Kızlar merhaba nasıl bebişleriniz.benim kızım buarada pek uyumuyo bide çok kusması var gazla berber kusuyor.sonra tekrar emmek istiyor..bugün biraz zorlandık iki saatte bir emzirdim kusması azaldı.küçücük midesi var ama hep emsin lstiyor.hepimizin işi zor 50 cmlik veletler bizi parmğında oynatıyo?llah yardımcımız olsun
kızlar dün gece bebeğim akşam 11 de uyudu gece 4 e kadar bende uyadırmadım bu kadar saat aç kalması normalmı acaba?sankı bıraz gazımız azaldı gıbı bu zınco çok işe yaradı bizde.sizin uykularınız nasıl gunduz ve gece uykulRI?
BEBEKLERINIZ KAÇ GUNLUK VE KILODA KIZLAR?BİZ 64 GUNLUĞUZ VE 5300 ÜZ ŞUAN
maaşallak guzel kilosu 6 kılo benım bebeğim zayıfmı acaba kızlar sağlık ocağında 5500 gelıyo hastaanede 5300 çıkıyo anlamadım boyumuz da 57 cm bbabasıda bende uzunum bebişimzide uzun olucak ınşallah
burada olmanıza sevindim.arada yazın da haber alalım sizden..işleri hic sorma zaten onlar hic bitmeyecek :)) uyku düzeni şaşıyordur belki yogunluktan ..iyi haberlerinizi bekliyoruz :))canlar bende burdayım takip ediyorum sizi ama yorum yazmaya pek vaktim olmuyo.kayınvalidemle altlı üstlü oturuyoruz bu yüzden fırsatım olmuyo.benimdekilolarım benimle tatlısız yapamıyorum.apelsin keske benimkide 1 de uyusa 4.5 te yatıyoruz artık ruh gibiyim.baska zaman olsa hemen zayıflardım.ama nedense zayıflayamıyorum.bizimde kontrolümüz 29nda.hem aşı olacağız bakalım hayırlısı.benimde gelenim gidenim hiç bitmedi sağolsunlarda işimde bitmiyo.kayınpederimde mahalleye muhtarmı olcan bukadar çevre yapmışın diyo.anlıcanız göze çok batıyorum.sizde sıkıntı yoktur umarım
Ben variiiim
bugun arkadaslarim geldi bebek gormeye coook yorucuydu..benim bir huyum var yorulunca uyuyamiyorum saat 12:33 ben hala ayaktayim
fikristancim masallah kilonuz da boyunuz da cok iyi..anne baba uzun olunca bebek te uzun olaca tabii ki
benim esimin boyu ortadan uzun sayilir ben kisayimcocuklarim cok uzun olmayacak
sali doktora gidecegiz o zaman soylerim boyu ve kilosunu..
cok yoruluyorum ben yaaa.. ilk ay boyle degildim ben...enerji verecek bir sey var mi acaba ..benim oglum gece 1 e kadar uyumuyor..gazi yok denecek kadar az..10 dakika salliyorum 2 dakika uyuyup kalkiyor.. ne zaman duzene girecek bu..
bu arada seninn dedigin gibi yapiyorum.. 2-3 kere ayni memeyi veriyorum..bakalim nasil olacak..
oglum cok az emiyor..arka sutu emmiyor diye endiseleniyorum..guzel emerken birakiveriyor kaliyorum ustu basim islak islak
bir de kilolarinizi sorayim..kim ne kadar verdi ve nasil verdi
benimkiler hala benimle..gitmeyecek sanirim..bugun ebruli kek yaptim bir guzel yedimtatliya dayanamiyorum
neyse ben gittim herkese iyi geceler
Bende bende tatlıya hayır diyemeyenlerdenimm belki biraz yememe dikkat etsem kilo vercem ama takıldım bu kiloda
63,5 la hamile kaldım 79 a doğuma gittim şu an 67 kiloyum.
oğlumun kilosuda ii maşallah bu hafta 73 günlükken şu 3 aşıyı yaptırdık o sırada tartıldı 7 okka cekiyo:) boyumuzda 64 cm. maşallah
kızlar daha öncede sormuştum ama yanıt alamamıştım facedede görüşelim diye isminizi vermek istemezseniz anlarım ben sadece bebişleri merak ediyorum.okadar sey paylaşıldı.ben buraya resim yüklemeyi bilmiyorum oyüzden merak ettim.
ah sorma bekliyorum kıpırdanmayıncakalkıyorum ama hemen kokuyu alıyor uyanıyor yada biz cok iş yapıyoruz belkide zamanın nasıl geçtiğini anlamıyoruz..Apelsin gündüz kızım uyuyor ama nezaman yemek yapacağım yada iş ozaman çok sık uyanıyo.ayrıca sağol.fikristan seni facede nasıl bulucam
cnm aynı durumdayız benim iznim daha önce bitiyo ücretsiz izin almayacakmısın??çiş yapıyorsa ve kaka için sıkıntısı yoksa bence sorun olmayabilir mama bunu yapabiliyormuş,kıvamı iyiyse..calısacagım günü düşününce banabi haller geliyor dusunmek bile istemiyorum yakızlar ben uykusuz kaldıkça daha çok iştahım açılıyoo valla dolap kurdu oldum resmen kendımı önlemem lazım ayrıca 2 ay sonra işe tekrar başlıcem 4 buçuk aylıkken kzuumu bakıca vercem çok üzülüyorum ya ne yapıcamı şaşırdım valla bana mral verın lutfen devlet memuru olunca mecbur gtıtmek zorundasın özelde olsam çıkardım işte n ama bırakıamıyoz malesef hayat şartları gereği.
benım oğluşumun gazı azaldı gıbı sankı kızlar 70 günlük oldukk.ama bugun hala kaka yapmadı bıraz kaka sorunumuz var bır hafta hergun yaparken dığer hafta 2 gune bır yapıyo mama ile beslıyoruz geçen hafta sutum tamemen bıttı malesefff bu durumuda çok üzülüyorummm
bunalımlardayım resmen..................
merhaba arkadaşlar ben bu forumu arkadaşımın önerisiyle yeni keşfettim gerçekten çok hoş bir ortam.bnim de 14 eylül doğumlu bir kızım var:) herkesin bebişine benden kocaman bir maşallah şimdiden.Allah yardımcımız olsun sanırım sizler de benim gibigüzel ve tatlı yorgunluklar yaşıyorsunuzdur:)hepimizin bebeklerimizi sağlıkla büyütmelerini dilerim:)
Aramıza hos geldin merve85 keske daha önce keşfedebilseydin en heyecanlı ve en duygusal anlarımızı burada paylasırdın sağlık olsun genede hoşgeldin.senindeailah yardımcğn olsun didemutku.umarım bakıcın iyi biridir.çünkü budevirde kimseye güven olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?