yok canım ne zahmeti elmalı tarçınlı kek 3 yumurta 1 bardak sıvı yağ 3bardak un 3 elma dilediğin kadar pekmez(normalde 1uçuk su bardağı şeker konur ama ben pekmezle yapıyorum)1buçuk su bardağı yoğurt 1kabartma tozu 2tatlım kaşığı tarçın *sıvı yağ yumurta ve şekeri iyice çırp sonra yoğurdu ekle tekar çırp sonrada geriye kalan malzemeleri ekle bu arada 2 tatlı kaşığı tarçınıda unutma önceden ısıtılmış fırında kabarana kadar 105 ile 200 derece arasında iyice pişsin sonra onu elinle pütür rütür olana kadar ufala üzerine taze sıkılmış meyve suyu dök ımmmmmmhh çok lezzetli ve besleyici afiyet olsun yarasın işallah
sorma yaa aynıyım ne 7 si 17 27 kez uyanıyo gibi. bide önceden uyanınca poposuna pıt pıt yapardım yada sırtını ovalardım uyurdu. şmdi emzirmeden uyumuyo. emzirmek için uyandığımı hatırlıyorum ama çoktan uyumuş bende başa tarafta uyuyorum. heh diyorum şöööle uzanıp uyuyım pıt açıyo gözlerini herşey sil baştan. bu kısır döngü sabaha kadar sürüyo. üstelik gündüzde uyumuyo nerden buluyo bu enerjiyi anlamadımki. bana tek faydası sürekli kilo veriyorum. benim kilo vermedeki tek ilacım uykusuzluk e bide emzirince :))
Günaydın arkadaşlar,
Bende 2011 eylül annesiyim. 8 eylül doğumlu bir oğlum var. İsmim Derya. Oğluşumun adı Deniz Çınar.Uyku sıkıntımız var. Gündüzleri en fazla toplamda 2 saat uyuyor. akşamları 20:30 da uyumak istiyor. Sabah 5 te ayaktayız. Tabi sabaha kadar 12-13 kez de uyanıyorum. Emmek için.
Sizin uyku düzenleriniz nasıl ?
sorma yaa aynıyım ne 7 si 17 27 kez uyanıyo gibi. bide önceden uyanınca poposuna pıt pıt yapardım yada sırtını ovalardım uyurdu. şmdi emzirmeden uyumuyo. emzirmek için uyandığımı hatırlıyorum ama çoktan uyumuş bende başa tarafta uyuyorum. heh diyorum şöööle uzanıp uyuyım pıt açıyo gözlerini herşey sil baştan. bu kısır döngü sabaha kadar sürüyo. üstelik gündüzde uyumuyo nerden buluyo bu enerjiyi anlamadımki. bana tek faydası sürekli kilo veriyorum. benim kilo vermedeki tek ilacım uykusuzluk e bide emzirince :))
bende ek öğünlere tam geçmeden su vermenin gereksiz olduğunu biliyorum süt vs. yerini boş suyla doldurmak yerine gıda alması gerekirmiş bebeğin. yani anne sütü devam sütü
cok saol cıcım tarıf ıcın.bu arada ısmın mervemı?msn yada twıtter varmı
merak ettım senı kac yasındasın nerelısın nerde oturuyosun vs[/QUOrica ederim canım ben 20 yaşındayım mersinde oturuyorum 2 yıllık evliyim 1 oğlum var öle işte sen kendinden bahset biraz bende seni merak ettim bu arada evet gerçek adım merve ve twitter yok
yok canım ne zahmeti elmalı tarçınlı kek 3 yumurta 1 bardak sıvı yağ 3bardak un 3 elma dilediğin kadar pekmez(normalde 1uçuk su bardağı şeker konur ama ben pekmezle yapıyorum)1buçuk su bardağı yoğurt 1kabartma tozu 2tatlım kaşığı tarçın *sıvı yağ yumurta ve şekeri iyice çırp sonra yoğurdu ekle tekar çırp sonrada geriye kalan malzemeleri ekle bu arada 2 tatlı kaşığı tarçınıda unutma önceden ısıtılmış fırında kabarana kadar 105 ile 200 derece arasında iyice pişsin sonra onu elinle pütür rütür olana kadar ufala üzerine taze sıkılmış meyve suyu dök ımmmmmmhh çok lezzetli ve besleyici afiyet olsun yarasın işallah
Bi yazi okumustum nette, kadinin biri bebegine hic su vermemis 6 aya kadar, dr en son kontrolunde sen ne yapiyorsun demis, nerdeyse bebegin cigerlerini kurutacakmissin felan demis, ben bu yazidan etkilendim walla.. bide sonradan su verince bebisler sevmeyebiliyormus, su onemli insan yasaminda, benim gibi suyu sevsin istiyorum kizim :)
Bide kisiden kisiye ve kulturden kulture degisiyor su verme olayi, burda pakistanlilar dogduklari gunden itibaren su veriyorlar bebeklerine, cokta sagliklilar :)
merhaba arkadaşlar bende 2011 eylül annesiyim kızım 28 eylül doğumlu zeynep derin sizlerle bilgi alışverişinde bulunmak isterim ek besinler bebeğin gelişimi vs. gibi
AHHH AHHHH uyku düzeni mi dedin ,nerde düzennnnnnn14 eylül doğumlu oğlum var teyzesi çok tatlı adı Gürhan ama hiç uyutmuyor anneyi 1,5 ay öncesine kadar akşam 5 ile 7 arası uyurdu ,evet çok erken ve gece 3 ten sonra uyanmak isterdi zorla uyuturdum artık 5 te kalkmak zorunda kalırdım hava karanlık biz güne başlıyoruz ,sonra babasıyla zor bela uyku saatini akşam 8 e çektik peki noldu dersin yine geceleri sürekli kalkıyor (önceden de öyleydi)kafam sersem gibi oluyor,gündüzleri de çok uyuyor sayılmaz günde 3 kere 1 er saat falan,sabah da yine 5 te ayaktayız hele bazen 4 te açıyor gözünü neden neden neden ,doktora soruyorum gece niye uyumuyor diye emiyor mu diyor evet diyorum o zaman uyku düzeni böyle diyor ,yani emmezse başka sıkıntısı varmış demek olkuyor şükürler olsun emiyor ,anneme soruyorum sütten kesene kadar kalkar geceleri diyor eeeee ben de emdiği kadar emsin istiyorum ,vala canım istediğim arzu ettiğim cevapları veren yok çekecekmişiz böyle ,ne dertlimişim dimi ahhh ahhhh,bebişlerimizi çok seviyoruz da dayanıyoruz neyse işte böyle yalnız değilsin yani ,biz uyuyamayanlardanız ,uyuyanlar şanslı :)
cok saol cıcım tarıf ıcın.bu arada ısmın mervemı?msn yada twıtter varmı
merak ettım senı kac yasındasın nerelısın nerde oturuyosun vs[/QUOrica ederim canım ben 20 yaşındayım mersinde oturuyorum 2 yıllık evliyim 1 oğlum var öle işte sen kendinden bahset biraz bende seni merak ettim bu arada evet gerçek adım merve ve twitter yok
cok memnun oludum cıcım .:ben istanbulda oturuyorum yas 28ama gostermıyorum yaw
4 yıllk evlıyım ve bır kzıım var
https://twitter.com/#!/YaprakGozlum
bu twitter adresım..mersınlımısın ?
ben trabzonluyum
merhaba
tarifiniz gerçekten güzelmiş mımmm olsada yesem dedimellerinize sağlıkk
çorba olarak hangilerini veriyorsunuz öğrenebilirmiyim ?
ben tarhana çorbası, yoğurt çorbası,patates havuç dönüşümlü bunlarıyediriyorum
mercimek yapmak istiyorum ama denemedim daha
kızım tam 6 aylık.kahvaltıyı nasıl vereyim tecrübeli annelerden bilgi istiyorum:)))
Sizede mi aynı dert : (
nette okuyorum 6 aylık bebek 9 da yatıp 7 de kalkar 1-2 kez kalkar diyor. Çıldırıyorum. Gerçi büyük oğlum öyleydi ama küçük öyle değil işte.
doktora danışmayı deneyeceğim birde. yemesi iyi ki kilosu çok iyi ( 11,5 kğ) bir de uyusa 2 katı olacak herhalde.
Çözüm bulursam sizede yazarım arkadaşım. Dün gece çorapsız yatırdım yine olmadı. Bu gece uyumadan önce anason vermeyi düşünüyorum.
ben trabzonluyum
bende çok memnun oldum ben mardinliyim
ben trabzonluyum
bu arada kızının fotoğraflarına bayılllllllddddddddıııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm çok tatalı maşallah Allahın emri peygamberin kavliyle kızını oğluma istiyorum
bu arada kızının fotoğraflarına bayılllllllddddddddıııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm çok tatalı maşallah Allahın emri peygamberin kavliyle kızını oğluma istiyorum
eyvahh babmız duymasın valla cok kızıyo
ayh bılmemkı duşunmemız lazım bıraz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?