Fikristan ihsallah canım benim 2 gündür sancım var.bugün tekrar bi temizlik yaptım.şuan yeniden basladı sancım.bazen canım çıkacakmış gibi oluyorum.ayrıca doğum yapanları tebrik ediyorum
14 eylülde kızım oldu benimde....
Pardon canım 39+2 deyim yanlış yazdım
14 eylülde kızım oldu benimde....
slm kızlar bende katılmak istiyorum aranıza
aslında ben temmuzda doğum yaptım ama çok erken doğum olduğu için düzeltilmiş aya göre hesaplicamızı söyledi doktorumuz
yani 11eylülde falan üçüzlerim var şimdi gaz problemimizle uğraşıyoruz ve kilo alımları çok yavaş emmeyide bıraktılar zaten sadece mama
sizinkiler napıyo kaç kilo doğdular ve kaç kilo aldılar???
bizimkiler 1buçuk civarı doğdular şimdi 2olduk ama 2aya göre çok az yarım kilo sütüm hiç yaramamış yani
Günaydın kızlar var mı bugün sancılanan.benim için uykusuz geceler başladı.Bebeğimi emzirmeye çalışıyorum ama sütüm gelmiyor açlıktan ağlayıp duruyor Arada mama veriyorum yoksa zaten mümkün değil uyuması.Bütün ev halkı kaç gecedir ayaktayız.Sezeryan olduğum için toparlanmamda uzun sürecek galiba bebek ağladığı zaman yataktan kalkıp yanına gitmek bile çok büyükk bir iş oldu artık karnım ağrıyor hem bebişin hem benim gaz sancım oluyor ister istemez.
Kızımın adını Ayça Mavi koydum.Resmini şimdi yükleyemiyorum en kısa zamanda yüklicem.Emzirme için önerileriz varsa sevinirim benim için tam bi kabus oldu besleme işi.>Hiç sütüm gelmiyor.Uykusuzluk ve her boş vakitte bebişle ilgilendiğim için foruma giremiyorum tekrar görüşürüz iyi günler.
Herkese merhaba,
ben de 13 eylülde anne oldum.
spinal anestezi ile sezaryen oldum.
bebeginize kavuşmanızın mutluluğuna karşılık her sıkıntıyı çekmeye değer inanın...
dilerim sağ salim kucaklaşın bebeklerinizle...
meme çatlağı bende de oldu,
chicconun kauçuk meme ucunu kullanarak emzirmeye başladım.
doğuma giderken yanınızda bulundurursanız işinize yarayabilir.
hayırlısıyla dünyada tadılabilecek bu en güzel tadı evlat tadını tatmamız dileklerimle..
Günaydın kızlar var mı bugün sancılanan.benim için uykusuz geceler başladı.Bebeğimi emzirmeye çalışıyorum ama sütüm gelmiyor açlıktan ağlayıp duruyor Arada mama veriyorum yoksa zaten mümkün değil uyuması.Bütün ev halkı kaç gecedir ayaktayız.Sezeryan olduğum için toparlanmamda uzun sürecek galiba bebek ağladığı zaman yataktan kalkıp yanına gitmek bile çok büyükk bir iş oldu artık karnım ağrıyor hem bebişin hem benim gaz sancım oluyor ister istemez.
Kızımın adını Ayça Mavi koydum.Resmini şimdi yükleyemiyorum en kısa zamanda yüklicem.Emzirme için önerileriz varsa sevinirim benim için tam bi kabus oldu besleme işi.>Hiç sütüm gelmiyor.Uykusuzluk ve her boş vakitte bebişle ilgilendiğim için foruma giremiyorum tekrar görüşürüz iyi günler.
canım sanki belimi ayırıyorlar arada kuvvetlenyor ve aşağıda çok baskım var halen bekliyoruzayesegüllll sancı dedigin nasıl?düzenlimi geliyor?bendende nisana benzer bisey geldi ama hala yok ne zaman baslar ki acaba..bazen moralim bozuluyor bazen sabır diyorum..sancı nasıl geliyor sana??
fatmacım bebegin hayırlı uğurlu olsun..sağlıkla büyüsün..doğumunu anlatsana biraz..
Senin nekadarın kaldı yezi.Allahım hepimize yardım etsin
Senin nekadarın kaldı yezi.Allahım hepimize yardım etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?