- 10 Aralık 2009
- 986
- 34
- 358
Benim memede uyutmama şansım yok memeden çektiğim an aranıyor aranıyor aranıyor:)) sonrada ağlıyor.Siz bebişlerinizi ne kadarda bir emziriyorsunuz.Ben hep versem hiç hayır demez sürekli emmek istiyor.kızlar yalnız değilsiniz,bizde iki gundur biraz daha iyiyiz.sanırım bizim bebişler doymuyor.sabaha karsı uyuyoruz ya sutumuz oluyor, yorgunlukla aksama kadar cunku gunduz yoruluyoruz sutumuz içerik olarak yetmiyor olabilir..emzirme aralarını sanırım 1 saatten az tutmamak lazım cunku sutun kalitesi ozaman azalıyor gibi geliyor.bende hergun rezene içiyorum bide arı sutu bal karısımı simdi sutum daha iyi hatta gece bi uyandım ıslanmış kıyafetlerim..
iki gundurde daha iyiyiz sanki..gece cok aydınlık yapmayın ortamı ve memede degil sallayarak uyutun kendi kendine uyusun.emzikte ise yarıyor sanki..valla artık ne yapacagımızı sasırdık herseyi deniyoruz, ama stres yapmayın cok etkileniyorlar cunku..
Benim memede uyutmama şansım yok memeden çektiğim an aranıyor aranıyor aranıyor:)) sonrada ağlıyor.Siz bebişlerinizi ne kadarda bir emziriyorsunuz.Ben hep versem hiç hayır demez sürekli emmek istiyor.
canım allah yardımcımız olsun inş. çok dua et ve sütünün geleceğine inan ve her emzirmede rabbim rızka sen kefilsin çocuğumun rızkı gönder ya rezzak diye dua et ve çok mücadele et inş. gelir canımmmm
Selam kizlar
burasi bugun canlanmis.. sevindim..
uyku sorunu herkeste varmis bizde de var.. uykuya dalamiyor bebisim.. az once uyuttum bir sey yiyeim diye dusunurken kalkti..30 saat uyut 10 dakika uyuyor..hep emmek istiyor benimki de..emzigi de almiyor bir alsa biraz rahat ederdik..
bugun bankada islerim vardi. isimi bitirdim kizimi okuldan aldim markete gittik beraber cok ozlemisim ya rahat rahat dolasmayi.. oysa sadece 2 haftadir evdeyiz..kisin ne olacak bilemiyorum.. eve hapsolacagiz..disariya kac haftalikken cikaracaksiniz.. bizim buralar baya sogudu +12 lere dustu birturli disariya cikarmaya cesaret edemiyorum..
gözüm aydı rabbime binlerce sukur olsun...cumartesi ve pazar az nisan geldi demistim hatta agustos anneleri daha tecrubelidir diye onlara da sormustum..ama agrı sızı yoktu,sonra pazartesi su gibi biseyler gelmeye baslamıstı bende akıntı sandım agrım sızım yoktu agrım gelir diye bekledim ama salı gunu kontrole gittim 3 cm acıklık baslamıs sonra sen karar ver dedi suni sancıyı deneyelim diye bende korku ve kararsızlıkla kabul ettim insanın kafası ve dusunceleri zaten allak bullak oluyor..sonra zaten bi anda 2 dk da bir sancım gelmeye basladı cok kısa bi surede acıklık 10 cm oldu ve masaya aldılar.13.30 gibi baslayan dogum surecim saat 16.40 da emir keremimin dunyaya gelmesi ile tamamlandı..sonrası dikis faslı onları hic sormayın cunku zordu..su anda allaha sukur gayet iyiyiz evdeyiz,emiyoruz,ve cok uyuyoruzz:))iste boyle doğum yapmayan arkadaslara hayırlı dogumlar olsun..o anda onlar icinde dua ettim..yapanlara da hayırlı olsun..
Kızlar en sonunda 2.kızımı aldım kucağıma.allahım herkese nasip etsin.dün son kontrolüme gitmiştim bebeğin suyu blttlği için suni sancıyla doğurmak zorunda kaldom.biraz zor oldu ama herseye değer
Gozunaydın canım. Allah analı babalı buyutsun. Bende 27 eylulde dogum yaptım. Sabah 7 de nisanım geldi agrı ve sancı ile. 9 da hastanedeydik. Dogumhaneye aldılar 1 saat sancı cektim. Bebisim kakasini yaptigi icin acil sezeryan olduk.
normal doğum yapan arkadaşlar dikişleriniz iyileştimi?24 gün oldu benim hala ağrıyo.normalmi bu
kızlar bu arada bebişim cok ıkınıp sıkınıyor cok aglamıyor ama bazen uykudan uyanıyor sırf bu yuzden..merak ediyorum nesi var diye..gazı olacak diye cok korkuyorum ya..sizde de var mı bole bişey?
cnm bende kendi durumum için gecmedi diye dusunmeye baslamıstım, benm 8 gun oldu daha, seni duyunca normal olduguna karar verdim kendi adıma..yani gayet rahatım ama hala biraz daha agrı oluyor ozellikle yorulunca..birde otururken hala tedirgin oluyorum..kanama durumun nasıl gunde kac ped dolduruyorsun..birde her tuvalette temizleme losyonunu kullanıyormusunuz?
normal doğum yapan arkadaşlar dikişleriniz iyileştimi?24 gün oldu benim hala ağrıyo.normalmi bu
Gazdandir canim..benim oglum dune kadar iyidi..uykuda emmekte hic sikintimiz yoktu..dunden beri ikinmalar,meme emerken kafasini saga sola cevirerek sinirlenmeler cikti..mercimek gaz yaparmis bugun duydum ben sut olsun diye bol bol corbasini iciyordum..gunde kac kere kaka yapiyorlar sizinkiler?
Gunduz cok yoruluyorum yemek yemiyorum bazen ve sutum de azaliyor..bugun gobegimiz dustu teyzeleri 2hafta bekledik dusmesini ama cok disa cikik baktikca canim aciyor..3 ayda kendisi cekilirmis bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?