canım elmayı soy 4e böl muzu dilile 1 kuru incir yarım su bardağı su bunları kısık ateşte pişir sonra çatalla ez çok lezzetli oluyor afiyetle yesin
bu arada arkadaşlar dün 1 kaşık tere yağıyla ayran çorbası (dağ nanesi ilaveli) yaptım.kızarmış ekmek ufalayarak yedirdim tabak bitti.deneyin.çok sevecek melekler.
teşekkür ederim canım denicem ,Allah ım çok zorlanıyorum ya ek gıda da zorla yiyor,meme yi ver alıyor hemen maşallah ama artık büyüdü yetmezki anne sütü farklı bişiler denemem lazım acilen
evet canım yogurdu sulandıracak tarzda hazırlıyorum.selam ayran çorbası nasıl oluyor canım ya ,yoğurt çorbasına mı benziyor acaba ?
Bizde baby2go 8924 modeline baktik dun cok begendik.internetten arastirdim 8932 modeli var fiyati da daha uygun.karar veremedik.sormasi ayip kaca aldiniz?
ahhh ahh benim derdimde o ben kerevizden nefret ederim evin içinde pişmemiş halde olsun hemen anlarım hiç burnumdan nefes almam oluşuma nasıl yedircem bilmem(
slm cikom, benm bebişde 22 eylül doğumluu sennki kaç kilo ve boyu nekadar
9 nisanda aşımız vardı ozaman baktık bizde 9600kg 76,5 cm idi. 1buçuk ayda 1 kilo almış. ama boyu 9buçuk cm uzamışama hiç uyumuyo uyusa belki daha iyi gelişir diyorum (
modelinin kodunu bilmiorm ama öğrenirsem yazarım modelini şimdi bnde baktm fiyatlara gerçekten baya fark varmış önemli olan emniyetli rahat olması umarım daha iyisi sizin olur:)
artık daha az kilo alacaktır.
kiloya takılma son 2 aydır benm oğlumda kilo almıyor doğru düzgn,dk gayet normal diyor suanki kilosu iyiyse sorun yoktr,,hem maasallh bebeğin boya gitmiş senn
benm kuzusm 9 kg 71 cm son 20 gündür sadece 200 gr almış
evet canım doktorda öle dedi artık eskisi kadar kilo almazmış ben zaten boyu uzasın istiyorum 1buçuk ay önce gerilemişti boyu doktor dedi biraz az dua et çok uzamış çocuğun boyu :))) bizdede öle selviğ boylu yok ama kime çektiyse bu çocuk. ve benim korkulu günlerim başlaı oğlum bu sabah yatağında ayağa kalkıp korkuluklardan bana sırıttı :)))
maasallah ona nazar değmesnnbenmkinde tık yok halaa yaa daha yeni yeni dönmeye basladı,keyfine düşkün:)
Merhaba kızlar aranıza yeni katılıyorum . Güzel paylaşımlarınız için çok teşekkürler.
Allah bebeklerinize sağlıklı uzun uzun ömürler versin.. Benimde 20 Eylül doğumlu bir kızım var.
Fakat sizin burda bahsettiklerinizin henüz hiç birini yapamıyor. Kıyas edince geri diye düşünüyorum.
Preeklempsi geçirerek erken doğum yaptım doğum ağırlığı küçüktü ama sonradan toparladı . Şu anda 8 buçuk kilo.
DEsteksiz oturamıyor diş kaşıyıcıları ağzına götürmeyi pek beceremiyor genelde elini kemiriyor ek gıdaya tam manasıyla geçmedik biz anne sütü alıyor.
Emekleme belirtisi hiç yok.. Motor becerisi zayıf diye düşünüyorum. Sizce endişelenmem gerekiyormu?
seni çok iyi anlıyorum canım bende bazen şaşırıyorum ne vereceğimi sana birkaç örnek vereyim mesela ben kekin içine tazwe sıkılmış meyve suyu döküyorum mama kıvamında veriyorum yada meyveli yoğurt ve genelde kendi yediğimiz yemekleri ezip veriyorum daha sağlıklı oluyor
Merhaba kızlar aranıza yeni katılıyorum . Güzel paylaşımlarınız için çok teşekkürler.
Allah bebeklerinize sağlıklı uzun uzun ömürler versin.. Benimde 20 Eylül doğumlu bir kızım var.
Fakat sizin burda bahsettiklerinizin henüz hiç birini yapamıyor. Kıyas edince geri diye düşünüyorum.
Preeklempsi geçirerek erken doğum yaptım doğum ağırlığı küçüktü ama sonradan toparladı . Şu anda 8 buçuk kilo.
DEsteksiz oturamıyor diş kaşıyıcıları ağzına götürmeyi pek beceremiyor genelde elini kemiriyor ek gıdaya tam manasıyla geçmedik biz anne sütü alıyor.
Emekleme belirtisi hiç yok.. Motor becerisi zayıf diye düşünüyorum. Sizce endişelenmem gerekiyormu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?