Yok canım beni persembe günü çağırdı suni sancıyla alacaklar eğer bebek gelmezse.bakalım neler olacak.herkese Allahım yardım etsin
Masallah ne guseldir bir anda 3 tane bebek sahibi olmak. Tabi bir o kadar da zor olsa gerek. Cinsiyetleri nedir. Allah analı babalı buyutsun darısı bizlerin basına
ihsallah canım kendiliğinden gelir ama içim çok sıkılıyor.seninde bebeğin hayırlı uğurlu olsun.Allahım sağlık sıhhat versin.darısı tüm bekleyenlerecanım allah yardımcın olsun ama suni sancıyı hiç tavsiye etmem bende cuma günü aldım sancı başlar başlamaz bebeğimin kalp atışları düştü hemde çok 70 lere kadar acil sezeryana aldılar normal sancıya bebek alışıyo ama suni olunca strese giriyomuş nede olsa yapay sana tavsiyem kesinlikle sezeryan boşver diğerni ben çok korktummm sende aynı şeyleri yaşama inş. perşembeden önce kendi sancın gelir
Fatma sana katılıyorum.Bende geçen salı doğum yaptım.Aynen senin gibi suni sancı verdiler ve bebeğin kalp ritmi bozuldu,sezeryana alındım.Suni sancı bebeği sıkıntıya sokuyor sonuçta doğum yapay olarak başlatılıyor ve bebek etkileniyor.canım allah yardımcın olsun ama suni sancıyı hiç tavsiye etmem bende cuma günü aldım sancı başlar başlamaz bebeğimin kalp atışları düştü hemde çok 70 lere kadar acil sezeryana aldılar normal sancıya bebek alışıyo ama suni olunca strese giriyomuş nede olsa yapay sana tavsiyem kesinlikle sezeryan boşver diğerni ben çok korktummm sende aynı şeyleri yaşama inş. perşembeden önce kendi sancın gelir
selam kızlar bu saatte ayaktayım yine çocuğu emzirebilmek için.süt gelmiyor ama gelenini yesin diye uğraşıyorum ben.fikiristan sen ne yaptın.
selam kizlar..
ahtamara gozun aydin baya buyumussunuz masallah.. biz de bugun 9 gunluk olduk..
burasi iyice durgunlasmis aysegul dogum yapti galiba..
kim dogum yapti ne zaman gibi bir liste olsa guzel oluru aslinda
dogumlar pes pese gelince kim bebegine kavustu kimler beklemede takip edemiyorum
kizlar nasil geciyor bebisle gunleriniz? bizimki kaka emmek uyumak
uykuya dalmasi biraz zor oluyor bir de sarardi bebegim, doktor normal 2 haftada gecer dedi
vitamin falan vermedi..
kilolar ne durumda? bazi yerlerde okuyorum da dogumda 10 kilo gitii diyorlar benimki 5 kilo gitti
kalani bende hala
yazin bir seyler kizlaaaaarrrr
valla bende sezeryan oldum.19 eylülde.19 kilo almıştım şu an 11 kilosu gitti.belki aldığın kiloyla orantılıdır.benim bebeğimde gündüz mışıl mışıl.gece hırıl hırıl
ama herşeye rağmen bir bayanın yaşabilceği en güzel duyguuuuuuuuuuuuuu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?