kızlar november naptı acaba inş. sağ salim doğurmuştur
inş.doğum yaptı bence..
kramp bende yazınca farkettim çok kişiyiz..
ayy kızlar inanmıyrm novembr doğurdumu yoksaaaaaaaaaaaaa:)))))))
bi gün girmedm neler olmuş
bende hala tık yok çok merak ettm ama sizleri,fikiristan yarn benmde randevm var bakalm nolcek
canım allah yardımcın olsun.Selam kizlar
nasilsiniz? ben simdi doktorumla konustum kontrole gidiyorum
gece sancidan kivrandim cok duzensizdi, simdi cok duzenli geliyor 6-7
dakikada..dun nisan gelmisti.. dua edin lutfen..Allah yardim etsin bana..
zaten kizim babasiyla ne yapar tek baslarina diye hastahaneye bile gitmek istemiyorum
cok heyecanliyim.. esimi bekliyorum.. gelince gideriz..hadi hayirlisi..
eger dogum olmazsa aksam gorusuruuuuuuuzzz..
canım allah yardımcın olsun.Selam kizlar
nasilsiniz? ben simdi doktorumla konustum kontrole gidiyorum
gece sancidan kivrandim cok duzensizdi, simdi cok duzenli geliyor 6-7
dakikada..dun nisan gelmisti.. dua edin lutfen..Allah yardim etsin bana..
zaten kizim babasiyla ne yapar tek baslarina diye hastahaneye bile gitmek istemiyorum
cok heyecanliyim.. esimi bekliyorum.. gelince gideriz..hadi hayirlisi..
eger dogum olmazsa aksam gorusuruuuuuuuzzz..
kizlar nasilsiniz?gecmisi okuyamadim tel.den giriyorum.su an hastahanedeyim allahima binlerce sukur normal dogumla oglumu kucagima aldim.5bucukta yatis yapildi 9da yani 2saat once dogum yaptim.sizin icin dua edecegim.allaha emanet olun
canım Allah baığşlasın.çok tebrik ediyorum.doğumun nasıl geçtikizlar nasilsiniz?gecmisi okuyamadim tel.den giriyorum.su an hastahanedeyim allahima binlerce sukur normal dogumla oglumu kucagima aldim.5bucukta yatis yapildi 9da yani 2saat once dogum yaptim.sizin icin dua edecegim.allaha emanet olun
kizlar nasilsiniz?gecmisi okuyamadim tel.den giriyorum.su an hastahanedeyim allahima binlerce sukur normal dogumla oglumu kucagima aldim.5bucukta yatis yapildi 9da yani 2saat once dogum yaptim.sizin icin dua edecegim.allaha emanet olun
NOvember napıyosun sütün geldi mi??Bebiş ağlamaya başladı mı??
Başka doğuran var mı?? Bİ ben kaldım heralde forumda nerdesiniz
hepinize tesekkur ederim arkadaslar..darisi sizlerin de basiniza..allah hayirlisiyla yavrularinizi almayi nasip etsin.
Dogumum cok sancili o kadar da hizliydi.7.20 de 2dakikada bir gelmeye basladi,8.30 da suyumu patlatti ondan sonrasindaki agriyi ne siz sorun ne ben anlatayim:)tam 9.da dogum yaptim,yirtilma falan olmadi sukurler olsun.oglum 3kilo 360gram boyu 50.kocisimin yuzundeki hayal kirikligini gormeliydiniz soyyle 6kiloluk bebek bekledi herhalde:)bence cok ta iyi kilolu olsaydi boyle kolay olmazdi.simdi sutumuzu bekliyoruz.Allah yar ve yardimcimiz olsun..sizlerden de guzel haberler bekliyoruz..
merak etme canım bende doğurmadım daha.gördüğom rüya doğru çıkarsa salı güno doğuruyorum.Ailahım hepimize yardım etsinNOvember napıyosun sütün geldi mi??Bebiş ağlamaya başladı mı??
Başka doğuran var mı?? Bİ ben kaldım heralde forumda nerdesiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?