2011 Eylül Anneleri

Cat-bas uyumsuzlugu sebebiyle kramp.
Hayirlisi olsun senin ve bebegin icin insaellah.

Sagolun kizlar.

merba kızlar bende 2011 eylül annesi olcm inşallh tabi kzım keyfini bozup da gelmeye karar verirse:) 40+3 günlük hamileym. bebğin başı henüz doğum kanlına inmemiş zaten.acaba doğumum ekimi bulur mu ki...?

Hosbulduk. Benimde tam 27 doluyor. Ctesi dr gidecegim. Bebek kac kiloya kadar normal dogum olabiliyor. Doktorunuz size bu konuda birsey soledimi. Sabaha karsı bir kac gundur karnım agrıo ama soguklardandir, ciplak yere basmaktandiyorum..

merba kızlar bende 2011 eylül annesi olcm inşallh tabi kzım keyfini bozup da gelmeye karar verirse:) 40+3 günlük hamileym. bebğin başı henüz doğum kanlına inmemiş zaten.acaba doğumum ekimi bulur mu ki...?

Benim hep asagidaydı. Ama halen gelmedi. Seninde bundan sonra donermi ki. Buyuk bir olasılıkla sezeryan olabilir.. Bebeklerinizin kilosunu yazarmısınız.

Benim hep asagidaydı. Ama halen kızım gelmedi. Seninde bundan sonra donermi ki. Buyuk bir olasılıkla sezeryan olabilir.. Bebeklerinizin kilosunu yazarmısınız.

merhaba benimde bebiş tersdi geçen hafta sezeryan olman gerek dedi bebik korkudan bu hafta dönmüş yani bebek ters olunca sezeryan yapıyolar direk normal doğum çok riskliii

cnm pek belli olmuyor bu işlere kanalda olsa bile gelmiyor iste bi arkadasın dedigi gibi son anda donebiliyorda..hakkında hayırlısı ne ise oyle olsun..bazen 42. haftada bile olabiliyor..

Hosbulduk. Benimde tam 27 doluyor. Ctesi dr gidecegim. Bebek kac kiloya kadar normal dogum olabiliyor. Doktorunuz size bu konuda birsey soledimi. Sabaha karsı bir kac gundur karnım agrıo ama soguklardandir, ciplak yere basmaktandiyorum..

cnm aynen kac zamandır bizimkide asagıda ama bekliyoruz halen daga zamanımız var..kasılmalar ve agrılar normal gecen hafta 3000 kg civarındaydı bizimki..sennki nasıl?catı durumuna baglı 4000-- 4500 bile doğuran var..

selam kızlar bakıyorum arada girip bebekten vakit olmuyor uykusuz her gece modundayız ben de uykusuzluktan sürünüyorum sağolsun eşim yardımcı oluyor ama o ağlayınca ben anında kalkıyorum.bebekli hayat gerçekten çok zor.dünden beri tuvaletini yapmadı gözümüz bezde kaka bekliyoruz.sütüm gelmeye başladı birkaç gün önce ama bugün emzirirken çatlatıp kanattı mecburen sağmaya başlayacağız birkaç gün iyileşmesi için.sarılık olmuştu pazartesi.çarşamba tekrar kontrole gittik düşmüş sarılık değeri çok şükür.bugün gidip dikişlerimi aldırdım muayene oldum çok şükür iyiymişim.
sezeryanla ilgili bir sıkıntım yok 2 ay sonra kontrole çağırdı doktor ama belki daha erken giderim bayram tatilimize denk gelecek çünkü.

bebek hep bir kalp çarpıntısı demekmiş.kuş gibi uyuyorum.farklı nefes alsa hemen gözüm açılıyor.bir doğsa deyip duruyordum hamilelik bitsin de gerisi kolay diyordum.esas o zaman başlıyormuş.yine de çok güzel onu görmek koklamak.biraz loğusa depresyonu yaşıyorum gün içinde ağlamaya falan başlıyorum inşallah o da geçer zamanla.öpüyorum kolay doğumlar herkese

yok yok kızlar bebişim ters değil çok şükür. sadece aşağıya doğru inmemiş dedi doktor yerleşmesi gereken bir boşluk var doğuma yakın biraz oraya inmesi gerekiyormuş.35 haftaya kadar bebeğim tersti ama ben kalçamın altına yastık koyup baya bi yüksletmiştim o zamn dönmüştü.öyle bir sorunu oolan varsa bu yöntemi denesin. doğum kanalına bebk inince idrar yollarına falan baskı yapmya başlıyormuş ya, 1-2 hafta sonra da doğum oluyormuş genelde. bebnm bebek başağı poziyonda ama kafsı doğum kanalında değil.

ayrıca 3 gün önce kilosunu 3100 demişti doktor. doğduktan sonra tekrar paylaşalım kiloları bakalım ultrasonla normal doğduktan sonra kilosu ne kadar farklı

kizlar benimde bebisim 8günlük oldu bugun. malesef memeyi reddediyor emmiyor kizim. sütümü sagip veriyorum, süt yetmeyince mamada veriyorum. inat almiyor agzina memeyi. her türlü oyunu denedim hemen anliyo yaramaz.

kizlar benimde bebisim 8günlük oldu bugun. malesef memeyi reddediyor emmiyor kizim. sütümü sagip veriyorum, süt yetmeyince mamada veriyorum. inat almiyor agzina memeyi. her türlü oyunu denedim hemen anliyo yaramaz.

hayırlı olsun,mmutlulukla büyüsün bebeğin..ismi nedir?nasıl doğdu paylaşırsan okuruz bizlerde..

bu arada forumda kimseler yok,yusufcuk nefertiti kramp ve diğer arkadaslar herkes dogurdumu ya... ne güzel...

kizlar hastaneden yaziyorum.dun sezeryana girdim.bebisim son anda tets donmus transvers duruyodu.normalde cok az olur boyle seyler.simdi hastanedeyim.yarina kadar kalmayi planliyom.birazcik agrim var onun haricinde iyiyim.bebek 3600 dogdu boyuda 51 cm ufacik geliyo gozume son usgde 3800 +-200 demislerdi hepinizi optum simdi uyucaz birazcik

mrb ben 18 günlük lohusayım canım puding yemek istiyor ama kabızım ve gaz problemim var yiyebilirmiyim gaz yapan hangi yiyecekleri yemeyim neler yiyeyim.

geçmiş olsun maşşlh kilosu ve boyu gayet güzel.son anda döndüğnü farketmişmiydin de hastaneye gttin yoksa sancıyla mı gittinnn

gunu gectigi ve bebisimiz kanala girmedigi icin induksiyon yapilamayacakti.sezeryan oldugu kesindi.sabah cekilen usgde bile basi asagidaydi tam ameliyata girdigimde ters dondu.kanalda olmadigi icin fildir fildir donuyomus zaten

gunu gectigi ve bebisimiz kanala girmedigi icin induksiyon yapilamayacakti.sezeryan oldugu kesindi.sabah cekilen usgde bile basi asagidaydi tam ameliyata girdigimde ters dondu.kanalda olmadigi icin fildir fildir donuyomus zaten

ahh o sorun bende de var bebişim kanala inmemiş.bekliyorum yinede belki sancısı gelirse iner diye. inşallh ters dönmez.sezeyan pek istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…