Çokk üzgünüm olmuyor:95:Bizim fotoğraf makinesinin programından mı nedenmiş bilgisayara yükleyemiyorum fotolarıvalla yüklersen çok ii olur canım,yoksa benm bebiş kapı süssüz doğcak:)
kalın kapaklı çizgisiz bir defter aldım ve onu mavi kareli bir kumaşla kapladım:))Üstünede zevkime göre birkaç süs yapıştırdım.Hoşgeldin bebek yazan kurdeladan fiyonk falan yaptım.Epey beğendim defterimi:)Ya ben bu süs püs işini çok abarrtım:26:Öyleki bir çantada sırf süsler var hastaneye gidecek.Utancımdan o çantayı anneme bıraktım o getirecekne güzel anı defterini falan nasıl yaptın cnm ya...ben bu siteye bayıldım harika seyler var ama memur bi insan olarak banada fiyatları biraz yuksek geldi..ama cok ciciler bayıldım..
bende cok abartmamaya çalıştım benm cevremdekiler tam tersi abartma falan dedi hep..cok fazla bisey yapmadım acıkcası..seker süs sepet okadar...
Canım bebeğin şansınız olur inşallah.mutluluk huzur sağlık getirir evinize de tüm sıkıntılarını unutturur umarım.okudumda herkesi ne kadar güzel bir heyecan sarmış
son on beşgündür depresyona girdim gibi bir şeyim. oğlum ilkokula başladı okul stresini ben ondan çok yaşadım. eşimle on gündür evdeyiz eşim çalışmadığı için strese giriyor birbirimize patlıyoruz. hergün okula gidip geliyorum ev işi falan derken artık kasıklarımdan yürüyemez oldum ağlama nöbetlerine giriyorum son günlerim gerçekten çok kötü geçti.. perşembe de sezeryan tarihim var...rabbim herkesi hayırlısıyla kurtarsın inşallah.
12 saatin sonunda kızım suni sancıya dayanamadı kalp ritimleri bozuldu.sonra sezeryana aldılar.doğdugunda biraz da kakasını yemiş midesini temizlediler canım.ama sağlıklı bir şekilde aldım kucama şükür.sezeryanımda iyi geçti hemen toparlandım ama sezeryan olcamı bilsem 42 hafta beklemezdimpeki sonuçne oldu canım 12 saatin ardından sancısız mı doğurdun
okudumda herkesi ne kadar güzel bir heyecan sarmış
son on beşgündür depresyona girdim gibi bir şeyim. oğlum ilkokula başladı okul stresini ben ondan çok yaşadım. eşimle on gündür evdeyiz eşim çalışmadığı için strese giriyor birbirimize patlıyoruz. hergün okula gidip geliyorum ev işi falan derken artık kasıklarımdan yürüyemez oldum ağlama nöbetlerine giriyorum son günlerim gerçekten çok kötü geçti.. perşembe de sezeryan tarihim var...rabbim herkesi hayırlısıyla kurtarsın inşallah.
Arkadaşlar doğuranları tebrik ediyorum.benim gibi bekleyenlerede Allahtan yardım dlliyorum.
kızlar mrb bi sietede okudum bayanın biri ebeden tavsiye almış ne kadar doğru bilmiyorum 3 şey doğumu başlatıyo yazmış cinsel ilişki aralıksız 2 saat yürüyüş birde kendini battaniyeye sarmak ve çok terlemek yazıyodu deneyin belki faydası olur...
Hos geldin bahark
Allah yardimcimiz olsun hepimizin..
senin bebegin bundan once dogum pozisiyonunda miyidi,
sonradan mi ters dondu? boyle bir seyi hic duymamistim
daha kucuk ya neden bu kadar erken aliyorlar anlamiyorum yoksa 40 haftayi doldurmak icin bir mani mi var?
teşekkür ederim canım,
son zamana kadar baş aşağı yani doğum pozisyonundaydı son 1 haftadır altımdan çıkacak gibi oluyordu hep bende demek baya aşağıya indi herhalde doğum çok yakın diye düşünüyordum dün kontrolüm vardı kontrolde dr. bebeğin başının yukarıya döndüğünü böyle bir durumun 32. haftadan sonra %10 ihtimalle olacağını söyledi ve normal doğumla riske atamayacağını sezaryen olacağını söyledi desem ki dr.um sezaryenden yana diye ama değil bana hep normal doğum yapabileceğimi ve son haftaya kadar bekleyeceğini bebeğin kendi kendine gelmesinin daha iyi olduğunu söylerdi fakat bu hafta işler değişti küçük mü bilmiyorum ama dün 3200 gr. çıktı ultrasonda perşembeye kadar inşallah biraz kilo alır ve bi aksilik olmaz Allahtan hayırlısı buymuş diye düşünüyorum 2 hafta önce gelecek bebeğim
anladim canim Allah yardimcin olsun
benim yaramaz da o kadar asagida ki sanki cikip gidecek ama doktor soylerdi degil mi?
kilosu da cok iyi gibi bazi 40 haftasini doldurmis bebekler bile 3kilo doguyorlar.kendi haftama kiyasladigimda kucuk gibi geldi yoksa 38 hafta gelisimini tamamlamis sayiliyor ya..
cok ilginc burdaki bayanlarin nerdeyse tamami percembe ya dogum yapiyor ya da karar alinacak kontrolleri varne olmus bu doktorlara
tabiki söylerdi canım sen baktığım kadarıyla 40 haftayı doldurmuşsun Allah bi çırpıda kurtarıverir inşallah senide bebeğinide valla kısmet demek ki perşembe gübü bi bakmışsın sende perşembe doğuruvermişsin :)))
Merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni kaltıldım durumum yeni sayılmaz aslında perşembe günü Allah kısmet ederse sezaryen olacaz aslında 7 ekimdi bizim 40 haftamız ve normal doğum bekleniyordu fakat dün kontrolümüzde bizim oğlan dönmüş başı yukarııda yani makat geliş bu durumda dr. sezaryen olacağımı söyledi perş. günü aslında çok korkuorum bebeğim sağlıklı olsun gerisi hiç önemli değil Allah hepimizin bebeklerini sağlıklı kılar inşallah hepinize hayırlı doğumlar diliyorum Allah yardımcımız olsun bebişlerimizin ve bizlerin...
hosgeldin bahar..ya hamilelrimiz azalsın derken cogalıyoruz..insallah kısa zamanda bebislrimizde coğalacak:))hakkında hayırlı olsun,korkacak bisey yok,bebisini alacaksın kucagına kolaylıkla insallah,demekki senn için boylesi daha ii..haberlerini bekliyoruz..
aayyyy persembeye kadar bile dayancak gucum kalmadi inanirmisin
sancilarim var ama bir duzene girmedi..
ben de 22 ne yani persembe kontole gidecegim belki yatisim yapilir, belki suni sanciyla
dogum yaparim:18:
cnm kasılma gibimi oluyor yoksa agrılı sancımı var..bende persembe gidecegim..senn bence artık persembe hersey belli, olur cnm,az kaldı sık disini birazcık daha..belin falan da agrıyormu? ya buarada bende de bugun asagı dogru sanki tekme gibi seyleer oldu bunlar normalmi sizce..
bugun dogum haberide yok59:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?