merhaba
doğum yapan herkesin bebeğini allah analı babalı büyütmek nasip etsin.
bende doğum yaptım 26eylülde sezeryan oldum 4gün oldu anne olmak çok güzel bi
duygu:) allahım tüm anne olmak isteyenlere nasip etsin.
yalnız sezeryandan sonra toparlanmak çok zor oluyor ama bebegin kokusu sevgisi yetiyor
geldi canım en sonunda geldi.senin bebişin nasıl?aysegul burdamisin?
Bebis geldi mi?
geldi canım en sonunda geldi.senin bebişin nasıl?
selam kızlar...
doğum yapmayan kalmadı heralde.herkesin bebeği hayırlı uğurlu olsun...hepimizin bebeklerini Allah bağışlasın...
günlerin nasıl geçtiğini bilmiyorum.biraz yorucu ama anne olmak çok mükemmel bi duygu.Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah...
artık bebişlerimizin kırkının çıkmasını bekliycez heralde bi düzene girebilmemiz için...
herkesi öpüyorum tabii bebişlerinizi de
kızlar merhaba..daha yeni kendimize gelebilicez sanırım haklısın duzen oturmadı daha..bizde iyiyiz,gelen giden bebiş derken nasıl geciyor zaman anlamıyoruz..bugun kontrolümüz vardı, sıkıntımız yok diyelim..bebişim de kendine yeni gelecek sanırım bazen az emdiği zaman gece mızlıyoruz baska da bi sıkıntımız yok,epizyonun acısı azıcık var hala belkide ben tedirginim otururken falan kendimi salamıyorum tam olarak..iste boyle kızlar umarım hepiniz cok iyisinizdir..
aysegul bebişin hayırlı olsunoyle yada boyle sonunda bebişlerimize kavustuk,
diğer doğum yapan arkadaslara da bebişleri hayırlı olsun diyorum..
canım sağol biz hiç doymuyoruz.felaket yara oldu göğüslerim .en iyi kremi aldım sözde ama genede aynı.bende daha ü2*1?0ğ3ü1*0ç8lde yardım edenim yok her iş bana bakıyo.
canım ben o göğüs yaralarından teramicyn yara keremi varya bilindik bişey onla kuruldum ALLAHIN izniyle
kızlar selm..uyku düzeniniz nasıl?uykuya dalmakta problemi olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?