kızlar merhaba bende eylül annesiyim bu grubun müdaimlerindendim face grubumuz açıldıktan sonra ilk defa uğruyorum .face grubu daha hareketli 100 eyakın üyeyiz kapalı grup sizde gelin paylaşımlar çok güzel
herkese günaydın hanımlar uzun zamandır yazamıyroum nasılsınız gördüğüm kadaryıla herkes iyi bende iyiyim hamd olsun bebişimle uğraşıyorum büyüyro hamd oslun 2 ay 1 gün oldu bugün haftaya aşımız var inş. sorun olmaz .anne olmak ne kadar zor ve güzelmiş demi kzılar allah herkese yaşatsın
kızlar merhaba bende eylül annesiyim bu grubun müdaimlerindendim face grubumuz açıldıktan sonra ilk defa uğruyorum .face grubu daha hareketli 100 eyakın üyeyiz kapalı grup sizde gelin paylaşımlar çok güzel
herkese günaydın hanımlar uzun zamandır yazamıyroum nasılsınız gördüğüm kadaryıla herkes iyi bende iyiyim hamd olsun bebişimle uğraşıyorum büyüyro hamd oslun 2 ay 1 gün oldu bugün haftaya aşımız var inş. sorun olmaz .anne olmak ne kadar zor ve güzelmiş demi kzılar allah herkese yaşatsın
Selam fatmacim nasilsin coktan yazmiyordun..dedigin gibi gunlerimiz hem mutlu hem yorgun geciyor..biz de 2 ay 3 gun olduk..
Kizlar bebisleriniz ters yatirinca baslarini kac saniye tutabilyor..benim usengec oglum hic sevmiyor basini kaldirmamak icin direniyor..1-2 defa ters yatirinca kendisi yuzustu dondu ama basini tutmuyor..
Merhaba face.te bir kac grup var hangisine istek gonderecegiz
cnm burada sayfa 453 ü aç orada grup editörü yazmıştı eylül enneleri grubu diye face açıkken grubu tıkla o gruba istek gönder
Arkadaslar bi yardımcı olurmusunuz...
Bebegım tan 2 aylıkken kılosu 5470 boyu ıse 60 cm di. doktor zayıf oldugunu bu ayda da kendını toplamazsa ek gıdaya gececgımızı soyledı cok uzuldum sızce cokmu zayıf. Ama saglıgı cok ıyı algıları cok acık. daha acıkcası sımdıden fırlama bır bebek. 2 aylık ama nerdeyse kahkaha atar gıbı sesler cıkarıyor gulerken. Insaları ayırt edıp tanıdıklarına farklı tepkıler verebılıyor. Benı gordugu zaman cırpınıyor ve guluyor falan. Kendı bebeklerınızle karsılastırırmısınız kılosunu.
Selam..burada bebegimizi karsilastirmak cok yalnis olur sonucta dogum kilosu farkli,irsi ozellikleri ayridir..anne olarak endiseleniyorsun cok dogal olarak..bence bebeginin boyu da kilosu da gayet iyi..dogdugunda 3500gr di desek 2 ayda 1900 gr cok iyi bence..ayda 700gr almasi normal sayilirmis..tabii doktor en iyisini bilir..ben buyuk kizimin kilosunu boyunu not almistim..4aylik 10 gunlukken 7400mus cok ta iyidi yani ek gida yada mama vermedim 6 ayligina kadar sadece anne sutu aldi..canini sIkma derim ben
ben hemşire olduğum için biraz şanslı olucam galiba bu konuda.ama devlet hastanesinde bi kadın doğum doktoruna gidip rica edersen durumu anlatırsan yardımcı olur eminim ne kadar alsan kar...tek seferde 3 aya kadar verebiliyolar.denemekte fayda var...maşallah size.. hemen üye oluoyrm cnm..heyet raporu alıcazda nasıl ve nerden alıcaz(taktik ver biraz cnm sen nasıl halledeceksin??
kiloları bıraktık cnm kendi hallerine :))
geçmiş olsun...Allah şifa versin...bebişlerimize bişey olmasın yaa minicikler daha...oglumun sag gozu dogumdan beri capaklaniyor ve sulaniyordu..damla kullanmistim gecmedi..8 gun damla ve masaj uygulayacagiz..
gecmezse buyuk ihtimalle yas kanali tikalidir dedi ve 3 ayliginda kucuk opersiyonla acacakmis..kesi dikis atilmayacak diyor nasil bisey ben de anlamadim:18:
kilolar ayni duruyor 18 kilo kadar almistim 9 gitti 9 u benimle hala...
ben haftada 2 kere yıkıyorum hasta olmasın diye.ama artık gün aşırı yaptırmaya başlıycam.çünkü banyo gelişmelerine destek oluyo...kızlar bebişleri kaç gunde bır bany yaptırıyosunuz havalar soğudu artıkgezmlere gıdıyonusnz bu arada
evet yaa anne olmak mükemmel bişey.biraz yorucu ama bebişim yüzüme gülücükler atıp agulayınca herşeyi unutuyorumherkese günaydın hanımlar uzun zamandır yazamıyroum nasılsınız gördüğüm kadaryıla herkes iyi bende iyiyim hamd olsun bebişimle uğraşıyorum büyüyro hamd oslun 2 ay 1 gün oldu bugün haftaya aşımız var inş. sorun olmaz .anne olmak ne kadar zor ve güzelmiş demi kzılar allah herkese yaşatsın
Bebegım tan 2 aylıkken kılosu 5470 boyu ıse 60 cm di. doktor zayıf oldugunu bu ayda da kendını toplamazsa ek gıdaya gececgımızı soyledı cok uzuldum sızce cokmu zayıf. Ama saglıgı cok ıyı algıları cok acık. daha acıkcası sımdıden fırlama bır bebek. 2 aylık ama nerdeyse kahkaha atar gıbı sesler cıkarıyor gulerken. Insaları ayırt edıp tanıdıklarına farklı tepkıler verebılıyor. Benı gordugu zaman cırpınıyor ve guluyor falan. Kendı bebeklerınızle karsılastırırmısınız kılosunu.
canım karsılastırmak derken aslında yanlıs kelıme secmısım yanı benım bebegım gıbı kılosu dusuk olan varmı dıye sormak ıstedım. benım bebegım 4140 gram dogdu bu yuzden doktor kılo alımını yavas dıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?