evt canım bebişlerle uğraşoyoruz ama arada girselr ne güzel olur demi mesela hangi bezi kullanıyosunuz benim huggises sızdıryo ne yapsam acaba
evet çok şükür...hepimizin bebeklerini Allah bağışlasın...kimsecikler kalmamış burada.herkes bebişlerle uğraşıyo ne güzel...çok şükür hepimiz bebeklerimize sağlıkla kavuştuk.Rabbim inşallah sağlıklı bir şekilde büyütebilmeyi nasibetsin
ben prima kullanıyorum ve çok memnunum tavsiye ederim..evt canım bebişlerle uğraşoyoruz ama arada girselr ne güzel olur demi mesela hangi bezi kullanıyosunuz benim huggises sızdıryo ne yapsam acaba
merhaba kızlar bebeğim 26 günlük.gündüzleri mışıl mışıl uyuyor.geceleri gaz sancısı oluyor.dr zinco diye damla verdi.sizde varmı böyle problem.ne kullanıyorsunuz.
evet ben arada giriyorum ama bakıyorum kimsecikler yok( biz su anda ultra prima deniyoruz bakalım sonuc ne olacak sızdırma degil ama oglusum altının acılmasını cok seviyor hemencecik ortalıga salıveriyoruz.. :))
pisigimiz cok bu arada ilac falan kar etmiyor ne yapıcaz bilmiyorum..
merhaba kızlar bebeğim 26 günlük.gündüzleri mışıl mışıl uyuyor.geceleri gaz sancısı oluyor.dr zinco diye damla verdi.sizde varmı böyle problem.ne kullanıyorsunuz.
canım bende zinco kullanıyorum ama bebeğim kakasını yapcağında ağlamaya başlıyo çok zorlanarak yapıyo.bikaç gündür kimyon kaynatıp suyundan birkaç çay kaşığı içiriyorum.kalanınıda kendim içiyorum.kakasını daha rahat yapmaya başladı.tavsiye ederim.kimyonun gaza iyi geldiğini biçok kişiden duydum[/QUOTE
birde onu deniyelim.gerçi dün akşam kendime yaptığım rezene çayından verdim 6-7 çay kaşığı.bayağ oda rahatlattı.
evet ben arada giriyorum ama bakıyorum kimsecikler yok( biz su anda ultra prima deniyoruz bakalım sonuc ne olacak sızdırma degil ama oglusum altının acılmasını cok seviyor hemencecik ortalıga salıveriyoruz.. :))
pisigimiz cok bu arada ilac falan kar etmiyor ne yapıcaz bilmiyorum..
gaz için biz metsil ve zinco kullanıyoruz.mama ile beslendiği için gaz şikayeti daha fazla oluyor.
bez için huggies den nefret ettim ıslandığı anda çığlık atıyor oğlum primaya geçtik deneme evresindeyiz
bebeğin kiosunu bilmiyorum çarşamba doktora gideceğiz kontrole öğrenince yazarım bu arada bizimki anne sütü çok az alıyor genelde mama yiyor.benim kiloma gelince hamilelik kilomu doğumda vermiştim ama daha da veremedim üstüne 1-2 kilo almış gbiyim hamilelikten önce de ideal kiloda değildim zaten 40 bedenim hala.38 beden 52 kilo hedefim var yani daha 6-7 kilo vermem gerek
kızlar nasılısınız annem 36 gün kaldı ve 2 gün önce gitti çok alışmışım bebeğim 22 günlük sanki yapamayacam gibi geliyor ve annemi şimdiden özledim ve bu şehiede kimsem yok çok ağllıyorum nasıl geçecek fikri olan var mı[/
aynen carnım bende eşimin görevi dolayısıyla burdur dayım.benimde annemde 2 gün önce gitti ve burada daha neredeyse selam verdiğim kimse bile yok.yalnızlık zor.yalnızlığımızı paylaşacak olan bebeğimiz ve kocamız.daha 2 aydır burdayım benimde temennim şöyle anlaşabilceğim en azından 1 arkadaş.bakalım...eşinin desteğiyle geçirirsin cnm zor günleri.sen nerdesin.
evt canım bebişlerle uğraşoyoruz ama arada girselr ne güzel olur demi mesela hangi bezi kullanıyosunuz benim huggises sızdıryo ne yapsam acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?