2011 Eylül Anneleri

merhaba eylül anneleri ben burayı açmıştımgebeliğimde çok güzel paylaşımlar oldu hamilelikte ama doğum yapan giiti ben de artık uğramadım pek herkesler facaye giiit ama burda paylaşmak güzel olurdu bebişlerimizin ay ay gelişimi için ama bütün eylül annlleri gitti

evet canım bir kaç anne kaldık malesef face de yaz anneleri gurubunuda takip ediyorum burayıda takipteyim bu arada oğlum portakalı enginar yaptım yarısını afiyetle yedi :))

ama uyumuyo uyumuyo bu çocuk napıcam yaaa... banyo yemek masaj yaptım yok. yatır kaldır yok. ferber yok. okudum üfledim yok yok yok uyumuyo 1 de yatıyo zorla. saat başı uyanıyo (

aynı şekilde benim oğlumda böyle her saat uyanıyor ne zaman düzelecek bilmiyorum.Portakalı hiç sevmedi havuç ve elma suyuyla karıştırıyorum öyle içiyor.Bu arada mercimek çorbası vermeye başladınız mı ?

arkadaşlar ben yürüteç olayını önce netten araştırdım iyi şeyler yazmıyordu ,sonra doktorumuza sordum kesinlikle tavsiye etmiyorum dedi ,annelerin işine geldiği için alıyolar ama ben tavsiye etmem dedi ,zaten vazgeçmiştim doktorumuz da öyle diyince almadım hatta bi arkadaşımız hediye alacaktı ,alma dedik, maşallah yüksek neresini bulursa ayağa kalkıyor bebişim galiba erken yürüyecek inşallah, evet çok zor bu şekilde sürekli başındayım ama yürüteçte zıp zıp zıplayacak bence zarar verir kullanan var tabi ama ben kullanmayacağım sabredeceğim inşallah geçici zaten Allah ın izniyle yürüyecek bebişim :)

merhaba benim oğlum da 3 eylül 2011 doğumlu, benimki de sık sık uyanıyor, iki doktra götürdüm çözüm yok, tam olarak anlayamadılar...

merhaba benim oğlum da 3 eylül 2011 doğumlu, benimki de sık sık uyanıyor, iki doktra götürdüm çözüm yok, tam olarak anlayamadılar...

benim oğluşumda saat başı bazen de daha sık uyanıyor ,doktora ben de söylüyorum kalktığında emiyorsa uyku düzeni öyle diyor ,yani şunu yap uyur diyemiyor ,vala uykuyu unuttum ne zaman düzelecek merak ediyorum ,annemin dediğine göre memeden kesene kadar böyle diyor ,emsin diye dua etmiştim çok hamileyken şimdi sırf uyku için kesemem ama çok zor arkadaşlar,vala bi çözüm bulan varsa paylaşsın Allah rızası için ...

bence eme bildiği kadar emsin bu günler degüzel ben ilk gebliğimde sabahlara kadar uyuamıyordum hep emmek istiyordu2 yaşına kadar emdi artık oğlum büyüdü kestim artık hiç akşamları uyanmıyordu eee bende sabahlara kadar uyuyordum aradan 6 yıl geçti kızımız oldu şimdi yine eyumuyorum bazen uyuduğunda gündüzleri uyuyorum ama olsun sağlıklı olsunlarda varsın uyumayalım onlar için değer

dün oğluşumun akşam yemeği portakallı enginardı :)) çok sevdi paşam kendime yaparken tuz koymadım zaten zeytinyağlı anne oğul yedik. babasıda diyo anasının oğlu illa antin kuntin şeyler yiyecek. akşamları kymayla püre yapıyorum yanındada ayran içiyo yoğurdu ancak bu şekilde yiyo.

bu arada ilk yürüteç kazamız. mutfakta bizimle oyalanıyodu ee tabi yeni ortam ya keşfediyo heryeri denetledim ama saksının birini unutmuşum eyvahh dememle bana bakıp saksıyı yere çekmesi bir oldu.heryer toprak bide anladı herhalde kötü bişey yaptığını yan yan yengeç gibi kaçıyo eşşek

az önce uyuttum normalde uyanınca ağlar ama bu sefer baktım odadan çıtırtı geliyo çıkmış yine karyolanın kenarına kalkmış ayağa bana sırıtıyo minik sıpa tam fırlama olcak bu yaaa allah yardımcım olsun.

merhaba benim kızımda bu ayki kontrolde yalnızca 180gr almış.şimdiki kilosunda problem yok..ama benim kız günde 3-4 kere kaka yapıyor onun etkisi varmı bilmiyorum az kilo almasında.kaka örneği istedi tahlil yapıcaklar inşallah bi sorun yoktur.bu arada iştahı yerinde ve hemen hemen düzenli besleniyor.

canım inşallah senin sorunun bu yüzdendir ama ben de kahveyi çok seven biri olarak günlerce kahve içmedim hatta bol bol ıhlamur içtim bişi değişti mi nerde aynı yine

kızlar bebegımın elını yaktım cok uzgunum ınanın sankı cıgerlerım yandı
aman dıkkat edın sız uyarıım dedım bebektaslarımı..
ına ız kalmaz kızlar dua edın ne olur..

ayy kıyamma bne ona çok geçmiş olsun ama korkam iz kalmaz daha küçük olduğu için vucüdü taze yeniler ama şimdi çok yanıyordur offf

kızlar bebegımın elını yaktım cok uzgunum ınanın sankı cıgerlerım yandı
aman dıkkat edın sız uyarıım dedım bebektaslarımı..
ına ız kalmaz kızlar dua edın ne olur..

canım benim yaaa çooook geçmiş olsun.
merak etme inş kalmaz izi ama canı çok acımıştır yavrum yaaa(
Rabbim hepimizin bebişlerini korusun

saolun kıslar valla cok usgunum aman sız cok dıkkat edın .
daha cok kucuk bebısım ya nası yaptım nası yaptım nerden oturdum o sofraya..
merhem kullanıyorum ıns hemen gecsın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…