2011 Eylül Anneleri

benim karnım ağrıyor, yarım saat bi saat sürüyor sonra geçiyor...şuan gene ağrıyor mesela....

Bide bişi sorucam bu erken doğum tehlikesi olduğunu nasıl anlıyorlar ? Böyle ağrı falan olunca tehlike mi oluyor acaba yaa ((

Bide bişi sorucam bu erken doğum tehlikesi olduğunu nasıl anlıyorlar ? Böyle ağrı falan olunca tehlike mi oluyor acaba yaa ((

canım benim rahimde 1 cm.e yakın açılma varmış. ben daha önce 20 ve 18 haftalık olarak 2 bebeğimi erken doğumla kaybettim. şimdi 14. haftada rahimağzına dikiş atıldı ama gene 1 cm. açıklığım var. inşallah 30. haftaya sağ salim gelirim.

erken doğum zaten ultrasonda belli oluyo rrahim açıklığı samyeli erken doğum riskin varmış elinden geldiği kadar yat inşlahh sağsalim alırsın kucağına ama fazla düşünme

valla kızla rbu benim ikinci gebeliğim oğlumdayken bir an önc eçıksada kurtulsam diyordum ama doğunca hep ağlıyordu içerde kalsaymış daha iyi diyordum bu günlerinde değerini bilin doğunc auykusuz günle rsizi bekliyorrr

Hiç korkma canım ama geçmişte böyle birşey yaşamış olman gerçekten çok üzücü Allah verir sabrını tahmin edebiliyorum ne kadar acı olduğunu. Ama sen yine korkma çok büyük bir zaman geçirmişsin. Benim bir arkadaşımında vardı erken doğum tehlikesi son aylar hep yattı sonunda sezeryanla sağsağlim bebeğini kucağına aldı. Eminim seninde öyle olacak canım. Ama bol bol yat sakın yorma veya ağır şeyler kaldırmaya kalkma. Bebeğin inanıyorum ki son haftalara kadar bekleyecek içeride

Allah yazdıysa kaderini dünyaya gelmesi için onu kimse engelleyemez. O yüzden sakın korkma arkadaşım. Bu arada bizden başka yok mu ya buralarda :) Sizin doğum tarihiniz kaç kızlar? Benim 4 Eylül

bende anlamadım bir sürü eylül annesi var ama gelen yok benimde 20 eylülden başlayacak 26 kadar dedi doktor tam o araalr havalar güzel ne çok sıcak ne çok soğuk tam ortası

valla öyle dediğin gibi.. Neyse biraz daha bekleyelim elbet gelirler. Of şu adet ağrısı gibi ağrı beni mahvetti ya napıcam ben (

benimde drum ayda bir istiyo kontrollere.bi ay çok zor geçiyoo ama.bugun gittim ben dra bebeğimi görcem bi aydır görmedim böyle nasıl heycan nasıl stres bide şeker yüklememde yapılcak diye..neyse gittim şeker yüklemem yapıldı şükür bişi çıkmadı.muayneye girdim bizim oğlan dönmüş sırtını ne yüzü görünüo ne bi yeri sen o kadar bekle küçük bey 5 dk yüzünü göstermesin sana sinir oldum geldım kızlar ya..şimdi gene 1 ay beklıcem nasıl geçicek kii bu bi ayyy bi de bebegin ters duruyo demez mi dr ödüm koptu kafası yukarda ayaklar aşağıdaymış zaten hep aşagıyı tekmeliyoo ben anlamıştım bişi olmaz daha döner dedi ama ben panik oldum bi kere bide yürüyüşlerini 20 dk dan fazla yapma dedi.böle bişi yaşayan var mı kızlar :18:

Canım korkma daha çok erken pozisyon zamanı için benim sürekli dönüyor sürekli farklı yerleri tekmeliyor. Bigün arkaya bi saat sonra aşağı sonra sağa sola habire farklı yerlerde zaten hissediyorsun döndüğünü. Pozisyon için çok erken çünkü yeri daha geniş ona göre darlaştığı zaman artık pozisyona girmeye başlayacak son haftalara kadar belli olmaz. Neden 20 dk dan fazla yürümeyeyim diye doktoruna sorsaydın canım. Onu bende bilemedim..

Selam kızlar kaç gündür girmeye bir turlu fırsat bulamadım canavar kızım 3 gundur gunduzleri uyumuyor akşam da 11 gibi uyuyor sıyırdım artık kafayı bugun neyse uyudu 3 de artık aksam 1 2 ye kadar oturururuz herhalde
Bugun sağlık ocagında tetanoz asımı oldum bırazcık ağrıyor kolum
sinir oldum bırde randevu almak için aradım kontrolum vardı cumaya kadar veremıyorlarmıs gecen haftada izindeydi zaten doktorum cok sinirliyim çooooooookkkk:84:

Hosgeldin canım benimde 10 11 eylüle geliyor ama sezeryan olacagım için sanırım agustos sonuna mı alırlar acaba bilemiyorum
Adet agrısı gibi agrılar oluyor canım ara ara ama dıkkate almayıpda cok zorlama bence kendini aslında bobreklerinden de kaynaklanıyor olabilir.
İnşallah canım cok dikkat et bol bol dınlen lutfen fazla ayakta gezinme bebişin için annesi ben kızımda 9 ay yatmıstım..
Rabbim sağ salim kucagına almayı nasip etsin bu sefer

bende anlamadım bir sürü eylül annesi var ama gelen yok benimde 20 eylülden başlayacak 26 kadar dedi doktor tam o araalr havalar güzel ne çok sıcak ne çok soğuk tam ortası
Güzel havalarda gelecek bebişler ama en sıcak donemi karnımız burnumuzdayken geçirmiş olacagız birde ben mersindeyim aahhhhh bilemezsiniz buraların sıcagınıııııı .
Şimdiden başladı temmuz agustos nasıl gececek balkalım :18:

slm kızlar bende bi akç gündür giriyorum yazamadan çıkıyorum çok kötü bi şekilde karın ağrım vardı ishal olmuşum kullandığım kan ilacı yapıyorumuş dün akşamda acildeydim bebek gayet iyi ama karın ağrım geçmedi daha muz falan yiyorum geçsin diye....
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz bu arada

kızlar yarım saat önce geldik. biz gittiğimizde doktor ameliyattaydı, doktorun hemşiresi sema vaktin var sen nst çektir gel dedi. bir kere çok küçük bi tane sancı çıktı. sonra doktora çıktım. vajinal ultrasondan bakmadı. normal ultrasondan baktı, geçen haftanın aynısı. açıklık ilerlememiş. kötü anlamda ilerleme yok yani. çok sevindim. haftada bir olduğu için bu kontrolde kilo boy falan bakmadı. onu gene ayda bir yapacak herhalde. ayyy ben razıyım sadece açıklığa baksın.
ciğer geşiltirici iğneyi sordum, sema daha bebek çok küçük biraz haftan ilerlesin yaptırcam o iğneyi dedi.
Rabbim çok şükür....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…