2011 Eylül Anneleri

[video]http://www.v8video.ru/video/view.php?eID=d1ccbd2ee41456d1fdbb2074042[/video]

bu da baska bir video
kisa anlatilmis fikir edinebiliriz

videolar yabanci dilde.. sorulariniz olursa tercume ederim..

Son düzenleme:
cnm ne kadar korkusuzca yapıyor bunu yapmak cesaret ve bilgi ister cunku tehlikeli olabilir diye dusunuyorum.neler anlatıyor bze biraz bahsedebilirmisin..

kızlar bebeklerınız gece uyuyomu benımkı gundu zbıle çok az uyuyo gece kesık kesık uyuyo bende uykusuzluktan ölüyoum tabi

merhabalar güzel anneler bebeklerinizi kucağınıza aldınız gözünüz aydın , ben 2012 şubat-mart annesi olucam inşallah sizler gibi bu güzel duyguyu dahada yaşayacağım

sizlere sormak istediğim birşey var, İSTANBUL ANADOLU YAKASI CENTRAL HOSPITAL DR. BAŞAK SEL'e giden var mı? 2012 mart anneleri olarak yaklaşık 6 kişi gidiyoruz ama bu aralar hepimiz onda doğum yapmış birilerini bulmaya çalışıyoruz, aranızda Başak Sel'de doğum yapmış tanıdığı olan veya yorumları okuyan var mı?

geçenlerde bizden bir arkadaşın canını çok sıkmışta doğum hakkında bizide bir endişe aldı...

msj atan olursa veya 2012 mart annelerine bilgilerini paylaşan olursa çok çok mutlu oluruz...

sizlerde hayırlısıylaanne olursunuz inşallah.bir arkadasım onda doğum yaptı sezeryan olmustu memnun kaldıgını biliyorum ilgilendigini sizin yasadıgınız sıkıntı nedir?sonucta beklentiler ve durumlar kisiden kisye degisir..

kızlar bebeklerınız gece uyuyomu benımkı gundu zbıle çok az uyuyo gece kesık kesık uyuyo bende uykusuzluktan ölüyoum tabi

valla bizimde belli olmuyor dun aksam uyumadı mesela hep mızıkladı tabi bende iflas ettim.. uyudu dedigim zamanlarda da 2 saatte bir uyanıyorki ben bunada razıyım artık en azından 2 saatte uyanıp emip tekrar uyusa bile bu da yetiyor gunduz belli olmuyor 1 er saat yada 2 saat kadar uyuyor..

merhaba arkadaşlar, ben inş. mart annesi olacağım ve medipol hastanesine gidiyorum doğumu da orda yapmayı düşünüyordum ancak bebeğin aşıları işitme testi ve annenin tahlilleri gibi bir takım şeylerin fiyatın dışında olduğunu öğrendim. medipolde doğum yapan varsa bu fiyatlar hususunda bilgilendirebilir mi ne kadara çıktı doğum ücreti? şimdiden teşekkürler...

merhaba kızlar ben en son hamileyken yaızıyordum sonradan bebşten fırsat bulamadım hep face de yazmaya başladım artık buradan da devam edeceğim umarım bebişleriniz iyidir benim ki 1 hafta sonra 3 aylık olacak sanki dun gibi hamileydım ne cabuk geçti :)

merhaba kizlar masaj hakkinda yazayim
videoda masajin bebegin fiziksel ve duygusal gelisimi icin cok faydali oldugunu anlatiyor.
anne ili arasindaki duygusal bagi daha da guclendirir, bebek erken oturmay erken yurumeye baslar
bebek hastaysa, huzursuz ve uykusuzsa yapmayin diyor.videoda bebegin yasina gore masaj anlatilmis
ben bir cok videolara baktim simdilik gerek duymuyorum ve cok tehlikeli sonucta elimizdeki oyuncak bebek degil :)))
ve bilgimiz de yok..bebegim biraz basini tutmaya baslasin top ile yapildigi kismi yaparim belki...

aynen masaj konusu biraz tehlikeli gibi.bende cesaret edemem en azından bilgili olsak belki de..bebekte nasıl duruyor orada hic ses soluk yok neler yapıyor kadın ama gık demiyor yani ve cok esnek belli bacakları bile nasıl hareket ediyor esneklekmiş belli..

çilek strawberry merhaba.hoşgeldin..bebkle nasıl gidiyor ne güzel 3 aylık olmuşsunuz..

bizde dun doktora gittik kızlar bu arada..gelişimi iyi de kusmalarımız devam ediyor cok endiseleniyorum kızlar ya sizlerde de boyle cok kusma varmı doktor reflu dedi ama ben ilaç kullanmak istemiyorum prospektuste kucuk cocuklarda yan etkilere sebep olabilir diyo..canım cok sıkkın bu konuya.emiyor ve biraz hareket edince hemen cıkarıyor ooof ya..nolur bi akıl verin cok sıkıldım ( sizinkiler ne kadar emiyor bizim bazen acaba cokmu emiyor ondan mı cıkarıyor diye dusunuyorum ( bazen memeden ayrılmıyor.cok sık emmek istiyor,yalancı emzikde almadıki oyalayayım..sizler kac dakika ve hangi aralıklarla emziriyorsunuz.. birde dunden beri uykuda tıkanır gibi olma cıktı oooof ya coık mutsuzum..

hoşbulduk canım. Evet benim bebişim biraz erken geldi 1-2 hafta önce doğdu çunku suyum azalmıştı mecbur kaldık ama herşey yolunda idi çok şükür . Evet 3 aylık olacak haftaya zaman çok çabuk geçiyor korkutuyor beni :) hamileliğimi özledim :)

sağol canım çizelge için bakalım inşallah becerebilirim

canım sıkma canını benim bir arkadaşım var onun da bebeği reflu oldu ama ilaçla hemen geçti 1 - 2 ayda ilacın nadir yan etkisidir o . benim kızımda 5 gndur çok az az emiyor 5 dk emip bırakıyor 3-4 saat hiç istemiyor mememe yatırıyorum ağlamaya başlıyor mememi bırakacak diye korkuyorum. yarın doktora gideceğiz bakalım ne diyecek doktor bide benim kızımda inek sütü allerjisi çıktı eski doktor öyle tnı koydu süt ürünlerini yiyemiyorum maalesef , yeni doktora gidicez bakalım ne diyecek. vucudu çok ktü kızarıklık içinde yavrumun. inşallah yavrularımız sağlıklı olurlar hep ufak geçici hastalıklar olsun hep allah büyük üzüntülü dert vermesin allahım bize

sagol cnm arkadasın hangi ilacı kullanmıstı ismini öğrenebilirmisin cnm bize motulium verdi bugun sanki cok kusmadı gibi bilmiyorum ya ooof gercekten allah baska buyuk acılarını göstermesin inş. az emmeside zor tabi oda ayrı bi üzüntü ama ac olsa aglardı herhalde degilmi?süt alerjisi sendenmi geciyor duymamıstım hic..

Fikristn üzülme canım aynı dert bendede var.acaba benimkidemi reflü.doktor bana kusması normal dedi mide kapakları gelişmediği için kimi bebek daha hassasmış.ayrıca kusan çocuk iyi derler zayıflamıyorsa tabi. kilo alması normalse korkulcak bisey yok.

Canim gecmis olsun..derdini soyleyemez cok kucuk cok zor gercekten..nurologa gittik fiskirir sekilde kusmuyorsa problem degil demisti..bebis nasil kusuyor..benim oglus az kusuyor putur putur sekilde..emme konusunda biraz problemli cok az emiyor..doktor bile bu cocuk usengec dedi kilo alimi nasil belki cok emdigi icin fazlasini cikariyordur..gecmis olsun canim

slm canım tekrar hoşgeldin maşş.. ne çabuk geçiyor zamn benim bebişte 10 gün sonra 2 aylık olcak inş. anne olmak zor işmiş doğrusu canları sağolsunda bu günler gçecek inş. kimblir birer güzel anı kalcak bizlere

kızlar cok sagolun..dun kontrole gittigimizde cıplak olarak 5680 geldi 58.5 cm olmus 44.gunumuzdu dun..1 ay konrolundede kıyafetli 5150gr. 56 cm gelmişti yani sanırım 5000 kilo cıplaga denk gelirse 10 gunde 650 gr.alması sanırım normal.. doktor bu cok fazla buyumus cok sık emzirme falan dedi ama bu kusmalar refluden oluyor dedi..bazen cok fazla emmek istiyor sonrada kusuyor cok moralim bozuluyor o cıkarınca ..bazen fıskırıyor gibi apelsin ne oluyormus cok merak ettim fıskırır gibi olunca..arada peynir gibi de cıkıyor..bugun ilacı verdim bakalım belki faydası olur (sizinkiler nasıl kusuyor aysegul senin bebisinde kusması cokmu??ne kadar ve nasıl kusuyor?peynir gibi seyler varmı ve fıskırır gibimi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…