2011 Eylül Anneleri

Arkadaslar selam, 39+3 gunluk hamileyim dogum icin hicbir belirtim yok yada ilk hamileligim oldugu icin ben anlamıyorum.. Sizin var mi? Varsa da nasıl? deneyimlerinizi paylasırmısınız..

mrb kızlar nasılsınız ben yarın doğuma gitcektim suni sancıyla doğum yapcaktım dr mu aradım çok hastaymış pazartesiye kadar yokum dedi başka dr a yönlendirdi o napar bilmiyorumm allahım yardım et ne olur hepimize canım çok sıkıldı

Herşeyin hayırlısı bende normal doğum için bekledim o kadar şimdi sezeryan diyolar artık yapcak bişe yok.Bebeğimizi hayırlısıyla kucağımıza alalımda gerisi önemli değil.

november hayırlı ugurlu olsun doğumun rahat geçmesine çok sevindim Allah bağışlasın

Herşeyin hayırlısı bende normal doğum için bekledim o kadar şimdi sezeryan diyolar artık yapcak bişe yok.Bebeğimizi hayırlısıyla kucağımıza alalımda gerisi önemli değil.

yezi hosgeldin..Allah kolay doğum nasip etsin hepimize..

kramp bende 27 sine kadar beklemeye karar verdim..
40 haftam ozaman doluyor bakalım..seninde karnında kasılmaların oluyormu?

fatma sennde hakkında hayırlısı olsun,vardır herseyde bi hayır..

ben 17 günlük anneyim gaz sorunum var bunu ne geçiririr birde kabızlık var bunu ne geçiriri yiyecek içecek filan

haklsın canım dur bakalım ne olcak yarın sabah ola hayr ola diyelim inş. sende 27 den önce doğurursun canım

november hayırlı ugurlu olsun doğumun rahat geçmesine çok sevindim Allah bağışlasın
awez bebiş nasıl?nasıl gidiyor?anlatırsan cok sevinirim..eminim çok güzeldir...

ben 17 günlük anneyim gaz sorunum var bunu ne geçiririr birde kabızlık var bunu ne geçiriri yiyecek içecek filan
her bünyeye etki eden yiyecek başka tabi ama kayısı suyu kabızlık için ii geliyor diyorlar hem anneye hem de bebege..

bol sıvı tüketin..

Bende arada bi kasılma oluyo ama çok az yok gibi neredeyse.zaten 40 hafta geçti artık yarın sezeryana gidicem.Bi şekilde bugün doğurursam ne ala.Sezeryan sonrası neler olduğunu anlatırım hepinize iyi geceler.

Bende arada bi kasılma oluyo ama çok az yok gibi neredeyse.zaten 40 hafta geçti artık yarın sezeryana gidicem.Bi şekilde bugün doğurursam ne ala.Sezeryan sonrası neler olduğunu anlatırım hepinize iyi geceler.

canım normalde beni 42.haftaya kadar beklettiler almadılar sezryana.her yerde 42.haftaya kadar vakti var diye biliyorum erken deilmi.ben sezeryna oldum çokda memnun kaldım fakat ilk olarak normla isterdim..doktorunla bir konuş eger bebegin iyi ise biraz daha beklesen daha iyi olur canım ikiniz içinde

bide tavsiyem nette okudum ada çayı rahim agzını yumuşatıyormuş günde iki bardak sabah akşam bol da hurma yemek gerekiyor..

Merhaba kizlar bugun herkes doguracak saniyordum.
Bir ben mi dogurdum:))
Spinal istiyordum anestezi doktoru ile epiduralde karar kildik.
Zaten farketmezdi uyanik olayim da.
Hayatimda birseyden bu kadar zevk aldigimi hatirlamiyorum.
Cok guzeldi.
Darisi hem bebek bekleyenlerin hem de isteyenlerin basina.
Sut gec gelir deniyordu, masaellah simdilik iyiyiz.

maşallah cnm..tebrik ediyorum..bebeğini mutlulukla büyüt inşallah..

tunemi sen niye sezeryan olmuştun.Bewnde sabah gidicem hastaneye

kramp cım allah yardımcın olsun cnm..hersey cok kolay ve cabuk olur insallah...haberlerini bekliyoruz..heyecan var mı?allah hayyırlısıyla kavuştursun inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…