2011 Eylül Anneleri

evet canım doğduuğu günden beri devamlı akıyor ve çapaklanıyor.doktor bi damla birde krem verdi.15 gün kullanmamı söyledi.gözpınarına masaj yapmak gerekiyomuş.orası tıkalı olduğu içinde akabilirmiş gözü.bi müdahaleden bahsetmedi ama.size de geçmiş olsun canım

selam..dun kontrole gittik..gozlerinde iyilesme varmis oglumun..8 gun daha damlaya devam edecegiz..gecer insallah..ben masaj yapiyorum..papatya ile siliyorum..3 aya kadar gecer bence cunku buyuk kizimda 3 ayinda gecmis.. dun kardesim hatirlatti..ben unuttum tabii bunlari..mudahale derken oyle buyuk bir operasyon falan degilmis..ince bir aletle goz yasin cakan delik var ya orayi delcek mi bir sey yani anladigim bu

merhaba bayanlar
bende 15 eylülde sezaryanla dogum yaptımbebegımın adı berra
hamişken gelırdım sık sık ama artık fazla ugrayamıyorum
bebegim büyüyor keyfı yerınde cok şükür ama tam 5 gündür
kakasını yapmadı ağlamasıda yok yanı iyi görünüyor
ama işteyapmıor.. zeytınyagınıkulak cubuguna surup poposunu uyardım ama olmadı yıne gazda cıkartıyor bayag ama bakalım bugün yapacakmı:26:

kızlar bebeğinize 3.ayında rota virüs aşısı yaptıracakmısınız?ben kararsız kaldım yaa.

biz yaptıracaktık..hatta eczaneye sipariş verdik..sonra hemşiremiz tanıdıktı ona sorduk..kişisel düşüncen ne diye..ben olsam yaptırmazdım zaten kendi çocuğuma da ne grip aşılarını ne de bunu yaptırmadım dedi..yeni aşılardan uzak durun dedi..vazgeçtik..

benim bebeğimde 5 gün yapmadı dr ye götürdük normal dedi.benim eskiden açtığım her bezde kakası olyordu.şimdi 4-5 günde bir yapıyor.eskilerin lafı ise sütün yarıyor diolar.kilo alıyorsa herşey yolunda demek...

Selam kızlar çoktandır uğrayamadım.Bebeğim o kadar gazlı ki gece gündüz birbirine girdi walla.
Sizler nasılsınız neler yapıyorsunuz.Bebişler nasıl?
Rotavirus aşısını sormuşsunuz ben yaptırmayı düşünmüyordum ama çok sevdiğim bir pediatrist arkadaşım
illaki yaptır diyor.Balkalım son kararımı paylaşırım yakında.Bebekleriniz günde kaç saat uyuyor benimki büyük adam gibi 8 saatten fazla uyumuyor.

zamane çocukları gazlı bez gibi :) gaz da çıkartıyo uzakdan duyunca balon gibi oldu sanıyosun yanına gelip bak hala gaz çıkartacam diye ıkınıyo :))) denemediğimiz metod kaldı en son elma yağıyla yıkadık oğlanı bakalım şimdi nolacak :))

bu konuda bençok şanslıyım benim kuzucumun o kadar gazı yoktu ama yinede ilk zamanlar vardı zinco ilacını kullandım tavsiye ederim canım:)

Arkadaslar d vıtamını hakkında bırsey soracaktım.
monovıt d3 verıyorum ogluma ama hergun aynı saatte degıl (doktor bır arkadasa boyle vermesını soylemıs) bırde dogdugu gunden bu guen kadar 2 kez vermeyı unuttum

Sız ac karınlamı tok karınlamı verıyorsunuz.
Gunde kac damla verıyorsunuz.
Hergun aynı saatte mı verıyorsunuz.

şahsen ben pek aynı saatte vermiyorum.anitibiyotik değilki bu.aç ve tok karnı dersen aklımagelen her an.yarın sağlık ocağına gidicem sorayım dr ye farklı bir şey söylerse bilgilendirim seni

şahsen ben pek aynı saatte vermiyorum.anitibiyotik değilki bu.aç ve tok karnı dersen aklımagelen her an.yarın sağlık ocağına gidicem sorayım dr ye farklı bir şey söylerse bilgilendirim seni

saol canım senden haber beklıyorum. bnde cuma hastaneye gıdıcem ordan cıkıncada saglık ocagında ebeye sorayım barı senden baska yazan olmamıs baksana
sagol canım

bende aklıma ne zaman gelirse o zaman veriyorum.tabii ki düzenli vermek daha iii ama napalım insanlık hali.emzirdikten sonra 3 damla veriyorum...

meraba kızlar nasılsınız..sürekli girip yazıyodum ama artık pek nadir uğrayabiliyorum..yazdıklarımada kimse cevap yazmıyo pek uğramıyosunuz diye sanırım.. bebişler nasıllar.?

kızlar bebeğim grip oldu.kaç gündür zor nefes alıyo yavrum.serum fizyolojik damlatıyorum.burun aspiratörüyle çekiyorum ama yinede tıkalı genizden.tam gaz sorunu yavaş yavaş geçiyo derken hasta oldu.sizin bebişler nasıl?

Cok gecmis olsun..
Ben ve esimde grip olduk, benim halen bogazim agriyor ve bebisimize gecmemesi icin elimizden geleni yapiyoruz..
Odalari bile ayirdik :))
Dikkat et, bebegin burnunu temizlemeyi ihmal etme..
Cigerlerine inince bronsit yapiyormus, Allah korusun..
Anne sutu veriyorsan eger bol bol meyve sebze ye, sutun kalitesi artsin canim..
Allah sifa versin minik yavruna..

Berranur sanirim sende 12 eylulde dogum yapmissin, cetvelimiz ayni:)))

sağol canım.burnunu devamlı açmaya çalışıyorum ama yinede tıkanıyo.haklısın meyve yediğimde vitamini sütten geçer inşallah.evet canım bende 12 eylülde doğum yaptm.ikimizde 12 eylül annesiyiz demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…