti..ben araştırdım magnezyumun çok işe yaradığını duydum ben dr a yazdırdım ilacı gibi..
bu arada "eylül_ce" benim de erken doğum riskim var..ben de çok kötü günler geçirdim ve geçiriyorum..hamilelikte ilk 3 ayım düşük riskinden kanamalarla geçti..her kanamada ağlaya ağlaya dr a koştum gece yarıları bile acile gittim..3 ay boyunca düşük önleyici iğne vuruldum her hafta..gece bile çamaşırımı kontrol etmekten,parça mı var,kan mı var diye bakmaktan uyuyamıyordum..tam 3,5 aylık oldu bebeğim düşük riskim bitti dedim bu sefer rahim ağzı yetmezliği çıktı..genel anestezi ile ameliyat oldum..rahim ağzım dikildi..sürekli yatıyorum 5 buçuk aydır..doğuma kadar da yatıcam..dahası ailemden uzakta evliyim yemek yapacak insanım bile yok..ailem geldi 25 gün kaldı mecburen gittiler..bi kardeşim daha var çünkü..onlar gidince sap gibi kalıyorum..eşim yardımcı oluyor saolsun yemeği bile işten gelince o yapıyor..o işten gelene kadar da ben domates,yoğurt,ekmek vb idare deiyorum..dahası ben tedavi ile hamile kaldım..bu belki benim bebek konusundaki tek şansım..
düşünün içinizde en sevdiğiniz varlığı besleyerek büyütüyorsunuz..onun için yemek yiyorsunuz..onun için yemediğiniz şeyleri yiyorsunuz ve bir yanda da kaybetme korkusu..ya erken doğum olursa,ya kasılmalarım başlarsa,ya sancım tutarsa 6.ayda vb gibi..bu yaşdaıklarımdan ötürü psikolojim bozuldum bu süreçlerden geçerken..ama çektiğim hiçbir sıkıntı,hiçbir zorluk,hiçbir acı umrumda değil..yeter ki Allah sağlıkla kızımı kucağıma alcağım günü nasip etsin..o an herşeye değicek..hayatımda mutluluktan ağlayacağım tek an olucak..çok zor gerçekten..zor tedavi ile evlat sahibi olmak,düşük riski yaşamak,üstüne ameliyat o bu o kadar zor ki..daha ne kızıma ne bana bişey bile alamadım.çünkü dışarı çıkmakiayakta durmak yasak..olsun herşeye değicek kızımı kucağıma aldığımda..bana dua edin nolur..
görüşmek üzere..hepiniz kendinize iyi bakın arkadaşlar..
soruma cvp yazan tümmm arkadaşlara teker teker tşk ederim..ben dr lara çok soru soran bi insanım..ama her dr farklı telden çalıyor..verdikleri ilaçlar ve dozları bile o kadar farklı ki..kaldı ki ben kendim araştırıp çoğu zaman dr lara ilaçlarımı öyle yazdırtıyorum..mesela erken doğum riskim var..magnezyum u hiç bi dr bana vermemişti..ben araştırdım magnezyumun çok işe yaradığını duydum ben dr a yazdırdım ilacı gibi..
bu arada "eylül_ce" benim de erken doğum riskim var..ben de çok kötü günler geçirdim ve geçiriyorum..hamilelikte ilk 3 ayım düşük riskinden kanamalarla geçti..her kanamada ağlaya ağlaya dr a koştum gece yarıları bile acile gittim..3 ay boyunca düşük önleyici iğne vuruldum her hafta..gece bile çamaşırımı kontrol etmekten,parça mı var,kan mı var diye bakmaktan uyuyamıyordum..tam 3,5 aylık oldu bebeğim düşük riskim bitti dedim bu sefer rahim ağzı yetmezliği çıktı..genel anestezi ile ameliyat oldum..rahim ağzım dikildi..sürekli yatıyorum 5 buçuk aydır..doğuma kadar da yatıcam..dahası ailemden uzakta evliyim yemek yapacak insanım bile yok..ailem geldi 25 gün kaldı mecburen gittiler..bi kardeşim daha var çünkü..onlar gidince sap gibi kalıyorum..eşim yardımcı oluyor saolsun yemeği bile işten gelince o yapıyor..o işten gelene kadar da ben domates,yoğurt,ekmek vb idare deiyorum..dahası ben tedavi ile hamile kaldım..bu belki benim bebek konusundaki tek şansım..
düşünün içinizde en sevdiğiniz varlığı besleyerek büyütüyorsunuz..onun için yemek yiyorsunuz..onun için yemediğiniz şeyleri yiyorsunuz ve bir yanda da kaybetme korkusu..ya erken doğum olursa,ya kasılmalarım başlarsa,ya sancım tutarsa 6.ayda vb gibi..bu yaşdaıklarımdan ötürü psikolojim bozuldum bu süreçlerden geçerken..ama çektiğim hiçbir sıkıntı,hiçbir zorluk,hiçbir acı umrumda değil..yeter ki Allah sağlıkla kızımı kucağıma alcağım günü nasip etsin..o an herşeye değicek..hayatımda mutluluktan ağlayacağım tek an olucak..çok zor gerçekten..zor tedavi ile evlat sahibi olmak,düşük riski yaşamak,üstüne ameliyat o bu o kadar zor ki..daha ne kızıma ne bana bişey bile alamadım.çünkü dışarı çıkmakiayakta durmak yasak..olsun herşeye değicek kızımı kucağıma aldığımda..bana dua edin nolur..
görüşmek üzere..hepiniz kendinize iyi bakın arkadaşlar..
canım benim seni çok iyi anlıyorum ama bu kadar kendini yıpratma olurmuu çocuk onlar seninki 15 aylık diyosun benimki 4 buçuk yaşında yapıyoo isterse 7 yaşında olsunlar çocukalrda mantık aramıcaksın yinede yaparlar bak hasta olursun panik atağın tekrarlamış allah korusun bebişlerinin sana çooook ihtiyecı var böyle düşüün görmezden gel oldumu cicim ....allahın dediği olur ilk bebeğini kaybetmişsin inanılmaz bi acıdırtahmin edebiliyorum alllahım kimseye göstermesin şimdii beişlerine dahada sıkı sıkı sarıll canım benim üzülmee
merhaba eylül anneleri ben 2010 eyül annesiyim.şimdiden hayırlı doğumlar ve ğüzel bir hamilelik ğeçiğrmenizi diliyorum.sizlerle birşey paylaşmak isterim elbetteki bazılarınızın bebeği var.ama ben olmayanlar için yazmak isterim eylül annesi olmak çok keyifli.yanlız bir kötü yanı var diğer yaz anneleri bebkleri doğunca en fazla 1 yada 2 ay sonra dışarı çıkp gezebilirler önerinde yaz ve sonbahar olduğu için zaten hafif yiyecekler ve meyveyle ğünlerini geçirebiliyorlar ama biz eylül anneleri 1 yada 2 ay sonra kasım ayına denk geliyor haliyle havalar soğuk olduğu iiçin dışarı fazla çıkamıyoruz hareket edemiyoruz.ve kışın hepinizin bildiği ğibi yağlı salçalı tencere yemekleri daha çok tüketiliyor.üstüne birde hareketsizlik eklenince hamilelik sırasısında aldığnız kilolar ğitmeyip sizinle kalıyor.size acizane bir önerim doğumsdan sonra hemen iyi bir beslenme doktoruna ğidip hem zayıflayabileceğiniz hemde kaliteli süt üretebileceğiniz gıdaların listesini alın.ben 65 kilo ile hamile kaldım 85 doğum yaptım 15 ğün sonra 78 indim ama kışın tekrar 85 çıktım şimdi diyet yapyorum insan önce önemsemiyor ben anne oldum o kadar kilom olsun diyosun ama sonra yaz gelince üzülüyorsun en azından ben öyle oldum.szlerinde benim yaşadıkalrımı yaşamanızı istemem....bu yazımı okuduğnuz için teşekkürler...
Aman süt olsun diye yıyoruz haklısın aslında bilinçli tüketmemiz lazım gıdaları .Kızıma hamile kaldıgımda 52 kiloydum 67 ile doğuma girdim cıktıgımda 58 dim ama sonra 62 ye cıktım cok haklısın yani
kızlar beli ağrıyan var mı .20. hafta da nomal mi acaba.biraz hareketliydim 2 gündür yoksa ondan mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?