2011 Eylül Anneleri

Kızlar yokmu doğuran?bende hep bugün doğuracam sanmıştım ama yok.bütün gün yer süpürüp silmekten toz almaktan usandım.neyse herkes için hayırlısı

Yok canım beni persembe günü çağırdı suni sancıyla alacaklar eğer bebek gelmezse.bakalım neler olacak.herkese Allahım yardım etsin

canım allah yardımcın olsun ama suni sancıyı hiç tavsiye etmem bende cuma günü aldım sancı başlar başlamaz bebeğimin kalp atışları düştü hemde çok 70 lere kadar acil sezeryana aldılar normal sancıya bebek alışıyo ama suni olunca strese giriyomuş nede olsa yapay sana tavsiyem kesinlikle sezeryan boşver diğerni ben çok korktummm sende aynı şeyleri yaşama inş. perşembeden önce kendi sancın gelir

Masallah ne guseldir bir anda 3 tane bebek sahibi olmak. Tabi bir o kadar da zor olsa gerek. Cinsiyetleri nedir. Allah analı babalı buyutsun darısı bizlerin basına

evet canım hem güzel hemde çok zor 2kız 1oğlum var:)))
amin canım darısı bütün sitedekilerin başına:)))

ihsallah canım kendiliğinden gelir ama içim çok sıkılıyor.seninde bebeğin hayırlı uğurlu olsun.Allahım sağlık sıhhat versin.darısı tüm bekleyenlere
çok korktummm sende aynı şeyleri yaşama inş. perşembeden önce kendi sancın gelir[/QUOTE]
ihsallah canım kendiliğinden gelir ama içim çok sıkılıyor.seninde bebeğin hayırlı uğurlu olsun.Allahım sağlık sıhhat versin.darısı tüm bekleyenlere

Fatma sana katılıyorum.Bende geçen salı doğum yaptım.Aynen senin gibi suni sancı verdiler ve bebeğin kalp ritmi bozuldu,sezeryana alındım.Suni sancı bebeği sıkıntıya sokuyor sonuçta doğum yapay olarak başlatılıyor ve bebek etkileniyor.

selam kızlar bu saatte ayaktayım yine çocuğu emzirebilmek için.süt gelmiyor ama gelenini yesin diye uğraşıyorum ben.fikiristan sen ne yaptın.

selam kızlar bu saatte ayaktayım yine çocuğu emzirebilmek için.süt gelmiyor ama gelenini yesin diye uğraşıyorum ben.fikiristan sen ne yaptın.

gözüm aydı rabbime binlerce sukur olsun...cumartesi ve pazar az nisan geldi demistim hatta agustos anneleri daha tecrubelidir diye onlara da sormustum..ama agrı sızı yoktu,sonra pazartesi su gibi biseyler gelmeye baslamıstı bende akıntı sandım agrım sızım yoktu agrım gelir diye bekledim ama salı gunu kontrole gittim 3 cm acıklık baslamıs sonra sen karar ver dedi suni sancıyı deneyelim diye bende korku ve kararsızlıkla kabul ettim insanın kafası ve dusunceleri zaten allak bullak oluyor..sonra zaten bi anda 2 dk da bir sancım gelmeye basladı cok kısa bi surede acıklık 10 cm oldu ve masaya aldılar.13.30 gibi baslayan dogum surecim saat 16.40 da emir keremimin dunyaya gelmesi ile tamamlandı..sonrası dikis faslı onları hic sormayın cunku zordu..su anda allaha sukur gayet iyiyiz evdeyiz,emiyoruz,ve cok uyuyoruzz:))iste boyle doğum yapmayan arkadaslara hayırlı dogumlar olsun..o anda onlar icinde dua ettim..yapanlara da hayırlı olsun..

gözün aydın fikiristan.Ne güzel normal doğurdun.yataktan kalkabildin mi.benim sezeryan olduğu için uzun süre yatağa mahkum oldum.bebişin nasıl seni emebiliyor mu?sütün geliyor mu?Sen nasılsın?fırsat buldukça anlat olur mu?

13 eylülde doğum yaptım sezaryanla.özel çapa da gayet memnun kaldım.ama asıl maraton şimdi başladı.bebeğe bakmak kolay değil.gözünün içine bakıorum.gece ztn uyku yok.ama herşeye değer.anne olmak şuan çok fazla emek istio bunu anladım.annelerimizin kıymetini bilelim bence.kolay büyümüolar.15 günde bunu anladım anlamak içinde yeterli bi zmn zaten.Allah yavrularımızı bize bağışlasın onlarla sınamasın rabbim bizi.bu bambaşka bişe.

fikristan gözün aydın ne güzel normal doğum yapabildin biz sezeryan olduk hayrılısı tabi allah analı babalı büyütsün

Fikristan senin adina cok sevindim Allah anali babali buyutsun
ne guzel normal dogum yapmissin..darisi dogum yapmayanlarin basina

kızlar selam...krampcım tabi sezeryanı bilmiyorum ama kasma kendini eger kendini sıkarsan ve stresli oplursan daha kotu olur..bu arada biz iyiyiz kızlar..allaha sukur hep dua ettim allahım beni hayırlara yönlendir ve benim hakkımda hayırlısı ne ise oyle olsun diye allah gonlume gore verdi bin sukur,dua ettim surekli ozellikle sancı sırasında abese suresi 19. ve 20. ayetleri kızlar..ilk suni sancı verdigi sırada bizde de oyle bisey oldu hatta boynunda kordon oldugundan dolayı bası yapıyordur dedi,sonra bana oksijen falan verdiler ama panik yapmadım ben cunku bende heyecanlı olabilirdiim diye dusundum.sakin olmaya calıstım sonra hemen toparladı zaten normale dondu hemen kalp atısları.
ilk gun tabi epizyo oldugu icin azıcık zorlandım dun daha iyiydim bugun cok daha iyiyim masallah..kalkıyorum yuruyorum toz bile aldım yani..aslında ben cok korkuyordum o yuzden cok kastıgım icin kendi kendime ettim..aslında korkacak hicbisey yokmus..rahat olup allaha tevekkul etmek lazım..

sutum sanırım geliyor,emiyoruz uyuyoruz..allaha sukur ,ya fettah ya rezzak allahım sen gonder rızlıkını yavrumun diye dua edin ve tevekkul edin kızlar kesinlikle..

merhaba kızlar.ben de 11 eylülde normal doğumla prensesime kavuştum.annelik çok güzel bir duygu.ona baktıkça duygulanıyorum.gözlerim doluyor.rabbim hepimizin yavrusuna sağlık sıhhat versin.

selam kizlar..
ahtamara gozun aydin baya buyumussunuz masallah.. biz de bugun 9 gunluk olduk..
burasi iyice durgunlasmis aysegul dogum yapti galiba..
kim dogum yapti ne zaman gibi bir liste olsa guzel oluru aslinda
dogumlar pes pese gelince kim bebegine kavustu kimler beklemede takip edemiyorum

kizlar nasil geciyor bebisle gunleriniz? bizimki kaka emmek uyumak
uykuya dalmasi biraz zor oluyor bir de sarardi bebegim, doktor normal 2 haftada gecer dedi
vitamin falan vermedi..
kilolar ne durumda? bazi yerlerde okuyorum da dogumda 10 kilo gitii diyorlar benimki 5 kilo gitti
kalani bende hala
yazin bir seyler kizlaaaaarrrr

valla bende sezeryan oldum.19 eylülde.19 kilo almıştım şu an 11 kilosu gitti.belki aldığın kiloyla orantılıdır.benim bebeğimde gündüz mışıl mışıl.gece hırıl hırıl
ama herşeye rağmen bir bayanın yaşabilceği en güzel duyguuuuuuuuuuuuuu.

slm a. hayrılı cumalar 2011 eylülünün en güzel cici anneleri nasılsınız bu güzel cumaını hürmeitne rabbim hepimizin bebeklerine sağlık sıhhat versininş. annelik çok güzel kızlar rabbim herkese tattıtrsın inş. evt bi liste olsa çok güzel olcak beceriklimiz varsa yapsın

merhaba

doğum yapan herkesin bebeğini allah analı babalı büyütmek nasip etsin.

bende doğum yaptım 26eylülde sezeryan oldum 4gün oldu anne olmak çok güzel bi
duygu:) allahım tüm anne olmak isteyenlere nasip etsin.

yalnız sezeryandan sonra toparlanmak çok zor oluyor ama bebegin kokusu sevgisi yetiyor

Ben de 18-19 kiloyla tamamladim..normal kiloyla hamile kalmistim..yaptigin bir sey var mi egzersiz ya da diyet gibi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…