hoşgeldin canım bebişini sağlıkla kucağına alırsın inşllah seninde kız ha ne güzel benimde öyle çok mutluyum sağlıklı olsunlarda gebelikte karın ağrıısı normal yani şidee-tlenmediği sürece bendede var doktor normal diyor içerde bir can var bide senin böbrek taşından dolayıda senin daha çok ağrın olur bol bol su iç inşallah geçer
kızlar doktorlar size ne zaman tekrrar çağırıyorlar ultrason için benim doktorum bir aya verdi bana çok gibi geldi onu hep görmek istiyorummm hepp
SAMYELİ26 ; Valla bitirdik şaka maka. Senin ağrın da böyle adet ağrısı gibi mi ?
Bide bişi sorucam bu erken doğum tehlikesi olduğunu nasıl anlıyorlar ? Böyle ağrı falan olunca tehlike mi oluyor acaba yaa((
samyeli senin galiba aahim ağzı yetmezliği var anladığıım kadarıyla
Merhabalar kızlar benimde doğum tarihim 4 Eylül 2011 bende Eylül annelerine girmiş oluyorum. Ama belki daha erken gelebilir Ağustosta olabilirim :) Hayırlısı neyse o olsun. Kızlar bugün ilk kez böyle adet ağrısı gibi bi ağrım var deli olucam. Biraz hafiflemeye başladı. Bu arada bende 2 tane böbrek taşı çıktı o taşlar ağrı yapmasın diye dua ediyorum. Bebeğim kız , şimdilik böyle . Zaman geçtikçe aranıza katılmış olacağım iyice :)
İnşallah canım cok dikkat et bol bol dınlen lutfen fazla ayakta gezinme bebişin için annesi ben kızımda 9 ay yatmıstım..canım benim rahimde 1 cm.e yakın açılma varmış. ben daha önce 20 ve 18 haftalık olarak 2 bebeğimi erken doğumla kaybettim. şimdi 14. haftada rahimağzına dikiş atıldı ama gene 1 cm. açıklığım var. inşallah 30. haftaya sağ salim gelirim.
Güzel havalarda gelecek bebişler ama en sıcak donemi karnımız burnumuzdayken geçirmiş olacagız birde ben mersindeyim aahhhhh bilemezsiniz buraların sıcagınıııııı .bende anlamadım bir sürü eylül annesi var ama gelen yok benimde 20 eylülden başlayacak 26 kadar dedi doktor tam o araalr havalar güzel ne çok sıcak ne çok soğuk tam ortası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?