2011 Eylül Anneleri

evet ama annelik ole biseyki bebeginin ihtiyacını hissediyorsun bi sekilde iste acemide olsak bile..nerede yasıyorsunuz cnm?istanbulda cok sogudu..

birde nerede yatırıyorsunuz? benim degisiyor ,bazen besiginde bazen kanepede falan yatırıyorum..zaten dönemiyor daha ama artık düzenini oturtmak lazım sanırım ama iste oda degistirmek istemiyorum bi oraya bi buraya yaa..gunduz ve gece nerede yatırıyorsunuz??

canım aynı sorunu bende yasadm hamileligimn son zamanlarnda disim kırıldı dogumdan sonrada agrımaya basladı doktrm bi sorun olmaz dedi gittm kanal tedavi uyguladı agrı kesici verdi gargara verdi simdi düzeldim,ihmal etme agrılarn cogalr sıkıntı olur sana

bir sey olacagini zannetmiyorum.. ben de kizim 7-8 aylikken dislerimi tedavi ettirdim..emziriyordum o siralar..doktor 2-3 saat emzirmememi soyledi sutumu sagdim ama vermedim..cok kotudur dis agrisi gecmis olsun..

Arkadaşlar ben eylül annesi olarak sizin tecrübenize ihtiyacım var.bebeğim 47 günlük ve aşırı gazlı.sürekli ıkınıyor.geceleri en fazla 2 saatde bir uyanıyor en geç.gündüzleri ise uyusa bile gazdan dolayı hemen uyanıyor sürekli sallamak zorunda kalıyorum.emerken 10 saniye emiyor birakıyor sonra tekrar aynı şekilde emiyor bırakıyor sürekli uykusuzluktan ve sürekli ağlamasından dolayı çok üzüliyorum ve çok yoruldum lütfen yardım edin kızlar ne zaman düzene girecek bebeğim...

Benim bebegimde gazdan cok cekti ama yavas yavas azaliyor..
2 ci aydan sonra duzelmeye basliyorlar..
Ben karnina masaj yapiyorum, parmak uclarimla ve saat yonunde daireler cizerek..
Aninda gazinida cikariyor, kakasinida yapiyor:))
Bacaklarini havaya dikerek hareketlerde yaptirabilirsin, ben cok faydasini gordum..
Saglicakla buyut bebegini..

Son düzenleme:

surekli ağlaması insanı cok bunaltır haklısın allah sağlık versin bebişine..cok zor oluyor onu sıkıntılı görmek..arkadasın dedikleri bizde de etk,inli oluyor ilac kullanmayı denedinmi?rezene falan ver,birde kimyon iyi geliyormus sekerle kaynatıp bi iki damla ver cnm..zor bi dönem ama sanırım en az 2 3 ay boyle geciyor ve malesef tam bi tedavisi de yok..

Ayni oranda bal ile kimyonu karistirin kizlar.
Hergun iki tatli kasigi yiyin (anne ama aman sakin bebege vermeyin)
Gaz icin kimyondan yararlanin.
Saglikla buyutun bebeklerinizi.

Ayni oranda bal ile kimyonu karistirin kizlar.
Hergun iki tatli kasigi yiyin (anne ama aman sakin bebege vermeyin)
Gaz icin kimyondan yararlanin.
Saglikla buyutun bebeklerinizi.

Kimyon gercekten cok fayda ediyor...
Ben yemegin icine katiyorum, birazda tabagima serpiyorum :))
3 aya kadar tamamen gecer diyorlar, az kaldi :))

slm kızlar benim bebişte 2 aylık ama gaz sancısı cok fazla geceleri 2ye kadar uyumuyoruz.ben rezene deniyorum şimdilik 3 gün oldu başlayalı inş ii gelir.ikinci bebiş benimkisi ama ilk kızımda hiç gaz sancısı yoktu.allah hepimizin yardımcısı olsun opüldünüz

kızlar gaz için metsil damla kullandınızmı? ben zinco kullanıyodum.son günlerde gazı iiyice arttı.bende metsil aldım aldım birkaç damla da ondan damlatıyım dedim.faydasını göreniniz oldumu acaba

kızlar gaz için metsil damla kullandınızmı? ben zinco kullanıyodum.son günlerde gazı iiyice arttı.bende metsil aldım aldım birkaç damla da ondan damlatıyım dedim.faydasını göreniniz oldumu acaba

yok cnm kullanmadım hic zaten her bunyeyede etkisi farklı oluyor.bizde dunden beri mahvoldum duzene girmedi gitti uykumuz ooof bazen cok moralim bozuluyor hep boylemi gidecek diye kırkı cıkınca düzelir dediler hala aynı 2 saat uyuyoruz sonrası mızıklanmalarla geciyor..(

kızlar bu arada 2.ay asılarınız ne zaman..gelişimleriniz nasıl yine paylasalım..

bu arada kramp ve nefertiti artık hic ugramaz oldu diger arkadaslarda pek ugramıyor yine cok ıssız buralar..

metsilin pek faydasini gormedim allah kolaylik versin canim

biz aşılarımızı bugün olduk.yavrumun heryerini acıttılar.iki tane bacaktan,bir de koldan yaptılar

tamam canım arar öğrenirim . ya bu arada ben başka doktora götürdüm inek sütü alerjisi değil bu dedi ishal yapar o dedi bu derisel bi sorun dedi bana krem verdi bakalım geçer dedi. inek sütü ürünleri tüketince bebeğe sütle geçiyormuş bakalım ne olacak benimkinin derisi:18:

nasıl ishal oluyormus merak ettim zaten bizim bebeklerin kakası sıvı gibi ishal oldugunu nasıl anlayacagız ki?baska bi belirtisi yokmuymus..birde süt ürünlerinden sadece süt mü? yoksa peynir yogurt gibi süt ürünleri de rahatsızlık veriyormu?

çok ishal olurmuşş işte öyle dedi yani vücudundakilerden ayrı olarak sanırsam Süt ürünlerinin hepsi yasak oluyor yoğurt peynir falanda yani inek sütü olan her yiyecek yasaklanıyor.
Benim kızım hala iyilleşmedi gerçi bgn3. gun ama bakalım cmrt tekrar kontrole götüreceğiz hem rota aşısı olacak, hemde vücudundakilere bakacak bakalım ne olacak göreceğiz..

kızlar bugün sağlık ocağında bebeğimin karma aşısı yapıldı.verem aşısı için de haftaya perşembeye çağırdılar.karma aşıyla aynı gün yapılmıyor mu bu aşı? sorduğumda paketi perşembe günü açacağız dediler.

Son düzenleme:
Kızlar merhaba nasıl bebişleriniz.benim kızım buarada pek uyumuyo bide çok kusması var gazla berber kusuyor.sonra tekrar emmek istiyor..bugün biraz zorlandık iki saatte bir emzirdim kusması azaldı.küçücük midesi var ama hep emsin lstiyor.hepimizin işi zor 50 cmlik veletler bizi parmğında oynatıyo?llah yardımcımız olsun

kızlar dün gece bebeğim akşam 11 de uyudu gece 4 e kadar bende uyadırmadım bu kadar saat aç kalması normalmı acaba?sankı bıraz gazımız azaldı gıbı bu zınco çok işe yaradı bizde.sizin uykularınız nasıl gunduz ve gece uykulRI?

BEBEKLERINIZ KAÇ GUNLUK VE KILODA KIZLAR?BİZ 64 GUNLUĞUZ VE 5300 ÜZ ŞUAN

canım eğer gazı falan yoksa benim kızımda geceleri uzun süre uyuyo.bence dokunma uyusun.acıktıklarında uyanıyolar zaten.gündüz kısa uyuyor ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…