kızlar 26 gün oldu doğum yapalı.benimde dikişlerim pek iyileşmedi.kabız olmuşum bide.dün biirazcık kanama oldu bu yüzden.sizde de kanama oldu mu?pansumanı ne aralıklarla yapıyosunuz?
kızlar selam, hem sizleri hemde bebisleri opuyorum..gobegimiz dusmedi bizimde daha 10 gun oldu ama bakalım dussede rahatlasak aslında insallah..bugun biraz daha iyiyiz.hem ben, hem bebis, gecelerimizde sanki daha iyi gibi..poposunu actırıyorum altını alırken gazı cıkıyor ,birde yukarıdan daha ii cıkarmaya basladık insallah bole gider..
kızlar kendinize dikkat edin sonra daha kotu olamayalım..rezene mukemmel, gece bile akıyor sutlerim masallaha.e.o.
kzılar bebekleriniz için hangi ateş ölçeri tercih ettiniz
kızlar bu arada bebişim cok ıkınıp sıkınıyor cok aglamıyor ama bazen uykudan uyanıyor sırf bu yuzden..merak ediyorum nesi var diye..gazı olacak diye cok korkuyorum ya..sizde de var mı bole bişey?
benim 1. çocuğum sürekli ıkınırdı. eskiller ıkınan bebek çabuk büyür dediler. gerçekten de 1 ayda 1, 5 kg almıştı.. 3 ay boyunca ıkınıp sıkındı. ağlama olayı pek olmadı. inş. seninde olmaz.
kızlar emzirdikten sonra bebeğinizin gazını çıkarabiliyomusunuz.benimki emerken uyuyup kalıyo.sonra gazını çıkaramıyorum.daha sonra bağırsaklarında gaz sıkıştırıyo.yavrum çok zorlanıyo kaka yapana kadar.sizdede varmı bu sorun?
kızlar emzirdikten sonra bebeğinizin gazını çıkarabiliyomusunuz.benimki emerken uyuyup kalıyo.sonra gazını çıkaramıyorum.daha sonra bağırsaklarında gaz sıkıştırıyo.yavrum çok zorlanıyo kaka yapana kadar.sizdede varmı bu sorun?
kızlarrrr ben de 5 gün önce doğum yaptım .şimdi zümram 5 günlük oldu ve o kadar sevimli geliyor ki insana içime sokasım geliyor.maalesef sezaryenle doğum yaptım.42.haftam bitmişti bi kontrole gideyim demiştim vakti geçmiş diye yatırıldım.suni sancı denendi bebeğin kalp atımları düşünce acil sezeryan olduksezeryann çok zor daha yeni yeni toparlanabildim.genel anestezi oldum. rahmim kendini toparlayamamış çok kanamam olmuş ameliyatta.doktor"normal doğum bile yapsan seni bu kanamyla ameliyta almak zorunda kalırdık" dedi.ameliyat sonrası ağrılr gaz sanıları ve harket kısıtlılığı oluyor.keşke normal doğabilseydi.herşey bi anda oluverdi.ve ekim ayında doğmuş olduk.3 kg ağırlığında 49 cm boyunda kara gözlü bir kızım var şimdi. bütün acılarıma değiyor:)
canım seninki gibi 8lrde 8 yaşındaki kızım bebek mık demeden kucağına alıyor ben daha kötü durumdayımHayırlı olsun turkishe.Sezeryan sonrası çok kötü bir süreç bencede.Bebeğini en güzel şekilde büyütürsün inşallah.
Kızlar ben kızımı emzirirken hemencecik uyuyakalıyor.Uyandırmak için uğraşıyorum ama uyanmıyor yerine koyunca hemen gözleri açıyor.Kucağıma alınca uyuyor tüm gün böyle geçtiği içinde hep uykusuz kalıyoruz.Sizin bebişler nasıl emiyor.Uyku düzeniniz nasıl.
önclikle geçmiş olsun öyle yada böyle kucağına aldın bebeğini güle güle büyüt ihsallahkızlarrrr ben de 5 gün önce doğum yaptım .şimdi zümram 5 günlük oldu ve o kadar sevimli geliyor ki insana içime sokasım geliyor.maalesef sezaryenle doğum yaptım.42.haftam bitmişti bi kontrole gideyim demiştim vakti geçmiş diye yatırıldım.suni sancı denendi bebeğin kalp atımları düşünce acil sezeryan olduksezeryann çok zor daha yeni yeni toparlanabildim.genel anestezi oldum. rahmim kendini toparlayamamış çok kanamam olmuş ameliyatta.doktor"normal doğum bile yapsan seni bu kanamyla ameliyta almak zorunda kalırdık" dedi.ameliyat sonrası ağrılr gaz sanıları ve harket kısıtlılığı oluyor.keşke normal doğabilseydi.herşey bi anda oluverdi.ve ekim ayında doğmuş olduk.3 kg ağırlığında 49 cm boyunda kara gözlü bir kızım var şimdi. bütün acılarıma değiyor:)
tşk ederim arkadaşlar. benm kızım da güzel emiyor iyice emdiyse 2,5 saat uyuyor.tam 2,5 saat sonra kalkıyor eğer çok rahatsız edilmediyse.humana still tea kullnıyorum. belki de onun için sütüm iyi.gazını çıkarmya çalışıyorum.yüzükoyun yatağa yatırıp sırtını biraz pataklayınca gazı çıkıyor.göbek henz düşmedi.daha 1 hftamız doldu bugün. açıkçası banyo da yaptırdım bi sakıncası olmaz diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?