Haklısın fatma en önemlisi bizlerin ve bebişlerimizin sağlığı şuan.Nekadar zor gelsede beklemek hayırlısını istemek lazım herzaman.
Selam kizlar
nasilsiniz? ben simdi doktorumla konustum kontrole gidiyorum
gece sancidan kivrandim cok duzensizdi, simdi cok duzenli geliyor 6-7
dakikada..dun nisan gelmisti.. dua edin lutfen..Allah yardim etsin bana..
zaten kizim babasiyla ne yapar tek baslarina diye hastahaneye bile gitmek istemiyorum
cok heyecanliyim.. esimi bekliyorum.. gelince gideriz..hadi hayirlisi..
eger dogum olmazsa aksam gorusuruuuuuuuzzz..
hoşgeldin canım.bende 5 ekim yada 7 ekimde sezeryan olcam.hayırlısı hakkımızda.rabbim koalylık versin.sağlıklı bir şekilde kucana alırsın inş canım
slm kizlar benim kizimda 6 eylulde gelmesi gerekirken gecikmeli olarak 15 eylulde acil sezeryan ile dunyya geldi. sukur sagligi iyi ama sezeryan agrilarim hala devam ediyor cok kötü.yatip kalkamiyorum. ama olsun
54cm 4000gr.
Selam kizlar
zaten kizim babasiyla ne yapar tek baslarina diye hastahaneye bile gitmek istemiyorum
Selam kizlar
canım benim ilk sezeryanım süperdi.o kadar rahat ettimkii ağrı sızı olmadı.bir gün kaldım hastanede evime geldim.ama ikinciside öyle mi olur bilmiyorum.yazarım benden çnce doğurmazsanız benim 5 yada 7 ekim de sezeryan olcak çünkümaşallah kızına... sanada geçmiş olsun sezeryan bu kadar kötü mü ya
benim yarında olmazsa cuma günü alıcak sezeryanla ilk doğumum normal ondan bekledik ama kilo aldığı için bebek daha beklemiycez geçen hafta 4000 gr diye ölçtü ultrasonda günümde 27snde doluyo
hepimize hayırlı doğumlar bi an önce gelsin artıkkkkkk
yok canım bende henüz doğuramadımm bekliyorum arada sancı geliyo seviniyorum devamı yok malesef bu gidişile cuma suni sancıyla doğurcam gibi gözüküyor bakalım rabbim ol demyince olmuyor biz ne kadar istersek isteyelim doğum vakti ve ölüm vakti değişmiyor aman kzılar tek bizim ve bebişleirimizin sağlığı iyi olsundaa varsın biraz daha bekleyelim demi aama bizim yerimizde olmak isteyen o kadra çok insan varki rabbim çok şükür içimize bu melekleri yerleştirdi sonsuz hamd olsun inş. vakti geldiğindede kucağmıza vercekk o her şeye kadir kızlarr birbrimize dua edelim inş..... kib öptüm sizi ve sizi bekleten miniklerinizi
Fikiristan senin normal olamaması için bi sıkıntı yok dimi??OLursa son gün neydi doktorun ne demişti.
Hadi hayırlısı bahar Allah kolaylıkla ayağa kalkmak nasip etsin inşallah
fikiristan
kramp
fatma 68
yusufcuk
nefertiti
poti
rgbe
sunseet
famee
surevan
ceyda m
tunemi
bahar k
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?