2011 Eylül Anneleri

kızım bugun ası oldu uff kabus gıbı ya
dıslerı ıcın diş jeli istedim doktorumdan cok önermıyoruz dedı
onun yerıne pırasa verdı:d ver elıne pırasa yı kemırsın dedı..
onda anestezık bı madde varmıs rahatlatıyomus bız hep bole buyuttuk dedı..
valla sasırdım eve gelınce kızımın elıne hemn pırasa tutuşturdum ama sevmdedı yuzunu buruşturuyo hep
diş kaşıyıcıların yuzune bıle bakmıyo ne yapcam bılmıyorum..
kolumu verıyorum bı guzel kemırıyokı valla bıleklerım emılmekten mor :d

bizimde bugün aşımız vardı hemde 3 tane ağlaya ağlaya uyudu minnoşum diş konusuna gilince doktor bana jel verdi ama hiç bi faydası yok ben yeşil soğan veriyorum beyaz tarafını çok seviyor ısıra ısıra çiçek gibi açıyor rahatlatıyor ama pis pis soğan kokuyo babası eve gelince ne yedi bu böyle diyor

bu arada senin meleğin kaç kilo olmuş boyu kaç aralarında 1 gün var benim oplan 11.300kg 73boyunda

teşekkür ederim canım. benim buharda pişirecek aparat yok ama alırım. doktorumda blendır kullanma dedi. besin değerleri düşermiş.
benim kızım çok gaz sorunu olan bir bebek. hala sık sık kabız oluyor. bende ne yedireceğimi şaşırıyorum.

benim annem çeyizime bms tencere almıştı onun üstünde tencereye oturan yuvarlak rende gibi bişey var. hatta eskiden tanıtım için eve geldiklerinde patates haşlarlardı. öle duruyodu. atıyımmı diye düşünürdüm hep allahtan saklamışım. sebzeleri bi kaç parçaya bölüyorum cabucak pişiyo.

brokoli çok iyi bi sebzeymiş vitamin deposu. şimdiden alıştırıyım dedim ilk onu koydum. gazı içinde yemekten önce iki çay kaşığı sonra da iki çay kaşığı rezene çayı verebilirsin. yada yemeğine birazcık tarçın koyabilirsin. ben hala su vermiyorum oluşuma. sanki oda gerek duymuyo. günlük bezine aynı oranda çişini yapıyo. ama daha kahvaltı vermedim. ne versem bilmiyorum. unlu üründe vermek istemiyorum aslında.

zaten iştahlı diye herkesin hoşuna gidiyo hemen azına atıyolar bişiler. çıldırcam.

ya niye uyanıyo bu çocuklar gece 100 kere kalkmaktan sersem gibi oldum,çare bulan söylesinnnn :)

bizde 6 aylık olduk ve gece çok uyanıyodu oğlum. ek öğüne geçişte şu an sadece geceleri sebze veriyorum. sanırım süt gibi çabuk sindirilmediğinden çok acıkıp uyanmıyor.

kıslar moralım cok bozuk kızım boyle kendı kendı ne konusuyodu ama ıkı gundur azını acmıyo nıye acaba
hemen herkese soledım nasarmı degdı ne oldu
oyle keyıflıydımkı o konustukca ama sımdı hıc bıse solemıyo
coooooooooooook uzgunum valla

ayyyyyy sıkma canını kız benikide aynı korkma korkma o vurduğumuz aşıdandır en geç 1 haftaya düzelir doktor söyledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…