canım bende odadan odaya değiştirmiyorum bebeğimin konumunu kendi odasında ve oda sıcaklığını sürekli takip ediyorum.oda içerisinde ben şapka kullanıyorum.emzirirken çıkarıyorum muhakkak ve ya gündüz öğle saatlerinde kullanmıyorum sadece. mesela şu an burada dışarısı çook soğudu bizim evimiz doğal gaz sobalı petekli değil sürekli vucut ısısını yokluyorum fln.bi yandan terlememesine de çok dikkat etmek lazımmış..ilk bebeğim yaa acemilik zor:)
kızlar bu arada bisey danısmak istiyorum disim agrıyor hamileliğimin son zamanlarında da kırılmıstı bi kısmı dis doktoruna gitmekte sakınca yok sanırım dimi hani orada da radyasyon iceren aletler oluyorya merak ettim disim agrıcak diye cok korkuyorum..sanırım dolgu falan yapılacak ilacın falan etkisi olurmu?
kızlar bu arada bisey danısmak istiyorum disim agrıyor hamileliğimin son zamanlarında da kırılmıstı bi kısmı dis doktoruna gitmekte sakınca yok sanırım dimi hani orada da radyasyon iceren aletler oluyorya merak ettim disim agrıcak diye cok korkuyorum..sanırım dolgu falan yapılacak ilacın falan etkisi olurmu?
Arkadaşlar ben eylül annesi olarak sizin tecrübenize ihtiyacım var.bebeğim 47 günlük ve aşırı gazlı.sürekli ıkınıyor.geceleri en fazla 2 saatde bir uyanıyor en geç.gündüzleri ise uyusa bile gazdan dolayı hemen uyanıyor sürekli sallamak zorunda kalıyorum.emerken 10 saniye emiyor birakıyor sonra tekrar aynı şekilde emiyor bırakıyor sürekli uykusuzluktan ve sürekli ağlamasından dolayı çok üzüliyorum ve çok yoruldum lütfen yardım edin kızlar ne zaman düzene girecek bebeğim...
Benim bebegimde gazdan cok cekti ama yavas yavas azaliyor..
2 ci aydan sonra duzelmeye basliyorlar..
Ben karnina masaj yapiyorum, parmak uclarimla ve saat yonunde daireler cizerek..
Aninda gazinida cikariyor, kakasinida yapiyor:))
Bacaklarini havaya dikerek hareketlerde yaptirabilirsin, ben cok faydasini gordum..
Saglicakla buyut bebegini..
Ayni oranda bal ile kimyonu karistirin kizlar.
Hergun iki tatli kasigi yiyin (anne ama aman sakin bebege vermeyin)
Gaz icin kimyondan yararlanin.
Saglikla buyutun bebeklerinizi.
kızlar gaz için metsil damla kullandınızmı? ben zinco kullanıyodum.son günlerde gazı iiyice arttı.bende metsil aldım aldım birkaç damla da ondan damlatıyım dedim.faydasını göreniniz oldumu acaba
kızlar gaz için metsil damla kullandınızmı? ben zinco kullanıyodum.son günlerde gazı iiyice arttı.bende metsil aldım aldım birkaç damla da ondan damlatıyım dedim.faydasını göreniniz oldumu acaba
yok cnm kullanmadım hic zaten her bunyeyede etkisi farklı oluyor.bizde dunden beri mahvoldum duzene girmedi gitti uykumuz ooof bazen cok moralim bozuluyor hep boylemi gidecek diye kırkı cıkınca düzelir dediler hala aynı 2 saat uyuyoruz sonrası mızıklanmalarla geciyor..(
kızlar bu arada 2.ay asılarınız ne zaman..gelişimleriniz nasıl yine paylasalım..
bu arada kramp ve nefertiti artık hic ugramaz oldu diger arkadaslarda pek ugramıyor yine cok ıssız buralar..
sagol cnm arkadasın hangi ilacı kullanmıstı ismini öğrenebilirmisin cnm bize motulium verdi bugun sanki cok kusmadı gibi bilmiyorum ya ooof gercekten allah baska buyuk acılarını göstermesin inş. az emmeside zor tabi oda ayrı bi üzüntü ama ac olsa aglardı herhalde degilmi?süt alerjisi sendenmi geciyor duymamıstım hic..
tamam canım arar öğrenirim . ya bu arada ben başka doktora götürdüm inek sütü alerjisi değil bu dedi ishal yapar o dedi bu derisel bi sorun dedi bana krem verdi bakalım geçer dedi. inek sütü ürünleri tüketince bebeğe sütle geçiyormuş bakalım ne olacak benimkinin derisi:18:
nasıl ishal oluyormus merak ettim zaten bizim bebeklerin kakası sıvı gibi ishal oldugunu nasıl anlayacagız ki?baska bi belirtisi yokmuymus..birde süt ürünlerinden sadece süt mü? yoksa peynir yogurt gibi süt ürünleri de rahatsızlık veriyormu?
kızlar dün gece bebeğim akşam 11 de uyudu gece 4 e kadar bende uyadırmadım bu kadar saat aç kalması normalmı acaba?sankı bıraz gazımız azaldı gıbı bu zınco çok işe yaradı bizde.sizin uykularınız nasıl gunduz ve gece uykulRI?
BEBEKLERINIZ KAÇ GUNLUK VE KILODA KIZLAR?BİZ 64 GUNLUĞUZ VE 5300 ÜZ ŞUAN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?