kızlar benimde bebeğim kabız değil ama ağlıyor kızarıyor ıkınıyor kakasını çok zor yapıyor.bazen de yapamıyor.sizin bebeklerinizdede varmı bu sorun?
kızlar benimde bebeğim kabız değil ama ağlıyor kızarıyor ıkınıyor kakasını çok zor yapıyor.bazen de yapamıyor.sizin bebeklerinizdede varmı bu sorun?
kızlar bu arada milupa nın internet sitesine üye olmuştum.tanıtım numuneleri göndermişler.sizler de üye olun pişik kremi felan var...ayrıca hero baby...
ben çok önce oldum ama neden bana göndermediler?( tüh ya...
selam guzel anneler..
bebeisler nasil?
co tatlilar degil mi?biz 1 aylik olduk..daha kontrole gitmedik.. kilosunu boyunu bilmiyorum
2 sorum olacak sizler
1.bebegim ilk zamanlardaki gibi her emdiginde kaka yapmiyor..kaka sayisi cok azaldi..bu normal mi?
2. biz bazen disari cikiyoruz havalar guzel degerlendiriyoruz yani.. bazen 1.5 bazen 2 saat disaridayiz
dogal olarak bebegim acikiyor..sutumu sagip biberona koyarak disarida vermek istiyorum..
nasil saklamaliyim, sut soguyacak ya sogumamasi icin ne yapmali..ya da sizin bildiginiz bir yontem var mi
yarin doktora gidecegiz orada sira var acikacak bebegim o yuzden sabirsizlikla cevabinizi bekliyorum
slm cnm bazen oluyor zinco falan gaz için iyi geliyor bize..kaka yapma konusunda sıkıntımız yok masallah..zeytinyağı verebilirsin 1 kasık falan kabızsa,sende kayısı suyu icersen ona faydası olur..
aktardan acı elma yağı al ayaklarının altına,topuğuna masaj yap sonra karnına sür ve saat yönünde hafifce masaj yap.sonra derece var ya ateş ölçer hani eski model olandan.onu al ince kısmına zeytin yağı sür ve bebeğinin popişine zorlamadan hafif hafif sokarak masaj yap yani uyar orayı.bunu bi kaç kere dene.ayaklarını da altını temizlerken kaldırdığın gibi yukarı kaldır.bebeğinin hem gaz hem de kaka yaptığını göreceksin...
evet bizdede durum ole kaka sayısı azaldı cnm artık hem biraz daha kıvamlı gibi bazen arada pütürcükler oluyor süt saklama konusunu bende tam olarak bilemiyorum cnm..
boy ve kilosunu merak ediyorum nasıl acaba??kac kilo dogmustu ?
kızlaaarrrrrr nerelerdesiniz kimsecikler yok yusufcuk nefertiti kramp aysegul fatma ve diger arkadaslar(
nasıl geciyor günleriniz...
evet bizdede durum ole kaka sayısı azaldı cnm artık hem biraz daha kıvamlı gibi bazen arada pütürcükler oluyor süt saklama konusunu bende tam olarak bilemiyorum cnm..
boy ve kilosunu merak ediyorum nasıl acaba??kac kilo dogmustu ?
kızlaaarrrrrr nerelerdesiniz kimsecikler yok yusufcuk nefertiti kramp aysegul fatma ve diger arkadaslar(
nasıl geciyor günleriniz...
Selam kizlar keyifleriniz nasil? ben uzuuun zamandir girememistim nete. Benim bir sorunum var kizlar lutfen biliyorsaniz acil yardim. ben bebegimi sadece anne sutu ile besliyorum doyuyo cok sukur. ama kabizlik sorunumuz var hem bende hemde bebegimde. Cumartesi gunu bebegimin diskilamasinin uzerinden 8 gun gecmisti ve bayagi huysuzlandi cok masaj falan yaptim ama sadece gaz cikardi bizde eczaneden ilac aldik popodan sikilanlardan ve bebegim cok agladi. artik acile gitcektik nerdeyse kakasini yapti ama o aglamalara dayanamadim ben ve bidaha onu yasamak istemiyorum. Acaba benim yuzumdenmi oldu diyorum bende kayisi suyu iciyorum surekli ,sabahlarida kayisi hosafi iciyorum ac karnina ama hic faydasi olmuyo acaba ne yapabilirim???
fikiristan tesekkur ederim bebek icin rezene cayi almistim zaten ama tadini begenmiyodu pasamiz yinede icirmeye calisayim bari bende iceyim hemde.
Selam kizlar keyifleriniz nasil? ben uzuuun zamandir girememistim nete. Benim bir sorunum var kizlar lutfen biliyorsaniz acil yardim. ben bebegimi sadece anne sutu ile besliyorum doyuyo cok sukur. ama kabizlik sorunumuz var hem bende hemde bebegimde. Cumartesi gunu bebegimin diskilamasinin uzerinden 8 gun gecmisti ve bayagi huysuzlandi cok masaj falan yaptim ama sadece gaz cikardi bizde eczaneden ilac aldik popodan sikilanlardan ve bebegim cok agladi. artik acile gitcektik nerdeyse kakasini yapti ama o aglamalara dayanamadim ben ve bidaha onu yasamak istemiyorum. Acaba benim yuzumdenmi oldu diyorum bende kayisi suyu iciyorum surekli ,sabahlarida kayisi hosafi iciyorum ac karnina ama hic faydasi olmuyo acaba ne yapabilirim???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?