yezi hosgeldin..Allah kolay doğum nasip etsin hepimize..
kramp bende 27 sine kadar beklemeye karar verdim..
40 haftam ozaman doluyor bakalım..seninde karnında kasılmaların oluyormu?
fatma sennde hakkında hayırlısı olsun,vardır herseyde bi hayır..
merba kızlar bende 2011 eylül annesi olcm inşallh tabi kzım keyfini bozup da gelmeye karar verirse:) 40+3 günlük hamileym.bebğin başı henüz doğum kanlına inmemiş zaten.acaba doğumum ekimi bulur mu ki...?
merba kızlar bende 2011 eylül annesi olcm inşallh tabi kzım keyfini bozup da gelmeye karar verirse:) 40+3 günlük hamileym.bebğin başı henüz doğum kanlına inmemiş zaten.acaba doğumum ekimi bulur mu ki...?
Hosbulduk. Benimde tam 27 doluyor. Ctesi dr gidecegim. Bebek kac kiloya kadar normal dogum olabiliyor. Doktorunuz size bu konuda birsey soledimi. Sabaha karsı bir kac gundur karnım agrıo ama soguklardandir, ciplak yere basmaktandiyorum..
haklsın canım dur bakalım ne olcak yarın sabah ola hayr ola diyelim inş. sende 27 den önce doğurursun canım
kizlar benimde bebisim 8günlük oldu bugun. malesef memeyi reddediyor emmiyor kizim. sütümü sagip veriyorum, süt yetmeyince mamada veriyorum. inat almiyor agzina memeyi. her türlü oyunu denedim hemen anliyo yaramaz.
kizlar hastaneden yaziyorum.dun sezeryana girdim.bebisim son anda tets donmus transvers duruyodu.normalde cok az olur boyle seyler.simdi hastanedeyim.yarina kadar kalmayi planliyom.birazcik agrim var onun haricinde iyiyim.bebek 3600 dogdu boyuda 51 cm ufacik geliyo gozume son usgde 3800 +-200 demislerdi hepinizi optum simdi uyucaz birazcik
gunu gectigi ve bebisimiz kanala girmedigi icin induksiyon yapilamayacakti.sezeryan oldugu kesindi.sabah cekilen usgde bile basi asagidaydi tam ameliyata girdigimde ters dondu.kanalda olmadigi icin fildir fildir donuyomus zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?