gaz için biz metsil ve zinco kullanıyoruz.mama ile beslendiği için gaz şikayeti daha fazla oluyor.
bez için huggies den nefret ettim ıslandığı anda çığlık atıyor oğlum primaya geçtik deneme evresindeyiz
bebeğin kiosunu bilmiyorum çarşamba doktora gideceğiz kontrole öğrenince yazarım bu arada bizimki anne sütü çok az alıyor genelde mama yiyor.benim kiloma gelince hamilelik kilomu doğumda vermiştim ama daha da veremedim üstüne 1-2 kilo almış gbiyim hamilelikten önce de ideal kiloda değildim zaten 40 bedenim hala.38 beden 52 kilo hedefim var yani daha 6-7 kilo vermem gerek
kızlar nasılısınız annem 36 gün kaldı ve 2 gün önce gitti çok alışmışım bebeğim 22 günlük sanki yapamayacam gibi geliyor ve annemi şimdiden özledim ve bu şehiede kimsem yok çok ağllıyorum nasıl geçecek fikri olan var mı[/
aynen carnım bende eşimin görevi dolayısıyla burdur dayım.benimde annemde 2 gün önce gitti ve burada daha neredeyse selam verdiğim kimse bile yok.yalnızlık zor.yalnızlığımızı paylaşacak olan bebeğimiz ve kocamız.daha 2 aydır burdayım benimde temennim şöyle anlaşabilceğim en azından 1 arkadaş.bakalım...eşinin desteğiyle geçirirsin cnm zor günleri.sen nerdesin.
bende aynı durumdayım kızlar istanbula gelin geldim ve burda ne bir arkadaşım nede bir akrabam var ve bebeğim 2 haftalıkken annemde kaynanamda gitti. tek başım akaldım ama inanın allah yardım edio. bebişim 45 günlük ve kilo alımı süper gidio Maaşallah bir aylıkken kontrole gittik ve 1.550 gr almıştı ve boyuda 3 cm uzamıştı. çok mutlu oldum tek başına çok zor oluo ama emeğinizin karşılığını görmek çok mutlu edio insanı Allah yardımcımız olsun.
kızlar ben kilo veremiorum doğrusu iştahım çok şekerli şeylere dayanamıorum hep cnm şekerli şeyler yemek istio özelliklede emzirdikten sonra. 78 kilo doğuma girdim 73 kiloyla eve geldim ilk hafta 69 düştüm ama bir ayı geçti hala 69 kiloyum ve kendimi hiç beğenmiorum siz nasıl kilo veriosunuz yardımcı olursanız sevinirim
bende aynı durumdayım kızlar istanbula gelin geldim ve burda ne bir arkadaşım nede bir akrabam var ve bebeğim 2 haftalıkken annemde kaynanamda gitti. tek başım akaldım ama inanın allah yardım edio. bebişim 45 günlük ve kilo alımı süper gidio Maaşallah bir aylıkken kontrole gittik ve 1.550 gr almıştı ve boyuda 3 cm uzamıştı. çok mutlu oldum tek başına çok zor oluo ama emeğinizin karşılığını görmek çok mutlu edio insanı Allah yardımcımız olsun.
masallah ne güzel kilo almıs,nasıl besleniyor anne sutumu sadece,ne kadarda bi emziriyorsun taktik ver biraz cnm.. bizim bebislerde de uygulayalım..
kızlar ben hic kilo veremiyorum.hamilelikte cok kilo almadim ama kilolu hamile kalmistim.hala 10 kilo fazlam var.gerci buna hic onemsemiyorum bebisim kilo almiyomus gibime geliyo sanki hala ayni o biraz moralimi bozuyor.gunde 200cc kadar mamada veriyorun ama yinede buyunuyo sanki cuna kontrole goturecem bakalim neler olmus
ya onu hic sorma krampcım elbette degisiyorlar ama banada sanki cok kilo almamıs gibi geliyor ya annelik ne zxor kaygı hic bitmiyor elbette tatlı kaygılar bunlar allah baska dert tasa vermesin ama bende aynı sekilde acaba kilo aldımı almadımı diye cok merak ediyorum ben mama vermiyorum..birde kızlar kaka durumları nasıl sulumu yarı katımı ve kac kere yapıyor bebisleriniz biz bazen cok sık yapıyoruzda hemde sulu gibi yapıyoruz..bu neden olabilir acaba..:44:[/Q
Kaka yapması iyi bişe tabii doyduğunu gösteriyo.Anne sütü alan bebeklarde sulu katı farketmewz çünkü anne sütü bebişin ihtiyacına göre düzenleniyor.Yani gözün aydın çok güzel besliytorsun bebişini.Kızlasr ne kadar sıklıkla emziriyorsunbuz ve kaç dakika emziriyorsunuz.Bebeğim çok iyi uyumadığı için aç olduğunu düşünüyorum ve mama veriyorum ama genelde mamadan sonra kusuyor ve yine uyumuyor.
benmde dogum da 9 kilo gitti bi 10 kilo daha vermek istiyorum hatta daha fazlasınıprima simdilik iyi gibi
fatmacım üzülme bu gecici bi evre anne olunca herseyin ustesinden gelebiliriz merak etme tedirgin olup hem kendini hemde bebisi uzme cnm..
sağol canım desteğin için allah seninde yardımcın olsunSelam guzel anneler
ozlemisim burayi dogum yaklasitiginda ne guzel heyecanimizi paylasmistik
simdi de bez, gaz, sut, kilo muhabbetleri donuyor
herkese saglikli gunler diliyorum..
bez olarak sizdeki prima bizdeki pampersi kullaniyorum ve
cok ta memnunum.. baska bezi denemedik bile..
benim oglusum gunduzleri hic uyumuyor ya yarim saat uyutuyorum
10 dakika uyuyup kalkiyor..gazdan olabilir mi..ama oyle sancisi varmis gibi de aglamiyor
haftaya doktora gidecegiz..bakacagiz ne diyecek.. simdiye kadar ne bir vitamin ne bir gaz icin ilac vermedi bize
fatmacigim canim Allah bir koayligini verecek inan bana.
dogum yapali yanimda kimsem yok..bir de buyuk kizim bir de kocam var
(o da bir bebek aslinda) gece boluk porcuk uyuyorum gunduz 8 de kalkiyorum basliyor kosturmaca
Allaha dua et hastaliktan korusun, diger turlu basaracaksin.. bir guven gelecek sana yalniz kalinca..guvenecegin baskasi olmayinca
kilolara gelince verilecek 10 kilom var hala.. hastaneden ciktigim gun tartilmistim hala ayni kilodayim:26:
insallah veririz.. cok kafaya takmaya basladim.. hic bir giyim olmayinca taiyorum ister istemez
hadii herkese iyi geceler. bizde gece oldu daaaa
kızlar nasılısınız annem 36 gün kaldı ve 2 gün önce gitti çok alışmışım bebeğim 22 günlük sanki yapamayacam gibi geliyor ve annemi şimdiden özledim ve bu şehiede kimsem yok çok ağllıyorum nasıl geçecek fikri olan var mı[/
aynen carnım bende eşimin görevi dolayısıyla burdur dayım.benimde annemde 2 gün önce gitti ve burada daha neredeyse selam verdiğim kimse bile yok.yalnızlık zor.yalnızlığımızı paylaşacak olan bebeğimiz ve kocamız.daha 2 aydır burdayım benimde temennim şöyle anlaşabilceğim en azından 1 arkadaş.bakalım...eşinin desteğiyle geçirirsin cnm zor günleri.sen nerdesin.
ben istanbuldayım canım anadolu yakasındayım eşim polsi şimdide işi dolayısıla karşıya taşıncaz bi kaç arkadaş ediniştim şimdi her şeye baştan başlıylazcaz allah bütün gurbettekielrin yar ve yardımcısı olsun inş.
masallah ne güzel kilo almıs,nasıl besleniyor anne sutumu sadece,ne kadarda bi emziriyorsun taktik ver biraz cnm.. bizim bebislerde de uygulayalım..
cnm doktor 2 saatte bir emzir dedi ama ben bebeşim ne zaman isterse ozaman emziriorum bazen 15dk sonra bile istio. sonuçta daha çok minikler emerken yoruluolar tam doymasalar bile bırakıolar memeyi. birde meyve kompostosunu çok yedim ben sütüme faydası oldu sanırım.
Slm anneler nezamandır giremiyodum biz kızımızı hasta ettik bile.burnu tıkandı ememiyo.negüzel emiyo diye seviniyodum biz grip olunca bebişimede bulaştırdık.maske falan kullandık ama büyük kızım laf anlamadığı için maalesef hasta olduk.sizler ve bebişleriniz iyisinizdir ihsallah
kzılar bebeğim 27 günlük ama çok ağlıyor ne yapsam acaba bazen gazdan bazen sebepsiz ağlıyor yardımcı olcak olan var mı
kzılar bebeğim 27 günlük ama çok ağlıyor ne yapsam acaba bazen gazdan bazen sebepsiz ağlıyor yardımcı olcak olan var mı
CNM EMZİR BOL BOL belki aclıktandır,memede durmuyorsa karnına masaj yap bide altını alırken poposundan gaz cıkartmaya calıs cok rahatlıyorlar ne zamanlar ağlıyor??
yok canım açlıktan değil bazen gazı oluyor bazen uykusu geldğinde çok ağluıyor ne yapcağı şaşırıyorum allah yardım etsim hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?