Bende eylul annesym ve ek gıdaya başladk bı konuda yardmcı olun lutfn burdakı yemek tarflerne gore kahvaltı sonra sebze corbası sonra meyva lapası cok nadır muhallebı verıyorum fakat sorunm szn bebısler verdğnz bı kaseyı bıtırıyomu benmkı okadar ozene bozene hazırlayırm fakat kucuk bı kasenın ceyreynı yıyo yedrecem dye ugrasırken emme duzenımz gıttı ne arada emeck bu cocuklar bu yaptıgmz herseyı yedrrsem slz nekadar yedrıyorsnz yaptıklarınzdan lutfen yardmcı olun cok kafama takıyorum
bu arada slm arkadaşlar topiği yeni gördüm.bende 17 eylül 2011 de dogum yaptım oğlum 6,5 aylık oldu.başak burcu
muhallebi vermek istemiyorsanız yogurda bikivi ve meyve ekleyerek yedirin süper olur.
bi arkadaş brokolden bahsetmiş benim bebğimde brokoli ve karnabahar koyunca sebze yemegini yemedi zaman vermek lazım.
son olarak 4.ayda başlamıştım ek gıdaya çalıştıgım için .temel besin anne sütü 2 öğün az az meyve ve sebze vermiştim.sonra çorbalarını ayrı yapıp verdim şimdi ise herseyi bizile aynı ne yesek oda onu yiyo.etinden tavuguna kadar hatta gecen kek yaptım yogura ufaladım onuda yedi:)
Bende eylul annesym ve ek gıdaya başladk bı konuda yardmcı olun lutfn burdakı yemek tarflerne gore kahvaltı sonra sebze corbası sonra meyva lapası cok nadır muhallebı verıyorum fakat sorunm szn bebısler verdğnz bı kaseyı bıtırıyomu benmkı okadar ozene bozene hazırlayırm fakat kucuk bı kasenın ceyreynı yıyo yedrecem dye ugrasırken emme duzenımz gıttı ne arada emeck bu cocuklar bu yaptıgmz herseyı yedrrsem slz nekadar yedrıyorsnz yaptıklarınzdan lutfen yardmcı olun cok kafama takıyorum
senin bebeğin nasıl emiyormu
senin bebeğin nasıl emiyormu
slm canım ben normalde acd3 kullanıyorum biitince ecz gittim multi tabs verdi ve bir pipek ölçegi kadar yeterli dir günde bir kere demişti.ben acıklıyım beyaz yada kırmızı olan kısmı şişeye batır çektiği ölçü bir pipet olark hesaplanıyor kolay gelsin.
slm bi dr öyle biri böyle der kesinlikle yogurt ver ca +2 ihtiyacını giderirsin.tatlı olarak yerse pekmez damlat tatlıyla arası yoksa saf yogurt ver yada ekmek kır içine.maşallah bebişine bende doktorun yalancısıyım valla. 7. Aaya kadar beklemiycem yapcam yoğurt vercem günlük sütlerinde küçükleri çıkmış deniyim bakıyım ufacıcık sütü tutturabilcemmi. Sonra gelsin yoğurt çorbaları gelsin meveli yoğurtlar. Miss miss :)))
hepsi hemen hemen aynı ürünler multitabs sa rasladım ben.deca bilmiyrm ecz sor canım yada prospektüse bak kolylıklar gelsinbenede deca tabs verıyorum acaba cok farkı avrmı olcu aynımıdır bı bılgın varmı cııcm saol..:d
Kizlar facei kapattim ozledim sizleri evde net yok tekrar yazacagim
peki kilo durumlarınz nasıl verebildinizmi fazlalıkları...60 tan 86 ya çıktım şimdi 62 oldum.az kaldı ben veriyom bebiişim alsın sağlıkla.
peki kilo durumlarınz nasıl verebildinizmi fazlalıkları...60 tan 86 ya çıktım şimdi 62 oldum.az kaldı ben veriyom bebiişim alsın sağlıkla.
slm kızlar eylül doğumlu erkek bebeklerinizin kilosu kaç acaba benim oğlum 11.30kgsizinkileri merak ettimde
4buçuk aylıkken 9600 gr idi. şimdi 6 aylık daha tartılmadık 9 unda bakıcam ama almıştır sanırım.kanguruyla bile taşıyamıyorum. dışarıya arabasız çıkarsak babasıyla nöbetleşe taşıyoruz :)) ben kiloya pek takılmıyorum en çok boyunu merak ediyorum gerçi en son boyunu unuttum
bebişine mşallah diyimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?