2011 Eylül Anneleri

gunu gectigi ve bebisimiz kanala girmedigi icin induksiyon yapilamayacakti.sezeryan oldugu kesindi.sabah cekilen usgde bile basi asagidaydi tam ameliyata girdigimde ters dondu.kanalda olmadigi icin fildir fildir donuyomus zaten

hayırlı olsun krampcım.sağlıkla büyüsün bebeğin..geçmiş olsun ayrıca..

doğum yapan forumu unutuyor valla kızlar uğrayın yaa buralara..sonuçta bebişler akran olacaklar..
doğum yapan arkadaşlar bebişlerin resmini ekleyebilirse çok seviniriz..kramp ve november bebişlerin ismi ne oldu?

evt canım haklısın bebekle uğraşmaktan,gelen gidenden vakit kalmıyor uğramaya.bide sarılık atlattık.çok şükür geçiyo yavaş yavaş.biz 12 günlük olduk bugün.ismimiz zeynep nisa.fotoğrafı eklemek için uğraştm ama yapamadım

yeni bebeklerimiz hayırlı ugurlu olsun kramp çok geçmiş olsun november sonunda kavuşmuşsun çok sevindim kızlar

Selam kizlar nasilsiniz?
Kramp ciim gozun aydin Allah anali babali buyutsun..
baska dogum yapan yok mu gecmisi okuyamadim
biz bugun taburcu olduk...allaha sukur sagligimiz yerinde bizde burada dogum yapinca
4-5 gun hastahanede yatmak zorundasin..
bebisimin ismini Ahmet Efe koydu babasi
sutum gelmedi 2 gun bugun dolmaya basladi.. ama bebek ememiyor cok kucuk hep uyuyor..
sararmaya basladi malesef..
eve geldim hala alisamiyorum 4 kisilik hayata
kizim bir taraftan asiliyor bir taraftan bebek ilgi istiyor..zormus..
kimsem de gelmedi.. 1 hafta bakacagiz sonra care ariyacagiz artik..
hadi kizlar kendinize bebeklere iyi bakin..
kolay dogumlar herkese.. takipcinizim

doğum yapan arkadaşlar allah analı babalı büyütmek nasip etsin bebeklerinizi..

bende pazartesi yatcam hastaneye 41haftam doluyor bebişim daha gelmedi... sezeryan olcam galiba

Arkadaşlar merhaba.21 Eylül günü oğlum Ayaz'ı kucağıma aldım çok şükür.İki öncesi sancılarım başlamıştı ancak bebeğim yinede kanala girmemiş ve birgünde suyu aşırı derecede artmıştı.Doktorum bebeğin strese girdiğini düşünerek suni sancıyla doğumu hızlandırmak istedi ancak bu seferde oğlumun kalp ritmi bozulduO yüzden spinal sezeryan ile doğumum gerçekleşti.
Nowember ve krampta bebişlerine kavuşmuş Allah analı babalı büyütsün.Atladığım başka biri varsa kusura bakmasın geçmişi okuyamadım.Şimdi tek derdimiz süt ve emzirebilmekBebeğime memeyi tutturamıyorum
Doğum yapmamış arkadaşlar Allah bir avazda kurtarsın inşallah.

Son düzenleme:
Kızlar merhaba bende daha doğurmadım.ama sancılarım var.nst de çıktı sancı.çok slnirlerim çok bozuk.nasıl doğuracağım çok korkuyorum.Allahım hepimize yardım etsin.hepimlzi kurtarsın

Kızlar merhaba 15 eylüle gün almıştık ama plesntada kanama olduqu için 8 eylül 22.40 itibariyle kızımıza kavuştuk bütün hamile olan arkadaşlarda biran önce bebişlerine saqlıklı bi şekilde kavuşurlar inş

canım bebeğin hayırlı olsun öncelikle.sağlıklı sıhhatli büyüt bebeğini.ve Allah yardımcın olsun.kendine ve çocuklarına iyi bak

arkadaşım bebeğini güle güle büyüt.güzel dileklerin içinn teşekkürler

Kasılma felanda yok yada ilk oldugu icin ben anlayamıyorum tecrubesizim. Bizim kız 4 kg civarında ama artı eksi 500 gr yanılma payi varmıs. Catı muaynesi hic yapmadı bugune kadar...

herkese iyi pazarlar bebeğime cuma günü kavuştum kızlar allah hepiminizin yardımcıs olsun doğuran varsa hayrılı olsun inş..

Fikristan ihsallah canım benim 2 gündür sancım var.bugün tekrar bi temizlik yaptım.şuan yeniden basladı sancım.bazen canım çıkacakmış gibi oluyorum.ayrıca doğum yapanları tebrik ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…