2011 Eylül Anneleri

Kimsecikler uğramıyo artık kamp,awez,apelsin,yusufcuk daha ismi aklıma gelmeyen bütün arkadaslar. Nerelerdesiniz.bebişlerden fırsat bulamıyorsunuz galiba

selam kizlar..
ben hep buralardayim oglum ayakta sallanmaya alisti laptop onumde hep nette geziniyorum
aysegul beni face teki gruba istemediler
xxxxxxxx mail adresi vermiyoruz

Son düzenleyen: Moderatör:
apelsin oğlunun gözü iyileştimi?benimde kızımın sağ gözü aynı şekilde.damla ve krem verdi doktor.inşallah düzelir

apelsin oğlunun gözü iyileştimi?benimde kızımın sağ gözü aynı şekilde.damla ve krem verdi doktor.inşallah düzelir

yok canim gecmedi daha..sizinkisi dogumdan bu yana mi boyle? bize gecen sali doktor baska bir damla verdi bir de papatyayi kaynatip gozunu onunla sil dedi..3 aya kadar bir mudahale yapilmazmis..bu hafta yine gidecegiz doktora..size ne dediler? Turkiye deki doktorlar ne diyor cok merak ediyorum..gecmis olsun canim..

herkese merhaba,
umarım bütün bebekler de anneler de iyidir...
benim kızım çok nazlı çooook:) bazen ağlıyor ama neden ağladığını kendi de bilmiyor:)
sevgiler..

Herkese merhabalar
Kızım İdil 2 ay 2gunluk. Aşıları 2 gün sonra vurduracagiz. Biraz ateş v huysuzluk yapar diyorlar. Bana neler onerebilorsiniz? Ateşi cok artarsa neler yapmalıyım ? Deneyimli anneler yardım bekliyorum

hayırlı olsun bebişin...
aşıya gitmeden yarım saat önce yarım kaşık calpol içir ağrısı ve ateşi olmasın.ayrıca aşıdan sonra mutlaka ateşini takip et.ateş olursa giysilerini azalt ve soğuk suyla kompres yap.bütün gün uyuyacaktır sarhoş gibi oluyolar akşama kadar

kızlar bebeğinize 3.ayında rota virüs aşısı yaptıracakmısınız?ben kararsız kaldım yaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…