2011 Eylül Anneleri

Demekki aynı şeyleri yapıyorlar tek fark benimki kucak delisi oldu.bide burnumuz hep tıkalı.bu yüzden emmekte zorlanıyor.hava nemlendiricisi kullanıyorum ama fark eden bişey yok.

Kizlar nasilsiniz? bebisler nasil?
biz byugun biraz huysuzuz gazimiz var sabahtan beri agliyor hep kucakta..
iki bebegimle yalniz kaldim evde esim is gezisine gitti bviraz moralimde yok
biz de sizin gibiyiz kucaga alistik
geceleri 3-4 defa emmeye kalkiyor oglum sabah ta erken kalkiyor.
gaz icin kimyon suyu veriyorum biraz iyi geliyor gibi. disari cikiyoruz biz, evde oturamiyorum. dun
2 saatkadar dolastik disarida ama alis veris merkezi gibi kalabalik yerlere goturmedim daha.
bugun evdeyiz kar havasi var.
bu arada ben november ismimi degistirdim biraz portakal kokayim diye (apelsin portakal demek)

Biz iyiyiz canım.ama sen morelini bozma yoksa bebişinde huzursuz olur.biz doktor dısında dısarı hiç çıkmadık.ben okula kızımı almaya markete falan çıkıyorum.bebişide babaanneye bırakıyorum.ama kostura kostura gidiyorumm valla.buarada işim hiç biitmiyon düzenim altüst oldu.ama canları sağolsun

mrb kızlar bizde iyi sayılırız dun biraz huysuz gibiydik bugunde fena sayılmaz..kimyon suyunu nasıl veriyorsun cnm?
bazen huysuz olunca insanın canı sıkılıyor tabi..
biz bazen hic uyuyamıyoruz saat bası kalkıyor ya neredeyse hic uyuyamıyorum baazen(gunduz uyuyor bende gunduz uyuyamıyorum
bizim burnumuzda cok tıkalı bende hastamı oldu acaba dye uzuluyorum serumfizyolojik kullanıuorum ama hırıltı gecmiyor bazen

Demekki aynı şeyleri yapıyorlar tek fark benimki kucak delisi oldu.bide burnumuz hep tıkalı.bu yüzden emmekte zorlanıyor.hava nemlendiricisi kullanıyorum ama fark eden bişey yok.

Merhaba guzel anneler..
Bebislerimizin ilk bayramlari bugun..
Allah onlari bize bagislasin..Guzellikle ve huzur dolu
mutlu bir Kurban bayrami diliyorum

Bir sey soracaktim
benim oglum gunduzleri emerken biraz emiyor sonra sinirlenerek basini saga sola
ceviriyor agliyor, gece ise normal yani emmeye 3-4 defa kalkiyor uslu uslu emiyor
uyuyor. bu ne simdi gazdan mi yoksa emmek istemiyor mu..bir de biberondan denemek istiyorum
hic sagmadigim icin memeyi nasil sagiyor bilmiyorum elle mi iyi yoksa pompa ile mi?bebek emdikten sonra mi emmeden me sagilir?

canım herkese hayırlı ve mutlu bayramlar..ilk bayramımız haklısınız ne güzel.. :))
ne güzel aksamları uyuması ..bizimki oyle yapınca basını saga sola cevirirse hemen omzuma alıp gazını cıkartıyorum cunku gazdan doymus gibi zannediyor kendini cıkarıyor ve rahatlıyor yada karnı agrıyordur karnında gaz vardır..ben hemen poposunu acıyorum zeytinyagı surunce zaten bacak hareketleriyle falan hemen cıkarıyor rahatlıyor..ya da goguslerin belki bosalmıstır digerine gecir..bence bunlar olabilir..
arkadasım elektrikli pompanın en rahat oldugunu soyledi el pompasıyla birazz zor oluyormuş digeri kendisi sagıyormus..daha kolaymıs..ben emdikten sonra sagılıyor diye biliyorum ama tam emin de degilim tabi...biberon denersen belki kolay gelip memeyi almak istemeyebiliyorlarmıs bence biberonu deneme..hem daha fazla gaz yutuyorlarmıs ..bildiklerim bunlar cnm..

selam kızlar bende 11 eylulde sezeryanla doğum yaptım.bebeğim buyuyo maaşallah:)bu arada benım bebeğimde aşırı gaz var erkek bebeklerde daha çok oluyomuş sanırım.zınco kullanmaya başladık.bıraz rahatladı gıbı sankı ve 3 gune bır kakasını yapmaya başladı.drum zeytınyağı vermemı soyledı ağızdqan.şuan bebeğim 5110 kilo ve 57 cm.sizler bu kaka ve gaz sorununu nasıl çözuyosunuz kımyon işe yaramaı bende.anne süü ve mama verıyorum mama verırken gaz yapmayan bıberon kullanıyorum hava yutmaması için.

Kimyon bende de bir ise yaramadi.. bebegim hala ikiniyor ama kaka yada gaz cikarmada zorlanmiyor
doktorumuz hicbir sey vermedi..kendi basima da bir sey yapmaya korkuyorum..oglum cok sik emiyor sik sik emzirince havayi da col yutuyor belki bundan da olabilir..
dun umutsuz kadinlari seyrettiiniz mi ordaki elif aktardan ot karisimi aldi ya bana da aynisindan lazim
bebegim huysuzlanmiyor gece ama yine de 2-3 saatte bir kalkip emzirmek altini degistirmek biraz yoruyor..
bir de ben cok zor uykuya daliyorum..oglum uyuyor bir dahaki emmeye kalkana kadar uyuyamiyorum bazen.
ikinci cocuk yapmak isteyenler iki bebek arasini cok uzatmayin derim ben.. benim kizim 4 bucuk yasinda..ilgi istiyor oncekisi gibi evde aktiviteler yapalim istiyor dogal olarak.. disarida gezelim istiyor.. ama benim hic vaktim olmuyor..kendimi suclu hissediyorum.. biraz yaslari yakin olsa idi bakimlari biraz kolay mi olurdu diye dusunuyorum.beraber buyur giderlerdi.. simdi bebegimi uyutuyorum birazdan kizim kresten gelecek..hadi anne oynayalim diyecek..

maasallah buyyumussunuz siz.. 2 aylik olacaksiniz..bir sey sormak istiyorum bebeginiz basini kendisi kaldirabiliyor mu..ozel bir masaj yada jimnastik yaptiriyormusunuz.. bizim buralarda masaj ve fitbol oneriyorlar..

merhaba arkadaşlar bende kızımı 14 eylülde sezarynle kucağıma aldım:))Rabbim herkese evlatlarımızı güzel güzel büyütmek nasip etsin

maasallah buyyumussunuz siz.. 2 aylik olacaksiniz..bir sey sormak istiyorum bebeginiz basini kendisi kaldirabiliyor mu..ozel bir masaj yada jimnastik yaptiriyormusunuz.. bizim buralarda masaj ve fitbol oneriyorlar..

gaz olayını çözmek bazen zor oluyor tabi ..rezene veriyorum ben bazen ve zincoda ise yarayabiliyor.altını alırken bacak hareketleri ve karnına masaj ,(gazı varsa zaten karnı sert oluyor oradan anlıyorum)çok iyi cıkartıyor altı biraz acık kalınca ıkınıp sıkınıp cıkarıyor,

basını tutması için bazen yüz üstü yatırıp kendi haline bırakıyorum bu güçlendiriyormus ama zaten masallahı var oğluşumun bazen basını hic koymadan ayakta tutabiliyor..masaj yada jimnastik hic duymadım öğrenirsen bizede öğret cnm..

hayır canım masaj fılan bılmıyorum nasıl yapıyosunuz?kucağıma alınca kısa sürelide olsa tutabılıyo kendısı.tek sorunumuz kaka ve gaz senın bebiş kaç gnlük kafasınımı ttamıyo canım belkı erken dır daha

O ikinma sikinma bizde de var..gazli mi gazli degil mi cozemedim birturlu..asiri aglamasi yok sukur..pirt pirt kendisi yapiyor sorun yok sadece emerken sinirleniyor o kadar..ben de z.yagi surerek bacaklarini pedal cevirir gibi hareket ettiriyorum cikiyor..jimnastik ve masaj videolarini bir ara eklemeye calisirim..yasak degil di mi? Bir de can simidi gibi bir sey var..bebegin boynuna gidiriyorsun su dolu kuvete birakiyorsun..benim cesaretim yok oyle yapmaya ama hayret yapan var yani..

Masaj falan yapmiyorum..doktora soracagim..cok faydali diyorlar eger ok.derse videosunu eklemeye calisacagim..bebegim 47 gunluk yanilmiyorsam senin bebisten 10gun kucuguz..kafasini tutuyor da ama cok kisa sureli..ters atirinca agliyor yaramaz hic sevmiyor

anladım beklıyoruz vıdeo yu.bebeğin gülüyou benımkı hafıf gülüyo ama ben onunla konuştukça gülmesğnğ çok istıyorummm bu arada bebeklerın kılosu ve boyu ne durumda

ben konusunca guluyor..birsey anlatiyor kendince..kilomuz 2 hafta once 4700 di boyumuz biraz kisa 53 yada 54 ti..

Dun findik,fistik,baklava yedim bugun oglumun yanaklari sirti kizarmis cok kotu hissediyorum kendimi..

aaaa alerji olmuş canım ya br dktra götürün benımkı asık suratlı olucak sanırım

bazen keyfi yerindeyse gülücükler atıyor onunla konusursam..eger bi sıkıntısı varsa belki ondandır..özellikle dikkat ettim altını acarken birde gülücükler atıyoruz..rahatlıyor sanırım oğlusum..gaz falan cıkarıyor ya..
bizim oğlan da 1.ay kontrolünde 5150 gr ve 56 cm di. ama hala ole yumus yumus degil bana göre
bende videoları cok merak ettim november yuklersen bizde faydalanırız..
bu arada bende sırtında dokuntu fark ettim sanırım tatlı alerji yaptı bende uzuldum ya simdi demekki ondan, bugun pek yemedim zaten..
bebek bezi konusunda sıkıntım var huggies kullanıyorum ama malesef cok memnun degilim..prima alerji yaptı huggies te sızdırıyor cok sıkmak zorunda kalıyorum cıkmasın diye oda rahatsız ediyor oglumu cok kotu..

ya birde biz hala kusuyoruz cnm cok sıkılıyor ya bazen daha cok kusuyor hele alt alırken cok dikkat etsem bile hafif yastıkta yatsa bile sonuc (

merve bebişin hayırlı olsun..bebiş nasıl, nasıl gidiyorsunuz??

[video]http://ladyelena.ru/massazh-dlya-novorozhdennogo-i-grudnogo-rebyonka-video-posobie/[/video]

bebeklere massaji anlatiyor..
13 dakkikaya kadar 1.5-3 aylik arasi bebeklere uygulayabilecegimiz masaj
ondan sonrasi 3-6 ay v.s gidiyor
doktorunuza danisin diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…