çalışan anneler için zor ama benim gibi ev hanımı olanlar için zor değil bende eşimde toplamda 4 çocuk istiyoruz biz 9 kardeşiz eşimde 8 kardeş kalabalık aileden geldiğimiz için istiyoruz galiba bakalım herşeyin hayırlısı olsun
kızlar ya ben bilecikteyim dün gece deprem oldu merkezi kütahya simavmış. yakınlarda olan varmı? herkese geçmiş olsun .Allah bir daha yaşatmasın inşallah
kızlar sizlere bir sorum var. 2 gündür bebeğimin hareketelerini çok aşağıda hissediyorum.neredeyse vajinamda ve her hareketten sonra tuvaletim geliyor.çarşamba günü ayrıntılı ultrasonum varı doktorum herişey normal dedi. sizdede oluyormu sanki her an çıkacak gibi ya Allah korusun
evet cnm benim hamileliiğimde oğlum hep vajinamın üstüne tekme atıyo gibiyddi ama herşey yolundaydı merak etme seninde eminim öledir
kızlar sizlere bir sorum var. 2 gündür bebeğimin hareketelerini çok aşağıda hissediyorum.neredeyse vajinamda ve her hareketten sonra tuvaletim geliyor.çarşamba günü ayrıntılı ultrasonum varı doktorum herişey normal dedi. sizdede oluyormu sanki her an çıkacak gibi ya Allah korusun
ALLAH kısmet ederse kızım olacak inşlalh bir tanede oğlum varrzaten biz toplamda 2 kız 2 erkkek isityoruz
huu hu eylül anneleri nerdesiniz ya kızlar ben hamile kaldığımdan beri cinselllikten soğudum arada eşimle bu yüzden aramda açılıyor sizdede oluyormu yoksa ben tekmiyim
kızlar doktorlar size ne zaman tekrrar çağırıyorlar ultrason için benim doktorum bir aya verdi bana çok gibi geldi onu hep görmek istiyorummm hepp
Merhabalar kızlar benimde doğum tarihim 4 Eylül 2011 bende Eylül annelerine girmiş oluyorum. Ama belki daha erken gelebilir Ağustosta olabilirim :) Hayırlısı neyse o olsun. Kızlar bugün ilk kez böyle adet ağrısı gibi bi ağrım var deli olucam. Biraz hafiflemeye başladı. Bu arada bende 2 tane böbrek taşı çıktı o taşlar ağrı yapmasın diye dua ediyorum. Bebeğim kız , şimdilik böyle . Zaman geçtikçe aranıza katılmış olacağım iyice :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?