2011 Eylül Anneleri

selam güzel anneler ve onların güzel bebişleri ben de eylül annesiyim. daha önce diğer topikteydim kapanınca ben de aranıza geldim.23. haftamdayım allah izin verirse bir kızımız olacak.inşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde bebişlerimizi kucağımıza alırız.

Evet canım kan ilaçları dışkı renginide simsiyah yapıyor zaten. Bende sürekli ishal gibiyim kesin bnmde ondandır . Korkma sakın bebeğin iiyse bi sorun yok demektir. Geçecek bunlar , ben napıyım saat 8 den beri karın ağrısı çekiyorum doktorumu aradım kum-taş ağrısıdır o bol bol su iç buskopan iç geçmezse buraya gel dedi, bakalım geçmezse acile gideceğim hastaneme napıyım en azından bebeğime bakarlar . Bebeğim kıpır kıpır ama insan yinede korkuyor. Bu taş beni buldu of ( ne berbat bişi Allah yardımcımız olsun hepimizin.

kızlar topikte canlanma var valla çok sevindim. bende tetonoz aşımı vurdurdum.2gün sızladı kolum.neredeyse acile gidiyordum.şimdi geçti çok şükür.ya bazen bebişim uzun süre oynamıyo sinir oluyorum.sizdede oluyomu mesela sabah hiseettim 9 gibi daha tık yok ya

Canım hayırlısı olsun inşallah hepimiz sağsağlim kucağımıza alırız bebelerimizi, Allah yarcımcımız olsun.Bende 25+1 im bugün :)

kezzo cum merak etme o çok normal bişi birgün hareket ettiyse eğer hiç telaşlanma, sonuçta sabah oynamış, bazen çok hareketli oluyorlar bazen çok durgun 1 gün boyunca hiç birşey hissetmezsen şayet endişe edebilirsin ancak, sırtüstü yat birazda müzik aç bak nasıl hareketleniyor kerata :))

saol cnm ya şimdi rahatladım benımkide belli olmuo aslında ama 2 gün normalse 1 gun kesin aşağıyı tekmeliyoo aman ii olsunda bebeklerimiz napalım artık normal doğumu çok istiyorum umarım onu etkilemez ve sezeryan olmak zorunda kalmamm...bende anlamadım ama çok yürüme dedi bide sırt üstü yatma bu pozisyonda olan bebeklerin sırt üstü yatınca kalp atışları zayıflıomuş ya bende ya da doktorumda bi tuhaflık var ama hangimizde anlamadım ben

merhaba kızlar bennde tüp bebekle kızıma hamileyim çok şükür doktorum 37 haftanın sonunda alıcam dedi 2 eylül ibi inşallh.
benim bel ağrım var 10 kg aldım ama daha önceden de vardı bu bel ağrısı bende son aylarda napıcam bilemiyorum aranızda bel ağrısı çeken var mı??

evet canım siyah oluyo ama karın ağrısı berbat bişey doğum sancısına benziyodu bebeğim kıpır kıpırdı ama yiende korkuyo insan allahtan bişeycik yokmuşş sanda çok geçmiş olsun canım benim bol bol su iç ihmal etmee

uyuyodur kız günah uyandırma çocuğuu her dk hareket etmezler canım artık uyuyolar uyanıyolar tatlı bişeyler ye bak nasıl harektlenecek :) tetenoz aşısını vurulurken hiçbişey hissetmedim ama 2 gün kolum ağrıdı sonra geçiyo canım merak etme 2 gün su değdirme koluna

evet canım dr doğru söylemiş sırt üstü yattığında bebek oksijensiz kalıyormuş o yüzden demiştir ama niye yürüme dedi onu anlamadım normal doğum düşünüyosan yürümen lazım açılma kolay olsun diyee ama dr sorsaydın keşke neden yürümeyi önermediğiini

yok yürüme demedi tam olarak 20 dakkayı geçirme fazla dedi doktorum biraz sessiz.bişiler söylüo ama açıklama yapmıyoo deli edio beni bende çok soru soran biri değilim.bi de çok fazlaaa hatası var randevulu gdiioruz ama en az 2 3 saat beklıoruz o kadar yogun ki çokta tutmakta istemiyorum bende.normal istiyorum inş bi problem çıkmazsaa o yüzden dinlemicem dru kendımı yormadan yürücem

kızlar ya sırtüstü yatmak bu kadar tehlikelimi.ben ilk defa duydum.siz hiç yatmıyomusunuz peki valla bende artık yatmayım.iyiki söylediniz

kızlar ya sırtüstü yatmak bu kadar tehlikelimi.ben ilk defa duydum.siz hiç yatmıyomusunuz peki valla bende artık yatmayım.iyiki söylediniz

evet canım yüzüstüde sırt üstüde yatmak yok diyo drum en sağlıklısı sola yan yatmakmış bebeğe daha temiz kan gidiyomuş sanırım ben zaten normaldede sola yatarım benım için zor olmadı hiç.

selam 2011 ağustos anneleri bende haziran anne olucam inşallah. size bir konuda danışmak istiyorum eğer vaktiniz varsa
kızım olacak inşallah ama bebk şekeri konusunda kara veremedim. siz neler aldınız. ben bir model beğendim ama işte kararsız kaldım.

Bebek Şekerleri - Hesaplı Bebek Şekeri
canlı destek hatları varmış oradan sordum. tek renkmi yoksa karışık mı yaptırsam karar veremedim. karışık ta yapabileceklerini söylediler bana fiyatta uygun geldi. sizce nasıl?
birde kardeşimin oğluolcak onada şu modeli almak istiyorum sizce nasıl?

Merhaba arkadaslar,
Ben 2010 eylul annesiyim eski kk grubumuzu ararken birden sizin gruba girmisim :)
Size kolay bir hamislik diliyorum Umarim bebeklerinizi saglikla kucaklarsiniz ayrica dogumdan hic ama hic korkmayin grupta en korkak bendim ama bitti gitti 2.bebegi istiyorum :)

merhaba arkadaşlar
burası kalabalıkken yakalayamıyorum bitürlü.. çoğumuzun profil bilgisi detaylı değil. aranızda kimler istanbuldan be avcılar civarı oturuyor merak ettim..
birde bu topiği açan arkadaşımdan bir ricam var bir çizelge hazırlayabilirmisin bilgilerimizi versek birbirimizi daha iyi hatırlarız ordan kimin önce doğumu olacak takip ederiz nasıl olur????

Evet bencileyinde yapılsın boyle bişi
Sanırım once ben yapıcam dogum

Ama ben aşımı olduktan sonra banyo yaptım birşey olurmu ki acaba ebe bişi demedi ki bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…