2011 Eylül Anneleri

demir çok güzel bi isim bende kısmet olursa Ahmet Demir koyucam oğluşumun adını.bence kandır eşinii demir koy

hepimiz insallah saglikla aliriz bebislerimizi kucagimiza evet ilk bebegim ve cok heyecanliyim, hep kucagima alip kokladigimi hayal ediyorum annelik bambaska bi duygu sanirim..

evet canım annelik bambaşka bir duygu az kaldı sende bu duyguyu yaşayacaksın inşlalhh

canım bende 20.haftamdayım hem elevit hem kan ilacı kullanıyorum.ama doktor kan ilacını verdiğinde eleviti bir süre sonra keseceğiz demişti.ne zaman keser bilmiyorum ama demekki vitamin hapı bırakılabiliyor gidişata göre.

bende elevit ve magnezyum kullanıyorum doktorum eleviti bırakabilirsin dedi ve demir ilacı verdi artık onu kullanacaz

Ben geldim güzel eylül anneleri yine benden baska kimsecikler yok canım cok sıkkın içimi dokeyim biraz olurmu.
Kızım bazen cinnet gecirtiyor bana coook yaramaz bişi oldu henuz 15 aylık ama yapma dediğim şeyleri gözümğn içine baka baka yapıyor sandalyelerin tepesinde geziyor.Birde grip oldu kuzum şimdi
stres dogum sonrası ne yapıcam dusunceleri panık atagım yeniledi birde nabzım yukseliyor kalbim çarpıyor carpıyor ne yapacagımı şaşırdım artık.Bayılıcam sanıyorum birden
İlk bebeğim erkekti 6 aylık erken dogumla kaybettim sonra kızım oldu simdi yine oğlum olucak ama cok korkuyorum dua edin benim için güzel anneler
Hepimiz sağlıklı sıhhatli ir sekilde alalım bebişlerimizi kucagımıza

soruma cvp yazan tümmm arkadaşlara teker teker tşk ederim..ben dr lara çok soru soran bi insanım..ama her dr farklı telden çalıyor..verdikleri ilaçlar ve dozları bile o kadar farklı ki..kaldı ki ben kendim araştırıp çoğu zaman dr lara ilaçlarımı öyle yazdırtıyorum..mesela erken doğum riskim var..magnezyum u hiç bi dr bana vermemişti..ben araştırdım magnezyumun çok işe yaradığını duydum ben dr a yazdırdım ilacı gibi..
bu arada "eylül_ce" benim de erken doğum riskim var..ben de çok kötü günler geçirdim ve geçiriyorum..hamilelikte ilk 3 ayım düşük riskinden kanamalarla geçti..her kanamada ağlaya ağlaya dr a koştum gece yarıları bile acile gittim..3 ay boyunca düşük önleyici iğne vuruldum her hafta..gece bile çamaşırımı kontrol etmekten,parça mı var,kan mı var diye bakmaktan uyuyamıyordum..tam 3,5 aylık oldu bebeğim düşük riskim bitti dedim bu sefer rahim ağzı yetmezliği çıktı..genel anestezi ile ameliyat oldum..rahim ağzım dikildi..sürekli yatıyorum 5 buçuk aydır..doğuma kadar da yatıcam..dahası ailemden uzakta evliyim yemek yapacak insanım bile yok..ailem geldi 25 gün kaldı mecburen gittiler..bi kardeşim daha var çünkü..onlar gidince sap gibi kalıyorum..eşim yardımcı oluyor saolsun yemeği bile işten gelince o yapıyor..o işten gelene kadar da ben domates,yoğurt,ekmek vb idare deiyorum..dahası ben tedavi ile hamile kaldım..bu belki benim bebek konusundaki tek şansım..
düşünün içinizde en sevdiğiniz varlığı besleyerek büyütüyorsunuz..onun için yemek yiyorsunuz..onun için yemediğiniz şeyleri yiyorsunuz ve bir yanda da kaybetme korkusu..ya erken doğum olursa,ya kasılmalarım başlarsa,ya sancım tutarsa 6.ayda vb gibi..bu yaşdaıklarımdan ötürü psikolojim bozuldum bu süreçlerden geçerken..ama çektiğim hiçbir sıkıntı,hiçbir zorluk,hiçbir acı umrumda değil..yeter ki Allah sağlıkla kızımı kucağıma alcağım günü nasip etsin..o an herşeye değicek..hayatımda mutluluktan ağlayacağım tek an olucak..çok zor gerçekten..zor tedavi ile evlat sahibi olmak,düşük riski yaşamak,üstüne ameliyat o bu o kadar zor ki..daha ne kızıma ne bana bişey bile alamadım.çünkü dışarı çıkmakiayakta durmak yasak..olsun herşeye değicek kızımı kucağıma aldığımda..bana dua edin nolur..
görüşmek üzere..hepiniz kendinize iyi bakın arkadaşlar..

Son düzenleme:

canım benim seni çok iyi anlıyorum ama bu kadar kendini yıpratma olurmuu çocuk onlar seninki 15 aylık diyosun benimki 4 buçuk yaşında yapıyoo isterse 7 yaşında olsunlar çocukalrda mantık aramıcaksın yinede yaparlar bak hasta olursun panik atağın tekrarlamış allah korusun bebişlerinin sana çooook ihtiyecı var böyle düşüün görmezden gel oldumu cicim ....allahın dediği olur ilk bebeğini kaybetmişsin inanılmaz bi acıdırtahmin edebiliyorum alllahım kimseye göstermesin şimdii beişlerine dahada sıkı sıkı sarıll canım benim üzülmee

haklısın çok zor bi hamilelik geçirmişsin canım yaa geçmiş olsun inşallah sağlıkla alırsın bebişini kucağınaa ailelelr uzakta olunca çok zor oluyor bilirim bunun acısını bende 4 ay mide bulantım oldu ama annem geldi 1 ay kaldı geri gitti tek başımıza atlattık sağ olsun eşim çok yardımcı banada onlar olmasa vayy halimizee hepinize ve kendime duacıyımm inşallah sağlıklı bir şekilde allahın izin verdiği gibii kucağımıza alırız bebeklerimizii .... bugün bi arkadaşım doğum yaptı yanına gittim inanılmaz duygulandım bi kaç ay sonra hepimiz doğuma gitcez kızlar

Canım yasadıkların cok zor seyler Allahım yardımcın olsun yasadıklarının aynını bende yasadım inan o korkuları cok iyi bilirim aynen her an kontrol ediyordum yattıgım yerde sureklii camasırıma bakıyordum kanmı geldi acaba diye kızımda inan 9 ay yattım her hafta iğne vuruldum 27.haftama kadar sonrada doktorum iğneyi kesicem artık doğsada yasar cunku dedi dr.yalvardım biliyormusun iğneyi kesmeyelm diye kesdi ama benş kimse tuvalet haricinde ayaga kaldıramadı kızıma bir şey olucak diye korkumdan.
İlk dogumumda erken dogumumda yani doktor hatası yuzunden hem bebeğimi kaybettim hemde ben canımdan oluyordum kanamayı durduramadıkları için.Dogum anında birde rahmımı yırttılar nerdeyse bir daha cocuk sahibi bile olamayabilirdim.
Bu bebeğimde de dusuk riskim bitti derken tam senin gibi bu sefer 5. ayda tekrar lekeyle doktora gittim.
Ama güzel olucak herşey eminim annelik kolay değil derler ya oyle işte biz daha basından yasıyoruz bunları.

Bol bol dinlen mumkun oldugunca ve benim agzım doktordan yana cok yandı doktor cok onemli benş doktorum cok pimpirikliydi en ufak bir şeyi bile atlamazdı.
Eminim sende bebişini sağlıklı bir şekilde kucagına alıcaksın güzel şeyler dusun

merhaba eylül anneleri ben 2010 eyül annesiyim.şimdiden hayırlı doğumlar ve ğüzel bir hamilelik ğeçiğrmenizi diliyorum.sizlerle birşey paylaşmak isterim elbetteki bazılarınızın bebeği var.ama ben olmayanlar için yazmak isterim eylül annesi olmak çok keyifli.yanlız bir kötü yanı var diğer yaz anneleri bebkleri doğunca en fazla 1 yada 2 ay sonra dışarı çıkp gezebilirler önerinde yaz ve sonbahar olduğu için zaten hafif yiyecekler ve meyveyle ğünlerini geçirebiliyorlar ama biz eylül anneleri 1 yada 2 ay sonra kasım ayına denk geliyor haliyle havalar soğuk olduğu iiçin dışarı fazla çıkamıyoruz hareket edemiyoruz.ve kışın hepinizin bildiği ğibi yağlı salçalı tencere yemekleri daha çok tüketiliyor.üstüne birde hareketsizlik eklenince hamilelik sırasısında aldığnız kilolar ğitmeyip sizinle kalıyor.size acizane bir önerim doğumsdan sonra hemen iyi bir beslenme doktoruna ğidip hem zayıflayabileceğiniz hemde kaliteli süt üretebileceğiniz gıdaların listesini alın.ben 65 kilo ile hamile kaldım 85 doğum yaptım 15 ğün sonra 78 indim ama kışın tekrar 85 çıktım şimdi diyet yapyorum insan önce önemsemiyor ben anne oldum o kadar kilom olsun diyosun ama sonra yaz gelince üzülüyorsun en azından ben öyle oldum.szlerinde benim yaşadıkalrımı yaşamanızı istemem....bu yazımı okuduğnuz için teşekkürler...

Son düzenleme:

Amin canım kmseye gostermesin rabbim kötü şeyleri
aslında sağlıkları yerinde olsunda gerisi onemli değil

Aman süt olsun diye yıyoruz haklısın aslında bilinçli tüketmemiz lazım gıdaları .Kızıma hamile kaldıgımda 52 kiloydum 67 ile doğuma girdim cıktıgımda 58 dim ama sonra 62 ye cıktım cok haklısın yani

evet canım aynen benim anlatmak istediğimi anlatmışsın.kiii allahtan sen az bir kilo ile kurtulmuşun ya bennnnnnnn:2::2::2:

eylülce seni çok iyi anlıyorum benimde oğlum 2 yaşındaykenken ben o zaman 2 aylık gebeydim ve çok yaramazdı sürekli peşinden koşuyordum taki bi ara caddeye koştu bende o teleşla koştum hamile olduğumu unuttum ve aradn gçok geçmeden düşük yaptım şimdide 5 bitirecek ama baş edemiyorum çok zorlanıyorum hiç beni dinlemiyor aslında beni ve babasını üzdüğünün farkında bazen diyoe artık sizi üzmüyecem ama aynı bazen ağlıyorum artık senin kızın daha küçük sen şimdi baş edebilirsen baş et yoksa işin dahada zorlaşır aslında bendende kaynaklıyo ben 18 yaşındakucağıma aldım ve acemiydim o ağladığı zaman bende ağlıyordum ve bana ve eabasına her istediğini yaptırdı hastaydı astım bornşiti var küçüklüğünden beri kırmadık ama şimdde baş edemiyorum inşlalhh kızım böyle olmaz abisi gibi ilk doğduğu günde hep mız mızdı hareketliydi çok yaramadı büyüdükçe ben daha çok zorlanıyorum ama o kadarda ttalıki oğluşum yeni anne olacaklara önerim bebeğin her istediğini yapamyın 40da bebli oluyor ağladığı zaman hemen kucağınıza almayın alışır anne olmak çok zor

minimini öncellikle bebişini sağlıkla kucağına alırsın inşallh sen işi gücü bırak sadece içindeki meleği düşün gerekirse hiç kalkma zor bir hamilleik geçiriyorsundur ama değecek bebişini kucağına aldığın zaman anlarsınz zaten eşinde yardımcı oluyor sana kafana hiç bişey takma yüce rabbim büyüktür bu dünyada yiyecek ekmeği varsa kalır ama yoksa sen ne yaparsan yap kalmaz herşey yüce rabiimn elinde hakında herşeyin hayırlısı olsun

benimde 4,5 ay çok kötü midem bulandı sürekli bayılıyordum bir su bile içemiyordum hastanede serumla besleniyordum artık boğazımdan kan geliyordu dayanamam diyordum ama yüce rabbim yardım ediyor ve hepsi geride kaldı şimdi içimizdeki melek büyüyor ve çok güzel bir duygu artık seslerimize bile tepki veriyor oğlum onunla konuştu sana bebek alacam güzel akrdeşim falan ddi bir tekme atıki çok güzel yüce rabbim sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin inşlahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…