2011 Eylül Anneleri

kızlar ben kilo veremiorum doğrusu iştahım çok şekerli şeylere dayanamıorum hep cnm şekerli şeyler yemek istio özelliklede emzirdikten sonra. 78 kilo doğuma girdim 73 kiloyla eve geldim ilk hafta 69 düştüm ama bir ayı geçti hala 69 kiloyum ve kendimi hiç beğenmiorum siz nasıl kilo veriosunuz yardımcı olursanız sevinirim

ben su anda vermeye calısmıyorum acıkcası sekere dikkat et,iştahımm normal ama hemen gitmiyor gitmeyecek bu kilolar ,kıyafetleri hic sormayın,hala hamiş kıyafetlerimi giyiyorum moralim bu konuda sıfır malesef..

kızlar ben hic kilo veremiyorum.hamilelikte cok kilo almadim ama kilolu hamile kalmistim.hala 10 kilo fazlam var.gerci buna hic onemsemiyorum bebisim kilo almiyomus gibime geliyo sanki hala ayni o biraz moralimi bozuyor.gunde 200cc kadar mamada veriyorun ama yinede buyunuyo sanki cuna kontrole goturecem bakalim neler olmus

ya onu hic sorma krampcım elbette degisiyorlar ama banada sanki cok kilo almamıs gibi geliyor ya annelik ne zxor kaygı hic bitmiyor elbette tatlı kaygılar bunlar allah baska dert tasa vermesin ama bende aynı sekilde acaba kilo aldımı almadımı diye cok merak ediyorum ben mama vermiyorum..birde kızlar kaka durumları nasıl sulumu yarı katımı ve kac kere yapıyor bebisleriniz biz bazen cok sık yapıyoruzda hemde sulu gibi yapıyoruz..bu neden olabilir acaba.. :44:

haklsın canım ben ağlayınca oğlumda duruluyor hissediyor inş. tez zamnda atlatrım

sağol canım desteğin için allah seninde yardımcın olsun

Slm anneler nezamandır giremiyodum biz kızımızı hasta ettik bile.burnu tıkandı ememiyo.negüzel emiyo diye seviniyodum biz grip olunca bebişimede bulaştırdık.maske falan kullandık ama büyük kızım laf anlamadığı için maalesef hasta olduk.sizler ve bebişleriniz iyisinizdir ihsallah

kızlar emzirme konusunda ebe bana bıraktığın göğsünden tekrar başla dedi.çünkü yağlı süt sonda kalıyomuş.böyle emzirirsek bidahaki emdiğinde yağlı kısmı emeremiş.emzirme konusunda başka bildiğiniz bişeyler varmı?

canım benimde bebeğim 28 günlük 15 günlükken burnu tıkandı. gripte değildik. 3 4 gün idare ettik ama baktım çok fazla oldu. acile gittik. hava verdiler. 20 günlük bebeğe. küçük bebeklerde burun akıntısı hemen ciğerlere iniyormuş buda bronşit zatüre yapıyormuş. birgünde bile inebiliyormuş. bu yüzden iki günde bir ciğerlerinden ses geliyormu diye kontrole götürüyoruz başka türlü anlaşılmazmış. deniz suyu kullanıyorum. ve burun aspratörüyle hani ağızdan çekmeli olanla çekiyoruz temizliyoruz. o kadar çok sümük çıkıyor ki şaşırırsın. 6 aya kadar olur muş bebeklerde.
yani burun tıkanıklığı diye hafife alma ben aldım çocuk çok tıkandı o zamanda götürmeseydim ciğerine inebilirdi. ne zaman geçecek bilmiyorum hiç azalma yok.
rabbim size de sabır ve sağlık versin.

kzılar bebeğim 27 günlük ama çok ağlıyor ne yapsam acaba bazen gazdan bazen sebepsiz ağlıyor yardımcı olcak olan var mı

kzılar bebeğim 27 günlük ama çok ağlıyor ne yapsam acaba bazen gazdan bazen sebepsiz ağlıyor yardımcı olcak olan var mı

CNM EMZİR BOL BOL belki aclıktandır,memede durmuyorsa karnına masaj yap bide altını alırken poposundan gaz cıkartmaya calıs cok rahatlıyorlar ne zamanlar ağlıyor??

ben bebeğim o günlerdeyken, bebeğimi dik şekilde omzuma koyar (gaz çıkartır gibi) evin içinde, minik minik hoplayarak dolaşırdım. çok çok iyi gelir susardı hatta uyuduğu bile olurdu omzumda. Hafif bir de müzik olursa (özellikle buzuki orhanın kolik CD'sinden) çok daha iyi olur. Bir deneyin bakalım. o şekilde omuzda tutunca karnı da sizin vucudunuza değdiği için ısınır ve gaza da iyi gelir. gaz için de milupanın rezenesini tavsiye ederim.

CNM EMZİR BOL BOL belki aclıktandır,memede durmuyorsa karnına masaj yap bide altını alırken poposundan gaz cıkartmaya calıs cok rahatlıyorlar ne zamanlar ağlıyor??

yok canım açlıktan değil bazen gazı oluyor bazen uykusu geldğinde çok ağluıyor ne yapcağı şaşırıyorum allah yardım etsim hepimize

kızlar benimde bebeğim kabız değil ama ağlıyor kızarıyor ıkınıyor kakasını çok zor yapıyor.bazen de yapamıyor.sizin bebeklerinizdede varmı bu sorun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…