2011 Eylül Anneleri

gozun aydin..
allah anali babali buyutsun

Kızlar en sonunda 2.kızımı aldım kucağıma.allahım herkese nasip etsin.dün son kontrolüme gitmiştim bebeğin suyu blttlği için suni sancıyla doğurmak zorunda kaldom.biraz zor oldu ama herseye değer

geldi canım en sonunda geldi.senin bebişin nasıl?

Cok sevindim canim gozun aydin..allaha sukur bebis iyi ama 2 cocuga bakmak biraz zor.kizim hep oynamak istiyor,kardesini rahat birakmiyor..uyuyor mu,emiyor mu farketmez geliyor minciklayip opuyor..allah senin de yardimcin olsun bebislerinin aralari ne kadar?taburcu oldunuz mu?

Fikiristan, kramp, aysegul... gozunuzaydin.
Rabbim evladlarimizi bizlere bagislasin.
Dogum yapacaklar Allah yardimciniz olsun.
Biz kizimla altdegistir-emzir-yatir-uyandir-havalandir-altdegistir-emzir-yatir... dongusundeyiz:)))
Arada lutfederse sevmek icin biraz uyanik kalabiliyor:)

Kızlar bebekleriniz hayırlı ugurlu olsun allah uzun ömürler sağlık mutluluk versin inşallah

Kızlar hepinize çok teşekkür ederim.Allahım hepimizinkini bağışlasın.evet kızım 8 yaşında olmasına rağmen bayağı zorlanıyoruz.biz dün taburcu olduk.persembe doğum yaptım..çoooook uykusuzum

selam kızlar...
doğum yapmayan kalmadı heralde.herkesin bebeği hayırlı uğurlu olsun...hepimizin bebeklerini Allah bağışlasın...
günlerin nasıl geçtiğini bilmiyorum.biraz yorucu ama anne olmak çok mükemmel bi duygu.Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah...
artık bebişlerimizin kırkının çıkmasını bekliycez heralde bi düzene girebilmemiz için...
herkesi öpüyorum tabii bebişlerinizi de

kızlar merhaba..daha yeni kendimize gelebilicez sanırım haklısın duzen oturmadı daha..bizde iyiyiz,gelen giden bebiş derken nasıl geciyor zaman anlamıyoruz..bugun kontrolümüz vardı, sıkıntımız yok diyelim..bebişim de kendine yeni gelecek sanırım bazen az emdiği zaman gece mızlıyoruz baska da bi sıkıntımız yok,epizyonun acısı azıcık var hala belkide ben tedirginim otururken falan kendimi salamıyorum tam olarak..iste boyle kızlar umarım hepiniz cok iyisinizdir..

aysegul bebişin hayırlı olsun oyle yada boyle sonunda bebişlerimize kavustuk,
diğer doğum yapan arkadaslara da bebişleri hayırlı olsun diyorum..

canım sağol biz hiç doymuyoruz.felaket yara oldu göğüslerim .en iyi kremi aldım sözde ama genede aynı.bende daha ü2*1?0ğ3ü1*0ç8lde yardım edenim yok her iş bana bakıyo.

canım sağol biz hiç doymuyoruz.felaket yara oldu göğüslerim .en iyi kremi aldım sözde ama genede aynı.bende daha ü2*1?0ğ3ü1*0ç8lde yardım edenim yok her iş bana bakıyo.

canım ben o göğüs yaralarından teramicyn yara keremi varya bilindik bişey onla kuruldum ALLAHIN izniyle

canım ben o göğüs yaralarından teramicyn yara keremi varya bilindik bişey onla kuruldum ALLAHIN izniyle

kızlar ben lansinoh kullandım tester vardı evde yeterli geldi ama 1 gece acı çok arttı zeytinyağını masaj yapıp sürdüm gece yatmadan.üstüne de çok bol bir şey giydim ki hava alsın çok iyi geldi deneyin

Herkese merhaba arkadaşlar...biz bugün 1 ay 1 günlük olduk...bugün aşısı ve kontrolü vardı...çok iyi maşallah...aynen bende kızımdan dertliyim...10 yaşında kızım var sürekli kardeşini öpüp sevmek istiyor...yavrum ablası varken rahat rahat ememiyor bile:)))o okuldayken rahatız biraz...bugüne kadar annem vardı...onuda bugün yolladık...artık nasıl yapacaz bilmiyorum...banyosunu falan nasıl yaptırırım hiç bir fikrim yok...

Aynen kızlar gündüz uyuyamıyorum geceleride benim cadı kızım uyumuyor.hergün 2,3 saatlik uykuyla dolaşıyorum.nekadar dayanabileceğlmi bilemiyorum

Kızlar merhaba.Umarım herkesin bebeişleri iyidir.Arkadaşlar bende size bu konuyu danışacaktım.Benim oğlum geceleri hiççççççççç uyumuyor.Akşam 7-8 gibi bir uyanıyor bir daha sabah 6'da uyuyor inanabiliyormusunuz Sürekli beni emmek istiyor emerken uykuya dalıyor ama yatağa bıraktığım an uyanıyor.Emzikte almıyor.Sizde durumlar nasıl?Bebekleriniz gece uyuyor mu?Uykusunu düzene sokmak için ne yapabilirim?

Son düzenleme:
merhaba güzel anneler demekki aynı sorunu hepimiz yaşıyoruz benimde cadı kızım akşamları hiç uyumuyor kucağıma alıyorum tam uyudu yatağına bırakıyorum uyanıyor gündüzleri uyuyor ama akşam yok zaten geceelerde uzuyor artık uykusuz kalacaz bide bizim kabızlığımız var ondada zorlanıyor bizimkisi kucağa iyice alıştı artık herkes evine giitti ben nasıl alırım hep kucağıma aldığım gibi duruyor off şimdişden alaıştı 20 günlük olduk bugün hepimiz sağlıkla büyütürüz inşallhhh

slm kızlar...umarım herkes iidir.hepimizde aynı sorun var sanırım.bebişlerimiz geceyle gündüzü karıştırıyolar.
ben size bişi söylüycem işte bebişlerimize süt tarifiirmik helvası.inanır mısınız bebeğim emdiği halde bırakınca sütüm aktı o kadar yani.bunu yapıp yeyin ve üzerine bol su için.denemeye değer farkı göreceksiniz...test ettim mükemmel...

İrmik helvası malzemeleri
 350 gram kalın irmik (2 su bardağı)
 165 gram sade yağ (3/4 su bardağı)
 420 gram toz şeker (1 + 3/4 su bardağı)
 875 gram su ya da süt (3 + 1/2 su bardağı)
 1/2 kahve fincanı çam fıstığı
İrmik helvası tarifi
1. Bir tencereye; üç çeyrek bardak tereyağı koyarak hafifçe kızdırmalı, sonra kızdırılmış bu yağa; yarım kahve fincanı çam fıstığı ile 2 bardak kalın irmik katarak, fıstıkları hafifçe pembeleşip de irmiğin meyanesi gelinceye kadar bunları ortadan daha az ısıdaki ateşte 40-50 dakika durmadan karıştırarak kavurmalıdır. Meyane demek irmiğin 40-50 dakika içinde yanmadan hatta fazla esmerleşmeden kıvamında pişmesi demektir.
2. İrmiğin meyanesi gelince buna 3.5 bardak kaynar bir halde su ya da süt katmalı ve iyice karıştırdıktan sonra bir 3 çeyrek bardak da toz şeker katarak tekrar karıştırmalı, sonra da tencerenin kapağını hafifçe kapatarak hafif bir ateşte 20 dakika kadar demlendirilmelidir.
3. Bundan sonra tencereyi ateşten alarak, yarım saat kadar ılınmaya bırakmalı ve helvayı iyice bir karıştırdıktan sonra tabağa almalı ve servis yapmalıdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…