yok canim gecmedi daha..sizinkisi dogumdan bu yana mi boyle? bize gecen sali doktor baska bir damla verdi bir de papatyayi kaynatip gozunu onunla sil dedi..3 aya kadar bir mudahale yapilmazmis..bu hafta yine gidecegiz doktora..size ne dediler? Turkiye deki doktorlar ne diyor cok merak ediyorum..gecmis olsun canim..
evet canım doğduuğu günden beri devamlı akıyor ve çapaklanıyor.doktor bi damla birde krem verdi.15 gün kullanmamı söyledi.gözpınarına masaj yapmak gerekiyomuş.orası tıkalı olduğu içinde akabilirmiş gözü.bi müdahaleden bahsetmedi ama.size de geçmiş olsun canım
kızlar bebeğinize 3.ayında rota virüs aşısı yaptıracakmısınız?ben kararsız kaldım yaa.
merhaba bayanlar
bende 15 eylülde sezaryanla dogum yaptımbebegımın adı berra
hamişken gelırdım sık sık ama artık fazla ugrayamıyorum
bebegim büyüyor keyfı yerınde cok şükür ama tam 5 gündür
kakasını yapmadı ağlamasıda yok yanı iyi görünüyor
ama işteyapmıor.. zeytınyagınıkulak cubuguna surup poposunu uyardım ama olmadı yıne gazda cıkartıyor bayag ama bakalım bugün yapacakmı:26:
zamane çocukları gazlı bez gibi :) gaz da çıkartıyo uzakdan duyunca balon gibi oldu sanıyosun yanına gelip bak hala gaz çıkartacam diye ıkınıyo :))) denemediğimiz metod kaldı en son elma yağıyla yıkadık oğlanı bakalım şimdi nolacak :))
Arkadaslar d vıtamını hakkında bırsey soracaktım.
monovıt d3 verıyorum ogluma ama hergun aynı saatte degıl (doktor bır arkadasa boyle vermesını soylemıs) bırde dogdugu gunden bu guen kadar 2 kez vermeyı unuttum
Sız ac karınlamı tok karınlamı verıyorsunuz.
Gunde kac damla verıyorsunuz.
Hergun aynı saatte mı verıyorsunuz.
şahsen ben pek aynı saatte vermiyorum.anitibiyotik değilki bu.aç ve tok karnı dersen aklımagelen her an.yarın sağlık ocağına gidicem sorayım dr ye farklı bir şey söylerse bilgilendirim seni
Arkadaslar d vıtamını hakkında bırsey soracaktım.
monovıt d3 verıyorum ogluma ama hergun aynı saatte degıl (doktor bır arkadasa boyle vermesını soylemıs) bırde dogdugu gunden bu guen kadar 2 kez vermeyı unuttum
Sız ac karınlamı tok karınlamı verıyorsunuz.
Gunde kac damla verıyorsunuz.
Hergun aynı saatte mı verıyorsunuz.
kızlar bebeğim grip oldu.kaç gündür zor nefes alıyo yavrum.serum fizyolojik damlatıyorum.burun aspiratörüyle çekiyorum ama yinede tıkalı genizden.tam gaz sorunu yavaş yavaş geçiyo derken hasta oldu.sizin bebişler nasıl?
Berranur sanirim sende 12 eylulde dogum yapmissin, cetvelimiz ayni:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?