2011 Eylül Anneleri

cok saol cıcım tarıf ıcın.bu arada ısmın mervemı?msn yada twıtter varmı
merak ettım senı kac yasındasın nerelısın nerde oturuyosun vs

ınnamıyorum bende benım kız bole sadece sanıyodum.
sahıden nerden buluyolar bu enrjıyı
SEVGİLİ UYKU!KÜCÜKKEN SENDEN NEFRET ETTIGIM ICIN COK ÖZUR DILERIM.
ŞİMDİ SANA DOYAMIYORUM..SEVGİLERLE BEN :

AHHH AHHHH uyku düzeni mi dedin ,nerde düzennnnnnn 14 eylül doğumlu oğlum var teyzesi çok tatlı adı Gürhan ama hiç uyutmuyor anneyi 1,5 ay öncesine kadar akşam 5 ile 7 arası uyurdu ,evet çok erken ve gece 3 ten sonra uyanmak isterdi zorla uyuturdum artık 5 te kalkmak zorunda kalırdım hava karanlık biz güne başlıyoruz ,sonra babasıyla zor bela uyku saatini akşam 8 e çektik peki noldu dersin yine geceleri sürekli kalkıyor (önceden de öyleydi)kafam sersem gibi oluyor,gündüzleri de çok uyuyor sayılmaz günde 3 kere 1 er saat falan,sabah da yine 5 te ayaktayız hele bazen 4 te açıyor gözünü neden neden neden ,doktora soruyorum gece niye uyumuyor diye emiyor mu diyor evet diyorum o zaman uyku düzeni böyle diyor ,yani emmezse başka sıkıntısı varmış demek olkuyor şükürler olsun emiyor ,anneme soruyorum sütten kesene kadar kalkar geceleri diyor eeeee ben de emdiği kadar emsin istiyorum ,vala canım istediğim arzu ettiğim cevapları veren yok çekecekmişiz böyle ,ne dertlimişim dimi ahhh ahhhh,bebişlerimizi çok seviyoruz da dayanıyoruz neyse işte böyle yalnız değilsin yani ,biz uyuyamayanlardanız ,uyuyanlar şanslı :)

Ne guzel en azindan kilo vermissin.benim kilolar yapisti kaldi
Aceba eylul 2011 bebeklerinin ozellikleri mi bu

bende ek öğünlere tam geçmeden su vermenin gereksiz olduğunu biliyorum süt vs. yerini boş suyla doldurmak yerine gıda alması gerekirmiş bebeğin. yani anne sütü devam sütü

Bi yazi okumustum nette, kadinin biri bebegine hic su vermemis 6 aya kadar, dr en son kontrolunde sen ne yapiyorsun demis, nerdeyse bebegin cigerlerini kurutacakmissin felan demis, ben bu yazidan etkilendim walla.. bide sonradan su verince bebisler sevmeyebiliyormus, su onemli insan yasaminda, benim gibi suyu sevsin istiyorum kizim :)
Bide kisiden kisiye ve kulturden kulture degisiyor su verme olayi, burda pakistanlilar dogduklari gunden itibaren su veriyorlar bebeklerine, cokta sagliklilar :)

kızlar benim de kızım bu aya kadar geceleri bir yada iki kez uyanırdı.biraz geç uyuyodu ama.son zamanlarda bende hatırlamıyorum kaç kere uyandığını.bide öyle ağlıyoki sanki biyerine bişey oldu.insan gündüzleride saf gibi oluyo.ek gıdaya geçince gazmı yapmaya başladı acaba diye düşünüyorum

merhaba
tarifiniz gerçekten güzelmiş mımmm olsada yesem dedim ellerinize sağlıkk
çorba olarak hangilerini veriyorsunuz öğrenebilirmiyim ?
ben tarhana çorbası, yoğurt çorbası,patates havuç dönüşümlü bunlarıyediriyorum
mercimek yapmak istiyorum ama denemedim daha

haklısın sende canım nette bi yazan diğeriyle aynı değil ama o yazan bayandamı doktorundamı gariplik anlamadım susuzluktan ciğeri niye kurusun hadi böbreği dese anlarım. bide sütünü sağıp uzun süre oda sıcaklığında bıraktınmı hiç ben denedim öyle inek sütü gibi değil. üste beyaz tabaka toplanıyor. alttakide komple su. işte ozaman süt için suyun önemini anladım. tabi her anne bebeği için en iyisini bilir sağğlıkla büyüsün bebeğin

merhaba arkadaşlar bende 2011 eylül annesiyim kızım 28 eylül doğumlu zeynep derin sizlerle bilgi alışverişinde bulunmak isterim ek besinler bebeğin gelişimi vs. gibi

merhabalar, ben de 2011 eylül annesiyim, 29 eylül bizimki. yazılanları çok nadir okuyabiliyorum, sanki hiçbir şeye vaktim yok. üstelik annemler yanımda, bana her konuda yardımcı olurken böyle. ek gıdalar konusunda tüm yazılanlar çok yardımcı oluyor. bu aylarda neler yedirdiğimizi paylaşırsak çok güzel olur...

Sizede mi aynı dert : (

nette okuyorum 6 aylık bebek 9 da yatıp 7 de kalkar 1-2 kez kalkar diyor. Çıldırıyorum. Gerçi büyük oğlum öyleydi ama küçük öyle değil işte.
doktora danışmayı deneyeceğim birde. yemesi iyi ki kilosu çok iyi ( 11,5 kğ) bir de uyusa 2 katı olacak herhalde.
Çözüm bulursam sizede yazarım arkadaşım. Dün gece çorapsız yatırdım yine olmadı. Bu gece uyumadan önce anason vermeyi düşünüyorum.

ya ben pırasayı patatasi havucu mercimeği eti işte mevsimine göre tüm sebzeleri düdüklüde pişiriyorum sonra rondodan geçirip üzerine kendi yaptığım ekmeği ufalıyorum çk besleyici oluyor bu arada genelde yemeklerimizden yedirmeyi tercihediyorum çok acı olmadıkça tabii herşeyden veriyorum oda çok severek yiyiyoröyle işte sizin bebişiniz nezaman doğdu bu arada aklınıza takılan bişey olursa sormaktan çekinmeyin

kızım tam 6 aylık.kahvaltıyı nasıl vereyim tecrübeli annelerden bilgi istiyorum:)))

canım ben biraz labne peyniri veriyorum küçücük ekmek içine sürerek,haşladığım yumurtanın sarısından,azıcık pekmezden.bazende kuru kayısıyı suda haşlıyorum rondodan geçirip içine biraz pekmez koyuyorum.onu da beğeniyo kızım.kabızlığına da iyi geliyo.ben çok tecrübeli değilim daha ilk çocuğum.daha farklı tarifler bilen arkadaşlar da paylaşırlarsa güzel olur

vala çok sevinirim inşallah bi yol buluruz ,bir de ben annemlerden uzağım başka şehirde tek başıma çok zorlanıyorum ,ben de gece çayı vermiştim hiç işe yaramadı

arkadaşlar kendinize yaptığınız çorbalardan yemeklerden veren var mı ,daha bi kaç ay daha bekleyelim mi ,doktora sorarsan çok erken ama annelerimiz hep veriyomuş yahu ,şu anda ben de oğluma özel yapıyorum hala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…