ya ben pırasayı patatasi havucu mercimeği eti işte mevsimine göre tüm sebzeleri düdüklüde pişiriyorum sonra rondodan geçirip üzerine kendi yaptığım ekmeği ufalıyorum çk besleyici oluyor bu arada genelde yemeklerimizden yedirmeyi tercihediyorum çok acı olmadıkça tabii herşeyden veriyorum oda çok severek yiyiyoröyle işte sizin bebişiniz nezaman doğdu bu arada aklınıza takılan bişey olursa sormaktan çekinmeyin
eyvahh babmız duymasın valla cok kızıyo
ayh bılmemkı duşunmemız lazım bıraz:
e tabi benimde böyle dünyalar güzeli bi kızım olsa bende vermem kimselere sizde haklısınız kızevi naz evi ama benim oğluşumda çok yakışıklı biraz tombişiz teyzesi ama idare edersiniz artık
merhaba
aslında çok şey sorarımda sizi sıkmak istememekmeği nasıl yapıyorsun canım ben daha hiç vermedim korkuyorum damağına yapışırsa diye herşeyi kıvamlı bir şekilde hazırlıyorum
Aras 3 eylül doğumlu 15 gün erken doğdu beklediğimizden ben bizimkilerden tadımlık veriyorum ama çok fena önünde birşey yiyemiyoruz kıyameti koparıyor gözünü yemekten ayırmıyor karnı tok olsada istiyorben rondo kullanmıyorum süzgeçten geçiriyorum verdiklerimi
amaaa sizin yemekleriniz eminim çok lezzetlidir offff mardin mutfağına bayılıyorum biz zeytinyağlı besleniyoruz
biz gel gelyapıyoruz yakışıklı oğlum kızları ayağına çağırmaya başladı
ay benim aklıma hiç blendır kullanmayı düşünmemişim denedim ekmeği güzelce yedi
afiyet olsun ben çok kullanıyorum blendrı mesela dün bezelye yapmıştım blendrdan geçirdim çok güzel yedi be arada senin bebeğin nezaman doğdu
e tabi benimde böyle dünyalar güzeli bi kızım olsa bende vermem kimselere sizde haklısınız kızevi naz evi ama benim oğluşumda çok yakışıklı biraz tombişiz teyzesi ama idare edersiniz artık
ALLAH bagıslasın canım analı babalı buyusler ıns..ee tabı annesı ıyı bakıyo tabı tombik olur masalllh subhanallah
ayy saka bı yanada cıcım gecen gun ole bırden aklıma geldıde dusunsene bıgın bıır alıp gıdıcek kızımı ay allahım ne zor ya agla agla ıcım dısıma cıktı valla
zamanı gelınce mecburen verıcem kızımı ama gercekten cok zormus
sozlendıgım gun annem cok aglamıstı bende off anne evlen evlen dıye basımın etını yıyodun yok kımseyı begenmıyon yok evde kalıcan sımdıde aglıyon
ama kızım olduktan sonra cok ıyı anladım annemın goz yaslarını ahh ahh ..
bır dokun bın ah ısıt
dıceksın aman nerden dedım pöff
kusura bakma kardesım dertlesım dedım ole
zorr cook zorrr
ALLAH bagıslasın canım analı babalı buyusler ıns..ee tabı annesı ıyı bakıyo tabı tombik olur masalllh subhanallah
ayy saka bı yanada cıcım gecen gun ole bırden aklıma geldıde dusunsene bıgın bıır alıp gıdıcek kızımı ay allahım ne zor ya agla agla ıcım dısıma cıktı valla
zamanı gelınce mecburen verıcem kızımı ama gercekten cok zormus
sozlendıgım gun annem cok aglamıstı bende off anne evlen evlen dıye basımın etını yıyodun yok kımseyı begenmıyon yok evde kalıcan sımdıde aglıyon
ama kızım olduktan sonra cok ıyı anladım annemın goz yaslarını ahh ahh ..
bır dokun bın ah ısıt
dıceksın aman nerden dedım pöff
kusura bakma kardesım dertlesım dedım ole
zorr cook zorrr
kusur olurmu kız kurken benimde gözlerim doldu bende annemin tek kızıyım gurbette oturuyorum okadar zorki e işte yapacak bişey yokki dünyanın kuralı biz annemizden nasıl ayrıldıysak çocuklarımızıda bizden öyle ayıracaklar ama dua edelim Allah iyilerle karşılaştırsın bahtları açık olsun mutlu huzurlu olsunlar o bize yeter
kusur olurmu kız kurken benimde gözlerim doldu bende annemin tek kızıyım gurbette oturuyorum okadar zorki e işte yapacak bişey yokki dünyanın kuralı biz annemizden nasıl ayrıldıysak çocuklarımızıda bizden öyle ayıracaklar ama dua edelim Allah iyilerle karşılaştırsın bahtları açık olsun mutlu huzurlu olsunlar o bize yeter
amin amin canım ıns.hayırlı evlat olsunlar talıhlerı bahtları ıyı olsun gercekten
ha bu arada cıcım hayırlı evlat olması ıcın 21 gun boyunca hergun 1 tane bakara suresı okunuyomus.yanı toplam 21 bakara sursı oluyo
cok yararı oluyomus bende yenı duydum
yapıcam ıns biraz zor ama olsun sanada solım dedım
gerce cıcım bılmıyorum hanı muslumanmısın:d
degılsen cıddıye alma balım ok .
he bıde senn cam rende kullanıyomusun meyvve suyunu nası yapıyosun?
kızım baba dıyo ya ayy cok mutluyum masallahh subhanallah :d
maaşallaaaahhhhbenim oğluşum da söylüyo teyzesi
slm tatlı anneler nasılsınız bakalım bugün?bebişler nasıl?
yahu benim oğluş bu gecede hiç uyumadı.50 kere uyanır mı insan yaasabahın köründe kalkıyo işe gidecen veya okula gidecen kalk desek kalkmazlar
ayy masallh cııcm masallh subhanallah.ne kadar muhtesem bıse dımı yaw
hıc soleme yaw nerden buluyolar bu enerjıyıkan ılacınımı kessek acaba bıraz
valla bu sabah babası dıyo kızım bısle yatıyosun bıssden once kalkıyosun.
tabı ben gece her saat bası uyanıyorum ondan haberı yok
herkese selamlar, ben tecrübeli annelere sormak istiyorum. ek gıdaya başladık. şimdiye kadar muz, elma, kendi mayaladığım yoğurt, yumurta sarısı ve peynirle yaptığım bebe bisküvili kahvaltı. ara ara bunları yedirdim. şimdi çorba vermek istiyorum ama ne çorbası yapacağımı bilmiyorum. siz neler verdiniz?
amin amin canım ıns.hayırlı evlat olsunlar talıhlerı bahtları ıyı olsun gercekten
ha bu arada cıcım hayırlı evlat olması ıcın 21 gun boyunca hergun 1 tane bakara suresı okunuyomus.yanı toplam 21 bakara sursı oluyo
cok yararı oluyomus bende yenı duydum
yapıcam ıns biraz zor ama olsun sanada solım dedım
gerce cıcım bılmıyorum hanı muslumanmısın:d
degılsen cıddıye alma balım ok .
he bıde senn cam rende kullanıyomusun meyvve suyunu nası yapıyosun?
bakara suresi için çok teşekkür ederim çok şükür müslümanım hemde arap asıllıyım yani kuran i kerimi okuyunca anlamını anlayabiliyorum....ben cam rende kullanıyorum ama meyvebsuyu yapmak için değil mesela elma kivi muz ve havucu rendeleyip yediriyorum meyve suyunuysa katı meyve sıkacağında sıkıyorum mesela bugün sabah ayva muz kivi armut havuç elma ve portakal sıktım içine 2 bisküvi ufaladım verdim sende öyle yapabilirsin bu arada sana bişey sorsam ya sen bebişini nasıl yatırıyorsun sallayarakmı yoksa kendimi uyuyor
slm tatlı anneler nasılsınız bakalım bugün?bebişler nasıl?
yahu benim oğluş bu gecede hiç uyumadı.50 kere uyanır mı insan yaasabahın köründe kalkıyo işe gidecen veya okula gidecen kalk desek kalkmazlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?