aayyyy persembeye kadar bile dayancak gucum kalmadi inanirmisin
sancilarim var ama bir duzene girmedi..
ben de 22 ne yani persembe kontole gidecegim belki yatisim yapilir, belki suni sanciyla
dogum yaparim:18:
cnm kasılma gibimi oluyor yoksa agrılı sancımı var..bende persembe gidecegim..senn bence artık persembe hersey belli, olur cnm,az kaldı sık disini birazcık daha..belin falan da agrıyormu? ya buarada bende de bugun asagı dogru sanki tekme gibi seyleer oldu bunlar normalmi sizce..
bugun dogum haberide yok59:
kac gundur normal dogum sancilari var bende dayanilmayacak kadar degil ama agrili baya..
anlatiyorlar ya belden basliyor agri karinda dagiliyor.. dun 10 dakkikada bir oldu gece 1 saat kadar sonra kayboldu.. kendimi gece dogum yapacagim diye hazirlamistim sabah hicbir sey olamamis gibi kalktim
az kaldi gercekte..bu gunleri de ozleyecegiz..icimizde kipir kipir hareketlerini, hickirmalarini
herkes persembe doguracak bu gidisle
Selam kızlar bugün uğrayamadım foruma neler yaptınız.Doğurabilen var mı?Bugün kontrole gittim yakında doğurabileceğimi düşünmüyorlar cuma veya perşembe sezeryan olursun bu gidişle dediler.Artık yapcak bişe yok doktorumun işene karışmak istemiyorum paşa paşa sezeryana tamam dicem
aman canım sancılarını kontrol et benim okuduğum kadarıyla 10 dk.da 3 kere 50 snlik sancılar geliyormuş son zamanlarda
Merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni kaltıldım durumum yeni sayılmaz aslında perşembe günü Allah kısmet ederse sezaryen olacaz aslında 7 ekimdi bizim 40 haftamız ve normal doğum bekleniyordu fakat dün kontrolümüzde bizim oğlan dönmüş başı yukarııda yani makat geliş bu durumda dr. sezaryen olacağımı söyledi perş. günü aslında çok korkuorum bebeğim sağlıklı olsun gerisi hiç önemli değil Allah hepimizin bebeklerini sağlıklı kılar inşallah hepinize hayırlı doğumlar diliyorum Allah yardımcımız olsun bebişlerimizin ve bizlerin...
Selam kızlar bugün uğrayamadım foruma neler yaptınız.Doğurabilen var mı?Bugün kontrole gittim yakında doğurabileceğimi düşünmüyorlar cuma veya perşembe sezeryan olursun bu gidişle dediler.Artık yapcak bişe yok doktorumun işene karışmak istemiyorum paşa paşa sezeryana tamam dicem
Bende açılma yok bebek doğum pozisyonunda ama yerleşmemiş.Belki sancın gelince yerleşebilir dediler ama sancımın gelmesi içinde biraz daha aşağı inmesi gerekiyormuş.Planlı sezeryan hastası olucam.Asıl zoruma giden bu haftaya kadar beklemek oldu.Sonuçta 38+larda sezeryan olabilirdim.Herşeyin hayırlısı diyorum yapacak birşey yok.İnşallah sizler doğurursunuz en rahat şekilde.Zaten november seninki yakın gözüküyooo ağrılar felan başlamış.Fikiristan bakalım sen ne yapacaksın seninde ağrın felan yok dimi??
Bende açılma yok bebek doğum pozisyonunda ama yerleşmemiş.Belki sancın gelince yerleşebilir dediler ama sancımın gelmesi içinde biraz daha aşağı inmesi gerekiyormuş.Planlı sezeryan hastası olucam.Asıl zoruma giden bu haftaya kadar beklemek oldu.Sonuçta 38+larda sezeryan olabilirdim.Herşeyin hayırlısı diyorum yapacak birşey yok.İnşallah sizler doğurursunuz en rahat şekilde.Zaten november seninki yakın gözüküyooo ağrılar felan başlamış.Fikiristan bakalım sen ne yapacaksın seninde ağrın felan yok dimi??
slm kizlar benim kizimda 6 eylulde gelmesi gerekirken gecikmeli olarak 15 eylulde acil sezeryan ile dunyya geldi. sukur sagligi iyi ama sezeryan agrilarim hala devam ediyor cok kötü.yatip kalkamiyorum. ama olsun
54cm 4000gr.
slm kizlar benim kizimda 6 eylulde gelmesi gerekirken gecikmeli olarak 15 eylulde acil sezeryan ile dunyya geldi. sukur sagligi iyi ama sezeryan agrilarim hala devam ediyor cok kötü.yatip kalkamiyorum. ama olsun
54cm 4000gr.
54cm 4000gr.
54cm 4000gr.
masallahslm kizlar benim kizimda 6 eylulde gelmesi gerekirken gecikmeli olarak 15 eylulde acil sezeryan ile dunyya geldi. sukur sagligi iyi ama sezeryan agrilarim hala devam ediyor cok kötü.yatip kalkamiyorum. ama olsun
54cm 4000gr.
doguran yok galiba..fatma belki dogum yapmistir bugun hic gorunmedi haftasi da benimle ayniydi..
ben de senin gibi yapardim.. eger bizim Tip ta Tr. deki gibi olsa,sezeryan sonrasi hemen ayaga kalkabiliyorsan neden olmasin...benim arkadasim ilk dogumunda cok zorlandi sanci cekiyorum diyor ama bebek asagi inmiyor megerse rahimi cift agizliymis ve bunu doktorlar 9 ayda anlamamislar..hemen sezeryana aldilar ve yogun bakimda 3-4 gun yatti..dikisi de cooook kotu.. kendine gelebilmesi 2 ay kadar surdu..
Allah korusu..kotu sey yazdim kusura bakmayin..
dogumumuz da lohusaligimiz da oldugunca guzel olsun insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?