2011 Eylül Anneleri

kızlar benimde bebeğim kabız değil ama ağlıyor kızarıyor ıkınıyor kakasını çok zor yapıyor.bazen de yapamıyor.sizin bebeklerinizdede varmı bu sorun?

slm cnm bazen oluyor zinco falan gaz için iyi geliyor bize..kaka yapma konusunda sıkıntımız yok masallah..zeytinyağı verebilirsin 1 kasık falan kabızsa,sende kayısı suyu icersen ona faydası olur..

merhaba arkadaşlar,bu siteyle hamilelğimin 20.haftası tanışmak nasib oldu ve şimdi paşam 22 günlük oldu...sizlerden çok şey öğrendim ve öğrenmeye devam edeceğim inş...

kızlar benimde bebeğim kabız değil ama ağlıyor kızarıyor ıkınıyor kakasını çok zor yapıyor.bazen de yapamıyor.sizin bebeklerinizdede varmı bu sorun?

aktardan acı elma yağı al ayaklarının altına,topuğuna masaj yap sonra karnına sür ve saat yönünde hafifce masaj yap.sonra derece var ya ateş ölçer hani eski model olandan.onu al ince kısmına zeytin yağı sür ve bebeğinin popişine zorlamadan hafif hafif sokarak masaj yap yani uyar orayı.bunu bi kaç kere dene.ayaklarını da altını temizlerken kaldırdığın gibi yukarı kaldır.bebeğinin hem gaz hem de kaka yaptığını göreceksin...

kızlar bu arada milupa nın internet sitesine üye olmuştum.tanıtım numuneleri göndermişler.sizler de üye olun pişik kremi felan var...ayrıca hero baby...

güle güle büyütün bebeciklerinizi...ne tatlılardır onlar şimdi...küçük küçük elleri vardır,yumuk yumuk 2010 eylül annesiyim ama özledim küçük bebek bende hemde cookk özledimm

selam guzel anneler..
bebeisler nasil?
co tatlilar degil mi?biz 1 aylik olduk..daha kontrole gitmedik.. kilosunu boyunu bilmiyorum
2 sorum olacak sizler
1.bebegim ilk zamanlardaki gibi her emdiginde kaka yapmiyor..kaka sayisi cok azaldi..bu normal mi?
2. biz bazen disari cikiyoruz havalar guzel degerlendiriyoruz yani.. bazen 1.5 bazen 2 saat disaridayiz
dogal olarak bebegim acikiyor..sutumu sagip biberona koyarak disarida vermek istiyorum..
nasil saklamaliyim, sut soguyacak ya sogumamasi icin ne yapmali..ya da sizin bildiginiz bir yontem var mi
yarin doktora gidecegiz orada sira var acikacak bebegim o yuzden sabirsizlikla cevabinizi bekliyorum

evet bizdede durum ole kaka sayısı azaldı cnm artık hem biraz daha kıvamlı gibi bazen arada pütürcükler oluyor süt saklama konusunu bende tam olarak bilemiyorum cnm..
boy ve kilosunu merak ediyorum nasıl acaba??kac kilo dogmustu ?

kızlaaarrrrrr nerelerdesiniz kimsecikler yok yusufcuk nefertiti kramp aysegul fatma ve diger arkadaslar (
nasıl geciyor günleriniz...

Son düzenleme:
slm cnm bazen oluyor zinco falan gaz için iyi geliyor bize..kaka yapma konusunda sıkıntımız yok masallah..zeytinyağı verebilirsin 1 kasık falan kabızsa,sende kayısı suyu icersen ona faydası olur..

teşekkürler kızlar cevaplarınız için.bende poposuna zeytinyağı sürüyorum.bacaklarını kaldırarak yaptırmaya çalışıyorum.ama bazen baya uğraşıyoruz kaka yapmak için.acı elma yağını duymamıştım canım.onu da deneyelim inşallah

Fikristan canim nasilsin?bebis nasil?
Bugun doktora gittik..gelisimi guzel dedi allaha sukur..boyu 53 santim dogdugunda 50 idi,kilosu 4700gr hastaneden 3100gr cikmistik.ustundeki giysilerle olctu o yuzden 1400gr falan almisizdir.sirada beklerken bir agladi bebegim icim acidi,acip ta emziremiyorsun..bu sut saklama olayini acilen ogrenmem lazim..

canım günlerimiz bebişlerle hızlı hzılı geçiyor emzir altını değiş uyut ev yemek temzilik derken nete bile vakit kalmıyor ama çok şükür her şey iyi kalça usg yaptırcakmısınız ee sen neler yapıyosun canım

Selam kızlar ben sürekli bebekle uğraşıyorum.Ne yazık ki hiç uyutamıyorum.Uykusuzluktan sütümde gelmiyor.İyice perişan olduk.
Benim için dua edin.

Selam kizlar keyifleriniz nasil? ben uzuuun zamandir girememistim nete. Benim bir sorunum var kizlar lutfen biliyorsaniz acil yardim. ben bebegimi sadece anne sutu ile besliyorum doyuyo cok sukur. ama kabizlik sorunumuz var hem bende hemde bebegimde. Cumartesi gunu bebegimin diskilamasinin uzerinden 8 gun gecmisti ve bayagi huysuzlandi cok masaj falan yaptim ama sadece gaz cikardi bizde eczaneden ilac aldik popodan sikilanlardan ve bebegim cok agladi. artik acile gitcektik nerdeyse kakasini yapti ama o aglamalara dayanamadim ben ve bidaha onu yasamak istemiyorum. Acaba benim yuzumdenmi oldu diyorum bende kayisi suyu iciyorum surekli ,sabahlarida kayisi hosafi iciyorum ac karnina ama hic faydasi olmuyo acaba ne yapabilirim???

1 2 kasık zeytinyagı verebilirsin boyle bi durumda ve poposunada surebilirsin..iyi geliyor diye biliyorum sende dikkat et kendine..rezene falanda bagırsakları calıstırır hem sana hem bebise 1 2 kasık verebilirsin..

kramp allah yardımcın olsun cnm bazen bizde aynı durumdayız cok fazla uyumuyoruz,uyumadıgımız zaman da cok hareketten kusuyor benmde cok cnm sıkılıyor sizde de varmı bole bi durum..ben ayaklarıma alıp hem sallıyorum hemde uyumaya calkısıyorum ozaman bende biraz dinlenmis oluyorum sende deneyebilirsin..

november masallah ne guzel kilo almı bizimki bazen cok kusunca canım sıkılıyor kilo almıyor diye (
gunduzleri ne kadar uyuyorlar bebisler kızlar..bizimki genelde uyudugunda 1 saat falan uyuyor diger zamanlarda ise emzirme kıpırdanma alt degistirme ve ıkınıp sıkınma kusma sonra tekrar emzirme ve zorlu bi uyukuya dalma sonrası 1 saat uyku oluyor (

bu arada kızlar milupaya üye olursanız numuneler geliyor pişik kremi still tee ıslak mendil vb.numuneler yollamıslar..sweetnurse bilgilerimi güncelleyince hemen göndermisler cok hızlılar..

fikiristan tesekkur ederim bebek icin rezene cayi almistim zaten ama tadini begenmiyodu pasamiz yinede icirmeye calisayim bari bende iceyim hemde.

fikiristan tesekkur ederim bebek icin rezene cayi almistim zaten ama tadini begenmiyodu pasamiz yinede icirmeye calisayim bari bende iceyim hemde.

canım kabzılık bende var sabahları aç karnına kuru kayrısı kabuklu elma ye bol su iç sabah aç karna yine ılık su iç limon sıkıp armut keza çok iyi geliyor birde ballı ıhlamur canım tabi bunlar önemli en önemliside düzenli beslenme canım birde psikoljik biraz morallli olursan hepsi geçer canım allah şifa versin

selam...bebeğine rezene içir,içine de bi kaç damla zeytin yağı damlat.sen de iç.ayrıca derecenin ince kısmını zeytinyağın içine batır ve bebeğinin popişinin içine hafif hafif sok,hafif hafif oynat bunu bi kaç kere dene.ayaklarını da altını temizler gibi yukarı kaldır öyle bekle nasıl püskürttüğünü göreceksin

selam kızlaaar bugun keyfim yerine geldi allahıma sukurler olsun..bugun asımız vardı kontrole gittik boy ve kilomuzda ölçüldü tabii cok merak ediyodum ben 3600 dogduk 3400 e dustuk simdide 5150 cıktı masallah..boyumuz 50 cm di 56 cm olmus..bazen cok kusuyordu da bende kilo almıyor diye uzuluyordum..sizlerin kontrolleri nasıl gecti sizlerde yazın lutfen merak ediyorum sadece november yazmıstı...hem bebisleri hemde sizleri opuyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…