2011 Eylül Anneleri

benim oğlumda birkaç hafta önce baba demeye öpücük atmaya başlamıştı ama sonra sustu bi süre şimdi tekrar de de de diyo bende belki alışma dönemidir diyorum. sonuçta bunlar egzersiz onlar için. üzülme.

kıslar oğlum ek öğünlere çok hazırdı maşallah çokta iştahlı sebze püresi yapıyodum pirinç,patetes ve havuçla gık demeden 1 kase yiyodu hatta ben 1 kase vermek istemiyodum ama vermeyince ağlıyodu sonra ek olarak brokolide koydum yiyo ama 3 kaşık sonunda açmıyo azını ama bizim yemeklere çok sulanıyo. acaba brokoli yüzündenmi yada her akşam sebzedenmi bıktı bu çocuk henüz yoğurda başlamadım ve elimde cısız tarhana yok bildiğiniz akşam için başka bi tarif varmı bu arada muhallebide vermek istemiyorum. ben muhallebinin boş kilo yaptığını düşünüyorum. yanlışmı düşünüyorum. tarifiniz varmı bu arada şekerli şeyleride sevmiyor.

doğru söylüyorsun yaaa çok zor oluyor bide insanın en çok uyumak istediği saatlewrde kalkıyolar bide yüzüme bakıp tatlı tatlı gülümsüyor kızamıyorum kerataya

sanki gece deliksiz uyuyolarmış gibi sabahın köründe kalkıyorlar ,gece de sürekli kalkıyor ,evet haklısın en keyifli zamanları sabahın körü aynen bi gülüyo hadi kız kızabilirsen ,neyse bu günlerde geçecek dimi arkadaşım :)

canım yoğurt niye vermiyosun ben veriyorum ,kendim mayalıyorum içine de elma püresi koyuyorum öyle yiyor

ya kızlar benim oğlum ek besinlere geçmeden önce gayet güzel emiyordu ek besinlere geçince sanki savsakladı memeyi oyun oynuyor resmen acaba karnı tok oluyor ondan mı geceleri aklı başında değilken güzel emiyor maşallah canı isterse ama gündüz malesef ara öğüne düşürdü resmen memeyi sabah kalvaltı veriyorum öğlen çorba akşam da yoğurt acaba çok mu geliyor birde doğru düzgün uyumuyor devamlı mız mız dişleride çıakcak galiba ne yapacam bilmiyorum

işallah arkadşımya dün gece birtek 3 saat uyudu yaa bu ralar çok huzursuz hiç durmuyor anca elimde taşıyıp pencere kenarında duracam bide bana sinirlenince bababababa diyor babasını çağrıyor kurtar beni der gibisağolsun bu sabah kayınvalideme bıraktım 10a kadar uyudum mahvoldum kaç gündür uykusuzluktan

vallamı ayy ıcımı rahatlattın cııcm ya ama keyfı yerınde herseyı yapıyo guluyo falanm sadece konusmuyo
sahıden ası yuzundenmııdır..

öyledir canımm ya sen onunla oyunlar oyna ceee falan yap pak nasıl bağırıp çağıracak üzme tatlı canını belkide sen üzüldüğün için senin stresin ona yansıyor

bende yoğurt veriyorum canım aoç.nin şişede keçi sütü var günlük ondan mayalıyorum

bana da inek sütü geliyor hafta da bir falan küçük kavanozlara mayalıyorum zaten şu an çok çok yemiyor şimdilik yetiyor,bir kavanozu iki gün veriyorum kalanı vermiyorum yeni kavanoz açıyorum

multi-tabs dvitamini kullanan varmı aranızda kızlar.varsa şayet ne kadar miktar veriyorsunuz.....

ben de yoğurt yediriyorum canım.bide yoğurt çorbasıda yapabilirsin benim kızım çok seviyo.seninkide sever inşallah.biraz unla yoğurdu karıştırıp sulandır.içine ister pirinç ister bulgur koy.az tereyağıda eklersen mis gibi olur:)

multi-tabs dvitamini kullanan varmı aranızda kızlar.varsa şayet ne kadar miktar veriyorsunuz.....
slm canım ben normalde acd3 kullanıyorum biitince ecz gittim multi tabs verdi ve bir pipek ölçegi kadar yeterli dir günde bir kere demişti.ben acıklıyım beyaz yada kırmızı olan kısmı şişeye batır çektiği ölçü bir pipet olark hesaplanıyor kolay gelsin.

bu arada slm arkadaşlar topiği yeni gördüm.bende 17 eylül 2011 de dogum yaptım oğlum 6,5 aylık oldu.başak burcu
muhallebi vermek istemiyorsanız yogurda bikivi ve meyve ekleyerek yedirin süper olur.
bi arkadaş brokolden bahsetmiş benim bebğimde brokoli ve karnabahar koyunca sebze yemegini yemedi zaman vermek lazım.
son olarak 4.ayda başlamıştım ek gıdaya çalıştıgım için .temel besin anne sütü 2 öğün az az meyve ve sebze vermiştim.sonra çorbalarını ayrı yapıp verdim şimdi ise herseyi bizile aynı ne yesek oda onu yiyo.etinden tavuguna kadar hatta gecen kek yaptım yogura ufaladım onuda yedi:)

peki kilo durumlarınz nasıl verebildinizmi fazlalıkları...60 tan 86 ya çıktım şimdi 62 oldum.az kaldı ben veriyom bebiişim alsın sağlıkla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…