evet canım bir kaç anne kaldık malesef face de yaz anneleri gurubunuda takip ediyorum burayıda takipteyim bu arada oğlum portakalı enginar yaptım yarısını afiyetle yedi :))
ama uyumuyo uyumuyo bu çocuk napıcam yaaa... banyo yemek masaj yaptım yok. yatır kaldır yok. ferber yok. okudum üfledim yok yok yok uyumuyo 1 de yatıyo zorla. saat başı uyanıyo(
Valla bende kesinlikle koymayacagim yurutece diyodum erkek bebege zarar verir diye.ama denedim iyi ki yuruteci uretmisler diyorum simdi:))oglusum bayiliyo yurutece koydugum anda sevincten ne yapacagini sasiriyo.kendini ozgur hissediyo.bende rahatca isimi yapiyorum.heryere saldiriyo o ayri:))dolap cekmece ortu ne buldu tutup cekistiriyo:))bence dene hem bebegin hareketlenir hem de sen cok rahatlarsin.ilk gunler kullanamaz ooole oturur icinde.bi kac gun sonra gor ki canavar olmus.bacak kaslari da gucleniyo bu sekilde...
Aynen benim bebegimde hic sirt ustu yatamadi.ama simdi alistirmaya calisiyorum.dis sikintisindan zirt pirt uyaniyo zaten bari buna alissin bahaneyle...yine uyaniyo yine uyaniyo:))
evet canım bir kaç anne kaldık malesef face de yaz anneleri gurubunuda takip ediyorum burayıda takipteyim bu arada oğlum portakalı enginar yaptım yarısını afiyetle yedi :))
ama uyumuyo uyumuyo bu çocuk napıcam yaaa... banyo yemek masaj yaptım yok. yatır kaldır yok. ferber yok. okudum üfledim yok yok yok uyumuyo 1 de yatıyo zorla. saat başı uyanıyo(
merhaba benim oğlum da 3 eylül 2011 doğumlu, benimki de sık sık uyanıyor, iki doktra götürdüm çözüm yok, tam olarak anlayamadılar...
Aynen canım fakat bizim bugün muaynemiz vardı ve kızım hiç kilo almamış :)) Kilosu iyi dedi doktor ama kilo alımı yok.. Bununda düzensiz beslenmeden kaynaklandığını söyledi uykumuzda düzensiz. Ek gıdayı ara sıra veriyordum yoğurt meyve püresi sebze püresi ve kahvaltı olarak bazen hiç birini yemediği günler oluyordu.. Belli saatlerde düzenli bir şekilde vermek gerekiyormuş tabi emzirmekte en başta geliyor :)
benim gibi bebeği sık uyanan anneler için
Bebeğim sık uyanıyor, neden olabilir? - UZMANTV
demekki akşamları içtiğim keyif kahvem iptallll oluyomuş. eğer bu çocuk kahve içmeyince uyursa kendimi tokatlıycam26:
slm kızlar bebeklerinizi yürüteçe oturtuyor musunuz ben çok kararsızım dr a sordum koyma dedi arkadaşlarımın çoğu koymuş ne yapsam bilemiyorum bi akıl verin[/QUO
canım bende bu konuyu araştırdım erkek çocuklarda ksırlık ve yürümede geç liğe sebep oluyor diye almadım...hem gerekte yok az biraz yorulcan okadar :)
benim gibi bebeği sık uyanan anneler için
Bebeğim sık uyanıyor, neden olabilir? - UZMANTV
demekki akşamları içtiğim keyif kahvem iptallll oluyomuş. eğer bu çocuk kahve içmeyince uyursa kendimi tokatlıycam26:
kıymam nasıl oldu işallah izi kalmaz
kızlar bebegımın elını yaktım cok uzgunum ınanın sankı cıgerlerım yandı
aman dıkkat edın sız uyarıım dedım bebektaslarımı..
ına ız kalmaz kızlar dua edın ne olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?