2011 Eylül Anneleri

Fikristan ihsallah canım benim 2 gündür sancım var.bugün tekrar bi temizlik yaptım.şuan yeniden basladı sancım.bazen canım çıkacakmış gibi oluyorum.ayrıca doğum yapanları tebrik ediyorum

ayesegüllll sancı dedigin nasıl?düzenlimi geliyor?bendende nisana benzer bisey geldi ama hala yok ne zaman baslar ki acaba..bazen moralim bozuluyor bazen sabır diyorum..sancı nasıl geliyor sana??

fatmacım bebegin hayırlı uğurlu olsun..sağlıkla büyüsün..doğumunu anlatsana biraz..

sağolun kızlar cuma g ünü 40 +1 dim beklenn doğum tarihimdi drum ya sancının gelmesini bekle ya da suni sancı verelim bebek riske gireblir dedi bende suni sancı istedim kızlar ama doğumhane girerken kendimi çooook kötü hissettim kıyafetlerimi çıkarıp önlük giydridiler orda dedim allah ben nasıl yapcam bu işi sonra serum yolu açtılar lavman yapıldı her şey iydi sancıyı verdiler karnım kasılmaya başladı annemide aldılar doğumahneye annem benden kötü tabii bebeğimin kalp atışları düştü sancyıa dayanamdı ve dr sen bilrsin istersen riske atmayalım dedi acil sezeryana girdim spinla istedim bi şokta orda sonra genel aneszetzzi aladım gözümü açtım konuşamadım ilk etapta sonra ilk sorduğum bebeğim nasıldı hemşire bebk iyi sen nasılsın dedi.sonra odama aldılar bebeği getirdiler aman allahım bu benimmmi o kadar sancım varki anlatamam o sancıyla çok duygulandım ilk ben1görüyüm demiştim olmadı sağlıklıya daha ne olsun demi ilk kimin gördüğü . kızlar annelik bu olsa gerek o kadar sancya ilk gece sabaha kadarr emzirdim süt yok tabii. bebeğim ben mücadele ettik dün taburcu olduk sabaha kadar yine çok zordu çok sancım vardı birde göğis ucu çatladı aman kzılar dikkat edin emzirmeden kreme başlayın şimdi ben onunlada mücaedel ediyorum işte böyle kızlar zordu zahmetliydi ama inanın rabbim yarDIM EDİyor sakın ümidinizi kemeyin o zar olanı kolaylaştıryor ve sonunda küçük meleğinizi size emanet ediyor . RABBİM hepinizew hayrılı evlatlar versin şu anda oğlum uyuyor bende kuran dinletiyorum sizde yapınnn öpüyorummmm

slm kızlar bende katılmak istiyorum aranıza
aslında ben temmuzda doğum yaptım ama çok erken doğum olduğu için düzeltilmiş aya göre hesaplicamızı söyledi doktorumuz
yani 11eylülde falan üçüzlerim var şimdi gaz problemimizle uğraşıyoruz ve kilo alımları çok yavaş emmeyide bıraktılar zaten sadece mama
sizinkiler napıyo kaç kilo doğdular ve kaç kilo aldılar???
bizimkiler 1buçuk civarı doğdular şimdi 2olduk ama 2aya göre çok az yarım kilo sütüm hiç yaramamış yani

Masallah ne guseldir bir anda 3 tane bebek sahibi olmak. Tabi bir o kadar da zor olsa gerek. Cinsiyetleri nedir. Allah analı babalı buyutsun darısı bizlerin basına

Günaydın kızlar var mı bugün sancılanan.benim için uykusuz geceler başladı.Bebeğimi emzirmeye çalışıyorum ama sütüm gelmiyor açlıktan ağlayıp duruyor Arada mama veriyorum yoksa zaten mümkün değil uyuması.Bütün ev halkı kaç gecedir ayaktayız.Sezeryan olduğum için toparlanmamda uzun sürecek galiba bebek ağladığı zaman yataktan kalkıp yanına gitmek bile çok büyükk bir iş oldu artık karnım ağrıyor hem bebişin hem benim gaz sancım oluyor ister istemez.
Kızımın adını Ayça Mavi koydum.Resmini şimdi yükleyemiyorum en kısa zamanda yüklicem.Emzirme için önerileriz varsa sevinirim benim için tam bi kabus oldu besleme işi.>Hiç sütüm gelmiyor.Uykusuzluk ve her boş vakitte bebişle ilgilendiğim için foruma giremiyorum tekrar görüşürüz iyi günler.

Herkese merhaba,
ben de 13 eylülde anne oldum.
spinal anestezi ile sezaryen oldum.
bebeginize kavuşmanızın mutluluğuna karşılık her sıkıntıyı çekmeye değer inanın...
dilerim sağ salim kucaklaşın bebeklerinizle...
meme çatlağı bende de oldu,
chicconun kauçuk meme ucunu kullanarak emzirmeye başladım.
doğuma giderken yanınızda bulundurursanız işinize yarayabilir.
hayırlısıyla dünyada tadılabilecek bu en güzel tadı evlat tadını tatmamız dileklerimle..

rezene çok süt yapıyor diye biliyorum cnm hemde bol su ve uyku ..tabi uyuyabilirsen..:)

hayırlı olsun bebişinizsağlıkla büyüsün inşallah..

canım allah yardımcımız olsun inş. çok dua et ve sütünün geleceğine inan ve her emzirmede rabbim rızka sen kefilsin çocuğumun rızkı gönder ya rezzak diye dua et ve çok mücadele et inş. gelir canımmmm

canım birde ılık duşta al o da süt getiriyor

kramp canım benim 4.gün geldi bu sürede çok ugraştım bol sıvı al.gögüslerine sıcak su tut yuvarlak hareketlerle yukarıdan aşağıya doğru masaj yap ama su aşırı sıcak olmasın.yatarken ütülenmiş havlu koyabilirsin.bir de birinden masaj yaparak elle sağmasını isteyebilirsin benim kolestrum o şekilde geldi yan komşum hemşire o sağ olsun 1 saat uğraştı getirdi. miupanın still tee çayını içtim.aklıma gelenler bunlar canım

benim zümracık 42yi doldurmadan gelmeyecek heralde kızlar iyice sabırsızlanmaya başladım.41.haftamız doldu artık42yi süreceğiz bugünden itibaren.42dolduktan sonra hastaneye gitmeyi düşünüyorum.maalesf doktorların sezeryana alıvermek kolayına geliyor. gidince olmazsa sezeryan diyorlar. düşünüyorum pozisyonunu almış herşeyiyle gayet sağlıklı bir bebek neden vakti gelince doğmayacak mı sanki diye bekliyorum işte.bi yandan da doğumu tetikleyici bir şeyler yapasım geliyo nasıl olsa gelşmi tamamlanmıştır diye. napsam kiiii

canım sanki belimi ayırıyorlar arada kuvvetlenyor ve aşağıda çok baskım var halen bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…