merhaba arkadaşlar uzun zamandır bu sayfayı arıyordum ancak yazma fırsatım oldu. ben de eylül annesiyim sizlere bir sorum olacak;
ratovirüs aşısı yaptıran var mı acaba aranızda yada doktorunuz bu aşıyı öneriyor mu sizlere ?
merhaba arkadaşlar uzun zamandır bu sayfayı arıyordum ancak yazma fırsatım oldu. ben de eylül annesiyim sizlere bir sorum olacak;
ratovirüs aşısı yaptıran var mı acaba aranızda yada doktorunuz bu aşıyı öneriyor mu sizlere ?
inşallah 2012 nisanda doğumum var
alışveriş hakkında siz tecrübeli annelerden yardım istiyorum
ne almalıyız ne almamalıyız anlamadm
alışveriş yapmak istiyorum annem acele etme bu ay geçsin diyo
neler alınacak diyorum
hastane çıkışı ayaklı pijama zıbın battaniye çorap fort bebe puset sırt bezi el bezi toto bezidiyo
bunlar yeterli mi değilse neler eksik ???
bunca kuzenim yegenim oldu hiçbirinde banyo oda termometresi alınmadı
bizim forumdaki anneler çok mu panik bana mı öyle geliyo bilemedm
siz tecrübelisiniz neler mutlaka olmalı neler sonra da alınabilir neler alınmasa da olur
lütfen yardım edin
lazım olanları almak istiyorum zaten bi dolu borcumuz var
selam kizlar..nasilsiniz..biz 1 hafta sonra 3 aylik olacagiz insallah..20 gunde 1 kilo almisiz boyumuz biraz kisa olcak galiba 59.5 cm..unutmayim diye yaziyorum buraya)) 2gundur bir miz miz oglumu taniyamiyorum..asimizi olduk biraz agir galiba..kizlar ugrayin ara sira yaaa
Arkadaşlar merhaba;
benim oğlum 14 eylül 2011 doğumlu tam 3 ayı dolduğunda 60 cm di ,nasıl boyu? ben baktığımda uzun olacak gibi geliyo ama 66 diyen falan var ,inş.uzun oluır yaaaa babası gibi...kilosu da 5 kilo 700 gr dı
bir de hiç yatmak istemiyo ,yatırınca ağlıyo yani uyutmak için değil uyanıkken,hep oturmak veya kucak istiyo artık yastık destekli kısa kısa oturtmaya başlayayım diyorum ,annem de başla dedi ,sizler ne zaman başladınız?
aslında soracak çooook sorum var ama yavaş yavaş :)
hmmmm anladım teşekkür ederim ,doktor oturtmaya başlayın dedi geçen gün ben de bi kaç dk oturtuyorum her gün ama o zaman fazla yormayayım,azıcık daha sbaretsin bizimki :)[/QUO
Merhaba benimde oğluşum 23 eylülde dünyamıza geldi.3.ayımız bitti doktorumuz arkasına yastık koyarak tam dik olmamak şartıyla biraz biraz oturtabileceğimi söyledi.Büyük bir yastık koyuyorum oturmayla yatma arasında bir şekilde oda çok mutlu oluyor öyle bakınıp duruyor.Merak ettiğim birşey var bebişler kaçıncı ayında bişeyler tutabilmeye başlar,çıngıraklarını elimden alıp karşılıklı oynamayı heyecanla bekliyorum :) hepimiz bebişlerimizi sağlıkla,güle güle büyütelim inşallah.
hmmmm anladım teşekkür ederim ,doktor oturtmaya başlayın dedi geçen gün ben de bi kaç dk oturtuyorum her gün ama o zaman fazla yormayayım,azıcık daha sbaretsin bizimki :)[/QUO
Merhaba benimde oğluşum 23 eylülde dünyamıza geldi.3.ayımız bitti doktorumuz arkasına yastık koyarak tam dik olmamak şartıyla biraz biraz oturtabileceğimi söyledi.Büyük bir yastık koyuyorum oturmayla yatma arasında bir şekilde oda çok mutlu oluyor öyle bakınıp duruyor.Merak ettiğim birşey var bebişler kaçıncı ayında bişeyler tutabilmeye başlar,çıngıraklarını elimden alıp karşılıklı oynamayı heyecanla bekliyorum :) hepimiz bebişlerimizi sağlıkla,güle güle büyütelim inşallah.
merhaba
artık 4. ayın içinde bişileri rahatça tutabiliyor olmalı yalnız uzun uzun tutup oynamıyo daha, sıkılıp bırakıyo ama tutması lazım artık ,ağır olmayan bişiler ver mesela emziğini,oyuncağını yalnız sert çıngırakları oynarken yüzüne vurabiliyo onlar için erken ,ama size çok güzel bi çıngırak önerebilirim,hepsiburada dan aldık,zebra çıngırak 4 ayağı var ikisi sallanınca ötüyo,bir ayağında poşet sesi çıkarıyo,bir ayağında ayna var ,bebekler çok seviyo bu çıngırağı,hepsiburada da çok fazla güzel yorum var,20 tlve kargo tavsiye ederim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?