canım geçmiş olsun diyeyeim öncelikle.arkadaşlara katılmakla beraber bişeyler ekliycem.çünkü bende aynısını yaşadım.gündüz evebeynelrin yada diğer kişlerin gözlerini açarak yakın mesafede yüksek sesle konuşmaları yada vücudunca gıdıklandıgı yerlere aşırı yüklenmeleri gece sıçramalarına ,ağlayarak uynamalarına yada uyuoken titreme başısaga sola hzlı hızlı cevirmeye sebep oluyor.benimki öyle oluyodu en azından.bi süre sakin bırakın daha az tepkili sevin vede dua okuyun geçiyo merak etme.cevaplarınız ıcın cok saolun kızlar.yok gece hıc olmadı yanı anıden uyanınca oluyo sese yada bırı gelınce uyanınca oluyo..yoksa kendı kendıne uyandıgına bı sorun yok ..
en kısa zamnda dok sorucam bakım ne dıcek yazarım sıze ıns.kotu bısı dııldır
maaşaallaahhhhslm kızlar eylül doğumlu erkek bebeklerinizin kilosu kaç acaba benim oğlum 11.30kgsizinkileri merak ettimde
arkadaşlar ya farklı kahvaltı tarifleriniz var mı ,bebe bisküvisi veriyodum şimdi artık istemiyor onu yemek ,ne yapsam şaşırdım ?
bu arada arkadaşlar dün 1 kaşık tere yağıyla ayran çorbası (dağ nanesi ilaveli) yaptım.kızarmış ekmek ufalayarak yedirdim tabak bitti.deneyin.çok sevecek melekler.
canım bi süre kaşıkla devam et.ilerleyen haftalarda biberono sevdiği meyve suyunu koyarak dene en son devam sütünü koy ver.unutur ozmana kadar.
slm kızlar bebişlerinize kereviz çorbası yapıomusunz bn daha denemedim yapan varsa tariflerinizi bekliyorum
slm kızlar bebişlerinize kereviz çorbası yapıomusunz bn daha denemedim yapan varsa tariflerinizi bekliyorum
kızlar oto koltuğu kullananlardan marka tavsiyeleri bekliyorum...
slm kızlar eylül doğumlu erkek bebeklerinizin kilosu kaç acaba benim oğlum 11.30kgsizinkileri merak ettimde
ben ferrari kullanıyorum yatma pozisyonu da var uykusu geldiğinde yatağında gibi uyuyor.kızlar oto koltuğu kullananlardan marka tavsiyeleri bekliyorum...
ciicco kullanıyorum bebek çok rahat valla içi naylon olmasın 3 çeşit pozisyonu olsun ve emniyeti yüksek olsun.slm!!!biz baby2go kullanıyoruz çok memnunuz:))
Bizde baby2go 8924 modeline baktik dun cok begendik.internetten arastirdim 8932 modeli var fiyati da daha uygun.karar veremedik.sormasi ayip kaca aldiniz?slm!!!biz baby2go kullanıyoruz çok memnunuz:))
şimdi yazcam ama diycenki, bildiğimiz kereviz yemeği bu.evet aynen öyle.aldım iki kerevizi elime küçük küçük ufadım.bir tavuzk göğsünü 45 dk haşladım.üsütüe 2 kaşık zeytin yagı ve küçük soğanla kavurdum üsütüne kereviz ve 2 bardak su ekleyip tekrar pişridm çatalla ezdim(blendır da kullana bilirsin besin değeri düşüyor deniliyor ama yememsinden yada boğazın akaçmasınden iyidir) acaip seviyor.ve ayrıca canım arkdaşlarım kereviz çoooooooooook değerli bir besin yeyin ve yedirin:) afiyet olsun...
kızlar oto koltuğu kullananlardan marka tavsiyeleri bekliyorum...
biz baby2go yu ozaman çok uyguna almıştk indirim vardı 70L ydı yanlış hatırlamıosam.bnce pişman olmazsın tavsiye ederm cnm
Hadi yaa cok uygun almissin.benim baktigim 370 tl.internette baktigim 230 tl modelleri farkli.
arkadaşlar ya farklı kahvaltı tarifleriniz var mı ,bebe bisküvisi veriyodum şimdi artık istemiyor onu yemek ,ne yapsam şaşırdım ?
canım ben bugün aşı için gittim öncede yazmıştım sana ama ynlış hatırlıyomuşum. önceden 8600 gr mış. şimdi 9600 gr olmuş. ama boyuna gitmiş o 1 kiloda 76.5 cm olmuş maşallah kuzucum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?