2011 Eylül Anneleri

Haklısın fatma en önemlisi bizlerin ve bebişlerimizin sağlığı şuan.Nekadar zor gelsede beklemek hayırlısını istemek lazım herzaman.

Haklısın fatma en önemlisi bizlerin ve bebişlerimizin sağlığı şuan.Nekadar zor gelsede beklemek hayırlısını istemek lazım herzaman.

evt canım her şeyin başı sağlık ama biz çok sabırsızlanıyoruz ve hiç tevekkül etmiyoruzz rabbim zor olanı kolaylaştırcak biizim içinn ben buna inanıyorummm

Selam kizlar
nasilsiniz? ben simdi doktorumla konustum kontrole gidiyorum
gece sancidan kivrandim cok duzensizdi, simdi cok duzenli geliyor 6-7
dakikada..dun nisan gelmisti.. dua edin lutfen..Allah yardim etsin bana..
zaten kizim babasiyla ne yapar tek baslarina diye hastahaneye bile gitmek istemiyorum
cok heyecanliyim.. esimi bekliyorum.. gelince gideriz..hadi hayirlisi..
eger dogum olmazsa aksam gorusuruuuuuuuzzz..

ayy ben bile heyecanlandım valla Allah yardımcın olsun canım hayırlı haberlerini almak ümidiyle...

hoşgeldin canım.bende 5 ekim yada 7 ekimde sezeryan olcam.hayırlısı hakkımızda.rabbim koalylık versin.sağlıklı bir şekilde kucana alırsın inş canım

sağol canım, hayırlısı olur inşallah bizim normal 40 hafta tarihi 7 ekimdi fakat ters durduğu için yarın alacaklar sezeryanla...bende heyecan başladı yavaş yavaş inşallah sağlıklı olur yavrum..dua edin Allah hepimize hayırlı doğumlar verir inşallah

slm kizlar benim kizimda 6 eylulde gelmesi gerekirken gecikmeli olarak 15 eylulde acil sezeryan ile dunyya geldi. sukur sagligi iyi ama sezeryan agrilarim hala devam ediyor cok kötü.yatip kalkamiyorum. ama olsun
54cm 4000gr.

maşallah bebeğine canım, hepimizin bebekleri sağlıkla doğar, büyür inşallah...sanada çok geçmiş olsun...

canımmm çok sevindimmm allah kolaylık versin inş. senin için dua edecem canım iyi haberlerini bekliyoz dua et bizde doğuralım

Hayırlı olsun canım.İnşallah bir nefeste doğurursun bebişini.Doğum olursa çok ara vermezsin inşallah anlatırsın bize deneyimlerini.

canım benim ilk sezeryanım süperdi.o kadar rahat ettimkii ağrı sızı olmadı.bir gün kaldım hastanede evime geldim.ama ikinciside öyle mi olur bilmiyorum.yazarım benden çnce doğurmazsanız benim 5 yada 7 ekim de sezeryan olcak çünkü

çok haklısın canım.canı gönülden katılıyorum

november ay senn adına cok heyecanlandım ya..allahım bir avazda kurtarsın insallah..bebisini sabırsızlıkla bekliyorum..
kızlar bu arada nefertiti yok bugun dogummu yaptı acaba??

hamile arkadaslarımızı yazıyorum unuttugum varsa lutfen affetsin beni ve listeye ekleyelim kendisini..

fikiristan
kramp
fatma 68
yusufcuk
nefertiti
poti
rgbe
sunseet
yarın kontrolü olan arkadaslarımada Allahtan kolaylıklar diliyorum..

Fikiristan senin normal olamaması için bi sıkıntı yok dimi??OLursa son gün neydi doktorun ne demişti.

kızlar merhaba,
yarın Allah kısmet ederse doğuma gidiyorum, Allah hepimizin yardımcısı olsun...
Allaha emanet olun hepinizi öptüm...dua edin bana ne olur benimde dualarım sizlerle...

Fikiristan senin normal olamaması için bi sıkıntı yok dimi??OLursa son gün neydi doktorun ne demişti.

doktor catı muayenesi yapmadı cnm rahimde acılma yok diye,yarın kontrole gidicem ozaman yapacam dedi,bide suyu için gecen hafta normalin alt sınırında ama idare eder bizi bu hafta demisti,yani aslında normal için sıkıntı varmı yokmu bilmiyorum..yarın belli olacak,belkide sıkıntı olursa yarın sezeryana alır.40.haftam 28 inde doluyor..bakalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…