Hoşgeldin aramıza canım...
canim çok tesekkur ederim yardim ettin gercekten bana dediyin gibi yaptim bebegimi yere biraktigimdan beri çok ilerlediiki kez saga ve sola dondu sonra da yüz üste döndü ve artik dirseklerinin üstünde de duruyor yüz üsteyken,tam desteksiz de oturuyor...hiç kucaktan inmedi ki bebegim nasil ögrensin dönmeyi ?Uyaninca da hemen yataktan alıyordum İkinci bebekte çok deneyimli olucaz
cnm 41 kere maşş bebişin kilosu yerinde. benim kızım 19 eylül doğumlu dönüyo ve poposunu kaldırıyor çabalıyor ama daha emekliyemez zaten erken bikaç ayı var. ama emekleyende olabilir bu dönemde. senin tosun biraz geriden gidebilir. oğlumun gelişimide öyleydi lök gibi yatardı paşam..napsın o totoyu kaldırmak kolaymıannesi..
canım tam katı bıldıgımız yogurt gıbı olmayacak zaten endıse etme kefır gıbı olacak bılmem anlatabıldımmı endıse etme sutun tadı degısse yanı yogurt gıbı olması yeterlıdır merak etme benımkıde oyle oluyo tecrubelı annelerden ogrenmıstım bende
evet cnım ya çok haklısınbenimki çok tembel zor kalkıyo bu arada aralarında 2 gün varmış bebişlerimizin mama vermeye başladın sanırım genel olarak ne yedirmeyi tercihediyosun ben mama konusunda çok acemiyim ilk bebeğim :18:
slm ben aranıza yeni katıldım sormak 6 aylık bir oğlum var istediğim bir soru var ek gıdaya başlarken meyve suyu için katı meyve sıkacağı kullanıyormusunuz alsammı karar veremedim bilgilendirirseniz sevinirim....
çok teşekkür edderim canım dediyiniz gibi yere biraktim ve onunla oyunlar oynadim artik saga sola ve yüz üstüne dönmeyi ögrendi çok mutluyum...gerçi sadece iki kez yapti ama zamanla sik sik yapacaktir inssaallah...Kod:
amin canım yaa bişi soracam benim oğlum 21 eylülde doğdu 10 kiloemeklemiyor kilolu olduğu için emeklemez diyorlar doğrumu acaba:26:
slm ben aranıza yeni katıldım sormak 6 aylık bir oğlum var istediğim bir soru var ek gıdaya başlarken meyve suyu için katı meyve sıkacağı kullanıyormusunuz alsammı karar veremedim bilgilendirirseniz sevinirim....
merhaba :)
3 eylül doğumlu Aras ın annesiyim sizlerle tanışmak ve güzel paylaşımlarda bulunmak isterim.
bende 4 eylül doğumlu Egenin annesiyim.Memnun oldum.
cnm ben ek gıdaya başlamadım. çok şükür anne sütüyle bu saate kadar geldik. kontrolümüze kadar düzenli bişey vermeyi düşünmüyorum. ama yediğimiz herşeyi tttırıyorum. tanıması için ilerde zorluk yaşamayalım diye. 24 mart ta bi liste elimde gelirim artık. ee nedde olsa koca kız oldu büyüdü artık.ikinci çocuğum ama ikisinide anne sütüyle büyüttüğüm için çok mama konusunda hiç tecrübem yok. senin sütün nasıl bebişe yetiyor mu..
bende memnun oldum , aralarında 1 gün varmış nasıl yaramaz mı ?Aras yalnız kalmayı sevmiyor hiiç benden başkasında da durmuyor
ege çok yaramaz sürekli ilgi istiyor ve oyun oynamak istiyor.Kendime ve ev işlerine çok az zaman ayırıyorumsağlıklı olsunlarda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?