2011 Eylül Anneleri

kimsecikler kalmamış burada.herkes bebişlerle uğraşıyo ne güzel...çok şükür hepimiz bebeklerimize sağlıkla kavuştuk.Rabbim inşallah sağlıklı bir şekilde büyütebilmeyi nasibetsin

evt canım bebişlerle uğraşoyoruz ama arada girselr ne güzel olur demi mesela hangi bezi kullanıyosunuz benim huggises sızdıryo ne yapsam acaba

merhaba kızlar bebeğim 26 günlük.gündüzleri mışıl mışıl uyuyor.geceleri gaz sancısı oluyor.dr zinco diye damla verdi.sizde varmı böyle problem.ne kullanıyorsunuz.

evt canım bebişlerle uğraşoyoruz ama arada girselr ne güzel olur demi mesela hangi bezi kullanıyosunuz benim huggises sızdıryo ne yapsam acaba

evet ben arada giriyorum ama bakıyorum kimsecikler yok ( biz su anda ultra prima deniyoruz bakalım sonuc ne olacak sızdırma degil ama oglusum altının acılmasını cok seviyor hemencecik ortalıga salıveriyoruz.. :))

pisigimiz cok bu arada ilac falan kar etmiyor ne yapıcaz bilmiyorum..

kimsecikler kalmamış burada.herkes bebişlerle uğraşıyo ne güzel...çok şükür hepimiz bebeklerimize sağlıkla kavuştuk.Rabbim inşallah sağlıklı bir şekilde büyütebilmeyi nasibetsin
evet çok şükür...hepimizin bebeklerini Allah bağışlasın...

ben prima kullanıyorum ve çok memnunum tavsiye ederim..
merhaba kızlar bebeğim 26 günlük.gündüzleri mışıl mışıl uyuyor.geceleri gaz sancısı oluyor.dr zinco diye damla verdi.sizde varmı böyle problem.ne kullanıyorsunuz.

bizde de var maalesef gaz problemi.dr zinco,metsil falan verdi fayda etmedi.sonra nurse harveys diye bitkisel bi şurup verdi onunla rezene veriyorum bayağı faydası oluyo...

Merhaba güzel anneler bizde bugün 31 günlük olduk kırkımızın çıkmasına az kaldı bu çocukların hepsi aynı akşam uyumuyor gündüzleri uyuyorlar bence bezin en iyisi prima ben çok memnunum

Merhaba bizimde pişiğimiz çoktu 2 ayrı dr ilaç yazdı biraz hafifleyip tekrar çıkıyorduolay minik minik kanamaya bile döndü..ama 3. dr TROSYD deri kremi verdi.3 gün sonra pişikten eser yoktu.istersen doktoruna danış.biz bayağ memnun kaldık.

canım bende zinco kullanıyorum ama bebeğim kakasını yapcağında ağlamaya başlıyo çok zorlanarak yapıyo.bikaç gündür kimyon kaynatıp suyundan birkaç çay kaşığı içiriyorum.kalanınıda kendim içiyorum.kakasını daha rahat yapmaya başladı.tavsiye ederim.kimyonun gaza iyi geldiğini biçok kişiden duydum

ben ılık zeytinyağıyala göbeğinin çevresine saat yönünde parmaklarmının ucuyla masaj yapıyorum çok rahatlatıyor canım

pişiğede ısıtılımış soğutulmuş zeytinyağı iyi gliyo canım birde günlük belden aşağısını yıka

selam taze annişler :) bende doğumdan sonra ilk defa giriyorum bugün 20. günümüz.:) ben normal doğum için gitmişken sezeryan olmak zorunda kaldım ama şimdi çok şükür bebeğimde bende gayet iyiyiz..Benimde oğlum geceleri sabahlatıyo beni ve felaket gaz problemimiz var..sizler neler yapıyosunuz nasıl gidiyo merak ediyorum .

canım doktor bizede zinco ağız damlası verdi sabah akşam 4 damla olarak..geceleri daha da şiddetli oluyo sancısı..Her emzirmeden sonra hemen gazını çıkarmaya gayret ediyorum sende çıkarmadan yatırma canım..Bide hergün özellikle rezene çayı içiyorum hem bana hemde bebeğimin gaz şikayetine iyi geliyo..

selam kızlar nasılsınız bizde iyiyiz..eylül anneleri forumu unutmayın uğrayın arada bu arada kilo alımınız nasıl bebislerinizin..ya merak ediyorum sütümüz yarıyormu fayda ediyormu diye insallah bebeklerimiz sağlıkla büyür ve gelişirler..

gaz için biz metsil ve zinco kullanıyoruz.mama ile beslendiği için gaz şikayeti daha fazla oluyor.
bez için huggies den nefret ettim ıslandığı anda çığlık atıyor oğlum primaya geçtik deneme evresindeyiz
bebeğin kiosunu bilmiyorum çarşamba doktora gideceğiz kontrole öğrenince yazarım bu arada bizimki anne sütü çok az alıyor genelde mama yiyor.benim kiloma gelince hamilelik kilomu doğumda vermiştim ama daha da veremedim üstüne 1-2 kilo almış gbiyim hamilelikten önce de ideal kiloda değildim zaten 40 bedenim hala.38 beden 52 kilo hedefim var yani daha 6-7 kilo vermem gerek

kızlar nasılısınız annem 36 gün kaldı ve 2 gün önce gitti çok alışmışım bebeğim 22 günlük sanki yapamayacam gibi geliyor ve annemi şimdiden özledim ve bu şehiede kimsem yok çok ağllıyorum nasıl geçecek fikri olan var mı

benmde dogum da 9 kilo gitti bi 10 kilo daha vermek istiyorum hatta daha fazlasını prima simdilik iyi gibi
fatmacım üzülme bu gecici bi evre anne olunca herseyin ustesinden gelebiliriz merak etme tedirgin olup hem kendini hemde bebisi uzme cnm..

Selam guzel anneler
ozlemisim burayi dogum yaklasitiginda ne guzel heyecanimizi paylasmistik
simdi de bez, gaz, sut, kilo muhabbetleri donuyor
herkese saglikli gunler diliyorum..
bez olarak sizdeki prima bizdeki pampersi kullaniyorum ve
cok ta memnunum.. baska bezi denemedik bile..
benim oglusum gunduzleri hic uyumuyor ya yarim saat uyutuyorum
10 dakika uyuyup kalkiyor..gazdan olabilir mi..ama oyle sancisi varmis gibi de aglamiyor
haftaya doktora gidecegiz..bakacagiz ne diyecek.. simdiye kadar ne bir vitamin ne bir gaz icin ilac vermedi bize
fatmacigim canim Allah bir koayligini verecek inan bana.
dogum yapali yanimda kimsem yok..bir de buyuk kizim bir de kocam var
(o da bir bebek aslinda) gece boluk porcuk uyuyorum gunduz 8 de kalkiyorum basliyor kosturmaca
Allaha dua et hastaliktan korusun, diger turlu basaracaksin.. bir guven gelecek sana yalniz kalinca..guvenecegin baskasi olmayinca
kilolara gelince verilecek 10 kilom var hala.. hastaneden ciktigim gun tartilmistim hala ayni kilodayim:26:
insallah veririz.. cok kafaya takmaya basladim.. hic bir giyim olmayinca taiyorum ister istemez
hadii herkese iyi geceler. bizde gece oldu daaaa

cnm bazı eczanelerde el yapımı kremler satılıo bi kaç ürünün karışımı sanırım ben ondan kullandım anında geçti kızımın pişikleri. benim eşimin dayısı eczacı o verdi gerçekten çok etkili dene bi istersen faydasını görürsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…