2011 Eylül Anneleri

Herkese merhaba..
biz kontrolumuzden geldik..bugun 2 ay 1 gunluk oglum giysileriyle 6060gr, boyu 57.5 santim
goz doktoruna gittik damla verdi eger gecmezse 3 ayliginda kucuk bir operasyon yapacaklarmis..
insallah gerek kalmaz ne kadar kucuk olsa da sonucta bir mudahaledir..cani yanmasini istemiyorum...

aysegul mesaj kutuna bakkkk

slm kızlarrrr...ne var ne yok?bebişler nasıl büyüdüler mi?benim bebişim 2 ay 9 günlük oldu bugün.büyüdükçe daha daha tatlı oluyo bu yaaaakuzum benim...anne olmak mükemmel bişi...
ha bu arada milupadan sonra ülker hero baby den de hediye paketim geldi.hemde öööle minicik minicik değil içindekiler.bence hemen sizde üye olun taze anneleerrrr....öpüldünüz...
ayrıca ücretsiz izin almak istemeyen arkadaşlar heyet raporu alın...ben öööle yapıcammm

Son düzenleme:

maşallah size.. hemen üye oluoyrm cnm..heyet raporu alıcazda nasıl ve nerden alıcaz (taktik ver biraz cnm sen nasıl halledeceksin??
kiloları bıraktık cnm kendi hallerine :))

apelsin masallah bebişine buyumus güzel..goz doktoru ne için anlamadım ben??ne operasyonu bu???

oglumun sag gozu dogumdan beri capaklaniyor ve sulaniyordu..damla kullanmistim gecmedi..8 gun damla ve masaj uygulayacagiz..
gecmezse buyuk ihtimalle yas kanali tikalidir dedi ve 3 ayliginda kucuk opersiyonla acacakmis..kesi dikis atilmayacak diyor nasil bisey ben de anlamadim:18:

kilolar ayni duruyor 18 kilo kadar almistim 9 gitti 9 u benimle hala...

masallah kuzucuğa.ayrıca üzülme marım ciddi bikeyi .ıkmaz.daha çok küçük bozma morelini.seni verdiğin isimde bulamadım istersen sen bul beni

masallah kuzucuğa.ayrıca üzülme marım ciddi bikeyi .ıkmaz.daha çok küçük bozma morelini.seni verdiğin isimde bulamadım istersen sen bul beni

canım maşallah kuzucuğa.gözü için morelini bozma umarım bişeyciği olmaz. Seni verdiğin isimde seni bulamadım sen bana arkadaslık atarmısın

kızlar bebişleri kaç gunde bır bany yaptırıyosunuz havalar soğudu artık gezmlere gıdıyonusnz bu arada

Selam didem..ben 2 gunde 1 yikiyorum..hava soguk ev de serin..kar yada yagmur yagmadigi zaman 1.5 saati gecmeyecek sekilde disari cikiyoruz..maalesef artik karin yagmadigi gun olmayacagina gore cikamayacagiz..

çok sık yıkarmışsn canım ben haftada ıkı kere yaptryrm hasta luck dıye korkyrm ben hiç dışarı çıkmyrm bunldm ıyıce babamzn işi çok yoğun evı bıle zor gelıyo resmen .

biz haftada 2 kere olmak üzere banyo ediyoruz.dışarıda da bebek arabası ile haftada 1 kere araba ile hemen hemen her gün çıkıyoruz.

çok sık dışarı çıkıyorsunuz nerelere gidiyorsunuz?

çok sık yıkarmışsn canım ben haftada ıkı kere yaptryrm hasta luck dıye korkyrm ben hiç dışarı çıkmyrm bunldm ıyıce babamzn işi çok yoğun evı bıle zor gelıyo resmen .

didem sende kendimi goruyorum sanki:) aynen bende senn gibiyim..dışarı çıkmıyoruz nerde yasıyorsunuz..
Selam didem..ben 2 gunde 1 yikiyorum..hava soguk ev de serin..kar yada yagmur yagmadigi zaman 1.5 saati gecmeyecek sekilde disari cikiyoruz..maalesef artik karin yagmadigi gun olmayacagina gore cikamayacagiz..

ben korkuyorum hasta olucak diye..havalar soguk mu orada canım..

gün aşırı mutlaka anneanneye gidiyoruz :) banaanneye de gidiyoruz. arada da alışveriş merkezlerine gidiyoruz.
havalar iyikende semt pazarına gidiyorduk bebek arabası ile :) alışsın gezmeye

Bende haftada 2 kez yıkıyorum.doktor harici hiç dısarı çıkmıyoruz.sadece kızımı okula götürüp getiriyorum.zate tepemde babaannemiz var.bebekten öncede pek dısarı çıkamıyodum.yazın yazlığa gidiyorlar allahtan.yazın rahatım

Siz az yikiyormussunuz ben oglumun boynu ve koltuk altlari hemen kizariyor diye sik yikiyorum..bizim de babamiz cok yogun aksam cok yorgun geliyor..bizim yasadigimiz sehir biraz soguk kisin -25-28 yada daha fazla.yarin -11 olacakmis.kisin artik sadece pazar kahvaltilarina yada aksam yemeklerine cikariz..

kızlar merhaba bende eylül annesiyim bu grubun müdaimlerindendim face grubumuz açıldıktan sonra ilk defa uğruyorum .face grubu daha hareketli 100 eyakın üyeyiz kapalı grup sizde gelin paylaşımlar çok güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…