kızlar benım bebeğim uyrken ırkılıyo korkuyo boyle ellerınden tutuyorum hemen sanıye surmuyo geri uykuya dalıyo ama bu irkilmeler çok korkuuyo benı brıde yuuznde sıvılce gıbı tek tük var sizlerde varmı?
kızlar benım bebeğim uyrken ırkılıyo korkuyo boyle ellerınden tutuyorum hemen sanıye surmuyo geri uykuya dalıyo ama bu irkilmeler çok korkuuyo benı brıde yuuznde sıvılce gıbı tek tük var sizlerde varmı?
kızlar cok sagolun..dun kontrole gittigimizde cıplak olarak 5680 geldi 58.5 cm olmus 44.gunumuzdu dun..1 ay konrolundede kıyafetli 5150gr. 56 cm gelmişti yani sanırım 5000 kilo cıplaga denk gelirse 10 gunde 650 gr.alması sanırım normal.. doktor bu cok fazla buyumus cok sık emzirme falan dedi ama bu kusmalar refluden oluyor dedi..bazen cok fazla emmek istiyor sonrada kusuyor cok moralim bozuluyor o cıkarınca ..bazen fıskırıyor gibi apelsin ne oluyormus cok merak ettim fıskırır gibi olunca..arada peynir gibi de cıkıyor..bugun ilacı verdim bakalım belki faydası olur(sizinkiler nasıl kusuyor aysegul senin bebisinde kusması cokmu??ne kadar ve nasıl kusuyor?peynir gibi seyler varmı ve fıskırır gibimi..
bu doktorlari anlamiyorum bebek emmek istiyorsa nasil emzirmeyecegiz ki
kilo alimi cok ta normal gibi bence.
doktor fiskirir gibio kusmuyor mu deyince hayir dedim ama eger oyle kusuyorsa ne olur diye de sormadim
ama internette okuduguma gore cogu bebekte olan ve dogal bir seymis zaten..
anne olarak endiseleniyorsun tabii ki..ilacin faydasi oldu mu haber ver..
bize gelince gece 1.5-2 saatte bir kalkiyoruz sabah kizimi okula ugurluyorum aksama kadar zombi gibi yuruyorum
bir de oglumun sag gozunde capaklanma var dogustan beri hic gecmedi bir turlu.. goz damlasi damlattim fayda etmedi..dogal bir yontem biliyormusunuz acaba.. persembe goz doktoruna gidecegiz ama ilac kullanmak istemiyorum yaa
bizimde sağ gözünde çapaklanma oldu 2 hafta kadar sürdü baştan sulandı sonra çapaklanmaya başladı dr damla ve krem verdi şimdi geçti çok şükür kremin etkisi oldu temizliyodu çapaklanmayı inş sizinkide geçer kısa sürede
artık görüyo ve dün ilk defa agguuuu dedi agulamaya başladı :) konuşunca gülüyo sürekli takip ediyo bizleri çok güzel bi duygu allah herkese nasip etsin
merhaba kızlar.benim bebişim 2 aylık oldu.gaz sancıları var hala.battaniyesinde hafifçe sallayınca susuyor.dün ilk kez agu dedi.bizi görünce hemen gülümsüyor.dünyalar benim oluyor işte o zaman.pek fırsat bulup bilgisayarın başına oturamıyorum.sürekli kucak istiyor.uykuya da kolay kolay dalmıyor.5-10 dakikada bir uyanıyor.gece iyi uyuyor.bir kaç kez uyanıp emdikten sonra tekrar yatıyor prensesim.
bu doktorlari anlamiyorum bebek emmek istiyorsa nasil emzirmeyecegiz ki
kilo alimi cok ta normal gibi bence.
doktor fiskirir gibio kusmuyor mu deyince hayir dedim ama eger oyle kusuyorsa ne olur diye de sormadim
ama internette okuduguma gore cogu bebekte olan ve dogal bir seymis zaten..
anne olarak endiseleniyorsun tabii ki..ilacin faydasi oldu mu haber ver..
bize gelince gece 1.5-2 saatte bir kalkiyoruz sabah kizimi okula ugurluyorum aksama kadar zombi gibi yuruyorum
bir de oglumun sag gozunde capaklanma var dogustan beri hic gecmedi bir turlu.. goz damlasi damlattim fayda etmedi..dogal bir yontem biliyormusunuz acaba.. persembe goz doktoruna gidecegiz ama ilac kullanmak istemiyorum yaa
slm kızlar benm minnoşumda agulamaya basladı bide huu huu diyor çok hoşuma gidiyo,özellkle beni takip ediyor arkamdn bakıyr,,sabahları uykusunu almışsa gülüyor,,konustğm zaman tepki veriyr hersey suanlk güzel,buarada gaz sorunu hala devam eden arkadaslar tamany wınd öneriyorm mükemmel bi krem,anında etki ediyor habernz olsun,,
ne yalan soyliiim fikristancim ben de gece altini degistirmek istemiyorum uykusu acilir diye
benim kucuk yaramaz uyudu buyugu ne zaman uyuyacak onu bekliyorum simdi
saat 12 oldu bizde.. 3 saatlik uykuyla ayaktayim kendim hayrat ediyorum..
benim oglum agu diyor daha bir cok ses cikariyor nerdeyse 10 gun falan oldu..
takip ediyor oyun halisina yatirinca oyuncaklari takip ediyor..konusmayi cok seviyor..
evde bebisleri nasil giydiriyorsunuz..ben atlet yada kisa kollu body onun ustunden uzun kollu,
altina da esofman, yada atlet ve tulum giydiriyorum.. evimiz kaloriferli ne soguk ne sicak acaba
cok mu kalin giydiriyorum..bebegimin sacinin alti ve boyunu isilik gibi br sey olmus..sanki ilk bebegim gibi herseyi unutmusum ben:
merhaba canım benim bebeğimde de ilk haftalarda iki gözünde birden aynı sorun olmuştu.doktor damla vermişti bir hafta kadar kullandık.kaynamış soğutulmuş su ve gazlı bez ile içten dışa doğru hafifçe her gün silerek temizledim.bir de okuldan öğretmen arkadaşım halimi hatrımı sormak için aramıştı durumu anlatmıştım bana bebeğinin başına şapka giydirip giydirmediğimi sordu.açıkçası pek dikkat etmiyordum bu konuya ilk bebeğin vermiş olduğu bir acemilik de var.o günden sonra bebeğimin başına şapka giydirmeye onu üşütmememye çok dikkat ettim hemen toparladı bişeyciği kalmadı:) şifalar diliyorum.
saglık ocagına gittigimde aile hekimi sunu dedi cok fazla ortam ısısını ve ortamı degistirme bebekler ondan hasta olurlar dedi bende mumkun mertebe cok fazla ortamını degistirmiyorum odadan odaya bile cıkarmıyorum cogu zaman biraz daha kendisini toparlamasını bekliyorum. odanın icinde de sapkaya gerek duymuyorum hemsire dogumda emzirirken basında sapka olmayacak demisti birde, cok terliyor cunku emzirirken..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?