2011 Eylül Anneleri

canım elmayı soy 4e böl muzu dilile 1 kuru incir yarım su bardağı su bunları kısık ateşte pişir sonra çatalla ez çok lezzetli oluyor afiyetle yesin

teşekkür ederim canım denicem ,Allah ım çok zorlanıyorum ya ek gıda da zorla yiyor,meme yi ver alıyor hemen maşallah ama artık büyüdü yetmezki anne sütü farklı bişiler denemem lazım acilen

teşekkür ederim canım denicem ,Allah ım çok zorlanıyorum ya ek gıda da zorla yiyor,meme yi ver alıyor hemen maşallah ama artık büyüdü yetmezki anne sütü farklı bişiler denemem lazım acilen

seni çok iyi anlıyorum canım bende bazen şaşırıyorum ne vereceğimi sana birkaç örnek vereyim mesela ben kekin içine tazwe sıkılmış meyve suyu döküyorum mama kıvamında veriyorum yada meyveli yoğurt ve genelde kendi yediğimiz yemekleri ezip veriyorum daha sağlıklı oluyor

ahhh ahh benim derdimde o ben kerevizden nefret ederim evin içinde pişmemiş halde olsun hemen anlarım hiç burnumdan nefes almam oluşuma nasıl yedircem bilmem (

slm cikom, benm bebişde 22 eylül doğumluu sennki kaç kilo ve boyu nekadar

9 nisanda aşımız vardı ozaman baktık bizde 9600kg 76,5 cm idi. 1buçuk ayda 1 kilo almış. ama boyu 9buçuk cm uzamış ama hiç uyumuyo uyusa belki daha iyi gelişir diyorum (

kiloya takılma son 2 aydır benm oğlumda kilo almıyor doğru düzgn,dk gayet normal diyor suanki kilosu iyiyse sorun yoktr,,hem maasallh bebeğin boya gitmiş senn
benm kuzusm 9 kg 71 cm son 20 gündür sadece 200 gr almış

evet canım doktorda öle dedi artık eskisi kadar kilo almazmış ben zaten boyu uzasın istiyorum 1buçuk ay önce gerilemişti boyu doktor dedi biraz az dua et çok uzamış çocuğun boyu :))) bizdede öle selviğ boylu yok ama kime çektiyse bu çocuk. ve benim korkulu günlerim başlaı oğlum bu sabah yatağında ayağa kalkıp korkuluklardan bana sırıttı :)))

maasallah ona nazar değmesnnbenmkinde tık yok halaa yaa daha yeni yeni dönmeye basladı,keyfine düşkün:)

maasallah ona nazar değmesnnbenmkinde tık yok halaa yaa daha yeni yeni dönmeye basladı,keyfine düşkün:)

ben 4 aylıkken gün boyu yere yorgan serdim oyuncaklar falan oydum hep orda duruyodu. bide doğdu doğalı yüzüstü uyuyo buda kaslarını geliştirmiş olabilir. ama dönmeye başlayınca giydirme yedirme çileye dönüşüyo :)))

Merhaba kızlar aranıza yeni katılıyorum . Güzel paylaşımlarınız için çok teşekkürler.
Allah bebeklerinize sağlıklı uzun uzun ömürler versin.. Benimde 20 Eylül doğumlu bir kızım var.
Fakat sizin burda bahsettiklerinizin henüz hiç birini yapamıyor. Kıyas edince geri diye düşünüyorum.
Preeklempsi geçirerek erken doğum yaptım doğum ağırlığı küçüktü ama sonradan toparladı . Şu anda 8 buçuk kilo.
DEsteksiz oturamıyor diş kaşıyıcıları ağzına götürmeyi pek beceremiyor genelde elini kemiriyor ek gıdaya tam manasıyla geçmedik biz anne sütü alıyor.
Emekleme belirtisi hiç yok.. Motor becerisi zayıf diye düşünüyorum. Sizce endişelenmem gerekiyormu?

canım Allah bağışlasın aslında kilosu iyi ama bence bi doktora götürsen iyi olur ,Allah korusun bi sorun varsa erken teşhis olur yoksa da için rahatlamış olur ,bir de bebişini yere koyuyorsun değil mi hareketlenmesi için çok faydası oluyor ,hep kucak olmaz artık annesi büyüyorlar :)
ek gıda konusunda ben de zorlanıyorum ,zorla veriyorum hep anne sütü istiyor paşam :)

Son düzenleme:

sağol canım bir de artık büyüdüler maşallah tat tuz arıyorlar ona özel yaptığım şeyler tatsız tuzsuz oluyor yemek istemiyor ama bizim yemeklerimizi biraz olsun yiyor ,zaten babası ve ben tuzu sevmiyoruz yemeklere hep çok az koyuyorum zaten o yüzden vericem artık yemeklerden de,keki denicem ben erken diye düşünmüştüm ama yapayım o zaman

Canim benim takma kafana.surekli oyun oyna bebeginle.kollarindan dikkatli bir sekilde tutarak yatir kaldir oynat
boylece kaslari guclenmis olur.elinle sirtindan destek ol on tarafinida kanepeye yasla ve ayakta durmasina yardimci ol.hoplat ziplat surekli.aman bi yeri acir diye cok dusunme oyunlar oyna.oturur sekildeyken ellerinden tut one arkaya salla sonra bi zaman sonra ayakta dene.boylece kaslari guclenecek cok faydasini gorecek farki fark edeceksin.Allah bagislasin...

slm kızlar!!bebişleriniz dişleri çıktımı bizm dişler daha çıkmadı prensesimiz 22 eylül doğumlu kilosu 9500 72 cm çok şükür ek gıdaları severek yiyor.peki nezman çıkar bn 1yaşına kadar çıkmaması normal diye biliyorum...

MERHABA GÜZEL ANNELER.
BİRÇOK ANNEMİZ KULLANDIĞI VE KALİTELİ OLDUĞUNU DÜŞÜNDÜĞÜ ÇİN MALI OLMADIĞINI-BPA İÇERMEDİĞİNİ DÜŞÜNDÜĞÜ BEBEK ÜRÜNLERİNİ SEÇTİ.
SİZ DE GÖRMEK VE ÇEVRENİZDEN KALİTELİ OLDUĞUNU DUYDUĞUNUZ ÜRÜNÜ SEÇİM YAPMAK İÇİN ANKETE OY VERİN.SİZDEN SONRAKİ ANNELERE FİKİR VERMİŞ OLURSUNUZ.BENİM GİBİ İLK BEBEĞİ OLACAK ÖNERİYE İHTİYAÇ DUYAN ÇOK ANNE VAR.FİKİRLERİNİZ ÖNEMLİ KIZLAR ŞİMDİDEN SAĞOLUN.BEBİŞLERİNİZLE MUTLU GÜNLERE
RUMUZ:2012 AĞUSTOS ANNE ADAYI :119: :119:

EN KALİTELİ BEBEK DETERJANI
http://www.kadinlarkulubu.com/agustos-anneleri/520429-kaliteli-bebek-deterjani.html

EN KALİTELİ BİBERON
http://www.kadinlarkulubu.com/agustos-anneleri/520276-kaliteli-biberon.html

EN KALİTELİ EMZİK
http://www.kadinlarkulubu.com/mayis...niz-almayi-dusunuyorsunuz-2.html#post24118612

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…