2011 Eylül Anneleri

kızlarrr doktordaydım bugün.ayrıntılı ultrasona girdim 4 boyutlu.maşallah oğluşum gayet iyi çıktı.20+4 olduk 370 gr mış .doktor normal dedi ama sanki daha kilolu olabilirdi gibi geldi bana.neyse çok şükür herşey iyiydi.pipisini bile iyice ölçtü biçti:)

kısmetse bende eylül annesi olucam hemde 3,kez. ama okadar yaşlı deilim daha yolu yarılamadım bile..
benide aranıza alırsanız sevinirim..

Aslında soylediğin dogru her ağladıgında almamamız lazım kucagımıza ama dayanamıyoruz ki canım ya sonrada alısıyorlar her istediklerini ağlayarak yaptırmaya çalısıyorlar.Yani benim kızım su an oyle

kısmetse bende eylül annesi olucam hemde 3,kez. ama okadar yaşlı deilim daha yolu yarılamadım bile..
benide aranıza alırsanız sevinirim..

hoşgeldin canım sen en iyiisni yapmışsın büyütürsün artık birlikte bende 2 kez anne olacam oğlum 5 yaşında 3 hemen yaparım herhalde

oğluşuna bende 20+4 giitğimde 380 gr doktor çok iyi demişti zaten bebek yeni kilo alcak artık bu haftalardan sonra sağlılklı olsunlarda kilo önemli değil canım takma sen hamileliğinin tadını çıkart sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Gunaydin eylul anneleri acaba aranizda bénim gibi dogumdan korkan varmi sezaryan mi normal dogummu daha iyi sizce Ruyamda dogurdugumu gordumm sttresss oldummm

Gunaydin eylul anneleri acaba aranizda bénim gibi dogumdan korkan varmi sezaryan mi normal dogummu daha iyi sizce Ruyamda dogurdugumu gordumm sttresss oldummm

senin ilk olduğu için çok korkuyorsun ama bence normal olsun daha iyi için temizlenir çabuk kilo veririsin ayağa kalkarsın ama sezeryanda öyle olmuyor göbek kalayor bebeğini doğru dürüst kucağına alamıyorsun normal doğum daha iyi sancı çekiyorsun bebk doğduktan sonra bütün sancın gidiyor ama sezeryanda narkozun etkisi bitince yeni yeni ağrı çekiyorsun sezeryanda keyfi değil ben 2 gün sancı çektim hiç açılmmam olmadı bebek aşağı inercekken yukarı çıktı zaten günümde geçmişti mecburi sezeryan oldum oğlum 5 yaşını bitirecek ve ben normal doğumu çok istiyorum ama doktorlar pek yanaşmıyor bakalım nasıl olacak artık hayırlısıyla doğsunlarda ha normal ha sezeryan

merhabalarrrrrrr bende bende eylül annesi olcam rabbım nasıp kısmet ederse inşşşşş
hepinizeee basta sızlerın saglıklı olması ve sonrada bebişlerinizin sağlıklı olmasını dılerımmmm bende bır hafta once gırdım ayrıntılı ultrasonaa benımde miniğimmm 380 gr dı allaha sükür herseyı ıyıııı rabbım ısteyen herkese hayırlısı ıle nasıp etsın hepinizi öpüyorum işten yenı ayrıldımm artık daha sık konuşup bılgı ve tecrubelerınızı paylaşmak ısterım kendınıze ve ebişlerinize cok cok cok iyi bakın bye

benim ilk hamileliğim ama korkum yok şimdilik.psikolojiik olarak hazırlanmak gerekiyor.dün doktorumla da sohbet ettim acısız doğum olması zaten mümkün değil acıya değil bebeğe konsantre olmak gerekiyor.her doğum da ağrı acı sancı var.bunu düşünmek kasılmayı arttırmak ve tansiyonu yükseltmek dışında bişeye yaramıyor.doktoruna güvenmek ve her şeyin takdir-i ilahi olduğunu düşünmek gerekiyor.doğumda doktor elinden geleni zaten yapıor acıtan o değil.doğumdan sonra doktoruna bağıran insanlar var acıttı diye.o kadar hevesle beklediğimiz bebeğimiz bu yolu geçerken acıtıyor isteyerek acıtmıo o da sonuçta oksijene kavuşma çabası.normal doğum düşünüyorum hem sağlık açısından hem de o anı yaşamak açısından.inşallah her şey yolunda gider bu söylediklerim yalan olmaz diye dua ediyorum.

bu arada dün doktora gittik.ikimiz de iyiyiz çok şükür.450 gr olmuş oğlumuz.kalp kontrolü yapıldı ailemizde doğuştan kalp sıkıntısı olduğundan.bir sonrakine şeker yüklemesi yapılacak 24 ile 28 hafta arasında yapılıyormuş.ben 26 da gideceğim kısmetse...

Ben beeeennnnn 2.kez yapıcam dogum ama yinede strese giriyorum dusundukçe. amaaaan ne varki sanki daha kolay bir yolu olsaymıs su dogumun ohh bitti gitti agrısız sancısız olsaymıs ya
Ben epidural sezeryan yaptım cok rahattı ınan allah izin verirse yine oyle dusunuyorum
aslında keşke normal dogum yapabilseydim ama ilk dogumumda doktorların hatası yuzunden basıma gelenlerden dolayı korktum istemedim ama inan en rahatı normal dogum ferhatt ında dediği gibi için temizleniyor
Doğum sonrasında yasadıklarımı yasamamıs olsaydım kesinlikle normal dogumu tercih ederdim.
Bu arada pardon 3. dogumum olucak bu ilki erken dogumdu yasamadı

Son düzenleme:
Umarim hepimiz kolay digumlar yasariz benim dogum 21 eylul diye gozukuyo artik eylul basi anneleri anlatir bize nasil gectigini iki bezz arasindaa

hoşgeldin canım sağlıkla kucağına alırsın seninle günlerimiz aynı hadi bakalım hangimiz daha önce doğuracak

Hosgeldin canım maşallah genç anne Allahım esirgesin
amin canım.
hoşgeldin canım.sende deneyimlerini bizimle paylaş
canım sağol. tabiii 2 doğum yaşadım ama hala doğum konusunda tedirginim...
hoşgeldin canım sen en iyiisni yapmışsın büyütürsün artık birlikte bende 2 kez anne olacam oğlum 5 yaşında 3 hemen yaparım herhalde
sağol canım.sende şimdiden 3. düşünüyosun. sanırım oğlun ve kızın olacak.

ALLAH kısmet ederse kızım olacak inşlalh bir tanede oğlum varrzaten biz toplamda 2 kız 2 erkkek isityoruz

ALLAH kısmet ederse kızım olacak inşlalh bir tanede oğlum varrzaten biz toplamda 2 kız 2 erkkek isityoruz

yani toplam 4 çocuk mu kız futbol takımı mı kuracanız:) Tabi ALLAH gönlünüze göre verir inşallah.aslında bakıcı problemi olmasa bende isterim.4 5 tane. her biri bacağıma bir koluma yapışsın.ev cıvıl cıvıl.seviyorum ya ben çocukları.ay hayırlısıyla kucağımıza alsaydık bebişlerimizi.

çalışan anneler için zor ama benim gibi ev hanımı olanlar için zor değil bende eşimde toplamda 4 çocuk istiyoruz biz 9 kardeşiz eşimde 8 kardeş kalabalık aileden geldiğimiz için istiyoruz galiba bakalım herşeyin hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…