mrb kizlar benim bebegim 4 ay 1 haftalik.Kendisi küçük bi destekle oturuyor,2 ayindan başladı oturmak savaşına.Ama uzandıgında saga sola dönmüyor,oyuncaklara da sadece dokunuyor tutmuyor.Eline verince tutuyor ama ilgi gostermiyor pek fazla.sadece benim saçımı elinden birakmiyor.Sizin bebişler oyuncaklarini alıp oynuyor mu yopksa bizim gibbi tembeller mi )))
sizin bebekler kaç kilo bu ayda benimki 21eylülde doğdu 9kilo normalmı acaba ben birtek anne sütü veriyorum
Arkadaşlar merhaba
geçenlerde oğluşumun ateşi çıktı;37.8 başka hiç bi şeyi yoktu her zamanki gibiydi ama ben küçük olduğu için devamlı ateşini kontrol ediyordum,hemen hastaneye götürdük,doktorumuz kontrol etti,görünür de bişi yok ,kan ve idrar testi istedi işte orada idrar yolu enfeksiyonu olduğunu anladık ve ilerlemiş,geceleri saatte bir ağlıyordu bu yüzden başka bir doktora götürmüştük daha önce (ateşlenmeden 10 gün önce) gerizekalı bunak kadın bırakın kan,idrar testi istemeyi,çocuğu soymadı bile ,bir bebeği soymadan kontrol eden doktora doktor mu derim ben ,sadece kilosuna baktı o kadar,o anda anlaşılsaydı ilerlemezdi bu kadar .
bir gece hastanede kaldık sürekli serum verildi ,çok şükür tekrar idrar testi yapıldı ve temiz çıkınca taburcu olduk,bu daha çok kızlarda olurmuş erkeklerde daha az görülürmüş ve tekrarlarmış çaresi de sünnet miş ,biz de sünnet ettirmeyi düşünüyoruz ,hem bebekken sünnet ettirince çok çabuk iyileşirmiş(oğlum 4 aylık) sünnetten sonra tekrarlamıyormuş,arkadaşım yaşadığı için birebir ondan biliyorum.
yani geceleri sürekli ağlıyorsa ,(çişini yaparken acıyoridrarı kokuyorsa dikkat edin arkadaşlar
Allah bebeklerimizi korusun ...
arkadaşlar merhaba.benim oğlumda 4 ay 1 haftalık artık kendi kendine dönebiliyor emekleme pozisyonunu alıyor poposunu kaldırıyor emeklemeye çalışıyor ama yapamıyor.ben ayaklarına destek veriyorum poposunu kaldırıyor ama ilerleme olmuyor başlıyor ağlamaya.Çok fazla zorlanıp ağlamasını istemiyorum kasık fıtığı var o yüzden.Acaba emeklemesi için daha erken mi?Emeklemeye yardım için ne yapmam lazım.....
Şunuda üst kattaki komşularıma söyleyim....oğlumla aynı ayda olan bir bebek var 1 ay önce diyodular bana senin oğlun çok hareketsiz bak komşunun bebeği çok hareketli.Noldu benim oğlum dönüyor emeklemeye bile çalışıyor.komşunun bebeğinde kıpırtı yok hala.Şimdi gördüklerinde oğlumu şaşırıyorlar.2 dakka yerinde durmuyor.diyeceğim şu her bebek aynı değil bebekleri kıyaslamak çok yanlış.Çok gıcıklar yaayazarken bile sinir oldum
merhaba kilo cedveli için çok teşekkür ederim benimde oğlum 4aylık ilk doğduğunda birdenbire çığlık atarak ağlıyordu doktora götürdük pipisinin deliği çok küçük idrarını tam yapamiyor eyer sünnet olmassa iltihaplanma olacak dedi bizde 3haftalıkken sünnet ettirdik derlerdide inanmazdım birtek birkere ağladı masallah 1hafta geçmedi iyileşti oğluşum size tavsiyem nekadar erken yaparsanız onun ve sizin içinde okadar iyi olur Rabbim birdaha yaşatmasın acil şifalar versin işallah
selam bende eylül 2011annesiyim oğlusum 3buçuk aylık oldu çok şükür bi görseniz öyle tatlıki
Benim canım bugün 110 günlük oldu :) bebişim 8 aylık 2440kg doğmuştu 3 ay sağarak süt ve mama aldı ama artık maalesef sadece mama ile besleniyor 7 kg olmuş.Bu ara çok hareketlendi agular gülücükler yiyesim geliyor ama hala oyuncaklarını kendi almıyor ben verirsem biraz tutuyor o kadar.Bu ayın 23 de karma aşımız var çok korkuyorum çünkü 2. ayında yapıldığında yavrum 4-5 saat bağıra bağıra ağladı ateşi falan olmadı ama çok acı çekti.Hemşire calpolu ateşi olursa ver demişti çok ağlayınca doktorumuzu aradım calpol ver dedi ve sonra canım mışıl mışıl uyudu.Bu ay acaba calpolu aşıdan önce mi versem bilemiyorum o kadar acı çekmesini istemiyorum.Şimdiden düşündükçe strese giriyorum.Birde hemşire aşısı sulanıp kabuk tutucak demişti ama bizde hiç öyle bişey olmadı aşı yerinde biraz kızarıklık var o kadar.
Amin,amin canim.Bebeklerin hastalıgına hiç dayanamıyorum ben geçmiş olsun.Bi daha hastalanmasin küçük....Öpü ver nolur enim yerime onu.Benim de oglum dogdugundan beri fimozu var sünnet yaptırın dedlier kıyamadım 40 çıksın sonra dedim,sonra da uzata bildigim kadar uzattım ))) Gerçi benim bebek çişiyle sorun yaşamıyor sag olsun ıslatıyor hep beni bekliyor sanki bezini açtım mı hemen fışşş diye ))) Ama bi an önce sünnetini yaptırmalıyız artık bak senin bebiş ne kadar üzülmüş ((( Siz de sünnetini ettirin bence bi daha yaşanmasın o tatsız olay
merhaba kilo cedveli için çok teşekkür ederim benimde oğlum 4aylık ilk doğduğunda birdenbire çığlık atarak ağlıyordu doktora götürdük pipisinin deliği çok küçük idrarını tam yapamiyor eyer sünnet olmassa iltihaplanma olacak dedi bizde 3haftalıkken sünnet ettirdik derlerdide inanmazdım birtek birkere ağladı masallah 1hafta geçmedi iyileşti oğluşum size tavsiyem nekadar erken yaparsanız onun ve sizin içinde okadar iyi olur Rabbim birdaha yaşatmasın acil şifalar versin işallah
Ayyyy çok güldüm ben burda yaaa Allah da seni her zaman güldürsün ))))) komşuya bak sen !!! Tabi ki de yalnış kıyaslamak her bebek özeldir hele hele anne babasıl için daha çok özeldir..Benim prensim daha dün başladı oyuncakları tutup agzına götürmeye ))) O kadar sevindim ki .Çok rahat oturuyor şimdiden (4 ay 10 günlük) ama saga sola dönemiyor.Zaten karnımdayken defazla kıpırdamazdı ))) huyu böyle anlaşılan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?