slm kızlarrrr...ne var ne yok?bebişler nasıl büyüdüler mi?benim bebişim 2 ay 9 günlük oldu bugün.büyüdükçe daha daha tatlı oluyo bu yaaaa kuzum benim...anne olmak mükemmel bişi...
ha bu arada milupadan sonra ülker hero baby den de hediye paketim geldi.hemde öööle minicik minicik değil içindekiler.bence hemen sizde üye olun taze anneleerrrr....öpüldünüz...
ayrıca ücretsiz izin almak istemeyen arkadaşlar heyet raporu alın...ben öööle yapıcammm
maşallah size.. hemen üye oluoyrm cnm..heyet raporu alıcazda nasıl ve nerden alıcaz(taktik ver biraz cnm sen nasıl halledeceksin??
kiloları bıraktık cnm kendi hallerine :))
apelsin masallah bebişine buyumus güzel..goz doktoru ne için anlamadım ben??ne operasyonu bu???
masallah kuzucuğa.ayrıca üzülme marım ciddi bikeyi .ıkmaz.daha çok küçük bozma morelini.seni verdiğin isimde bulamadım istersen sen bul beniHerkese merhaba..
biz kontrolumuzden geldik..bugun 2 ay 1 gunluk oglum giysileriyle 6060gr, boyu 57.5 santim
goz doktoruna gittik damla verdi eger gecmezse 3 ayliginda kucuk bir operasyon yapacaklarmis..
insallah gerek kalmaz ne kadar kucuk olsa da sonucta bir mudahaledir..cani yanmasini istemiyorum...
aysegul mesaj kutuna bakkkk
tesekkur ederim aysegulciim..insallah tez zamanda gecer..masallah kuzucuğa.ayrıca üzülme marım ciddi bikeyi .ıkmaz.daha çok küçük bozma morelini.seni verdiğin isimde bulamadım istersen sen bul beni
masallah kuzucuğa.ayrıca üzülme marım ciddi bikeyi .ıkmaz.daha çok küçük bozma morelini.seni verdiğin isimde bulamadım istersen sen bul beniHerkese merhaba..
biz kontrolumuzden geldik..bugun 2 ay 1 gunluk oglum giysileriyle 6060gr, boyu 57.5 santim
goz doktoruna gittik damla verdi eger gecmezse 3 ayliginda kucuk bir operasyon yapacaklarmis..
insallah gerek kalmaz ne kadar kucuk olsa da sonucta bir mudahaledir..cani yanmasini istemiyorum...
canım maşallah kuzucuğa.gözü için morelini bozma umarım bişeyciği olmaz. Seni verdiğin isimde seni bulamadım sen bana arkadaslık atarmısınHerkese merhaba..
kızlar bebişleri kaç gunde bır bany yaptırıyosunuz havalar soğudu artıkgezmlere gıdıyonusnz bu arada
kızlar bebişleri kaç gunde bır bany yaptırıyosunuz havalar soğudu artıkgezmlere gıdıyonusnz bu arada
biz haftada 2 kere olmak üzere banyo ediyoruz.dışarıda da bebek arabası ile haftada 1 kere araba ile hemen hemen her gün çıkıyoruz.
çok sık yıkarmışsn canım ben haftada ıkı kere yaptryrm hasta luck dıye korkyrm ben hiç dışarı çıkmyrm bunldm ıyıce babamzn işi çok yoğun evı bıle zor gelıyo resmen .
Selam didem..ben 2 gunde 1 yikiyorum..hava soguk ev de serin..kar yada yagmur yagmadigi zaman 1.5 saati gecmeyecek sekilde disari cikiyoruz..maalesef artik karin yagmadigi gun olmayacagina gore cikamayacagiz..
çok sık dışarı çıkıyorsunuz nerelere gidiyorsunuz?
didem sende kendimi goruyorum sanki:) aynen bende senn gibiyim..dışarı çıkmıyoruz nerde yasıyorsunuz..
ben korkuyorum hasta olucak diye..havalar soguk mu orada canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?