Herşeyin hayırlısı bende normal doğum için bekledim o kadar şimdi sezeryan diyolar artık yapcak bişe yok.Bebeğimizi hayırlısıyla kucağımıza alalımda gerisi önemli değil.
herkese merhaaba topicde ses yok herkes doğurdu mu yoksa kızlar dua edin ben yarın doğuma gidyorum suni sancı vercekler allah hepimize yardım etsinnn inş..
canım Allahım yardımcın olsun.merak etme telşlanıyoruz,korkuyoruz ama er yada geç kucağımıza alacağız ALLHIN izniyle.
yezi hosgeldin..Allah kolay doğum nasip etsin hepimize..
kramp bende 27 sine kadar beklemeye karar verdim..
40 haftam ozaman doluyor bakalım..seninde karnında kasılmaların oluyormu?
fatma sennde hakkında hayırlısı olsun,vardır herseyde bi hayır..
Herşeyin hayırlısı bende normal doğum için bekledim o kadar şimdi sezeryan diyolar artık yapcak bişe yok.Bebeğimizi hayırlısıyla kucağımıza alalımda gerisi önemli değil.
fikristan sen ne yaptın varmı bir belirtin?
haklsın canım dur bakalım ne olcak yarın sabah ola hayr ola diyelim inş. sende 27 den önce doğurursun canım
awez bebiş nasıl?nasıl gidiyor?anlatırsan cok sevinirim..eminim çok güzeldir...november hayırlı ugurlu olsun doğumun rahat geçmesine çok sevindim Allah bağışlasın
her bünyeye etki eden yiyecek başka tabi ama kayısı suyu kabızlık için ii geliyor diyorlar hem anneye hem de bebege..ben 17 günlük anneyim gaz sorunum var bunu ne geçiririr birde kabızlık var bunu ne geçiriri yiyecek içecek filan
Bende arada bi kasılma oluyo ama çok az yok gibi neredeyse.zaten 40 hafta geçti artık yarın sezeryana gidicem.Bi şekilde bugün doğurursam ne ala.Sezeryan sonrası neler olduğunu anlatırım hepinize iyi geceler.
Merhaba kizlar bugun herkes doguracak saniyordum.
Bir ben mi dogurdum:))
Spinal istiyordum anestezi doktoru ile epiduralde karar kildik.
Zaten farketmezdi uyanik olayim da.
Hayatimda birseyden bu kadar zevk aldigimi hatirlamiyorum.
Cok guzeldi.
Darisi hem bebek bekleyenlerin hem de isteyenlerin basina.
Sut gec gelir deniyordu, masaellah simdilik iyiyiz.
tunemi sen niye sezeryan olmuştun.Bewnde sabah gidicem hastaneye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?