2011 Eylül Anneleri

kızlar ya ben bilecikteyim dün gece deprem oldu merkezi kütahya simavmış. yakınlarda olan varmı? herkese geçmiş olsun .Allah bir daha yaşatmasın inşallah

ha hayy çok komiksin ayşecim..allah inşallah gönlüne göre versinde sen daha ikinciyi kucağına almadın bi al bakalım heleki allah sana bide seyit gibi bi bebek verirseki inşallah öle olmaz birdaha 3.yü yaparmısın görürüz.tövbe edersdin vallahi.bende yiğitten snr en az 3 çocuğum olsun çok seviyorum derdim.amannn seyitten snrt tövbe ettim birdahamı aslaaaa...hatta tüplerimi bile bağlatabilirim zaten doktormda çok ısrar etmişti bağlayalım diye düşünmüyo deilim yani.umarım seninki uslu olurda diğerlerini doğurmaya cesaretin olur..

kızlar ya ben bilecikteyim dün gece deprem oldu merkezi kütahya simavmış. yakınlarda olan varmı? herkese geçmiş olsun .Allah bir daha yaşatmasın inşallah

canım benim herkese çok geçmiş olsun.allah ölenlere rahmet etsin mekanları cennet olsun inşallah..ben istanbulda oturuyorum.ben hissetmedim ama akşam eşim baya hissetmiş hatta panikleyip gece uyuyamadı bile..

kızlar sizlere bir sorum var. 2 gündür bebeğimin hareketelerini çok aşağıda hissediyorum.neredeyse vajinamda ve her hareketten sonra tuvaletim geliyor.çarşamba günü ayrıntılı ultrasonum varı doktorum herişey normal dedi. sizdede oluyormu sanki her an çıkacak gibi ya Allah korusun

evet cnm benim hamileliiğimde oğlum hep vajinamın üstüne tekme atıyo gibiyddi ama herşey yolundaydı merak etme seninde eminim öledir

bende bazen orda hissediyorum ve sanirim ayaklarini uzatiyor bi sorun oldugunu sanmiyorum, bebisimi hissetmek cok guzel bi duygu keske hic durmadan oynasa diyorum bazen, cok hosuma gidiyor oynamasi yerim ben onun kucuk ellerini, kucuk ayaklarini canim bebisim benimmmmm

çok normal benimde öyle tekme atıkça sıkışıyorum sık sık galiba ayakları olmalı

huu hu eylül anneleri nerdesiniz ya kızlar ben hamile kaldığımdan beri cinselllikten soğudum arada eşimle bu yüzden aramda açılıyor sizdede oluyormu yoksa ben tekmiyim

huu hu eylül anneleri nerdesiniz ya kızlar ben hamile kaldığımdan beri cinselllikten soğudum arada eşimle bu yüzden aramda açılıyor sizdede oluyormu yoksa ben tekmiyim

ah ya yarama parmak bastın.bize ilk 3 ay yasaktı kanamam olduğu için sonrasında da bana o kadar gereksiz itici geldiki.helede düzenli olarak epilasyon yapamadığım zamanlarda hiç istemiyorum.tek değilsin.aslında 9 ay yasakk olamalı bence bayanlar rahat etmeli.erkekte beklesin ya aman hayat ondan ibaret değilya

Benim için öyle 1 yılda beklerim ama erkekler öyle değil gerçi eşim bebek öenemli diyor ama yinede benim içim rahat değil bide son aylarda ilişki normal doğumuda kolaylaştırıyormuş gerçi o kaca göbüşle nasıl oluyorsa artık

Merhabalar kızlar benimde doğum tarihim 4 Eylül 2011 bende Eylül annelerine girmiş oluyorum. Ama belki daha erken gelebilir Ağustosta olabilirim :) Hayırlısı neyse o olsun. Kızlar bugün ilk kez böyle adet ağrısı gibi bi ağrım var deli olucam. Biraz hafiflemeye başladı. Bu arada bende 2 tane böbrek taşı çıktı o taşlar ağrı yapmasın diye dua ediyorum. Bebeğim kız , şimdilik böyle . Zaman geçtikçe aranıza katılmış olacağım iyice :)

hoşgeldin canım bebişini sağlıkla kucağına alırsın inşllah seninde kız ha ne güzel benimde öyle çok mutluyum sağlıklı olsunlarda gebelikte karın ağrıısı normal yani şidee-tlenmediği sürece bendede var doktor normal diyor içerde bir can var bide senin böbrek taşından dolayıda senin daha çok ağrın olur bol bol su iç inşallah geçer

Sağol canım çok teşekkür ederim :) Öyle dayanamıyacağım bir ağrı değil ama yinede keyfimi kaçırdı işte. İnşallah geçer , zaten elimden pet şişe eksik olmuyor sürekli su içiyorum. Bebişim de bol bol vuruyor sağolsun oda beni zıplatıyor baya. Sende inşallah sağsağlim kucağına alırsın. Hepimiz o günleri görelim inşallah. ben 25+1 im bugün , haftaya Cumartesi şeker yüklemesi için gideceğim kontrolüm var bakalım çok heyecan basıyor

kızlar doktorlar size ne zaman tekrrar çağırıyorlar ultrason için benim doktorum bir aya verdi bana çok gibi geldi onu hep görmek istiyorummm hepp

Canım çok normal zaten hep ayda bir kez kontrol veriyor. Son aylar yani 7. aydan sonra 3 haftada birmiş .. Benim de öyle doktorum ayda bir alıyor bir problem olursa tabi daha erken gidebiliyorum
kızlar doktorlar size ne zaman tekrrar çağırıyorlar ultrason için benim doktorum bir aya verdi bana çok gibi geldi onu hep görmek istiyorummm hepp

canım aramıza hoş geldin. maşallah 25. haftayı bitirmişsin.
benimde erken doğum tehlikem var, hep yatıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…