2011 Eylül Anneleri

ayrıca bebeklerinde gaz sorunu olanlar NURSE HARVEY'S diye bitkisel bi şurup var.bize doktorumuz önerdi 1 çay kaşığı günde 4 kere.doktorunuza sorun mutlaka.süper bişey.ne metsil,ne zinko ne de diğerleri hiç biri işe yaramadı ama bu mükemmel...

kızlar yalnız değilsiniz,bizde iki gundur biraz daha iyiyiz.sanırım bizim bebişler doymuyor.sabaha karsı uyuyoruz ya sutumuz oluyor, yorgunlukla aksama kadar cunku gunduz yoruluyoruz sutumuz içerik olarak yetmiyor olabilir..emzirme aralarını sanırım 1 saatten az tutmamak lazım cunku sutun kalitesi ozaman azalıyor gibi geliyor.bende hergun rezene içiyorum bide arı sutu bal karısımı simdi sutum daha iyi hatta gece bi uyandım ıslanmış kıyafetlerim..
iki gundurde daha iyiyiz sanki..gece cok aydınlık yapmayın ortamı ve memede degil sallayarak uyutun kendi kendine uyusun.emzikte ise yarıyor sanki..valla artık ne yapacagımızı sasırdık herseyi deniyoruz, ama stres yapmayın cok etkileniyorlar cunku..

Benim memede uyutmama şansım yok memeden çektiğim an aranıyor aranıyor aranıyor:)) sonrada ağlıyor.Siz bebişlerinizi ne kadarda bir emziriyorsunuz.Ben hep versem hiç hayır demez sürekli emmek istiyor.

Selam kizlar
burasi bugun canlanmis.. sevindim..
uyku sorunu herkeste varmis bizde de var.. uykuya dalamiyor bebisim.. az once uyuttum bir sey yiyeim diye dusunurken kalkti..30 saat uyut 10 dakika uyuyor..hep emmek istiyor benimki de..emzigi de almiyor bir alsa biraz rahat ederdik..
bugun bankada islerim vardi. isimi bitirdim kizimi okuldan aldim markete gittik beraber cok ozlemisim ya rahat rahat dolasmayi.. oysa sadece 2 haftadir evdeyiz..kisin ne olacak bilemiyorum.. eve hapsolacagiz..disariya kac haftalikken cikaracaksiniz.. bizim buralar baya sogudu +12 lere dustu birturli disariya cikarmaya cesaret edemiyorum..

kızlar slm ben çok kötü göğüs ağrısı yaşadım emzirmeden dolayı, resmen göğüs ucum yarıldı sanki jiletle kesik atılmış gibi oldu. ağlıyodum emzirirken kabus gibiydi. şimdi çok şükür iyiyim benim yaşadığım sorunu yaşayanlara tavsiyem susam yağı sürün ço iyi gelio bide krem olarakta madecassol ama emzirmeden göğsünüzü silmeniz lazım günde 2 kez sürdüm. birde emzirmeden önce besmele çekin Allah yardım edio çok şükür ben düzeldim. Allah yardımcımız olsun...

Benim memede uyutmama şansım yok memeden çektiğim an aranıyor aranıyor aranıyor:)) sonrada ağlıyor.Siz bebişlerinizi ne kadarda bir emziriyorsunuz.Ben hep versem hiç hayır demez sürekli emmek istiyor.

cnm ben ölnce iki saatte bir verim diyodum ama benim kuzum iki saat dayanamıodu ben de her isediğinde verdim. ama 20 günlük olduktan sonra düzene girio iki yada üç saatte bir emmek istio. şimdi bir aylık oldu ve gece uyumakta kolay oldu sabaha kadar 3 kez uyanıoruz emmeye. ama başlarda düzensiz emiolar bazen 15dk sonra yine istiodu. zamanla saat aralıkları uzuo cnm.

cnm meyve kompostosuda iyi gelio sütün artmasına

40 ına kadar cıkarmayı dusunmuyorum cnm.sağlık ocagına gittik sadece bide kontrole topuk kanı alındı..
bu arada nasıl bebisler kilo aldımı ilk hafta da..

Gozunaydın canım. Allah analı babalı buyutsun. Bende 27 eylulde dogum yaptım. Sabah 7 de nisanım geldi agrı ve sancı ile. 9 da hastanedeydik. Dogumhaneye aldılar 1 saat sancı cektim. Bebisim kakasini yaptigi icin acil sezeryan olduk.

normal doğum yapan arkadaşlar dikişleriniz iyileştimi?24 gün oldu benim hala ağrıyo.normalmi bu

cnm sağlıklı sıhhatli büyüt bebeğini..hayırlısıyla atlatmışsın, nasıl bebişinin durumu?

normal doğum yapan arkadaşlar dikişleriniz iyileştimi?24 gün oldu benim hala ağrıyo.normalmi bu

cnm bende kendi durumum için gecmedi diye dusunmeye baslamıstım, benm 8 gun oldu daha, seni duyunca normal olduguna karar verdim kendi adıma..yani gayet rahatım ama hala biraz daha agrı oluyor ozellikle yorulunca..birde otururken hala tedirgin oluyorum..kanama durumun nasıl gunde kac ped dolduruyorsun..birde her tuvalette temizleme losyonunu kullanıyormusunuz?

kızlar bu arada bebişim cok ıkınıp sıkınıyor cok aglamıyor ama bazen uykudan uyanıyor sırf bu yuzden..merak ediyorum nesi var diye..gazı olacak diye cok korkuyorum ya..sizde de var mı bole bişey?

kızlar bu arada bebişim cok ıkınıp sıkınıyor cok aglamıyor ama bazen uykudan uyanıyor sırf bu yuzden..merak ediyorum nesi var diye..gazı olacak diye cok korkuyorum ya..sizde de var mı bole bişey?

Gazdandir canim..benim oglum dune kadar iyidi..uykuda emmekte hic sikintimiz yoktu..dunden beri ikinmalar,meme emerken kafasini saga sola cevirerek sinirlenmeler cikti..mercimek gaz yaparmis bugun duydum ben sut olsun diye bol bol corbasini iciyordum..gunde kac kere kaka yapiyorlar sizinkiler?
Gunduz cok yoruluyorum yemek yemiyorum bazen ve sutum de azaliyor..bugun gobegimiz dustu teyzeleri 2hafta bekledik dusmesini ama cok disa cikik baktikca canim aciyor..3 ayda kendisi cekilirmis bakalim

canım bende rahatım çok şükür ama ayakta fazla kalınca yorulunca ağrı oluyo.dikişlerim hala düşmedi ama.kanamam ilk başlarda fazlaydı ama azaldı artık.ilk başlarda zefiran diye bi ilaç varmış onu kullandım temizlerken.hala ağrı olunca bende tedirgin oluyorum.inşallah iyileşiriz en yakın zamanda

kızlar humana nın emziren anneler için olan çayını tavsiye ederim...çok güzel süt yapıyor...

Offf bana dikis demeyin
Benim doktor saolsun hic ilac yazmadi ve soguk suyla bol bol yika dedi, malum dikislerde sisti
Dogumdan zordu inanin, Allahtan eczaneden ilac aldi esim ve ilik suyla yikadiktan sonra gecti..
3 hafta oldu ama hala tam iylesti diyemem..
Normal dogum kolay ama dikisler zor..

kızlar 26 gün oldu doğum yapalı.benimde dikişlerim pek iyileşmedi.kabız olmuşum bide.dün biirazcık kanama oldu bu yüzden.sizde de kanama oldu mu?pansumanı ne aralıklarla yapıyosunuz?

kızlar selam, hem sizleri hemde bebisleri opuyorum..gobegimiz dusmedi bizimde daha 10 gun oldu ama bakalım dussede rahatlasak aslında insallah..bugun biraz daha iyiyiz.hem ben, hem bebis, gecelerimizde sanki daha iyi gibi..poposunu actırıyorum altını alırken gazı cıkıyor ,birde yukarıdan daha ii cıkarmaya basladık insallah bole gider..
kızlar kendinize dikkat edin sonra daha kotu olamayalım..rezene mukemmel, gece bile akıyor sutlerim masallah a.e.o.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…