2011 Eylül Anneleri

merhaba arkadaşlar uzun zamandır bu sayfayı arıyordum ancak yazma fırsatım oldu. ben de eylül annesiyim sizlere bir sorum olacak;
ratovirüs aşısı yaptıran var mı acaba aranızda yada doktorunuz bu aşıyı öneriyor mu sizlere ?

valla bende çok araştırdım.benim dr uma çok güveniyorum.o 3.ayda mutlaka yaptırmamı söyledi.kendi çocuğunada yaptırmış.bende yaptırıcam.

ben iyice araştırdım genelde bütün doktorlar öneriyorlar.bugün aile hekimimize de danıştım bu aşı önümüzdeki yıllarda rutin aşı haline bile gelebilir yaptırmanda fayda var dedi.yaptırmaya karar verdim...

selam kizlar..nasilsiniz..biz 1 hafta sonra 3 aylik olacagiz insallah..20 gunde 1 kilo almisiz boyumuz biraz kisa olcak galiba 59.5 cm..unutmayim diye yaziyorum buraya)) 2gundur bir miz miz oglumu taniyamiyorum..asimizi olduk biraz agir galiba..kizlar ugrayin ara sira yaaa

inşallah 2012 nisanda doğumum var
alışveriş hakkında siz tecrübeli annelerden yardım istiyorum

ne almalıyız ne almamalıyız anlamadm
alışveriş yapmak istiyorum annem acele etme bu ay geçsin diyo
neler alınacak diyorum
hastane çıkışı ayaklı pijama zıbın battaniye çorap fort bebe puset sırt bezi el bezi toto bezi diyo
bunlar yeterli mi değilse neler eksik ???

bunca kuzenim yegenim oldu hiçbirinde banyo oda termometresi alınmadı
bizim forumdaki anneler çok mu panik bana mı öyle geliyo bilemedm
siz tecrübelisiniz neler mutlaka olmalı neler sonra da alınabilir neler alınmasa da olur
lütfen yardım edin
lazım olanları almak istiyorum zaten bi dolu borcumuz var

Allah hayırlı,kolay doğumlar nasibetsin canım.yeni doğduğunda bana en çok pijama takımı, battaniye lazım oldu.hastane çıkışı almıştım iki tane ama yetmiyo tabi.diğer pijama takımlarını da baya büyük almışız.sonra sonra hediyeler de geldi.şimdi kıyafetleri koycak yer bulamıyoruz.havlu şampuan lif banyo malzemeleri lazım.ben sebamedin şampuanını almştm.evde istediğin yere götürüp sallamak istersen anadizi çok rahat oluyo,yana doğru sallanan tavsiye edrim.bende termometre almadım ama ateşölçer gerekli.bi de gaz damlası lazım olcak.biz zinco kullandık.inşallah bebeğin gazlı olmaz.Allah kolaylık versin canım

evt canım kimse uğramıyo.ben gelip gidip bakıyorum kimse yok.bizimde boyumuz 66cm olmuş.annesi babası uzun değil ama kızım maşallah:)kızlar bu arada bebekleriniz ellerine bakmaya başladımı?

3 gün önce yaptırdım hiç bir sorunumuz Allaha şükür.bu asıyı doktorlar öneriyor çogu bebek ölümlerinin kaynagı olarak bu virüsler gösteriliyormuş.

Arkadaşlar merhaba;
benim oğlum 14 eylül 2011 doğumlu tam 3 ayı dolduğunda 60 cm di ,nasıl boyu? ben baktığımda uzun olacak gibi geliyo ama 66 diyen falan var ,inş.uzun oluır yaaaa babası gibi...kilosu da 5 kilo 700 gr dı

bir de hiç yatmak istemiyo ,yatırınca ağlıyo yani uyutmak için değil uyanıkken,hep oturmak veya kucak istiyo artık yastık destekli kısa kısa oturtmaya başlayayım diyorum ,annem de başla dedi ,sizler ne zaman başladınız?

aslında soracak çooook sorum var ama yavaş yavaş :)

Son düzenleme:

Selam benim kızımda 27 eylul dogumlu. 3 ayı bitiminde 64 cm 6,5 kg di. oturmak icin bence erken 5-6 ay olsun en azından... Bizim kizda surekli kucak istiyor :)

hmmmm anladım teşekkür ederim ,doktor oturtmaya başlayın dedi geçen gün ben de bi kaç dk oturtuyorum her gün ama o zaman fazla yormayayım,azıcık daha sbaretsin bizimki :)

selam kizlar,benim oglusumda 18 eylulde dogdu,3 aylikken 60 cm,ve 6.5 kiloydu,bende face grubuna uye olmak istiyorum ama bulamiyorm bi turlu,burda uye olan varsa bana yardim edebilirmi,ben hic oturtmadim oglumu ama madem siz oturtuyorsunuz yavas yavas bende bi deneyeyim bakalim,cunku hic yatmak istemiyo,pehlivan diyoruz biz ona asla sirti yere gelmiyo:)bu arada ben biriki gundur cok azicik elma suyu falan tattiriyorum oyle hosuna gidiyoki,biz yemek yerken agzini aciyo yalanip duruyo,sanirim yemek yemeyi sevecek,ben hem emziriyorum hemde mama veriyorum,kizlar ya mama alerji yaparmi,benim oglum devamli burnunu kasiyo hapsuruyo,gozunu kasiyo,burnunu kiprastirip duruyo,bide goz kirpiyo,hic boyle bisi duydunuzmu yahu,ben face deki arkadaslara sormak istiyorum orda daha cok kisi var,ama ya bi turlu uye olamadim

Merhaba Sevgili Eylül Anneleri
Bir Gülümseme Bir Hayat ! Adı altında bir sosyal sorumluluk projesine başladık. Sizler annesiniz en duyarlı üyelerimizsiniz. Gelin bu projede elimizden tutun, kırmayın bizi anneler ! Bakın bizim aldığımız 2 tekerlekli sandalye sahibini buldu. Biri 12 diğer yavrumuz ise daha 8 yaşında. Sizler annesiniz gelin 'bir gülümse bir hayat' sayfasına (http://www.kadinlarkulubu.com/portal/bir-gulumseme-bir-hayat) sizin logonuzu altında kalbinizle koyalım ! Altına Yazalım Eylül Anneleri, bu kalp Eylül Annelerinin kalbidir ! Yazalım .....

Kampanyaya Katılan Gruplar :

* 70-79 Kilo Diyet Grubu
* Makara Kukara Geyik Başlığı
* 2011 Gelinleri
* BURADA SİZ OLMAK İSTEMEZMİSİNİZ ?

Sorularınız için ....

http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-kulubu-pro-uyelik-kart-hakkinda/494563-gulumseme-hayat.html

mrb kizlar benim bebegim 4 ay 1 haftalik.Kendisi küçük bi destekle oturuyor,2 ayindan başladı oturmak savaşına.Ama uzandıgında saga sola dönmüyor,oyuncaklara da sadece dokunuyor tutmuyor.Eline verince tutuyor ama ilgi gostermiyor pek fazla.sadece benim saçımı elinden birakmiyor.Sizin bebişler oyuncaklarini alıp oynuyor mu yopksa bizim gibbi tembeller mi )))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…