kısmetse bende eylül annesi olucam hemde 3,kez.ama okadar yaşlı deilim daha yolu yarılamadım bile..
benide aranıza alırsanız sevinirim..
eylülce seni çok iyi anlıyorum benimde oğlum 2 yaşındaykenken ben o zaman 2 aylık gebeydim ve çok yaramazdı sürekli peşinden koşuyordum taki bi ara caddeye koştu bende o teleşla koştum hamile olduğumu unuttum ve aradn gçok geçmeden düşük yaptım şimdide 5 bitirecek ama baş edemiyorum çok zorlanıyorum hiç beni dinlemiyor aslında beni ve babasını üzdüğünün farkında bazen diyoe artık sizi üzmüyecem ama aynı bazen ağlıyorum artık senin kızın daha küçük sen şimdi baş edebilirsen baş et yoksa işin dahada zorlaşır aslında bendende kaynaklıyo ben 18 yaşındakucağıma aldım ve acemiydim o ağladığı zaman bende ağlıyordum ve bana ve eabasına her istediğini yaptırdı hastaydı astım bornşiti var küçüklüğünden beri kırmadık ama şimdde baş edemiyorum inşlalhh kızım böyle olmaz abisi gibi ilk doğduğu günde hep mız mızdı hareketliydi çok yaramadı büyüdükçe ben daha çok zorlanıyorum ama o kadarda ttalıki oğluşum yeni anne olacaklara önerim bebeğin her istediğini yapamyın 40da bebli oluyor ağladığı zaman hemen kucağınıza almayın alışır anne olmak çok zor
kısmetse bende eylül annesi olucam hemde 3,kez.ama okadar yaşlı deilim daha yolu yarılamadım bile..
kızlarrr doktordaydım bugün.ayrıntılı ultrasona girdim 4 boyutlu.maşallah oğluşum gayet iyi çıktı.20+4 olduk 370 gr mış .doktor normal dedi ama sanki daha kilolu olabilirdi gibi geldi bana.neyse çok şükür herşey iyiydi.pipisini bile iyice ölçtü biçti:)
Gunaydin eylul anneleri acaba aranizda bénim gibi dogumdan korkan varmi sezaryan mi normal dogummu daha iyi sizce Ruyamda dogurdugumu gordumm sttresss oldummm
oğluşuna bende 20+4 giitğimde 380 gr doktor çok iyi demişti zaten bebek yeni kilo alcak artık bu haftalardan sonra sağlılklı olsunlarda kilo önemli değil canım takma sen hamileliğinin tadını çıkart sağlıkla kucağına alırsın inşallah
senin ilk olduğu için çok korkuyorsun ama bence normal olsun daha iyi için temizlenir çabuk kilo veririsin ayağa kalkarsın ama sezeryanda öyle olmuyor göbek kalayor bebeğini doğru dürüst kucağına alamıyorsun normal doğum daha iyi sancı çekiyorsun bebk doğduktan sonra bütün sancın gidiyor ama sezeryanda narkozun etkisi bitince yeni yeni ağrı çekiyorsun sezeryanda keyfi değil ben 2 gün sancı çektim hiç açılmmam olmadı bebek aşağı inercekken yukarıçıktı zaten günümde geçmişti mecburi sezeryan oldum oğlum 5 yaşını bitirecek ve ben normal doğumu çok istiyorum ama doktorlar pek yanaşmıyor bakalım nasıl olacak artık hayırlısıyla doğsunlarda ha normal ha sezeryan
Gunaydin eylul anneleri acaba aranizda bénim gibi dogumdan korkan varmi sezaryan mi normal dogummu daha iyi sizce Ruyamda dogurdugumu gordumm sttresss oldummm
Umarim hepimiz kolay digumlar yasariz benim dogum 21 eylul diye gozukuyo artik eylul basi anneleri anlatir bize nasil gectigini iki bezz arasindaa
merhabalarrrrrrr bende bendeeylül annesi olcam rabbım nasıp kısmet ederse inşşşşş
hepinizeee basta sızlerın saglıklı olması ve sonrada bebişlerinizin sağlıklı olmasını dılerımmmm bende bır hafta once gırdım ayrıntılı ultrasonaa benımde miniğimmm 380 gr dı allaha sükür herseyı ıyıııı rabbım ısteyen herkese hayırlısı ıle nasıp etsın hepinizi öpüyorum işten yenı ayrıldımm artık daha sık konuşup bılgı ve tecrubelerınızı paylaşmak ısterım kendınıze ve ebişlerinize cok cok cok iyi bakın bye
amin canım.Hosgeldin canım maşallah genç anne Allahım esirgesin
canım sağol. tabiii 2 doğum yaşadım ama hala doğum konusunda tedirginim...hoşgeldin canım.sende deneyimlerini bizimle paylaş
sağol canım.sende şimdiden 3. düşünüyosun. sanırım oğlun ve kızın olacak.hoşgeldin canım sen en iyiisni yapmışsın büyütürsün artık birlikte bende 2 kez anne olacam oğlum 5 yaşında 3 hemen yaparım herhalde
ALLAH kısmet ederse kızım olacak inşlalh bir tanede oğlum varrzaten biz toplamda 2 kız 2 erkkek isityoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?