evet yaa...hergün değişik bişeyler yapıyo mükemmel bişey anne olmak.
aaaaahhh aahhhh bi de gece uyusa tadından yenmeyecek
kızım bugun ası oldu uff kabus gıbı ya
dıslerı ıcın diş jeli istedim doktorumdan cok önermıyoruz dedı
onun yerıne pırasa verdı:d ver elıne pırasa yı kemırsın dedı..
onda anestezık bı madde varmıs rahatlatıyomus bız hep bole buyuttuk dedı..
valla sasırdım eve gelınce kızımın elıne hemn pırasa tutuşturdum ama sevmdedı yuzunu buruşturuyo hep
diş kaşıyıcıların yuzune bıle bakmıyo ne yapcam bılmıyorum..
kolumu verıyorum bı guzel kemırıyokı valla bıleklerım emılmekten mor :d
bizimde bugün aşımız vardı hemde 3 tane ağlaya ağlaya uyudu minnoşum diş konusuna gilince doktor bana jel verdi ama hiç bi faydası yok ben yeşil soğan veriyorum beyaz tarafını çok seviyor ısıra ısıra çiçek gibi açıyor rahatlatıyor ama pis pis soğan kokuyo babası eve gelince ne yedi bu böyle diyor
bu arada senin meleğin kaç kilo olmuş boyu kaç aralarında 1 gün var benim oplan 11.300kg 73boyunda
canım ben akşamları sebze çorbası veriyorum gerçi birz farklı yapıyorum. püre gibi.
tencereye su ve 1 çorba kaşığı pirinç koyuyorum üstünede puharda sebze pişiren aparatı takıp patates ve havuç koyuyorum. sebzeler haşlanınca alıp çatalla ezip kaynamış su ve içindeki pirinci koyuyorum iyice ezip içine 1 tatlı kaşığı zeytin yağı koyuyorum. oğlum çok seviyor. kıvamınıda püreden sulu çorbadan koyu kıvamda hazırlıyorum. başlarda hepsini suda haşlıyodum ama böyle daha sağlıklı oluyomuş. 1 haftamız doldu. bugünki çorbaya pirinç yerine bulgur koydum. ve 3. sebzemizde brokoli oldu. çorba yemeye başlayınca gece uykuları daha az bölünür oldu. bide ilk zamanlar blendır kullanıyodum ama tecrübeli anneler çatalla ezmenin katı gıdalara geçmeyi kolaylaştırığını söylüyor. bakalım brokoli oluşumda gaz yapcakmı.
11 kılomu wayy masallsah masallahbenımkı 8 500 kg.nıye ole oldu yaa
teşekkür ederim canım. benim buharda pişirecek aparat yok ama alırım. doktorumda blendır kullanma dedi. besin değerleri düşermiş.
benim kızım çok gaz sorunu olan bir bebek. hala sık sık kabız oluyor. bende ne yedireceğimi şaşırıyorum.
ya niye uyanıyo bu çocuklar gece 100 kere kalkmaktan sersem gibi oldum,çare bulan söylesinnnn :)
bakara suresi için çok teşekkür ederim çok şükür müslümanım hemde arap asıllıyım yani kuran i kerimi okuyunca anlamını anlayabiliyorum....ben cam rende kullanıyorum ama meyvebsuyu yapmak için değil mesela elma kivi muz ve havucu rendeleyip yediriyorum meyve suyunuysa katı meyve sıkacağında sıkıyorum mesela bugün sabah ayva muz kivi armut havuç elma ve portakal sıktım içine 2 bisküvi ufaladım verdim sende öyle yapabilirsin bu arada sana bişey sorsam ya sen bebişini nasıl yatırıyorsun sallayarakmı yoksa kendimi uyuyor
elhamdulıllah canım vaww cok sevındım ne guzel .cııcm benı yanlıs anlama ne olur mardınlıyım dedınya malum orda suryanı ınancına sahıp cok kısı var ondan soledım..
cıg havuc suyu gaz yapar dıyolar ya verıyomusun sahıden?
ben bıberonla verıyoyorum bıskıvı katmıyorum cııcm ne bıskıvısı katıyosun sen mama gıbımı verıyosun
benım emmeden uyumuyo cııcm ya cok ugrastım ama malesef sallamaklada uyumuyo ılla emerken uyuycak nası alıstırcam bılmıyorum.
elhamdulıllah canım vaww cok sevındım ne guzel .cııcm benı yanlıs anlama ne olur mardınlıyım dedınya malum orda suryanı ınancına sahıp cok kısı var ondan soledım..
cıg havuc suyu gaz yapar dıyolar ya verıyomusun sahıden?
ben bıberonla verıyoyorum bıskıvı katmıyorum cııcm ne bıskıvısı katıyosun sen mama gıbımı verıyosun
benım emmeden uyumuyo cııcm ya cok ugrastım ama malesef sallamaklada uyumuyo ılla emerken uyuycak nası alıstırcam bılmıyorum.
yok canım yanlış anlamam tahmin ettim oyüzden sorduğunu evet havuç suyu veriyorum hiç gaz falan yapmıyo mesela ayva armut elma havuç nar portakal işte evde ne meyve varsa hepsini katı meyve sukacağından geçiriyorum bazen cici bebe bazen kendi yaptığım kekten ufalayıp koyuyorum çünkü sevı olunca içemiyo daha bu şekilde ya biberonla yada kaseyle yedireceksen bisküvisini biraz daha fazla koyuyorum ben 5 aya kadar oğlumu yatağına yatırıyordum kendi kendine uyuyordu sonra yürüyüşe başlayınca kaynanama bırakıyodum oda ayağında sallayarak uyutunca öyle alıştı şimdi sallamadan yatmıyohiç istemiyordum böyle alışmasını sakın üzülme sallamadığın için yarın öburgün emerek uyumayı bırakıp kendi kendine yatar çok daha iyi
ya niye uyanıyo bu çocuklar gece 100 kere kalkmaktan sersem gibi oldum,çare bulan söylesinnnn :)
yok canım yanlış anlamam tahmin ettim oyüzden sorduğunu evet havuç suyu veriyorum hiç gaz falan yapmıyo mesela ayva armut elma havuç nar portakal işte evde ne meyve varsa hepsini katı meyve sukacağından geçiriyorum bazen cici bebe bazen kendi yaptığım kekten ufalayıp koyuyorum çünkü sevı olunca içemiyo daha bu şekilde ya biberonla yada kaseyle yedireceksen bisküvisini biraz daha fazla koyuyorum ben 5 aya kadar oğlumu yatağına yatırıyordum kendi kendine uyuyordu sonra yürüyüşe başlayınca kaynanama bırakıyodum oda ayağında sallayarak uyutunca öyle alıştı şimdi sallamadan yatmıyohiç istemiyordum böyle alışmasını sakın üzülme sallamadığın için yarın öburgün emerek uyumayı bırakıp kendi kendine yatar çok daha iyi
ay ne gusel cııcm ya olsun sallayarakta uyusa bana kar ama yok ılla emıcek pöffffff
ay ne gusel cııcm ya olsun sallayarakta uyusa bana kar ama yok ılla emıcek pöffffff
sütün nasıl iyi geliyormu
hiç bi çaresi yokki yaa gece uyandığı yetmiyomuş gibi bide sabah 6 da kalktı inan uykusuzluktan başım çatıyo tüm gün:26:
kıslar moralım cok bozuk kızım boyle kendı kendı ne konusuyodu ama ıkı gundur azını acmıyo nıye acaba
hemen herkese soledım nasarmı degdı ne oldu
oyle keyıflıydımkı o konustukca ama sımdı hıc bıse solemıyo
coooooooooooook uzgunum valla
yine sen iyisin benimki 5 te kalkıyor bazen de 4 te ,ahhh ahhh 1 saat 1 saattir haline şükret :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?