2011 Eylül Anneleri

aayyyy persembeye kadar bile dayancak gucum kalmadi inanirmisin
sancilarim var ama bir duzene girmedi..
ben de 22 ne yani persembe kontole gidecegim belki yatisim yapilir, belki suni sanciyla
dogum yaparim:18:

hadi hayırlısı olsun canım senin normal doğum olacak herhalde hayırlı haberlerini yazarsın bize

kac gundur normal dogum sancilari var bende dayanilmayacak kadar degil ama agrili baya..
anlatiyorlar ya belden basliyor agri karinda dagiliyor.. dun 10 dakkikada bir oldu gece 1 saat kadar sonra kayboldu.. kendimi gece dogum yapacagim diye hazirlamistim sabah hicbir sey olamamis gibi kalktim
az kaldi gercekte..bu gunleri de ozleyecegiz..icimizde kipir kipir hareketlerini, hickirmalarini
herkes persembe doguracak bu gidisle

aman canım sancılarını kontrol et benim okuduğum kadarıyla 10 dk.da 3 kere 50 snlik sancılar geliyormuş son zamanlarda

cnm bende biraz önce diyecektim kramp bugun ugramadı dogummu yaptı acaba diye..persembe bence cok bebiş haberi alıcaz hayırlısı olsun cnm hakkında..acılma falan da yok sanırım dimi? neye gore doguracak gibi gorunmuyorsun dediler?hayırlı ve kolay olsunda nasıl oldugu önemlii diil artık napalım normal istedik ama...

hoşgeldin canım.bende 5 ekim yada 7 ekimde sezeryan olcam.hayırlısı hakkımızda.rabbim koalylık versin.sağlıklı bir şekilde kucana alırsın inş canım

doguran yok galiba..fatma belki dogum yapmistir bugun hic gorunmedi haftasi da benimle ayniydi..
ben de senin gibi yapardim.. eger bizim Tip ta Tr. deki gibi olsa,sezeryan sonrasi hemen ayaga kalkabiliyorsan neden olmasin...benim arkadasim ilk dogumunda cok zorlandi sanci cekiyorum diyor ama bebek asagi inmiyor megerse rahimi cift agizliymis ve bunu doktorlar 9 ayda anlamamislar..hemen sezeryana aldilar ve yogun bakimda 3-4 gun yatti..dikisi de cooook kotu.. kendine gelebilmesi 2 ay kadar surdu..
Allah korusu..kotu sey yazdim kusura bakmayin..
dogumumuz da lohusaligimiz da oldugunca guzel olsun insallah

Bende açılma yok bebek doğum pozisyonunda ama yerleşmemiş.Belki sancın gelince yerleşebilir dediler ama sancımın gelmesi içinde biraz daha aşağı inmesi gerekiyormuş.Planlı sezeryan hastası olucam.Asıl zoruma giden bu haftaya kadar beklemek oldu.Sonuçta 38+larda sezeryan olabilirdim.Herşeyin hayırlısı diyorum yapacak birşey yok.İnşallah sizler doğurursunuz en rahat şekilde.Zaten november seninki yakın gözüküyooo ağrılar felan başlamış.Fikiristan bakalım sen ne yapacaksın seninde ağrın felan yok dimi??

anladım cnm valla bende de gorunurde ole sancı filan yok zaten doktorda son gittigimde suyu icin bu hafta bizi idare eder demişti,persembe belli olacak bakalım eger sıkıntıya girerse zaten sonuc belli yani..kramp kısmet ne diyelim en azından acaba normal dogum yaparmıydım demeyeceksin sen en azından bekledim ve olmadı diyeceksin..için rahat olur..bende artık ole diyecegim..

anladım cnm valla bende de gorunurde ole sancı filan yok zaten doktorda son gittigimde suyu icin bu hafta bizi idare eder demişti,persembe belli olacak bakalım eger sıkıntıya girerse zaten sonuc belli yani..kramp kısmet ne diyelim en azından acaba normal dogum yaparmıydım demeyeceksin sen en azından bekledim ve olmadı diyeceksin..için rahat olur..bende artık ole diyecegim..

Hadi bakalım hepimiz için hayırlısı olur inşallah.Ben kaçıyorum şimdi yarın görüşürüz.Bol doğumlu geceler...=)

Bol dogumlu geceler hehhe:))
Ya bu 22eylul Persembe'de bir durum var ama hayirlisi..

slm kizlar benim kizimda 6 eylulde gelmesi gerekirken gecikmeli olarak 15 eylulde acil sezeryan ile dunyya geldi. sukur sagligi iyi ama sezeryan agrilarim hala devam ediyor cok kötü.yatip kalkamiyorum. ama olsun
54cm 4000gr.

slm kizlar benim kizimda 6 eylulde gelmesi gerekirken gecikmeli olarak 15 eylulde acil sezeryan ile dunyya geldi. sukur sagligi iyi ama sezeryan agrilarim hala devam ediyor cok kötü.yatip kalkamiyorum. ama olsun
54cm 4000gr.

maş boyuna posuna kızcezinin bende sezeryan oldum ama çok rahat geçti.inş bu seferde öyle olur.hakkımızda hayırlısı

54cm 4000gr.

sağlıkla büyüsün bebeğin..maşallah boyu kilosu çok ii..sıkıntılarında kısa zamanda gecer insallah..

54cm 4000gr.

maşallah kızına... sanada geçmiş olsun sezeryan bu kadar kötü mü ya
benim yarında olmazsa cuma günü alıcak sezeryanla ilk doğumum normal ondan bekledik ama kilo aldığı için bebek daha beklemiycez geçen hafta 4000 gr diye ölçtü ultrasonda günümde 27snde doluyo
hepimize hayırlı doğumlar bi an önce gelsin artıkkkkkk

günaydın kızlar..kimsecikler yok.herkes heyecanla bebişimi bekliyor yoksa doğummu yaptı aniden, ne kadar sessiz forum.. can sıkıntısı ile kalktım bugun ben..

54cm 4000gr.

günaydın kızlar.Var mı doğuran.??
Hayırlı uğurlu olsun bebişin.Maşallah bayaa uzun boylu olacak heralde.

54cm 4000gr.
masallah allah anali babali büyütmek nasip etsin,darisi bana ve tüm hamilelere,benim kizin rahati iyi heralde erkenden cikiyimda anneme kavusayim demiyo,bi dogsunda sorarim ben ona

yok canım bende henüz doğuramadımm bekliyorum arada sancı geliyo seviniyorum devamı yok malesef bu gidişile cuma suni sancıyla doğurcam gibi gözüküyor bakalım rabbim ol demyince olmuyor biz ne kadar istersek isteyelim doğum vakti ve ölüm vakti değişmiyor aman kzılar tek bizim ve bebişleirimizin sağlığı iyi olsundaa varsın biraz daha bekleyelim demi aama bizim yerimizde olmak isteyen o kadra çok insan varki rabbim çok şükür içimize bu melekleri yerleştirdi sonsuz hamd olsun inş. vakti geldiğindede kucağmıza vercekk o her şeye kadir kızlarr birbrimize dua edelim inş..... kib öptüm sizi ve sizi bekleten miniklerinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…